kızlar selam, doktordan geldim klomen gibi basit bir hapla 2 tane kocaman yumurta olmuş ama 11.güne fazla büyük 28-29 mm.
Doktorda oooo ne çabuk olgunlaşıyorlar böyle dedi ancak benim adet döngüm 26 , dolayısıyla zaten 12. gün çatlarlar ondan mı dedim evet dedi.
Neyse bu gece 12,00 de iğnemi yapacağım çarşamba 12,30 da aşılama var.
Ben fazla büyüdüler diye umudu şimdiden kestim ama bakalım artık hayırlısı.
Büyük yumurta kalitesiz midir ?
dr aradı cuma günü test yapalım o güne belli olur ne olduğu dedi. sabredebilirsem cumayı beklerim. olmadı çarş sabah da giderim. bakalım netcem
dr aradı cuma günü test yapalım o güne belli olur ne olduğu dedi. sabredebilirsem cumayı beklerim. olmadı çarş sabah da giderim. bakalım netcem
arkadan gelen yok galiba çünkü bende monitöre baktım 2 ölçüm yaptı.
için, gönlün nasıl rahat ediyorsa öyle yap birtanem, nasılsa bebiş büyüyor. :))
Canım hayırlısı olsun. Ben büyük yumurtanın kalitesiz olabileceği ihtimalini ilk senden duyuyorum. Aksine büyük yumurta iyidir, olgunluk göstergesidir. Niye umudu kesiyormuşsun ki ben anlamadım aaaaa. HAyırlısıyla güzel haberler alacağız senden. Aşılaman şimdiden hayırlı uğurlu olsun, iki büyük yumurta, ikiz olasılığını arttırıyor. Haydi bakalım, inşallah. inşallah.
ciddi mi çok sevindim , ben kendi kendime uydurdum " doktor ne çabuk olgunlaşıyorlar" dediği için, sanki küçük istermiş gibi geldi yoksa bir yerden okumadım.
Bebek bölümüne gelen ikiz vardı muhtemel 3-5 günlük ama anne çökmüş gitmiş ve üstelik genç karnı işi, elini karnında acı çekerek yürüyordu Allah kolaylık versin.
kızlar selam, doktordan geldim klomen gibi basit bir hapla 2 tane kocaman yumurta olmuş ama 11.güne fazla büyük 28-29 mm.
Doktorda oooo ne çabuk olgunlaşıyorlar böyle dedi ancak benim adet döngüm 26 , dolayısıyla zaten 12. gün çatlarlar ondan mı dedim evet dedi.
Neyse bu gece 12,00 de iğnemi yapacağım çarşamba 12,30 da aşılama var.
Ben fazla büyüdüler diye umudu şimdiden kestim ama bakalım artık hayırlısı.
Büyük yumurta kalitesiz midir ?
