denizcim 8nci gün ve 5,52.bence iyiiii. belki yeni başlamıştı katlanmaya sen yaptırdığındaien azından bak başlamış katlanmaya bence sevinmelisin.5 sıfırdan da 1 dende büyüktürhiçte bile mahvolmadınkeşke roniyam keşke ama sanırım yine kimyasal olacak :gitme:
kader arkadaşım üzüldüm gerçekten ama zamanın var. hakkında hayırlı olacaksa inşş 2. ye olacaktır :1hug:
canım burada okuduklarımdan gördüğüm genelde düşük başlayan gebelikler sağlıksız gebelik olduğu için sonlanıyor. ama senin değerlerinde başlayıp devam eden gebelik de gördüm. doktorların dediği gibi tıpta kesinlik yoktur. değerin çok güzel katlanmış. inşş böyle katlanmaya devam eder ve bebeği hayırlısıyla kucğaına alırsın :CüvCüv:
valla defne ben anlayışsız kocama bile sırf bebek diye katlanıyordum. negatif sonuçta ne onu çekecek ne yumurtlama günü hesaplayıp ilişki peşinde koşacak gücüm yok. büyük konuşup sonra dediklerimi yemek istemiyorum ama koca dahil herşeyi birden bırakmak istiyorum çok yoruldum mafoldumben
ben dünkü üzüntüyle tabii ki bugün 8. gün gidip kanda baktırdım. ve tam gıcık eden bir sonuç çıktı:1no2: 5,52 çıktı. bu değer hep 2 katı artarsa 12. güne 22 eder ki ilk tüp bebekte de 20 ile kimyasal gebelik yaşamıştım. benim durumum tam trajikomik olacak ama benim gülecek halim yok mafoldumbensenağlama:gitme:
dikalman cok cok tebrik ederim..bhcg takib etmek cok zordur cok streslidir..ben en sonunda takib etmeme karari almistim onun stresinden kalp krizi gecirecegim saniyordumama degerin cok guzel...insallah saglikla devam eder...
ronicimmmm nerelerdesin canim?bak bir adim attin artik lutfen kaybolma...bak bence topigimiz bir suru hamilelik haberleri ile dolup tasacak insallah..:ecrin_bebek:
Defnecim ben iyiyim cok sukur. Kotu gunler gecirdigimi biliyorsun. Ama kendimi toparladim ve esimin ve de ailemin destegi ile bir daha denemeye karar verdim. Doktorum ile birlikte siki bir tedavi kontrolunden sonra kistsiz bir siklus yakaladik ve induklemeye basladik. Yumurtalarim tiplandi. Kismetse insallah transferim olucak yarin.
SIKINTILI oldugum donemde girip sizin de caninizi sikmak istemedi. Bakalim Allahtan umut kesilmez. Bana dua et canim.
Defnecim ben iyiyim cok sukur. Kotu gunler gecirdigimi biliyorsun. Ama kendimi toparladim ve esimin ve de ailemin destegi ile bir daha denemeye karar verdim. Doktorum ile birlikte siki bir tedavi kontrolunden sonra kistsiz bir siklus yakaladik ve induklemeye basladik. Yumurtalarim tiplandi. Kismetse insallah transferim olucak yarin.
SIKINTILI oldugum donemde girip sizin de caninizi sikmak istemedi. Bakalim Allahtan umut kesilmez. Bana dua et canim.
Deniz Bulut sana bir sey demiyorum artik. Ben umutsuz oldugum donemlerde bana cok kizmistin ama simdi sen de aynisini yapiyorsun. Lutfen testlere takilma relax ol ve 12. gunu bekle. Lutfen canim biliyorum zor ama lutfen bunu yapmaya calis. Cok opuyorum ve dua ediyorum sana.
Canım, hayırlı olsun. Ne güzel bir haber bu. Allah sorunsuz bir transfer nasip etsin sana. Ekim ayında senin güzel haberlerini alalım inşallah bu topic'te.
