38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Deniz'cim,

Ben sana ne diyeyim? Başkası olsa sen ne cevap verecektin düşün. "Erken davranmışsın, ya geç tutunma ise?" Keşke daha yüksek bir değer çıksaydı ama şimdiden koyverme kendini. ıki gün sonra tekrarla lütfen testini. ınsan moral bozukluğuyla bırakıyorum ben bunu diyor ama sen de biliyorsun, birkaç hafta sonra ya şimdi zamanı gelmişse deyip yeni bir deneme için kendimizi toparlamaya çalışıyoruz. Hiçbirşeyin kararını bugün vermek zorunda değilsin, dur bakalım iki gün sonra testin ne diyecek? ınşallah hayırlı ve güzel haber vereceksin bize, ama öncesinde sabır arkadaşım, sabır.

denizcim 8nci gün ve 5,52.bence iyiiii. belki yeni başlamıştı katlanmaya sen yaptırdığındaien azından bak başlamış katlanmaya bence sevinmelisin.5 sıfırdan da 1 dende büyüktürhiçte bile mahvolmadın
ben sevindim katlanmaya başlamışbence bir daha test yapma.sana öncede dedim.test yapıp duruyosun sonra yazıyosunhadi dua et de çok çok katlansın.sönme. canlan

denizcim lütfen moralini bozma.12.gün daha yükselmiş olacak.ılkinde 20 ile kimyasal gebelik olmuş olman bunda da olacağı anlamına gelmez.Doktorum 20 değeri ile gebeliği devam eden hastası olduğunu söylemişti.(benim 33,6 değerim için düşük dedikten sonra)Tıpta değil canım,Allahın katında hiçbirşey imkansız değildir.Eğer kaderimizde bebeğimizi sevmek varsa olacaktır..Tabi önemli olan bizim sağlığımız,bunu da unutma canım....Olur mu?

Defnecim ben iyiyim cok sukur. Kotu gunler gecirdigimi biliyorsun. Ama kendimi toparladim ve esimin ve de ailemin destegi ile bir daha denemeye karar verdim. Doktorum ile birlikte siki bir tedavi kontrolunden sonra kistsiz bir siklus yakaladik ve induklemeye basladik. Yumurtalarim tiplandi. Kismetse insallah transferim olucak yarin.
SIKINTILI oldugum donemde girip sizin de caninizi sikmak istemedi. Bakalim Allahtan umut kesilmez. Bana dua et canim.

Deniz Bulut sana bir sey demiyorum artik. Ben umutsuz oldugum donemlerde bana cok kizmistin ama simdi sen de aynisini yapiyorsun. Lutfen testlere takilma relax ol ve 12. gunu bekle. Lutfen canim biliyorum zor ama lutfen bunu yapmaya calis. Cok opuyorum ve dua ediyorum sana.

Canım, hayırlı olsun. Ne güzel bir haber bu. Allah sorunsuz bir transfer nasip etsin sana. Ekim ayında senin güzel haberlerini alalım inşallah bu topic'te.

Zorluklardan sonra kolaylık gelirmiş. Umarım bundan sonra herşey gönlünce olsun. Dualarım seninle.

canım çok sevindim inan. inşallah bu sefer çok iyi gidecek herşey. ben de işte bu kadar didiklediktn sonra 12. günü bekleyeceğim. göreceğiz bakalım ak mı kara mı? şansım yüzde 50 gibi. hakkımda hayırlısı. ama inan sana çok sevindim opuyorumnanaktan

Sagol canim. Bakalim pek dusunmemeye calisiyorum. Bu yaslarda sansimin az oldugunun farkindayim ama henuz 38 yasinda pes etmeyeyim dedim.Gerisi yuce Allaha kalmis. Kismetse olur.

Umudunu yitirme ve dedigim gibi dusunmemeye calis. Guzel filmler izle, seni rahatlatacak seyler yap. Sana tum kalbimle dua edecegim. Iyi dileklerin icin sagol canim.

Arkadaşlar geçmiş bayramınız kutlu olsun.

Alabama ne diyeceğimi bilmiyorum, Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize, ne zaman çok çocuk desem hep bir engelliyle karşılaşıyorum ve içimde dua edip Allahtan özür diliyorum.
Geç olacak ama olacak inanıyorum.

