Çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk sevindim canım, inşallah katlayarak artmaya da devam edecek. Sen pozitif ol yeter ki, tadını çıkarmaya başla. Oh be, bu haberi duyunca çok rahatladım. Bu arada belirtiler takılma hayatım, benim 10 ya da 12 haftam falandı tam net hatırlamıyorum haftasını ama o dönemlerdeydi, bir sabah kalktığımda acı hissetmedim, nasıl korktum sana anlatamam, tamam dedim bu gebeliğim de sona erdi dedim... Ağlaya ağlaya doktora gittim, halbuki bir kaç gün önce gitmiştim herşey normaldi, doktor takılmayın böyle şeylere ama içinizi rahatlatmak için bakalım dedi, baktı, herşey yolundaydı... Diyeceğim o ki bazen o ağrılar geçiyor bazen artıyor... Kokuya hassasiyetin olması çok çok güzel bir haber... Hakkında herşeyin hayırlısı canım, ptesiyi iple çekiyorum :) Şimdiden tebrikler canım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşallah hihoyyytkızlar şu an bana rağmen hamileyim ama değerim yüksek değil 54,5. doktor daha aramadı ama arayınca pazartesi tekrar diyecek. pazartesi artarsa devam ediyor artmazsa sağlıklı değildi kimyasal oldu bitiyor demek. belirti göğüs ağrısı hafifledi ama tam geçmedi bu sefer ilkindeki gibi. kasık ağrısı artarak devam ediyor. bir de dünden beri kokulara hassasiyet başladı. sabah eşimin parfümü aşırı rahtsız etti. yani bunlardan anladığım geç tutunma olabilir ve artabilir. düşerse de hakkımda hayırlısı buymuş diyeceğim. neyse hayırlısı o olsun razıyım diye dua ediyorum. bakalım.
Harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tebrikler canım. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah zemuszemusdenizcim ne kadar sevindim.evet değer çok yüksek olmayabilir ama yükselecek.Bak bana arkadaşım 12.gündeki testim 33.6 idi.4 gün sonra tekrarladım 188 e çıktı ve dün tekrarladım 1182 çıktı.Doktorum kurtarıyoruz sanırım dedi salı günü testi tekrarlayalım gelin keseyi görebiliriz o zaman dedi.bizimkiler büyük ve çok büyük bir ihtimalle geç tutundu.Asla ümitsiz olma,hayırlısı olsun canım
Dualarımız her zaman sizlerle canım, inşallah sen ve diğer arkadaşlar da bu duyguyu yakında tadacaksınız :)Canım benim tebrikler Şeniz ne kadar seviniyorum biz yaşlardakilerin hamile haberlerine ablatamam zemuszemus inşallah değerin çok çok katlar :Saruboceq: bu sefer başaracaksın a.s Allah yardımcın olsun...Bizlere de dua etmeyi unutma :kedi:
Umudunu sakın kaybetme Herada'cığım. Yakında senden de güzel haberler alacağımıza inanıyorum :)Canım benim, sağolasın, ne güzel moral veriyorsun. İnşallah diyorum, Yumurtalarım erken çatlamasına rağmen bu aşılamadan bile halen umutluyum; bu bile moral veriyor bana, o yüzden inanıyorum hayırlısıyla birgün ben de anne olacağım inşallah. Aralarda zırlamıyor değilim ama bu iki haftalık bekleyişi kasmadan yapacam, olursa olur.
Ohhhh ne güzel inşallah güzel haberler arka arkaya gelecek ve bizler de bayram yapacağız :)Ya hamile kizlar, citirlar sikayetlerinizi okudum ve kiskandim. Bana ne ya ben de istiyorum ben de. Kocaman karnimla geceleri uyuyamamak, kocama naz yapmak, duygusal aglama krizlerine girmek, habire bir seyler yemek.
Ay kizlar saka bir yana bu defa garip bir umut var icimde. Ama bazen de cok korkuyorum ya yine olmazsa diye. Sonra dua ediyorum. Allahim ben ustume dusen herseyi yaptim gerisi senin bilecegin is diyorum.
insallah bu sitedeki herkes anne olur ve ilerde cocuklarimizin dis cikarma, emekleme ve benzeri konularini konusuruz.
Sakin ol ve panik yapma canım arkadaşım... İnşallah değerin ikiye katlanacak, umudunu kaybetme ve tekrar söylüyorum belirtilere takılma :) Kalbim ve dualarım sizlerle :)canım benim ilk tüp bebek değerim 20 idi tabii hemen düştü. bu seferkinde 8. gün erken test yapmıştım 5,5 çıkmıştı. ilki gibi olacak diye korkmuştum ama daha yüksek çıktı. şu an için hamileyim pazartesiyi bilemiyorum :kedi::Saruboceq:
yatmadım gezdim. az yürüdüm. pastaneye vs gittim arkadaşlarla. alışveriş yaptım. yani herşeyi yaptım. ama yorulmadım. yorulmuyorum dinleniyorum hep çok ağr tşımıyorum. ben ilk gün hariç yatmadım yatamıyorum. inşallah bana rağmen tutacak diye umuyorum gerçekten.kaydirigubbakcemile2
inşallah canım. inşallah asıl pazartesi sevineceğiz :Saruboceq::teytey:
ne diyeyim inşşş. pazartesi değerim bir ikiye katlasın valla herkese ayrı ayrı atlamadan dua listesi yapıp dua edeceğim kaydirigubbakcemile3
evet kendi kendime diyorum kendini dinleme diye ama 2 dakikam geçmiyor kendimi dinlemeden! göğsüm ağrımasa elleyip korkuyorum. kasığım 1 saat ağrımasa panik oluyorum. mesela şu an az belim ağrıyor çok seviniyorum delikafadulden
2 ye katlasın yeter inşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: