38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk sevindim canım, inşallah katlayarak artmaya da devam edecek. Sen pozitif ol yeter ki, tadını çıkarmaya başla. Oh be, bu haberi duyunca çok rahatladım. Bu arada belirtiler takılma hayatım, benim 10 ya da 12 haftam falandı tam net hatırlamıyorum haftasını ama o dönemlerdeydi, bir sabah kalktığımda acı hissetmedim, nasıl korktum sana anlatamam, tamam dedim bu gebeliğim de sona erdi dedim... Ağlaya ağlaya doktora gittim, halbuki bir kaç gün önce gitmiştim herşey normaldi, doktor takılmayın böyle şeylere ama içinizi rahatlatmak için bakalım dedi, baktı, herşey yolundaydı... Diyeceğim o ki bazen o ağrılar geçiyor bazen artıyor... Kokuya hassasiyetin olması çok çok güzel bir haber... Hakkında herşeyin hayırlısı canım, ptesiyi iple çekiyorum :) Şimdiden tebrikler canım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşallah hihoyyyt
Harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tebrikler canım. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah zemuszemus
Dualarımız her zaman sizlerle canım, inşallah sen ve diğer arkadaşlar da bu duyguyu yakında tadacaksınız :)
Umudunu sakın kaybetme Herada'cığım. Yakında senden de güzel haberler alacağımıza inanıyorum :)
Ohhhh ne güzel inşallah güzel haberler arka arkaya gelecek ve bizler de bayram yapacağız :)
Sakin ol ve panik yapma canım arkadaşım... İnşallah değerin ikiye katlanacak, umudunu kaybetme ve tekrar söylüyorum belirtilere takılma :) Kalbim ve dualarım sizlerle :)

:deniz bulut inan okadar sevindimki anlatamam ohhh be rahatladım pazartesiye güzel haberlerle dön arkadaşım ve ben dediğim gibi hamileliğin tadını çıkar bizler bunu çoktan hak ettik.topik şenlensin biraz yaşasıııııııın..hihoyyyt :teytey:hihoyyyt:dance::zemuszemus:CüvCüv::CüvCüv:

heradacım hadi sıra roni ve sende kızlar coşturun bu topiği POOOZİİİİİTTTTTTTTİİİİİİFFFF :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :teytey:hihoyyythihoyyyt:Saruboceq:

Harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tebrikler canım. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah zemuszemus
sağol rüzgarcım,Allah seni de oğluşuna hayırlısıyla,sağlıkla kavuştursun canım....isteyen tüm arkadaşlara da hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.

denizcim hayırlısı ile pazartesi sonucunu bekliyorum.ınşallah iyi olacak ama lütfen belirtilere takılma...Ben de belirti yok desem yeridir.Göğüs acısı yok sadece arada bir kasığımda gerilme,batma tarzı birşeyler oluyor,bazende belim ağrıyor o kadar.Herkesin aynı olacak diye bir kural yok bunu unutma canım....

kızlar sağolun ama siz ne derseniz deyin bugün kalktığımdan beri az olan göğüs ağrım daha da azaldı hemen hemen bitti ve hep arada gelen kasık ve bel ağrım da geçti.akıntı da yok. hiçbirşey yok. yani belirti hiç olmasaydı anlardım ama olanların gitmesi normal değil. paranoya yapıyorsun dur bekle diyorum ama içindeki ses de diyor ki eminim bitti bu iş geçen seferki gibi. hep dua etmiştim olursa sağlıklı bir değerle gelsin devam etsin olmayacaksa da sıfır alayım diye. deminden beri ağlıyorum isyan ediyorum. tabii biliyorum herşey yolunda giderken 9. haftada kalbi duran bebekler var. amniosentezi kötü çıkıp sonlandırılanlar var. eğer böyle olması gerektiyse böyle olmuştur. ama canım çok sıkkın. belirti olmaması tamam ama olanların yine gitmesi beni yıktı mafoldumben

Deniz'ciğim lütfen hemen belirtilere bakarak bir yargıya varma. Arkadaşlarımın da söylediği gibi herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok. Benim transferden sonra göğüs ağrım hiç yoktu. Ama ara ara kasıklarımda batma, gerilme gibi şeyler hissediyordum. O da bir gün oluyor, öbür gün olmuyordu. O yüzden hemen moralini bozma canım benim. Hele bir pazartesiyi bekleyelim. Biliyorsun her birimiz senin için yürekten dua ediyoruz. Sende biraz bebeğine moral ver annesi, onun daha sıkı tutunması için Allah'a dua et. Seni seviyorum adaşım. opuyorumnanaktan

Roni'ciğim inşallah neden olmasın canım ya. Hem sen,buradaki arkadaşlarımız arasında en gençlerinden birisin. Hep söylüyorum olmaz diye bir şey olmaz. Biz bunu başardıysak sen niye başaramayacaksın. Evet sabretmesi zor. Ama o güzel gün gelecek buna eminim. O zaman sen de kocana naz yapacak, duygusal ağlama krizlerine girecek ve ödemden şikayet edeceksin. Bunu yürekten diliyorum.