dr aradı cuma günü test yapalım o güne belli olur ne olduğu dedi. sabredebilirsem cumayı beklerim. olmadı çarş sabah da giderim. bakalım netcem
dr aradı cuma günü test yapalım o güne belli olur ne olduğu dedi. sabredebilirsem cumayı beklerim. olmadı çarş sabah da giderim. bakalım netcem
Balance'cığım,
Çok sağol canım. İnşallah arka arkaya hamile kalıp keyifle yeni yıla gireceğiz. Yeni doğmuş bebeklerimiz, doğacaklarımızla inşallah 2010 çokkk ama çokkkkk güzel bir yıl olacak.Ne güzel dilekler bunlar. Neden ütopik olsun, hepimiz tek tek ne mücadeleler veriyoruz. Yılda bir gün bir araya gelmeyi mi başaramayacağız? Yeter ki isteyelim. Ben varım valla.[/
ah denizcim hic sorma 50 ignem kaldi yani 50 kere daha igne olacagim:)asi gibi...anne olmak boyle birsey demekki herseye boyun egmek:)karpal tunel sendromunda elin gecitigi sinir kanallari daraliyor ve baski yapmaya basladigi icin ellerde uyusma agri basliyormus tek caresi bir aski ile elimizi boyna baglamakmis:)zaten hareketlerimiz kisitli dusunsene birde onu yaparsak oh oh:)
serpilcim tam olrak bu icerigi tasiyan bir cay yok malesef ve bitkisel caylar hamilelikte tam kontrolu yoksa cok sakincali olabilir(yani seninki gibi sglik bakanligi onayli olmadigi takdirde)yesil cay melissa cayi falan allah korusun dusuge kanamaya sebep olabilir..bende dogal yoldan her sabah maydanoz yiyerek diuretik etki yaratmaya calisiyorum..ama son ayda odem olmasi artik normal..allah dayanma gucu versin:)
(
Deniz Bulut arkadaşım,
Kendi ağzınla söylüyorsun, bir çok belirti ilaçlar yüzünden diye. Canım hiçbir belirtisi olmayıp hamile olan o kadar çok kadın var ki... Bu korkularla salgıladığın bir takım hormonlarla onun tutunmasını güçleştirirsin, yapma gözünü seveyim. Yarın inşallah değerinin yükseldiğini öğreneceğiz, sonrasında da kese görüldü görülmedi endişesi, derken kalbi atıyor mu atmıyor mu korkusu, böyle böyle ikili, üçlü testlere geleceksin, onların endişesi ayrı... Yani anlayacağın bugünkü korkularını unutup diğer endişelerin peşine düşeceksin. Hamilelik çok zor gerçekten. Güçlü olmak zorundasın canım. Senin her türlü endişen ve korkun senin içinde hayata tutunmaya çalışan o miniği korkutacak. Lütfen sakin ol ve sabırla yarını bekle. Anne olmak sabır demektir, sakin olmak demektir :) Hadi arkadaşım, ne kendini ne de miniğini üzme lütfen. Herşey olacağına varır sonuçta :) Dualarımız seninle :)
belki biz çok rahat,sıkıntısz bir hamilelik geçireceğiz neden olmasın?benim son adetime göre şu anda 5 haftalık hamileyim,ne bir bulantı,ne başka birşey hiç birşey yok....
Buyuk hamile denizcim yani koca karinli olan, tabii neden olmasin yilda bir kez bebeklerimizle bulusuruz ne tatli olur ya. Ama artik benim Turkiyeye geldigim tarihlere denk getirirsiniz, bu kadar bencillik yapmaya hakkim olsun demi :)) O kadar gurbet kahri cekiyorum:kedi:
evet şu hayatta istediğim ve sahip olamadığım tek şey bir bebek sevdiğim adamdan bir bebek.... bizden bir parça. bunu neden bu kadar istiyorum bunu bilmiyorum... onu çok güzel bir dünyaya mı getireceğim.. onun yollarına güller mi sereceğim... çok mutlu mu olacak... çok sağlıklı mı olacak... kaç yıl yaşayacak.... bilmiyorum... yoksa ben kendi egomu mu tatmin edeceğim... ya da etraftaki insancıkları mı susturacağım... veya içimdeki sesi mi susturacağım.... nedir bu kadar takıntımın sebebi... bunun haketmekle bir alakası yok... kader mi matematik mi.... üzülmek istemiyorum... başa gelen çekilir elbet başına gelenler tabiiki çekiyor kimse mutsuzluk istemez... ancak kafamdaki soruları cevaplayamıyorum cevaplayamayacağım da. allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin pozitifler beni bulsun pozitifler sizi bulsun... umut adlı filmde çok ağladım annelik babalık çok zor dostum dostlarım.
ciddi mi çok sevindim , ben kendi kendime uydurdum " doktor ne çabuk olgunlaşıyorlar" dediği için, sanki küçük istermiş gibi geldi yoksa bir yerden okumadım..
He valla RÜZGAR'cığım çok hak veriyorum sana sonuna kadar. Hele de o stresin bebeği nasıl kötü etkilediğini bilen biri olarak sana yüzde yüz katılıyorum. Gerçekten de ben kendi adıma söyleyeyim en büyük stresi ikili test ve amniyo sonucunu beklerken yaşadım.
