38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Eveeeeeet bizleri fazlasıyla ihmal ettin canım. Artık gel şuraya da ağız tadıyla bir sohbet edelim değil mi? Çok şükür fiziksel olarak iyiyiz oğluşumla, gerisi de düzelir zaten :) Tamam teyze olarak affedildin kaydirigubbakcemile3
Ben de seni seviyorum canım, tamam senin yerine okşayacağım :)[/QUOTE]

canımmmmm herzaman kalbimdesiniz,,,inan buna,,,,,beni yakinen tanımıyorsun tabi,allah aşkına sor deniz karayurt'a herzaman aklımdasınız o biliyor kalbimi,kişiliğimi,düşüncelerimi,en azından sizlerden daha fazla bilgiye sahip benim hakkımda,,,,,,cannn kendine ve damadıma dikkat et haaaa
bu arada yeni projeler peşinde olalım lütfendelikafaduldenusg elimizde patladı,,,,,ilaç firmalarınaşutarafagittine dersinyerimseniben

karamel69 canım dualarımız seninle.ınşalah Allahtan hayırlısı tabi.Daha önce hamile kaldıysan şansın çok yüksek tabi.ıyi haberlerini alıcaz inşallah

bunları düşüne düşüne bir hal oluyor insan ama istemekten hiçbirzaman vazgeçmiyor umut etmekten de vazgeçmiyorum. inşallah başaracağız. öyle yada böyle bilmiyorum ancak zaman zaman olmayacak galiba desemde sonunda hep inanarak konuyu kapatıyorum olacak neden olmasın olmaması için ne sebep varsa çözeceğiz.

Alabama canim ne guzel yazmissin.
Ben de bazen bu bebek ozleminin ustune gitmekle iyi mi kotumu ediyorum diyip kendimi yargiliyorum. Allah bizim icin ne hayirlisi ise onu versin insallah

bu düşünceler kafamızda neden dolaşıyor çünkü istiyoruz olmuyor kendimizi meşgul edemiyoruz bu seferde kendimizi sorguluyoruz savunma mekanizmalarımız çalışıyor boşver arkadaşım bırakalım bunları istemeye devam edelim hemde aynen dediğin gibi güzelini en hayırlısını sağlıklısını uzun ömürlüsünü isteyelim allah da versin. insanın morali de yara gibi günden güne iyileşiyor üç gün önce bunları düşünürken bugün kaç ay ara versem ikinci denememi nerede yapsam diye düşünmeye ve araştırmaya başladım. bu arada dört aydır sigara içmiyordum son bi haftadır sigara içtim kendime kızdım yine bıraktım inşallah.

canım hamişim sen hamişsin sen bizim umudumuzsun nolur sağlam dur ve bu işi başarın her ikinizde. yoksa biz naparız. kimi görüp kimden umutlanırız.

bende benzer bir hikaye yaşadım yakın akrabamın başına geldi allah bu acıyı çekenlere yardım etsin çok zor bize de bunlardan ders almak düşüyor defnecim. ben dersimi hep alıyorum o yüzden kanaat notuyla 2010 da bi bebek rica ediyorum. tamam dersi hayat verir de dersini alanlara da mükafat lazım dimi ama :))

güle güle git güle güle gel heradacım. üç kişi dönersiniz inşallah. ne güzel işte herşey yolunda gitmiş. harika.

kızlar günaydın, birazdan çıkıyorum dua edin bana, sizleri seviyorum :1hug:

karamelcim güle güle hakkında hayırlısı olsun canım allah muradını versin inşallah herşey yolunda gider canım :Saruboceq:

