38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

annesi ha :))) ne garip geldi o kelime :sm_cool:

Selam Kızlar,

Hepinizi öpüyorum. Birkaç saat sonra gitmem lazım, işim başından aşkın ama girip birkaç birşey yazmadan gitmeyeyim dedim.

canım heradacım iyi yolculuklar. umarım ben de dönüşünde süpriz yapar (tabii bana göre delikafadulden) sana müjdeli haber verebilirim. hatta cuma günü asıl güzel haber roniyamdan gelecek onun test günü. ben ondan eminim. inşallah artık önce roniyamdan sonra karamelle senden gelecek haberler. kaydirigubbakcemile3

Evet RÜZGAR'cığım, o günler ve bir de amniyo sonucunu beklediğimiz günler resmen korku filmi gibiydi. Alllah hiçbir kadına, hiçbir anne adayına bunları yaşatmasın.
Maşallah Rüzgar'ıma bak nasıl da güzel büyümüş. İnşallah sağlıklı, kırmızı yanaklı, fıstık gibi bir oğlan doğuracaksın. Demek kontroller sıklaşacak 31. haftadan sonra. Ben daha gidemedim. Aslında bir ayı geçti. Bu hafta sonuna doğru ya da en geç önümüzdeki hafta içinde gitmem lazım. Dediğin gibi doğum vs. bunları konuşmak lazım.
Rüzgar'cığım, bu aralar sıkıntılısın farkındayım. Lütfen üzmemeye çalış kendini. Mail için kendini zorlama. Önemli olan senin huzurlu olman, mutlu olman. Yani önemli olan gönüller bir olsun.

DENİZ'ciğim canımmm. Estağfurullah. Yani bilgisayarda gerçekten oturamıyorum zorlanıyorum. Ama önemli değil. Zaten topice girip çıkıyorum sadece. Ama sadece ben değil bütün arkadaşlar senin hamilelik değerinin artması için canla başla ve kalpten dua ediyorlar. Buna inanıyorum. O yüzden bunu yazdığıma mahçup oldum. Hele de seni aslaaa üzmek, istemem. Sen de "Gözlerim doldu" diyince bu sefer benim içim bir tuhaf oldu vicdan azabı duydum.
Deniz'ciğim gerçekten seni çok seviyorum. İnşallah Allah, o güzel kalbinin sesini duyacak ve cuma günü bizleri tam anlamıyla mutlu edecek haberi vereceksin. Çok öpüyorum seni.

bak hala zeytinyağı gibi üste çıkıyor lmaz:
hakikisi hemde sırnaşık şey:roflol:

umudunu hiç bir zaman yitirme balance arkadaşımıza dediğim gibi ''HER GECENİN BİR SABAHI VARDIR,,,BİZLER ŞUAN İÇİN GECEYİ YAŞIYORUZ,,BİZLERİNDE SABAHI ÇOK YAKIN'' yeterki içimizdeki o pırıltıyı kaybetmeyelim:1hug:

DENİZ KARAYURT ,,,,,ülem telefonda da konuşuyoruz doymuyonmu yavru kuşum:kedi:,,,,deniz beni yakalayamazyakalasa bile gagalayamaz:roflol:,,,,,,,,canım seni seviyorum,,,,,,,,ama enişteye selamkötükedihüso
a.s.

RÜZGARIM FIRTINAM DENİZİM,,,,,kız güzel annişim napıyorsun?senide ihmal ettim bu günlerde ama affet aşkım,,,hem ben teyzeyim:mymeka:affedeceksin tabii:umursamaz:
bu kadarda yüzsüzlük olmaz demisırnaşık şeysırnaşık şeyolsun benim adım moniş,,,,cannnn seni seviyorum,bebişide benim terime okşa:CüvCüv:

ERVERDİİİİİİİİİİİİ bacoşşşş nerdesindelikafadulden sesin soluğun çıkmıyor?yazmıyosun bana sana msn den msj yolladım inş alıyorsunduropuyorumnanaktan

DEBİZ BULUT,,,,,,,canım kardeşim inş:Saruboceq:güzel haberler verirsin bize:çok üzgünüm:,,,,,,,ama herşeye rağmen YILMAK YOKKKKKKKKKK,,,seni seviyorum:teselli:

DEFNEEEEEEEEdelikafaduldenkız senin saçını başını yolarım valla:mymeka:,,,,bana niye selam vermiyosun sen:sinifsinif:eski dost düşman olmaz canım:1hug:

ERVERDİİİİİİİİİİİİ bacoşşşş nerdesindelikafadulden sesin soluğun çıkmıyor?yazmıyosun bana sana msn den msj yolladım inş alıyorsunduropuyorumnanaktan

alıyorum canım alıyorum.rastlaşamadık.ben de sana yazıyorum geliyormu benimkile

Evet canım, gerçekten 15 günde bire düşmesi çok iyi oldu, sanıyorum son hafta haftada bire düşecek :) Hamileliğin başlangıcında diyordum 15'de bir olsa keşke diye, çok şükür bugünlere ulaştık :) Darısı sizlerin başına inşallah, bu heyecanları sizin de yaşamanız için o kadar çok dua ediyorum ki :) Allah bir gün mutlaka kabul edecek bu dualarımızı ve sizlerin heyecanını biz de paylaşacağız burada :) İnşallah iki kişi gidip üç kişi olarak dönersiniz yolculuktan, bunun için dua ediyorum canım :) Oralardayken de fırsat ve tabii internet bulursan kendinden haber ver bize :)

Sen de kendine iyi bak canım, ben de çok öpüyorum opuyorumnanaktan
Ah evet korku filmi gibiydi. Sonucu öğrendiğim zaman oturup ağlamıştım sevinçten. Amiiin canım amiin ama maalesef biz yaşlardaki anne adaylarının yaşadığı bir gerçek ve kaçış yok maalesef.

Evet Rüzgar büyümüş teyzesi, inşallah çok sağlıklı doğar. Kontroller 31. haftadan sonra sıklaşıyor canım. Madem 1 ay oldu sen de daha fazla geçirmeden git doktoruna bir an önce :) Artık doğum detaylarını da öğren, bize de söyle :) İnşallah sen de güzel haberler getireceksin bize :)

Evet canım, maalesef sıkıntılı ve zor bir dönemden geçiyorum. Tek tesellim şu an oğlum. Onu düşündükçe boşvermeye çalışıyorum onu da üzmemek için. Geçecek inşallah bugünler de. Anlayışın için sağol canım :) Seni çok seviyorum arkadaşım :)
Eveeeeeet bizleri fazlasıyla ihmal ettin canım. Artık gel şuraya da ağız tadıyla bir sohbet edelim değil mi? Çok şükür fiziksel olarak iyiyiz oğluşumla, gerisi de düzelir zaten :) Tamam teyze olarak affedildin kaydirigubbakcemile3
Ben de seni seviyorum canım, tamam senin yerine okşayacağım :)

DEBİZ BULUT,,,,,,,canım kardeşim inş:Saruboceq:güzel haberler verirsin bize:çok üzgünüm:,,,,,,,ama herşeye rağmen YILMAK YOKKKKKKKKKK,,,seni seviyorum:teselli:

canım arada gir de fazla özletme kendini

kızlar günaydın, birazdan çıkıyorum dua edin bana, sizleri seviyorum :1hug:

ben senin normal yolla bile yapabileceğine inanıyorum. hele aşılama ile çok daha kolay ve hemen. inşş canım. dualarım seninle. öpüyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…