hana sağol canım. sayı daha artmasa da olur. 3 tane de yeter önemli olan sayı değil kaliteleri geç de olsa anladım inşallah 3 ü de kaliteli olur.a.s sen de en kısa zamnda başlarsın umarım yeni tedavine bu yaşlarda fazla ara vermeye gelmiyo :1rolleyes:
evet canim tup bebek denememde aynen 2 tane olusmustu am dollendi ve transfer edildi:)arkadaslar ignelerin 7. gununde sadece iki tane yumosu olusmus olan arkadaslar var mi?
balancecim seni cok ozledik bak bu topik bu donem cok ugurlu gelecek sende gel mutlaka:)kızlar balance 88in ekimde yeni bir denemesi var ama daha başlamadan korkuları da var ben biraz kendisiyle konuştum.ama gelin ona burdan destek olalımkorkuyla değil tatlı bir heyecanla başlasın.ve buraya aramıza dönsün.hadi kızlarrr.herkes birşeyler söylesin .umut olalım.sevgiler
denizcim gozunaydin canim insallah hersey guzel gidecek:)ay ben bu ay heyecandan ölmezsem daha da ölmem dermişim tövbe büyük konuşmayayım. düşünüyorum da üniversite sınavı bile bu kadar kalp ağrısı yapmamıştı. gençlikte sevgiliden telefon beklemek falan sinir bozuuydu ama bu hiçbirine benzemiyor kafamçokkarıştı
kızlar 3 yumutam döllenmiş :teytey:kaliteleri için birşey diyemiyorlar o ancak pazartesiye belli olur dedi. bugün sadece döllendiklerini söyleyebilirim dedi. bu sayı belki artabilir ama azalması pek olmuyor dedi. dediğiniz gibi bana şöyle kaliteli tek yumurta olsun yeter. ama tabii 2 tane kaliteli olursa olasılık artıyor. valla tek ikiz üçüz olsun da bakarız bir çaresine zaten bu yaşta o kadar tutunacak kalitede yumurtayı çıkarmak gerçek bir mucize olur!. rabbim bekletmesin hepimize hayırlısıyla hayırlı evlatlar versin inşş a.s:Saruboceq::Saruboceq:
Merhaba
Bir süredir takip etmeye çalisiyorum sizi. Buraya yazmak zor da olsa ilk adimi atmaya karar verdim.
Ins- Allah Rabbim tüm isteyenlere saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder. Ben yurtdisindan katiliyorum, ilk denemem negatifti, ikincisi ise yarim kaldi..
Sizleri anlayabiliyorum...
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır yazmıyorum ama sizleri takip etmeye çalışıyorum aşağı yukarı tanıyorum sizleri yeni gelen arkadaşlar hariç..
Denizbulut ve Alabama tedavileriniz hayırlı olsun İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız..
Denizcim 3 yumurtanın döllenmiş olması çok güzel belki yarına sayı artabilir ama 3 tane de çok iyi..
Ben iki deneme yaptırdım şimdiye kadar 7-8 yumurta toplanmıştı 5 tanesi işlem görmüş ve 3 tane döllenmişti..Şimdi 3. deneme için bekliyoruz ama ne zaman olur bilmiyorum..En son mayısta yaptırmıştık ağustosda düşünüyordum ama olmadı inşallah en yakın zamanda tekrar başlarız...
Hepinize bol şanslar diliyorum opuyorumnanaktan
Evet denizcim haklısın fazla ara vermemek gerekiyor ama eşim şimdiye kadar benim gibi düşünmüyordu o iki denemeyi de benim ısrarlarım sonucu yaptırdık ve artık ona fazla yüklenemiyorum iki negatif sonuçtan sonra...Ama dün gece kendisi konuyu açtı ve artık kendisinin de dr. arkadaşları ile konuşacağını söyledi, en doğru merkezi bulup tekrar yaptıralım dedi beni çok şaşırttı ve çok sevindim...
ınşallah senin embriyoların da 1. kaliteli olur haklısın en önemlisi tutunma kabiliyetleri tek yumurta ile hamile kalanlar var ama ben ikiz istediğim için en az iki yumurta istiyorum ama herşeyin hayırlısı tabi ki...
evet canım dün oldu 6 taneyi verdim şimdi aradılr 3 tane döllni dediler. inşşş çok kaliteli olurlar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Merhaba
Bir süredir takip etmeye çalisiyorum sizi. Buraya yazmak zor da olsa ilk adimi atmaya karar verdim.
Ins- Allah Rabbim tüm isteyenlere saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder. Ben yurtdisindan katiliyorum, ilk denemem negatifti, ikincisi ise yarim kaldi..
Sizleri anlayabiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?