Deniz dualarımız seninle canım inşallah güzel olacak herşey.

Herada çok sevindim bekleme süren dolmuş ve tedavine başlamışsın.

Bende 19 unda adetin 2. günü kendi doktoruma ve birde tüp bebek merkezine gittim.

Kendi doktorumla aşılama için başladık ancak gene klomenle sana iğneye şimdilik gerek yok, yumurtan hapla bile oluyor dedi. Ancak 2. aşılamada (inşallah gerek kalmaz iğne olacak)

Tüp bebek doktoru ise, 6 ay yumurta takibi ile olsun size tüpe gerek yok herşey normal dedi. Bende kendi doktorumun 2 kere daha olmazsa tüp dediğini söyleyince peki dedi.

Bakalım 2 ay daha olmazsa kasım aralık gibi tüp deneyeceğim. Bende haberler böyle .

Birde kendi doktoruma zorla (gerek yok demesine rağmen) HSG yazdırdım. Ama tüp bebek merkezide gerek yok size değince iptal ettim. Gerekirse histeroskopi çekeriz dedi. Gerçektende 2 görüntüyü (video) izletti. Histeroskopi daha mantıklı geldi. Normalde eşim girmez doktor yanına bu doktor olmaz gelecek dedi. ıyi oldu.

Ancak ilk kürtajı (isteğe bağlı yaptırdığım) söylerken, eşime dönüp bu beyefendiden miydi demez mi :)))))) Gülemedim de evet ondan dı dedim.

Karışık yazdım idare edin, hepinizi öpüyorum

Karamel'cim,

Tedavin hayırlı uğurlu olsun canım. Ne güzel haberler almışsın doktorlardan, çok sevindim yahu. ınşallah tekrarına gerek kalmayacak ve gelecek ay güzel haberler alacağız birlikte. Şansın bol olsun, herşey kolaylıkla hallolsun inşallah.

Doktorunki de iyi cesaret ha, boşta bulunmuş garip, ne diyeyim?

Alabama sonuca herkes gibi ben de çok üzüldüm canım.Her işin sonunda bir hayır vardır tabiki.Anladığım kadarıyla ilk denemen.İnşallah bir dahaki sefere bebeğini kucağına alırsın.Ben özürlü çocuğu olan bir anne olarak söyliyeyim inanınki çok zor.Olmamasından kat kat zor.Ben ilk düşüğümden sonra hamile kalamayınca bir kaç aşılamadan sonra doktoruma inatla laparoskopi istediğimi söyledim.(bu arada yıl 2000)Laporoskopi sonucum iki tüp de kapalı çıktı tabi.Doktorumuz ilk üç ay deneyin olmazsa kesin tüp bebek dedi bize.Tabi ki üç ayda hamilelik gerçekleşmedi.Biz de biraz para toplayalım hazır olunca tüp bebek yaptırırız dedik.O zamanlar Cerrahpaşa tıp fak.de tüp bebek yapılıyordu.Biz hazır olunca oraya gittik bir de torpil koyduk araya hemen yaptıralım diye tabi.Dr elimdeki raporu görünce bir gün bile beklemeye gerek yok hemen tüp bebeğe alırız sizi dedi.Birkaç tahlil yapıldı adet olunca hemen gelin dedi.Biz tabi çok heyecanlıyız.Adet olmayı bekliyorum hevesle.Hastaneye gittiğimizde adetin 21.günü.Normalde adetim hiç gecikmez.28-29.günler mutlaka olurum.Benim adetim gecikti tabi.Bir türlü olmadım.31.günü de olmayınca bir sorun var herhalde dedik ama.Yine de bir idrar testi yapalım dedim eşime.Ama hiç umudumz yok aslında.Tabiki hiç beklemediğimiz sonucu aldık.Çift çizgi hemen çıktı.Bizim için bir mucizeydi.Çok şaşırmıştık.Hamileliğim hiç sorunsuz geçti.Hiçbir kanamam falan olmadı.Dr. kıymetli gebelik diye normal olmasın sezeryan yapalım dedi.Çocuğum doğdu.İlk başlarda kimse anlamadı.2-3 aydan sonra çocuğumun başını tutamadığını falan farkettik tabi.Sonra araştırma araştırma hiçbirşey bulamadılar.Şu anda 7 yaşında.Hala baş kontrolü tam değil.ama o benim çocuğum.Onu çok seviyoruz ama özürlü çocuk çok zor.Neyse çok uzattım.Konu çok dağıldı.Ben sana şunu diycem eğer kaderinde öyle birşey varsa olur.İlla tüp bebek yaptırdım da oldu falan deme sakın.Benim tüp bebek sonucu böyle doğsaydı çocuğum ben de öyle düşünücektim ama normal yolla oldu.Buna dencek birşey yok.Doktorlar da o kadar araştırmadan sonra en sonunda artık sebep aramayın.Piyango olarak düşünün dediler.Piyango bize çıkmıştı.Herkese büyük ikramiye çıkarken bize de bu düşmüştü.Neyse benim hikayem çok uzun.Bayramdan sonra 2.tüp denememi yapıcam hayırlısıyla.Sen de bir an önce toparlan canım 2. denemen için.Görüşürüz.öptüm