Kızlar biz de dün ilk tüp denememi yaptığım hastaneye gittik.Trombofili paneli testimi yaptırıcaktım.Gitmişken dr'la da görüşmek istiyordum tabi.Daha önce bahsetmiştim.Neyse kan alındı.Testler bir haftaya çıkıyormuş.Dr'umuz embriyologla beraber bizimle görüştü.Benim ilk denemem biyokimyasal gebelikle sonuçlanmıştı.Enbriyolog çok güzel şeyler söyledi.Bana ilk denemede ptg'de uygulanmıştı.Embriyoloğumuz yaşıma göre yumurta kalitemin çok iyi olduğunu,bu durumda ptg'yi yaptırmamızın bizim için lüks olduğunu,gereksiz olduğunu söyledi.Bu kliteyle ben size blastokist transferini öneririm dedi.Zaten ben de öyle düşünüyordum.Ben söylemeden o söyleyince çok rahatladım tabi.Yanlız benim 7 yumurta oluşmuştu.6'sı döllendi.Ptg'de yapılınca dondurulacak embriyom kalmadı.Uzun protokol uygulanmıştı o zaman.Ben dr'a kısa protokol deneyelim bu kez dedim ama buna yanaşmıyor.Adetin 3.günü gelirsin o zaman karar veririz dedi.Aslında ben hemen ekimde 2.denemeyi istiyordum ama dr yurtdışına gidicekmiş.Acele etmeyelim diyor.Benim yaş ilerliyor bu arada.Kasımda yapalım dedi.O zaman aklıma gelmedi.Eve gelince fark ettim.Araya bayram giriyor.Aslında zaten eylülde deniycektik araya bayram giriyor diye ekime kaydırmıştık.Şimdi onun için canım sıkıldı tabi.Kusura bakmayın biraz uzun oldu.
Denziciğim sen nasılsın canım.Rahat olmana çok sevindim.Cuma günü hem senin hem roniyam'ın hayırlı haberlerini alıcağız Allahın izniyle.

canım kusura bakma ben senin bekleme döneminde olduğunu yeni gördüm ne durumdasın şimdi normal bekleme süresinde misin yoksa tedavi mi oldun da sonucunu bekliyorsun? her ne şekilde olursa olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah sende mutlu sona ulaşırsın? :Saruboceq:

Selam kızlar,

3 saat boşum var girip bir bakayım bizim çıtırlar ne yapmışlar dedim. Geçmişi okuyup dönüyorum hemen.

Karamel'cim şu an aşılamada herhalde, dua edelim kızlar, şansı bol olsun.

hülyacım yazdıklarından bazılarını anlamadım değişik kelimeler var tabi ben şu tüp bebek işine yeni başladığım için birçok şeyi yeni yeni öğreniyorum. hakkında hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın evet niyetine girince bekleme süresi bir türlü geçmiyo haklısın ama onda da vardır bi hayırdır. dimi ama

Selam Alabama'cım,

Yok canım ya, cuma sabahına kadar burada tıkılı kaldım ben. Neyse moral bozacak birşey yok. Sizlere bir bakayım dedim.

Hepinize sıcak mesajlarınız için tek tek teşekkür ediyorum. Sen Alabama'cım, Karamel (dualarım şimdi onunla), Deniz Bulut, Deniz Karayurt, Rüzgar Deniz, Moneta, Erverdi, şu an ismini sıralayamadığım herkes. Çok öpüyorum sizleri.

Hülya'cım, öncelikle çok güzel geçen doktor görüşmen için gözün aydın diyorum, ne güzel. Darlatma kendini bayram için, belki doktorun atlamıştır, ya ara konuş, ya da bir an önce git tekrar konuş güzelim ya. Zaten tedavi yeterince stresli oluyor, bir de bu tür stresler binmesin üzerine.

Cuma günü güzel gün. Hem Deniz Bulut için hem de Roniyam için. Süper bir gün olacak inşallah. Dualarım sizlerle kızlar.

Ben daha bekleme dönemindeyim. Bu aşılamadan sonraki 5. gün. Geçen sefer aşılamam 10. günde yapılmıştı ve ben 19 gün sonraki regli tarihime kadar beklemiştim (arada 7. gün fortelle yaptığım ve tabii ki negatif çıkan testi saymıyorum). Bu sefer de bekleyeceğim, sadece eğer herşey yolunda gittiyse bugünler tutunma günleri diye özellikle moralimi sağlam tutmaya çalışıyorum. ış için de kasmıyorum, olduğu kadar, daha iyi yapanı varsa buyursun gelsin

Tekrar çok öpüyorum, akşam özellikle Karamel'den haberler almak için tekrar uğrarım.

2010 yılında doğurmayan kimse kalmayacak bu topicte. Vallahi böyle geliyor bana. Azmedip başaracağız arkadaşlar. Göreyim sizleri.

Son düzenleme:
hulyacim gercekten sansin bencede cok yuksek doktorlarda sana guzel seyler soylemisler :)uzun protokol ne olursa olsun yasimiza gore bence riskli..30 lu yaslarda bir ark.da uzun protokol denenmisti ve hrzaman 10 dan az yumurtasi olamayacak kapasitedeyken 3 yumurtasi olustu tup iptal edildi asilamaya gecildi..yani bazen ters tepebilir...bence kisa uygulattir ..bu senin vucudun senin tercihin..
RONIYAM ve DENIZCIM cuma gunu icin dua ediyorum size insallah guzel sonuclarimizi alacagiz hayirli bir gun :ecrin_bebek:zaten:)) :ecrin_bebek:KARAMEL cim dualarimiz seninle gonlunu ferah tut guzel seyler olacak insallah:) ALABAMA cim yazdikalrina cok guldum:)haklisin canim artik kaderinde bize gulmesi lazim degil mi?insallah kaderde dedigin tarzda isliyor kanaat notu veriyordur:)

