kızlar günaydın, birazdan çıkıyorum dua edin bana, sizleri seviyorum :1hug:
canım arada gir de fazla özletme kendini
canım herzaman kalbimdesiniz,,,,,,,,,şimdi sen kendini gerginlikten uzak tut,,desemde boş tabii,,,,,,,,,herşeye rağmen yılmak,umudumuzu yitirmek yok yola devam tamammı aşkım:teselli:,,,
Alabama'cım,
Yazdıkların üzerine daha ne denir bilmiyorum. Ne güzel tarif etmişsin, eminim buradaki herkes aynı duygular içinde yoğruluyor. Aynı çocuk yetiştirmek gibi işte; sorduğun soruların tek bir doğru cevabı yok. Herkes kendine uygun cevabın peşinde. Daha önce de yazdım, maalesef kendimi en azından şu an için 'çocuğum olmazsa da hayat benim için aynen devam edecek' diyecek olgunlukta hissetmiyorum, ki bunu söyleyebildiğim gün çok şey başaracakmışım gibi geliyor. Asla pes etmek niyetinde değilim ama hayatımın en önemli tek hedefi haline geldi bir şekilde, böyle olması da canımı hem sıkmıyor hem acıtmıyor değil.
Alabama canim ne guzel yazmissin.
Ben de bazen bu bebek ozleminin ustune gitmekle iyi mi kotumu ediyorum diyip kendimi yargiliyorum. Allah bizim icin ne hayirlisi ise onu versin insallah
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. değer istenilen kadar artmamış. ilki 54,5 idi şimdi 91 olmuş. dr daha aramadı cevabı çarş tekrar test olacak. şimdi de dış gebelikten korkmaya başladım. roniyam bunu da sen çağırdın diyemezsin çünkü şimdiye kadar rahim ve tüplerle ilgili hiç önemli bir problemim olmadığı için (rahimde biraz yapışıklık çıkmıştı ama histeroskopi oldum herşey temizdi) bu seçenek aklıma bile gelmemişti. şu anda işe geldim ama ağlayıp duruyorum. yine de iyiki iş var yoksa kafayı yerdimmafoldumben
alabama cok haklisin canim..dayimin 3 tane dunya guzeli coocugu oldu iki erkek bir kiz en buyuk erkek ile en kucuk kiz inanilmaz guzeldi saclari sari gozleri masmavi ve herikiside inanilmaz terbiyeli caliskan biri tibbi kazandi kucugu koleji...dayim senelerini onlara verdi ...uzerlerine titredi..ve 4 sene once bir trafik canavari heriki melegimizi bizden aldi(((o gun herseyin hayatin cocouk sahibi olmanin bombos birsey oldgunu dusundum..hatta bekardim asla evlenmemeye cocouk sahibi olmamaya karar verdim..boyle birsey yasamak yasarken olmek gibi...suan dayim yasamiyor sanki o yuzden ne gorecegiz belli degil....hayat ne gerekirse onumuze koyacak bizde katlanacagiz...:sinifsinif::sinifsinif:
Kızlar bu iğneler filan amma duygusal yapıyor adamı. 2. aşılamaya start verdiğim günden beri patronla yeni bir iş gezisine gidip gitmemem konusunda resmen saklambaç oynuyordum. Bu iki haftada ihale hep gariban patronuma kaldı. Neyse atlattık diye sevinirken bugün bir aciliyet doğdu, yarın gitmem gerekiyor. 3 gün yokum. Sevgilimle çalışma programamızla çakışıyor tabii :-(( Canım benim, aradım ağlayarak gitmem lazım benim, ne yapalım olacağı varsa böyle de olur demeye. Yarım saat sonra geri aradı beni, işlerimi hallettim senle geliyorum dedi. Ben çeşmeleri daha çok açtım tabii. Kimbilir, belki bebiş saçma bir arap ülkesinde aramıza katılacak
Kizlar bende de dunden beri kasik ve bel agrisi oluyor sanki heran adet olucakmisim gibi. WC ye korkarak gidiyorum kan gorucem diye.
goguslerimi elleyip duruyorum. Cok zor ya bu bekleme donemi. Ruyamda hep bebek, cocuk goruyorum ama daha once gordugum ruyalardaki gibi hic biri benim cocugum degil.
Off ya Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah.
hepinizi opuyorum kader arkadaslarim
hulyacim gercekten sansin bencede cok yuksek doktorlarda sana guzel seyler soylemisler :)uzun protokol ne olursa olsun yasimiza gore bence riskli..30 lu yaslarda bir ark.da uzun protokol denenmisti ve hrzaman 10 dan az yumurtasi olamayacak kapasitedeyken 3 yumurtasi olustu tup iptal edildi asilamaya gecildi..yani bazen ters tepebilir...bence kisa uygulattir ..bu senin vucudun senin tercihin..Kızlar biz de dün ilk tüp denememi yaptığım hastaneye gittik.Trombofili paneli testimi yaptırıcaktım.Gitmişken dr'la da görüşmek istiyordum tabi.Daha önce bahsetmiştim.Neyse kan alındı.Testler bir haftaya çıkıyormuş.Dr'umuz embriyologla beraber bizimle görüştü.Benim ilk denemem biyokimyasal gebelikle sonuçlanmıştı.Enbriyolog çok güzel şeyler söyledi.Bana ilk denemede ptg'de uygulanmıştı.Embriyoloğumuz yaşıma göre yumurta kalitemin çok iyi olduğunu,bu durumda ptg'yi yaptırmamızın bizim için lüks olduğunu,gereksiz olduğunu söyledi.Bu kliteyle ben size blastokist transferini öneririm dedi.Zaten ben de öyle düşünüyordum.Ben söylemeden o söyleyince çok rahatladım tabi.Yanlız benim 7 yumurta oluşmuştu.6'sı döllendi.Ptg'de yapılınca dondurulacak embriyom kalmadı.Uzun protokol uygulanmıştı o zaman.Ben dr'a kısa protokol deneyelim bu kez dedim ama buna yanaşmıyor.Adetin 3.günü gelirsin o zaman karar veririz dedi.Aslında ben hemen ekimde 2.denemeyi istiyordum ama dr yurtdışına gidicekmiş.Acele etmeyelim diyor.Benim yaş ilerliyor bu arada.Kasımda yapalım dedi.O zaman aklıma gelmedi.Eve gelince fark ettim.Araya bayram giriyor.Aslında zaten eylülde deniycektik araya bayram giriyor diye ekime kaydırmıştık.Şimdi onun için canım sıkıldı tabi.Kusura bakmayın biraz uzun oldu.
Denziciğim sen nasılsın canım.Rahat olmana çok sevindim.Cuma günü hem senin hem roniyam'ın hayırlı haberlerini alıcağız Allahın izniyle.
aaaaa seni yakalayabiliyorum sankiDEFNEEEEEEEEdelikafaduldenkız senin saçını başını yolarım valla:mymeka:,,,,bana niye selam vermiyosun sen:sinifsinif:eski dost düşman olmaz canım:1hug:
ruzgardenizcim sana bir turlu yazamadim..tosun oglusunada masallah:)ben en basindan buyana 15 gunde bir gidiyordum doktora artik bu son ayda 10 gunde bire dusurdu belkide haftada bire dusurur..ama icim rahat ediyor..canim benim yaramaz en basindan beri hep 7-10 gun onden gidiyordu kiloda hatta doktor iri bir bebek demisti ama bu son hafta cok az kilo almisCanım, hiç unutamıyorum, sen kanamalı olarak korkuyla doktora gittiğinde, ultrasonda zavallı küçücük savunmasız yavru bir kenara büzüşmüştü demiştin. Resmen içime oturmuştu bu söylediklerin. O yüzden mümkün olduğunca sakin olmaya çalışıyorum. Offf hiç sorma o amniyosentez sonucunu bekleme sürecini, kabus gibiydi. Bu arada ben bugün doktora gittim, rutin kontrolümüz vardı. Maşallah oğluşumu iyi buldu doktor amcamız. 2085 gr. olmuş çok şükür. 15 gün sonra tekrar çağırdı, çünkü 31 - 32. haftadan sonra iki haftada bir çağırılıyormuşuz. Kasım başında da İstanbul'a gidiyorum Allah kısmet ederde bir aksilik çıkmazsa. Nasıl olduğuma gelince, iç güveysinden hallice diyeyim :) Bir ara sana uzunca bir mail yazacağım ama bir türlü o mood'a giremedim, kusura bakma arkadaşım :) Sen ne zaman kontrole gidiyorsun? Doğum için tarih verdi mi doktor?
DENİZ'ciğim canımmm. Estağfurullah. Yani bilgisayarda gerçekten oturamıyorum zorlanıyorum. Ama önemli değil. Zaten topice girip çıkıyorum sadece. Ama sadece ben değil bütün arkadaşlar senin hamilelik değerinin artması için canla başla ve kalpten dua ediyorlar. Buna inanıyorum. O yüzden bunu yazdığıma mahçup oldum. Hele de seni aslaaa üzmek, istemem. Sen de "Gözlerim doldu" diyince bu sefer benim içim bir tuhaf oldu vicdan azabı duydum.
Deniz'ciğim gerçekten seni çok seviyorum. İnşallah Allah, o güzel kalbinin sesini duyacak ve cuma günü bizleri tam anlamıyla mutlu edecek haberi vereceksin. Çok öpüyorum seni.
.
valla ben kocişten dolayı yıldım. artık olursa olur olmazsa da kocişi çekmemeye karar verdim hayırlısıkaydirigubbakcemile3DEBİZ BULUT,,,,,,,canım kardeşim inş:Saruboceq:güzel haberler verirsin bize:çok üzgünüm:,,,,,,,ama herşeye rağmen YILMAK YOKKKKKKKKKK,,,seni seviyorum:teselli:
canım arada gir de fazla özletme kendini
canım herzaman kalbimdesiniz,,,,,,,,,şimdi sen kendini gerginlikten uzak tut,,desemde boş tabii,,,,,,,,,herşeye rağmen yılmak,umudumuzu yitirmek yok yola devam tamammı aşkım:teselli:,,,
sen neler yapıyorsun hiç anlatmıyorsun? yok mu yakınlarda bir tedavi vs?:uhm:
bunları düşüne düşüne bir hal oluyor insan ama istemekten hiçbirzaman vazgeçmiyor umut etmekten de vazgeçmiyorum. inşallah başaracağız. öyle yada böyle bilmiyorum ancak zaman zaman olmayacak galiba desemde sonunda hep inanarak konuyu kapatıyorum olacak neden olmasın olmaması için ne sebep varsa çözeceğiz.
canım hamişim sen hamişsin sen bizim umudumuzsun nolur sağlam dur ve bu işi başarın her ikinizde. yoksa biz naparız. kimi görüp kimden umutlanırız.
bende benzer bir hikaye yaşadım yakın akrabamın başına geldi allah bu acıyı çekenlere yardım etsin çok zor bize de bunlardan ders almak düşüyor defnecim. ben dersimi hep alıyorum o yüzden kanaat notuyla 2010 da bi bebek rica ediyorum. tamam dersi hayat verir de dersini alanlara da mükafat lazım dimi ama :))
canım iyi dileklerin için sağol. allaha kaldı artık. benim de sana diyeceğim aman sakın uzun ara verme. dr ile konuş en kısa sürede tekrar dene. inşş bu sefer herşey daha iyi gidecek :lepi:
:Saruboceq:
.
Denziciğim sen nasılsın canım.Rahat olmana çok sevindim.Cuma günü hem senin hem roniyam'ın hayırlı haberlerini alıcağız Allahın izniyle.
canım senin de doğal yoldan hamile kalma olasılığın varsa yumurtalar da güzelde acele etme dr u bekle. bu arada bakarsın kendi gelir. olmazsa da 1-2 ay çok birşey değil en uygun ayda olsun hemen pozitif netice alasın inşşş :Saruboceq:
canım sıkkın. salak kocamla kavga ettik. para getirmeyen iş stresinden fenalık geldi. piyasa bok gibi. kendin iş yapma gir işe çalış 3 kuruş gelsin huzurlu olalım diyorum 2 senedir dinletemedim. dün bir kez daha ayrılacağımızı söyledim. bana kalktı test sonucunu al hamilesen de bebeği aldırırız bitti bu iş dedi. ben de bu sefer bebek varsa onu tutup seni bırakıyorum dedim. valla kararlıyım da. hem hamilelik hem bebek hem bu adam olmayacak. hamile değilsem de belki böylesi daha hayırlıdır tek başına hayat daha rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?