Bu arada Rüzgar'cığım sen nasılsın nasıl oldun canım. Hiç sesin çıkmıyor.
Deniz bulut arkadaşım bu arada kendini o kadar dinleme sakın.Göğüslerini elleyip durma.Zaten psikolojik olarak çok etkileniyorsun.Bu arada sakin olmaya ihtiyacın var canım.Kocayı da çok kafana takma.Erkekler duygularını dışa vurmazlar pek.Bizim gibi değiller.Biz hemen ağlayıveriyoruz olmadık şeye.Bebeğin bence hala seninle.
Denizcim seni takip ediyorum sürekli canım ama cevap yazamadım şimdiye kadar şifremi kaybetmiştim.
öncelikle TEBRİKLERRRRRRRR 12. gün değerini okuyunca evde çığlık atmıştım o kadar çok sevindimki, ama sen hiç benim kadar sevinmişe benzemiyorsun bence katlayarak gidecek evet sana ragmen bu bebek sana GELECEK hadi ya biraz sabır be canım
bende bütün bunları ekimde yaşayacam inşallah sen o zaman hamişlik haflarını sayıyor olacan cinsiyetini merak ediyor olacan İNŞALLAHHHHH
senin olumlu sonuç alman benimde olumlu sonuç almam demek çünkü aynı şeyleri yaptık
SEVGİLER
Denizcim benim ikinci hamileligimde boyle olmustu. Ben de senin gibi dis gebelikten cok korkmustum ama degildi. Ama benim hep yuzde 50 artti. Bir hafta sonra kucucuk bir kese gorduk. hep 2 gunde bir bakildi hep yuzde 50 artmaya devam etti. Doktorum artik ilaclari kes bu isten bir sey cikmaz dedi. ilaclari kesip son bir kez USG baktirmak icin doktora gittim ve bir mucize gerceklesti. Bebegimin kalp atislarini gorduk patir patir atiyordu. Nasil sevindim anlatamam hungur hungur aglamistim sevincten.
Bunlari neden anlatiyorum dis gebeligi aklindan cikart diye.
Hos benim mutlulugum 10 gun surmustu. 10. haftada bebisimin kalbi durmustu. Ama durmayabilirdi de. uzulme canim ve lutfen dis gebeligi aklina geitrme.
seni cok anliyorum ben 2 gunde bir kan tahlili yaptiriyordum ve yuregim agzimda bekliyordum.
Ama herseyde bir hayir vardir oyle dusun.
Sen simdi relax olmaya calis. Biliyorum zor ama dene lutfen.
Ah Deniz ah....niye kendini bu kadar üzersin be arkadaşım?...niye karnındaki o küçücük bebişi üzersin be arkadaşım?...Lütfen biraz rahat ol...ne belirtiyi düşün,ne değeri düşün,ne kocayı düşün....kendini biraz rahatlat,eğer hayırlısı olacaksa sen düşünsen de düşünmesende OLACAK.Kaçışın yok,o yüzden rahat olmaya çalış,kendini üzme,bebişini üzme.Allah korusun değer düşerse tamam o zaman üzülürsün ama şimdi DEĞİL arkadaşım,Şimdi değil.
Kızlar herkese merhaba,
DENİZ BULUT'cuğum,
Deniz'ciğim,bak değerinin azalmasını beklerken ne güzel artmış işte. Minicik yavrun annesine tutunmaya çalışmak gibi zor bir görevi yerine getirmeye çalışırken ona destek olmalısın. Dereyi görmeden paçayı sıvama hemen ne olur. Hele bir dur bakalım. İnşallah cuma günü herşey çok daha güzel olacak. Biraz rahatlamaya çalış canım.
