amin canım aminnnn
kızlar bugün evde yalnızdım gidebileceğim yerler vardı gitmedim. düşün düşün kafayı yedim sonunda idrar testi yaptım negatif çıktı tabii. ağla ağla bir hal oldum. neyse sakinledim. yarın 8. gün kan testi yaptıracağım. eğer 10 ve üstü çıkarsa bir ümit var demektir. 0 çıkarsa laf olsun diye 4 gün daha iğnelerimi olup 12. gün testi tekrar edeeğim. bilmiyorum ama bu işleri tamamen bırakırım herhalde. madi gücü geçtim manevi gücüm de kalmadı mafoldumben
Bu arada 2.denememi yaptım,12.günüm perşembe günüydü,test yaptım ve sonuç 33,6 çıktı,doktorum değere göre hamilesiniz ama değer düşük,o yüzden hamileliğinizi kaybedebilirsiniz dedi.4 gün sonra testi tekrarlayalım dedi.Bugün tekrarladım sonucum 188 çıktı.Ama doktorum 4 gün sonra bir daha testi tekrarlayalım dedi.İnşallah devam eder hamileliğim.Size bunları anlatıyorum.Çünkü arkadaşlarım hiç birşey için geç değil.Bizim için önemli olan moral arkadaşlar.Aman lütfen moralinizi bozmayın.İnşallah hepimiz için hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin yüce rabbim.
canım bütün sözlerine katılıyorum.bende denemelerimden birinde hastanede sıramı beklerken bir bayan başvurmuştu.kadının üstü başı yani halinden belliydi çok kötü yani fakir olduğu.yanlış anlama bizlerde orta halli kimseleriz.devam ediyim anlatmaya...kadının görünüş olarak özürü vardı eşininde gözle görüldüğünde insanın içinin acıyacağı bir özrü vardı.onları görünce çok kötü olmuştum...kafam karışmıştı..ve böyle olduğu halde bebek sahibi olmaya çalışıyorlardı Allah beni affetsin ben düşünemezdim herhalde.saol herada güçlü durmaya çalışıyorum açıkçası amin canım çok şükür eşim süper destek ona sahip olduğum için şükrediyorum. ben hayırlısını istiyorum derken inan ki buna inanarak söylüyorum ve gelmiyorsa kesinlikle bizim için iyi olmayacak o yüzden gelmiyor biliyorum. transferden önce kan vermeye gittiğimizde orda beklerken bi kadın ve kocası iki çocuklarıyla geldiler. biz moron moron bakarken büyük çocukları annesinin arkasında standa doğru yürüdü ve çocuk duyamıyor konuşamıyor belli engelli. sonra eşimde babaya döndük kucağında iki üc yaşlarında ikinci çocukları var ben bi hevesle ona baktım ne görse beğenirsin o da aynı şekilde engelli eşim ayağa kalktı ben kafeye gidiyorum sıççam böyle hayata dedi sonra çıkışta konuştuk ikimizde çok kötü olmuştuk. dediki biz neye uğraşıyoruz acaba allahın işine karışıyoruz bide kötü şeyler olursa nasıl başederiz allah korusun derken bi taraftan şükrederken ben tabi allaha çok şükür ki allah bize böyle büyük dertler vermiyor inşallah da vermez ben hayırlısını istiyorum hayatım sende öyle iste eğer olmuyorsa işte belki bu yüzden olmuyor allah dağına göre kar verir. dert vermesin derman aratmasın dedim. bunları kulaktan dolma söylemiyorum ama kendime gelerek söylüyorum o yüzden üzülmüyorum kimse üzülmesin
Bu arada 2.denememi yaptım,12.günüm perşembe günüydü,test yaptım ve sonuç 33,6 çıktı,doktorum değere göre hamilesiniz ama değer düşük,o yüzden hamileliğinizi kaybedebilirsiniz dedi.4 gün sonra testi tekrarlayalım dedi.Bugün tekrarladım sonucum 188 çıktı.Ama doktorum 4 gün sonra bir daha testi tekrarlayalım dedi.İnşallah devam eder hamileliğim.Size bunları anlatıyorum.Çünkü arkadaşlarım hiç birşey için geç değil.Bizim için önemli olan moral arkadaşlar.Aman lütfen moralinizi bozmayın.İnşallah hepimiz için hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin yüce rabbim.