Evet hepimiz anne olup, bu sefer bebeklerimizin emeklemelerini, diş çıkarmalarını konuşacağız. O zaman yepyeni bir topic açacağız. Hatta belli mi olur. Yılın belli bir gününde bebeklerimizle birlikte buluşacağız. Bu biraz ütopik gibi gelebilir. Ama diyorum ya neden olmasın.

Deniz Bulut'çum,

Yapma be güzelim. Sen de daha önce hamilelik yaşadın, her allahın günü belirti olacak diye birşey var mı? Bak hamilelikleri sağlıkla devam eden arkadaşlarımız da diyor belirtilere takılma diye. Dur hele bir yarın olsun. 8. günde de böyle diyordun ama ne güzel artmış değerin. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin. Ben senden yana hep ümitliydim hala da öyleyim. Yarın güzel bir gün olacak inşallah.

Balance'çım,

Çok sağol canım. ınşallah arka arkaya hamile kalıp keyifle yeni yıla gireceğiz. Yeni doğmuş bebeklerimiz, doğacaklarımızla inşallah 2010 çokkk ama çokkkkk güzel bir yıl olacak.

Ne güzel dilekler bunlar. Neden ütopik olsun, hepimiz tek tek ne mücadeleler veriyoruz. Yılda bir gün bir araya gelmeyi mi başaramayacağız? Yeter ki isteyelim. Ben varım valla.

heracim evet gercekten cok zor hani ucunda bebek olmasa uzun ve zorlu bir surec insan bedeni zor dayaniyor ama bizler elbette herseye raziyiz allah bize onlari saglikla kucaklamayi nasip etsin zaten bu mucizelerin farkindayiz allah tum isteyen kadinlara yasatsin once bu topikteki tum arkadaslara insallah:)

ah denizcim hic sorma 50 ignem kaldi yani 50 kere daha igne olacagim:)asi gibi...anne olmak boyle birsey demekki herseye boyun egmek:)karpal tunel sendromunda elin gecitigi sinir kanallari daraliyor ve baski yapmaya basladigi icin ellerde uyusma agri basliyormus tek caresi bir aski ile elimizi boyna baglamakmis:)zaten hareketlerimiz kisitli dusunsene birde onu yaparsak oh oh:)

serpilcim tam olrak bu icerigi tasiyan bir cay yok malesef ve bitkisel caylar hamilelikte tam kontrolu yoksa cok sakincali olabilir(yani seninki gibi sglik bakanligi onayli olmadigi takdirde)yesil cay melissa cayi falan allah korusun dusuge kanamaya sebep olabilir..bende dogal yoldan her sabah maydanoz yiyerek diuretik etki yaratmaya calisiyorum..ama son ayda odem olmasi artik normal..allah dayanma gucu versin:)

evet heracim ben mother care den o yastiklardan aldim ama ben karnim o yastik ve benimki bir yataga sigmamiz imkansiz:)))artik benimkini ayiracagim care yok:)

roniyamcim ben 7. haftada basladim cunku riskligebelikler doktoruma o haft basladim..belki seninki gibi daha basinda verecekti banada...hala igne oluyorum...ben 7000 unite oluyorum ne cok degilmi?ama doktorum kanda lipo protein seviyemede bakti oda sinirdan yuksek cikti..birde boy ve kilo ya gorede dozu yukseltiyor..ama ben igne olduguma cok memnunum..bacaklarimda varis olmadi bebege giden kan damarlarimdan hic korkum olmadi cok sukur..bence sende devam et ..insallah bebisine iyi gelecek..bak sende bu sikayetlerin kucagina duzeceksin..benden herturlu derdin caresini sorabilirsin bukadar zengin sorun yelpazesi yasayan yoktur

Denizcim lütfen moralini bozma.Sana rağmen hamileysen bu gidişle sana rağmen hamileliğin devam edecek.Bebişinde senin gibi inatçı olur inşallah.Sana sımsıkı tutunsun,