Zorluklardan sonra kolaylık gelirmiş. Umarım bundan sonra herşey gönlünce olsun. Dualarım seninle.
canım çok sevindim inan. inşallah bu sefer çok iyi gidecek herşey. ben de işte bu kadar didiklediktn sonra 12. günü bekleyeceğim. göreceğiz bakalım ak mı kara mı? şansım yüzde 50 gibi. hakkımda hayırlısı. ama inan sana çok sevindim opuyorumnanaktan
selam kızlar bugün kanda baktırdım sonuç negatif çok üzüldüm ama yapcak birşey yok. değer 0.254 çıktı hamilelik yok dediler. kös kös hayatıma döndüm önce bozuldum ama sonra toparladım şimdi iyiyim bayramın birinci günü yoğundu bugün test filan önce sonra dışardaydık zaten test sonucunu 3 gibi aldım o yüzden şimdi haber verebiliyorum. kusura bakmayın eskiyi okuyamadım okuyum da geliyim
Canım benim, selam. Bir ara terk ettin bizi sandım ama geri dönmene çok sevindim. İyidir canım ya, 3 aylık bekleme süresinin anca 2 ayını doldurup doktora koştum yine ve 2. aşılama tedavisine başladım. Yarın kontrolüm var bakalım. Moralleri yüksek tutmaya çalışıyoruz işte. Kimsenin ümit bağlamadığı bu yöntem benim yüzüme gülmüştü, kimbilir belki yine şans yüzüme güler, olmazsa da bir ay boş boş beklemekten iyidir. İnşallah yakında Deniz'in haberiyle yüzümüz güler burada. Sen nasılsın, neler yapıyorsun, de anlat bakalım. Çok öperim.
ronıyamcım cok sevındım:)bak ne guzel gelısmeler olmus haberımız yok..hadı ınsallah yarında hersey cok guzel gecer..bak bu sefer hersey coook guzel olacak tabıkı dua ederım:)Defnecim ben iyiyim cok sukur. Kotu gunler gecirdigimi biliyorsun. Ama kendimi toparladim ve esimin ve de ailemin destegi ile bir daha denemeye karar verdim. Doktorum ile birlikte siki bir tedavi kontrolunden sonra kistsiz bir siklus yakaladik ve induklemeye basladik. Yumurtalarim tiplandi. Kismetse insallah transferim olucak yarin.
serpılcım hıc sorma ben bır bayram gecırdım dayanamayacagım sandımDefnecim,
Ben iyiyim,sende isler nasil gidiyor?Tabi artik sende biliyorsun son zamanlar zor geciyor.Hazirlandik bekliyoruz ama nerden baksan en az 1 ay var..Hem bir an once kavusmak istiyorum hemde artik bedenim cok yoruldu uykusuzluk v.s. beni mahvediyor..Kiz cocuklari genelde gec gelir diyor herkes demek ki 1,5 ayda olabilir...hakkimizda hayirlisi!
alabamacım canım nekadar uzulme desemde uzuleceksın ama sadece umudunu kaybetme ve azmını dıyecegım...bu zor bır yol elbet ama umutla azımle devam edersek zamanı gelınce olacak ..sakın umudunu kaybetme.....kızlar hepinize teşekkür ederim hepiniz ayrı ayrı harikasınız. ben iyiyim toparladım işe güce devam birkaç ay aradan sonra tekrar denicem vazgeçmedim yani. hülyacım hikayeni okudum çok üzüldüm sana ve çocuğuna ailene allah yardım etsin elbette çok zordur haklısın tabiiki başımıza geleceği varsa hertürlü yüzleşiriz allah hepimize iyi yazılar hayırlı sonuçlar versin. dertlerimizi sıkıntılarımızı unutturacak daha büyük sıkıntı dert vermesin ne diyim. hepiniz saolun.
denizcim hadi ümitler sende sen sevindir bizi inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?