yine anlatmadan geçemeyeceğim kızlar.yakın zamanda tanıdığın birinin gelininin bir oğlu oldu.drlarçocuğun özürlü olabileceğini doğurmamasını söylemişlerdi.özür çok geç anlaşılmıştıtabiii ki çok zor bir karardı herkes hamileliğinin sonlandırılmasını isterkenonlar radikal bir karar aldılar ve bebekleri doğdu.üzgünüm ama bebek gerçekten özürlü.şu an 10 aylık.bebek başını tutamıyor kusuyor beyinde su toplanması var ameliyat olmsıda sakıncalı narkoza dayanıp dayanmıyacağı belli değil henüz.anne sütü dışındabirşey yiyemiyor ayakları tutmuyor basamıyorgörünüşte normal sağlıklı bir bebekten bir farkı yokbu da çok üzücü.çok üzülüyorum.bilmiyorum hiç olmaması daha mı hayırlı ya da böyle düşünerek yine mi günaha giriyorum..uffffffffffne olur biriniz biraz içimi rahatlatsın
saol herada güçlü durmaya çalışıyorum açıkçası amin canım çok şükür eşim süper destek ona sahip olduğum için şükrediyorum. ben hayırlısını istiyorum derken inan ki buna inanarak söylüyorum ve gelmiyorsa kesinlikle bizim için iyi olmayacak o yüzden gelmiyor biliyorum. transferden önce kan vermeye gittiğimizde orda beklerken bi kadın ve kocası iki çocuklarıyla geldiler. biz moron moron bakarken büyük çocukları annesinin arkasında standa doğru yürüdü ve çocuk duyamıyor konuşamıyor belli engelli. sonra eşimde babaya döndük kucağında iki üc yaşlarında ikinci çocukları var ben bi hevesle ona baktım ne görse beğenirsin o da aynı şekilde engelli eşim ayağa kalktı ben kafeye gidiyorum sıççam böyle hayata dedi sonra çıkışta konuştuk ikimizde çok kötü olmuştuk. dediki biz neye uğraşıyoruz acaba allahın işine karışıyoruz bide kötü şeyler olursa nasıl başederiz allah korusun derken bi taraftan şükrederken ben tabi allaha çok şükür ki allah bize böyle büyük dertler vermiyor inşallah da vermez ben hayırlısını istiyorum hayatım sende öyle iste eğer olmuyorsa işte belki bu yüzden olmuyor allah dağına göre kar verir. dert vermesin derman aratmasın dedim. bunları kulaktan dolma söylemiyorum ama kendime gelerek söylüyorum o yüzden üzülmüyorum kimse üzülmesin
Selam arkadaşım, bu üzerine düşünmeye bile korktuğum bir konu. Hamile kalmayı başarıp böyle bir sonuçla karşılaşırsam ne yaparım diye. Hİç olmaması daha mı hayırlı, inan bunu söyleyebilecek olgunluğa eriştiğimi düşünmüyorum henüz, çünkü hala içimizde sağlıkla ve hayırlı bebekler doğuracağımıza dair umudumuz var, ondandır herhalde.
Bu tanıdığının yaptığını yapar mıydın sorusuna bugünden verilebilecek bir cevap yok bence, Allah düşmanıma bile yaşatmasın. Biz aklımızı bunlarla bulandırmayalım, hayırlısını istemeye devam edelim. O noktada bebeği aldırmaya karar vermek de, doğurmaya karar vermek de çok ama çok zor kararlar. Aman gözünü seveyim, düşünme böyle şeyleri. Hayırlısı, hayırlısı.