deniz bulut günaydın canım değerin bence çok iyi.ınşallah sıkısıkıya tutunur bebeğin canım.Her zaman ikiye katlanacak diye birşey yok.12.günü değerin çok yüksek de çıkabilir.Sakın moralini bozma.Dr değere takılmayın diyor hep.Düşük değerle başlayıp sonra çok sağlıklı gebelik oluşma ihtimali de çok yüksek.Sen en azından negatif sonuç almadın.Onun için içini ferah tut canım.Benim içime doğuyor sonucun iyi oalcak.

Defnecim,

Ben iyiyim,sende isler nasil gidiyor?Tabi artik sende biliyorsun son zamanlar zor geciyor.Hazirlandik bekliyoruz ama nerden baksan en az 1 ay var..Hem bir an once kavusmak istiyorum hemde artik bedenim cok yoruldu uykusuzluk v.s. beni mahvediyor..Kiz cocuklari genelde gec gelir diyor herkes demek ki 1,5 ayda olabilir...hakkimizda hayirlisi!

canım kutluyorum seni azminden dolayı,,,,,bilirsin ben umutsuzluğu hiç sevmem,,,,,,,hayat sürprizlerle doludur önemli olan senin iyi yönde sürpriz beklemen:1hug:bak göreceksinki umudun boş çıkmayacak,,,,,inatçı ol canım benim,,,,,sakın sakın vazgeçme,,,,,,zaten de inatçısın benim söylemem manasız oldu,,,,,,canım seni kocaman öpüyorumŞeniz

kızlar hepinize teşekkür ederim hepiniz ayrı ayrı harikasınız. ben iyiyim toparladım işe güce devam birkaç ay aradan sonra tekrar denicem vazgeçmedim yani. hülyacım hikayeni okudum çok üzüldüm sana ve çocuğuna ailene allah yardım etsin elbette çok zordur haklısın tabiiki başımıza geleceği varsa hertürlü yüzleşiriz allah hepimize iyi yazılar hayırlı sonuçlar versin. dertlerimizi sıkıntılarımızı unutturacak daha büyük sıkıntı dert vermesin ne diyim. hepiniz saolun.
denizcim hadi ümitler sende sen sevindir bizi inşallah.

ronıyamcım cok sevındım:)bak ne guzel gelısmeler olmus haberımız yok..hadı ınsallah yarında hersey cok guzel gecer..bak bu sefer hersey coook guzel olacak tabıkı dua ederım:)

serpılcım hıc sorma ben bır bayram gecırdım dayanamayacagım sandımkarnımda gergınlık nefes darlıgı mıde yanması..ne yatabılıyorum ne kalkabılıyorumfecıydım yasnı(sımdı bırazcık daha ıyıyım ecz. gelmekte ıyı geldı sankı...bu arada kızlar daha erken gelırler haberın olsun:))

alabamacım canım nekadar uzulme desemde uzuleceksın ama sadece umudunu kaybetme ve azmını dıyecegım...bu zor bır yol elbet ama umutla azımle devam edersek zamanı gelınce olacak ..sakın umudunu kaybetme.....

denızcım degerın hıc ummadıgın sekılde artabılır gecen yaz ıstıkrarsız bır bhcg degerı cıkınca doktorum ne olursa olsun deger dusuk olsada bır dollenme olmus ve bunu bız cok ıyı sayarız demıstı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…