Kizlar bende de dunden beri kasik ve bel agrisi oluyor sanki heran adet olucakmisim gibi. WC ye korkarak gidiyorum kan gorucem diye.
goguslerimi elleyip duruyorum. Cok zor ya bu bekleme donemi. Ruyamda hep bebek, cocuk goruyorum ama daha once gordugum ruyalardaki gibi hic biri benim cocugum degil.
Off ya Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah.
hepinizi opuyorum kader arkadaslarim
Deniz bulutcum canim lutfen ne olur aglama. Cok uzuldum ruh haline seni en iyi anlayanlardan biriyim emin ol. Cunku benim de her 2 hamileligimde deger dusuk baslamisti. Tamam gonul isterdi ki degerin yuksek olsun ama benim doktorum dedi bana. Degeri 20 ile baslayip doguma giden varmis hatta Turkiyede soylemislerdi 5 ile bir hastalari doguma gitmis. Seni anlayabiliyorum gogusagrisina ben de cok takmistim. Ama sunu anladim belki sacma gelecek sana bir doktor olarak bunu soylemem yine de soyleyecegim. inan bana insanin korktugu basina geliyor. Yani korkma, icini olabildigince rahat tutmaya calis. cok zor biliyorum ama kendini uzme ne olur. yarin zaten belli olucak o yuzden bugunden bosyere aglayip uzulme.Lutfen, hem herkesde belirtiler farkli olur.
Dualarimiz seninle.
Kizlar bende de dunden beri kasik ve bel agrisi oluyor sanki heran adet olucakmisim gibi. WC ye korkarak gidiyorum kan gorucem diye.
goguslerimi elleyip duruyorum. Cok zor ya bu bekleme donemi. Ruyamda hep bebek, cocuk goruyorum ama daha once gordugum ruyalardaki gibi hic biri benim cocugum degil.
Off ya Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah.
hepinizi opuyorum kader arkadaslarim
Alabama canim ne guzel yazmissin.umut diye bir film izledim yeni bir film. türk filmi. izleyin..... ben bu filmi izledikten sonra bildiğim şeylerin birkez daha üstünden geçtim hatta altını çizdim. elde ettiklerim ve sahip olduklarım bana yeter. bunu anladım. bunu anlamak için sevdiklerimi ve sahip olduklarımı kaybetmeme gerek yok. evet şu hayatta istediğim ve sahip olamadığım tek şey bir bebek sevdiğim adamdan bir bebek.... bizden bir parça. bunu neden bu kadar istiyorum bunu bilmiyorum... onu çok güzel bir dünyaya mı getireceğim.. onun yollarına güller mi sereceğim... çok mutlu mu olacak... çok sağlıklı mı olacak... kaç yıl yaşayacak.... bilmiyorum... yoksa ben kendi egomu mu tatmin edeceğim... ya da etraftaki insancıkları mı susturacağım... veya içimdeki sesi mi susturacağım.... nedir bu kadar takıntımın sebebi... bunun haketmekle bir alakası yok... kader mi matematik mi.... üzülmek istemiyorum... başa gelen çekilir elbet başına gelenler tabiiki çekiyor kimse mutsuzluk istemez... ancak kafamdaki soruları cevaplayamıyorum cevaplayamayacağım da. allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin pozitifler beni bulsun pozitifler sizi bulsun... umut adlı filmde çok ağladım annelik babalık çok zor dostum dostlarım.
canım nasıl yani secret kuantum nlp eft bioenerji vs mi diyorsun yani? :smiley-cool:hani ben korktuğum için mi oluyor bunca şey fisfisfisyani artık ben de bilmiyorum yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan allahtan sayılı saatim kaldı şimdilik hihoyyyt
bak kasık ve bel ağrısı olması iyi bişi. hele bir de akıntı varsa şahane. göğüs ağrısı da varsa tadından yenmez :dance:bebek belirtisidir onlar bebek :lepi: inşallah rüyandaki bebeklerin hepini yakında çifter çifter kucağında göreceksin kaydirigubbakcemile5 ben senden yüzde yüz eminim diyeceğim tıpta kesinlik yoktur diyeceksiniz o zaman yüzde 90 eminim diyeyim kaydirigubbakcemile3
Herada canim insallah olucak senin bu defa. Daha once asilama ile hamile kalmis biri olarak ben senden umutsuz degilim. Hem 2 tane iyi yumurta insalah olur canim.
7. ayıma kadar çok rahattım, darısı hepinizin başına diyorum ama 7. aya girdikten sonra sıkıntılar başladı, neyse ne yapalım, katlanacağız :)belki biz çok rahat,sıkıntısz bir hamilelik geçireceğiz neden olmasın?benim son adetime göre şu anda 5 haftalık hamileyim,ne bir bulantı,ne başka birşey hiç birşey yok....
biliyorum değer yükselse de bitmeyecek belki dr 2 gün sonra bir test daha isteyecek. sonra keseydi kalp atışıydı ense ölçümüydü amniosentezdi oynadı oynamadıydı. çok zor valla. sizi çok taktir ediyorum. hadi yolun sonuna geldiniz inşşş
inşallah senin dediğin gibidir hayatım inşş. inşallah devam eder hem de sorunsuz kaydirigubbakcemile3
canım nasıl yani secret kuantum nlp eft bioenerji vs mi diyorsun yani? :smiley-cool:hani ben korktuğum için mi oluyor bunca şey fisfisfisyani artık ben de bilmiyorum yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan allahtan sayılı saatim kaldı şimdilik hihoyyyt
bak kasık ve bel ağrısı olması iyi bişi. hele bir de akıntı varsa şahane. göğüs ağrısı da varsa tadından yenmez :dance:bebek belirtisidir onlar bebek :lepi: inşallah rüyandaki bebeklerin hepini yakında çifter çifter kucağında göreceksin kaydirigubbakcemile5 ben senden yüzde yüz eminim diyeceğim tıpta kesinlik yoktur diyeceksiniz o zaman yüzde 90 eminim diyeyim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?