Bak canım benim değerim senden düşüktü,ama hala devam ediyor..Neden hamileliklerimiz devam etmesin?Evet Allahtan hep hayırlısını istedim,birincide de hayırlısı dedim olmadı,ikincide de hayırlısı dedim,bu sefer oldu.Düşük çıktığı andan itibaren yine de hayırlı diyorum,inatla yükseliyor,senin ki neden olmasın?

canım senin de değerin artarken belirtin yoktu değil mi. beni paranoyak şekilde olanların kaybolması korkutuyor. çünkü bende ne zaman öyle olsa gebelik bitti. çok zayıf ümidim belirtiler ilaçlardandı gerçek belirtiler yeni başlayacak diyorum ama pek inanasım yok. :1no2: bebeğin bana rağmen tutunması için benden de inatçı olması gerek.a.s neyse sabaha az kaldı :çok üzgünüm:

denizcim bende hala belirti yok.ınan göğüslerim adetten önce daha çok acırdı,şimdi acı,sızı,damar falan hiç biri yok.Ayakta çok kalınca biraz belim ağrıyor,kasık ağrısı da yok sadece sol kasığımda ara sıra batma tarzı bir huzursuzluk oluyor,oda 1-2 sn.oluyor,bitiyor.

Deniz Bulut arkadaşım,

Kendi ağzınla söylüyorsun, bir çok belirti ilaçlar yüzünden diye. Canım hiçbir belirtisi olmayıp hamile olan o kadar çok kadın var ki... Üstüne üstlük adet gördüklerinden bir de hamileliklerini neredeyse 3. veya 4. ayda anlayabiliyorlar. Arkadaşım böyle yapıp bebeğini korkutma, bebeğin güven duygusu çok önemli. Bu korkularla salgıladığın bir takım hormonlarla onun tutunmasını güçleştirirsin, yapma gözünü seveyim. Yarın inşallah değerinin yükseldiğini öğreneceğiz, sonrasında da kese görüldü görülmedi endişesi, derken kalbi atıyor mu atmıyor mu korkusu, böyle böyle ikili, üçlü testlere geleceksin, onların endişesi ayrı... Yani anlayacağın bugünkü korkularını unutup diğer endişelerin peşine düşeceksin. Hamilelik çok zor gerçekten. Güçlü olmak zorundasın canım. Senin her türlü endişen ve korkun senin içinde hayata tutunmaya çalışan o miniği korkutacak. Lütfen sakin ol ve sabırla yarını bekle. Anne olmak sabır demektir, sakin olmak demektir :) Hadi arkadaşım, ne kendini ne de miniğini üzme lütfen. Herşey olacağına varır sonuçta :) Dualarımız seninle :)

belki biz çok rahat,sıkıntısz bir hamilelik geçireceğiz neden olmasın?benim son adetime göre şu anda 5 haftalık hamileyim,ne bir bulantı,ne başka birşey hiç birşey yok....

biliyorum değer yükselse de bitmeyecek belki dr 2 gün sonra bir test daha isteyecek. sonra keseydi kalp atışıydı ense ölçümüydü amniosentezdi oynadı oynamadıydı. çok zor valla. sizi çok taktir ediyorum. hadi yolun sonuna geldiniz inşşş

belki biz çok rahat,sıkıntısz bir hamilelik geçireceğiz neden olmasın?benim son adetime göre şu anda 5 haftalık hamileyim,ne bir bulantı,ne başka birşey hiç birşey yok....

inşallah senin dediğin gibidir hayatım inşş. inşallah devam eder hem de sorunsuz kaydirigubbakcemile3

Deniz bulutcum canim lutfen ne olur aglama. Cok uzuldum ruh haline seni en iyi anlayanlardan biriyim emin ol. Cunku benim de her 2 hamileligimde deger dusuk baslamisti. Tamam gonul isterdi ki degerin yuksek olsun ama benim doktorum dedi bana. Degeri 20 ile baslayip doguma giden varmis hatta Turkiyede soylemislerdi 5 ile bir hastalari doguma gitmis. Seni anlayabiliyorum gogusagrisina ben de cok takmistim. Ama sunu anladim belki sacma gelecek sana bir doktor olarak bunu soylemem yine de soyleyecegim. inan bana insanin korktugu basina geliyor. Yani korkma, icini olabildigince rahat tutmaya calis. cok zor biliyorum ama kendini uzme ne olur. yarin zaten belli olucak o yuzden bugunden bosyere aglayip uzulme.Lutfen, hem herkesde belirtiler farkli olur.
Dualarimiz seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…