herada cım,,,,,,,nasılsın güzel kardeşim ?nasıl gidiyor?????? yaz bana oldumu:teselli:
dikalman cok cok tebrik ederim..bhcg takib etmek cok zordur cok streslidir..ben en sonunda takib etmeme karari almistim onun stresinden kalp krizi gecirecegim saniyordumBu arada 2.denememi yaptım,12.günüm perşembe günüydü,test yaptım ve sonuç 33,6 çıktı,doktorum değere göre hamilesiniz ama değer düşük,o yüzden hamileliğinizi kaybedebilirsiniz dedi.4 gün sonra testi tekrarlayalım dedi.Bugün tekrarladım sonucum 188 çıktı.Ama doktorum 4 gün sonra bir daha testi tekrarlayalım dedi.İnşallah devam eder hamileliğim.Size bunları anlatıyorum.Çünkü arkadaşlarım hiç birşey için geç değil.Bizim için önemli olan moral arkadaşlar.Aman lütfen moralinizi bozmayın.İnşallah hepimiz için hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin yüce rabbim.
ronicimmmm nerelerdesin canim?bak bir adim attin artik lutfen kaybolma...bak bence topigimiz bir suru hamilelik haberleri ile dolup tasacak insallah..:ecrin_bebek:Alabama canim uzuldum ama mantikli dusunmene hayran oldum.
Esin cok guzel soylemis onemli olan sizin birbirinize sevginiz. Herseyin bir zamani vardir. Ben inaniyorum ki biz cani gonulden isteyip umudumuzu kaybetmezsek ve de en onemlisi hayirlisi ise anne olucaz.
Denizcim lutfen simdiden moralini bozma. Idrarda cikmasi icin daha cok erken. Lutfen bos yere kendini de bebegini de uzme.
Guzel haberlerini bekliyorum.
selam kızlar bugün kanda baktırdım sonuç negatif çok üzüldüm ama yapcak birşey yok. değer 0.254 çıktı hamilelik yok dediler. kös kös hayatıma döndüm önce bozuldum ama sonra toparladım şimdi iyiyim bayramın birinci günü yoğundu bugün test filan önce sonra dışardaydık zaten test sonucunu 3 gibi aldım o yüzden şimdi haber verebiliyorum. kusura bakmayın eskiyi okuyamadım okuyum da geliyim
canım burada okuduklarımdan gördüğüm genelde düşük başlayan gebelikler sağlıksız gebelik olduğu için sonlanıyor. ama senin değerlerinde başlayıp devam eden gebelik de gördüm. doktorların dediği gibi tıpta kesinlik yoktur. değerin çok güzel katlanmış. inşş böyle katlanmaya devam eder ve bebeği hayırlısıyla kucğaına alırsın :CüvCüv:Bu arada 2.denememi yaptım,12.günüm perşembe günüydü,test yaptım ve sonuç 33,6 çıktı,doktorum değere göre hamilesiniz ama değer düşük,o yüzden hamileliğinizi kaybedebilirsiniz dedi.4 gün sonra testi tekrarlayalım dedi.Bugün tekrarladım sonucum 188 çıktı.Ama doktorum 4 gün sonra bir daha testi tekrarlayalım dedi.İnşallah devam eder hamileliğim.Size bunları anlatıyorum.Çünkü arkadaşlarım hiç birşey için geç değil.Bizim için önemli olan moral arkadaşlar.Aman lütfen moralinizi bozmayın.İnşallah hepimiz için hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin yüce rabbim.
valla defne ben anlayışsız kocama bile sırf bebek diye katlanıyordum. negatif sonuçta ne onu çekecek ne yumurtlama günü hesaplayıp ilişki peşinde koşacak gücüm yok. büyük konuşup sonra dediklerimi yemek istemiyorum ama koca dahil herşeyi birden bırakmak istiyorum çok yoruldum mafoldumbenerverdi canim cok tesekkur ederiz:)seninde bayramin kutlu olsun bu bayram ve yeni sene hepimize bebeklerimize kavusma sevincini yasatsin insallah:)
denizcim canim seni cok iyi anliyorum...soyle dusun negatifi gorup morali sifir olup daha sonra bir sekilde yine bebegine kavusan okadar cok kaidn varki bu hicbirseyin sonu degil..sadece birgun mutlaka bebegini kollarina alacagini dusun zamani mutlaka gelecek:)tabi ben bunlari negatif sonuc ihtimaline gore yazdim ama henuz bu netlesmedi ve bence pozitif olmamasi icin bior neden yok lutfen uzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?