Arkadaşlarımın da dediği gibi (Ben de bilgisayara çok girmek istemiyorum. Sandalyede uzun süre oturamıyorum.) Ama sırf sana destek olmak için topici açıyorum diğer kızlar gibi. Ama lütfen sen de başkalarının dış gebelik değerlerini kendinle kıyaslama. Bir kere en başta sen kendini özel hisset lütfen. Herada, Rüzgar Deniz, Serpil hepsi söylemiş zaten. Sen şimdiden bu kadar strese girersen hamileliğinde çok stres yaşarsın. O yüzden kendini üzme. Çünkü başaracaksın, hepimizin kalbi seninle.
kızlar valla okudum okudum çok utandım ne diyeyim. :kedi:hele denizkarayurt iskemlede fazla oturamıyum sırf sana destek olmak için bilgisayarı açıyorum diye yazmış ya bittiğim an. bu kadar hormonla ve gerginlikten sonra zaten ota boka (pardon) ağlıyorum. yani gözlerim doldu ağlamak üzereyim zor kendimi tutuyorum. inşallah bebeğim de beni mahcup eder sımsıkı tutunur annesine :kedi:mümkün olduğunca kendimi dinlememeye çalışıyorum. testi dayanabilirsem cuma yapacağım. şimdi çarş 180 yerine 150-160 çıksa ne olacak dr yine cumaya test isteyecek bari kendimi tutayım sonunda ya üzüleyim ya sevineyim. ben sevinmeyi tercih ediyorum inşş :lepi:
sevgili herara sana arap ellerinde bol bol çalışmanı ve minikleri yakalamanı öneriyorum kaydirigubbakcemile3,sevgili karamel senin de aşılaman hayırlı olsun. ama sonrasında çalışmak da önemliymiş. ne yap et kocanı ikna et dr un verdiği ödevleri yapın yerimseniben
raniyam senin test günün ne zaman? 5. gün transferi olunca az kaldı inşş? ilk hayırlı haber senn geleck sanırım :lepi:
Test gunum cuma.4 gun kaldi ama ben dayanamayip yarin idrar testi bakayim diyorum. Ama negativ cikarsa uzulmeyecegim kendi kendime soz verdim.:Saruboceq: umarim pozitifi gorurum :CüvCüv:
sen de lutfen cumaya kadar sabretmeye calis.vereliniortak
Kızlar herkese merhaba,
DENİZ BULUT'cuğum,
Deniz'ciğim,bak değerinin azalmasını beklerken ne güzel artmış işte. Minicik yavrun annesine tutunmaya çalışmak gibi zor bir görevi yerine getirmeye çalışırken ona destek olmalısın. Dereyi görmeden paçayı sıvama hemen ne olur. Hele bir dur bakalım. İnşallah cuma günü herşey çok daha güzel olacak. Biraz rahatlamaya çalış canım.
Arkadaşlarımın da dediği gibi (Ben de bilgisayara çok girmek istemiyorum. Sandalyede uzun süre oturamıyorum.) Ama sırf sana destek olmak için topici açıyorum diğer kızlar gibi. Ama lütfen sen de başkalarının dış gebelik değerlerini kendinle kıyaslama. Bir kere en başta sen kendini özel hisset lütfen. Herada, Rüzgar Deniz, Serpil hepsi söylemiş zaten. Sen şimdiden bu kadar strese girersen hamileliğinde çokzaman ümit kesilmez. Bu topic bir anlamda ilk önceleri biraz umutsuz bir topicyavaş herşey düzeliyor. Birbirmize destek olmak, o sinerji uzakta da olsak çok etkili. O yüzden bence de 2010 çok güzel bir yıl olacak.
CANIMM BEYAZ MELEĞİM KIYAMAM SANA sandelye tepelerinde arkadaşlarına morelmi verirmiş.:CüvCüv: aman dikkat et kendini yorma allaha emanet ol canım kocaman öpüldünüz. Şeniz
sevgili karamel senin de aşılaman hayırlı olsun. ama sonrasında çalışmak da önemliymiş. ne yap et kocanı ikna et dr un verdiği ödevleri yapın yerimseniben
hepinizi yrı ayrı öpüyorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?