DEFNEEEEEEEEdelikafaduldenkız senin saçını başını yolarım valla:mymeka:,,,,bana niye selam vermiyosun sen:sinifsinif:eski dost düşman olmaz canım:1hug:
aaaaa seni yakalayabiliyorum sanki((benim online olduugma bakma bazen ecz. acik kaliyor tam yazacakken hasta geliyor..canimcim bak kim kimi ihmal ediyor acaba?:)))zemuszemus

ruzgardenizcim sana bir turlu yazamadim..tosun oglusunada masallah:)ben en basindan buyana 15 gunde bir gidiyordum doktora artik bu son ayda 10 gunde bire dusurdu belkide haftada bire dusurur..ama icim rahat ediyor..canim benim yaramaz en basindan beri hep 7-10 gun onden gidiyordu kiloda hatta doktor iri bir bebek demisti ama bu son hafta cok az kilo almis gerci haft donmus ama icim icimi yiyiyor..zorla birseyler yemege calisiyorum ...kendimde suc ariyorum...ecz. de yorulup gunboyu atistiriyorum diye..zor bir doneme girdik..turlu seyler var aklimda kis mevsimi grip salgini falansikintilarini cok iyi anliyorum..dun aksam kayinvalidem ile konustuk ne dediysem ben sanki simarikliktan soyluyorumda oda bana yuz vermiyor seklinde konustu durdu((esimede haftasonu birtakim olaylardan kizdim bence malesef erkekler boyle..umarim senin sorunlarin bir nebze cozulmustur..insan ozellikle bu donemde kesinlikle tahammulsuz oluyor..allah bebeklerimize saglik versin:)seni ve oglusunu opuyorum

canım arada gir bizlere bak tabii ama kendini yorma. zaten çok az kalmış. inşallah sağ salim bebeğini kucağına al da bir rahatlayalım opuyorumnanaktan

DEBİZ BULUT,,,,,,,canım kardeşim inş:Saruboceq:güzel haberler verirsin bize:çok üzgünüm:,,,,,,,ama herşeye rağmen YILMAK YOKKKKKKKKKK,,,seni seviyorum:teselli:
valla ben kocişten dolayı yıldım. artık olursa olur olmazsa da kocişi çekmemeye karar verdim hayırlısıkaydirigubbakcemile3

canım sıkkın. salak kocamla kavga ettik. para getirmeyen iş stresinden fenalık geldi. piyasa bok gibi. kendin iş yapma gir işe çalış 3 kuruş gelsin huzurlu olalım diyorum 2 senedir dinletemedim. dün bir kez daha ayrılacağımızı söyledim. bana kalktı test sonucunu al hamilesen de bebeği aldırırız bitti bu iş dedi. ben de bu sefer bebek varsa onu tutup seni bırakıyorum dedim. valla kararlıyım da. hem hamilelik hem bebek hem bu adam olmayacak. hamile değilsem de belki böylesi daha hayırlıdır tek başına hayat daha rahat

sevgili deniz bulut;evliliğinde sorunlarının olmasına üzüldüm.hemde böyle mutlu günlerin arefesindeyken.........diyecek birşey bulamıyorum.umarım herşey dilediğin gibi olur hoşçakal.kimbilir belki d3 bebeğin stersinden tartışıyosunuzdur.durun güzel haberinizi alın o zaman unutur sevinçle sarılırsınız belki.

Canım sen şu anda fazla gerginsin.Hormonlar seni böyle yapıyor.Ben çok iyi hatırlıyorum bir hamileliğimde (daha hamileliğimi öğrenmemiştim) müthiş sinirliydim.Durmadan kavga ediyordum eşimle.Ben de adetim geciktiği için sinirlerim bu kadar gergin herhalde diyordum o zaman çocuğu hiç düşünmüyordum çünkü oğlum o zaman çok küçüktü daha.Bu olaylardan birkaç gün sonra da hamile olduğumu öğrenmiştim.Sen de iyi haberi cuma günü alırsan aranızı düzelt derim ben.Çünkü hamilelikte de maalesef onlara ihtiyacımız oluyor.Senin bu durumun geçici yani.İlerleyen zamanlarda bu sinirli halin geçicek canım.Daha pozitif düşünmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…