Test gunum cuma.4 gun kaldi ama ben dayanamayip yarin idrar testi bakayim diyorum. Ama negativ cikarsa uzulmeyecegim kendi kendime soz verdim.:Saruboceq: umarim pozitifi gorurum :CüvCüv:
sen de lutfen cumaya kadar sabretmeye calis.vereliniortak
blastosist transferinde daha önce çıkabiliyor. ama ne olur ne olmaz onda da idrarda çıkmama olasılığı var. yani ben senden ikiz bekliyorum ve çıkar diyorum ama ya teki tuttuysa ve çıkmazsa. ne kadar üzülmeyeceğim dersen de üzüleceksin. illa yaptıracağım dersen kan testi yaptır bari. daha bir belli oluyor.
denizbulutcum neden en kötüleri çıkarttıp bakıyorsun.bu şekil artıp hamileliği devam eden arkadaşlarda var onlarıda bulabilirsin.bende dış gebelik geçirmiş biriyim çok ağrı oluyor ve lekelenmeler oluyor sende bunlar yokki şüphelenesin LÜTFEN ARTIK RAHAT OLKİ BU SEFER BEBİŞİN STRESTEN GİTMESİN.napıyım artık açık net söyliyimki kendine gel yapıcağın şey sabır ve dua buda senin için sınav allahtan umut kesilmez hepimiz sana dua ediyoruz.hakkından ne hayırlıysa o olsun inşallah bebişin seni utandırır bu düşüncene...annesine sımsıkı sarılır .
valla tutunur tutunmaz artık kendi bilir. bana birşey oldu takmıyorum. hatta belirti falan da yok hala doğru dürüst ve bu nedenle olmadı diyorum ama valla üzülmüyorum. yani dibe vurdum. şu an umrumda değil. olmazsa haftaya almak için arkadaşımın içtiği zayıflama hapını (zararlı değilmiş güya adı elyx) araştırıyorum. zira zar zor verdiğim 4 kilonun 2 sini aldım ilaçlar nedeniyle deli gibi yiyerek ve önümde aslında 10 kilo var verilecek. yani başka bir dünyaya geçtim. bebek de bu aptal dünyaya gelmek istiyorsa akıllı olsun tutunsun annesine :roflol:ben elimden geleni yaptımsengözlerimebaksanab
ama güzelim olmaz ki böyle. istemen gerekmiyor ki. ödev ayol bu delikafaduldenya yapacaksın ya yapacaksın. bebek için de yap. şimdiye kadar amaçsız yaptın da nooldu artık amacın var. tek aşılama yetmeyebiliyor sen de azıcık yardımcı oluver annesi kaydirigubbakcemile3ah şekerim ona ödev deme koşarak gelir, o yönden sıkıntım yok, sıkıntı bende hiç istemiyorum.
bende seni çok öpüyorum
ama güzelim olmaz ki böyle. istemen gerekmiyor ki. ödev ayol bu delikafaduldenya yapacaksın ya yapacaksın. bebek için de yap. şimdiye kadar amaçsız yaptın da nooldu artık amacın var. tek aşılama yetmeyebiliyor sen de azıcık yardımcı oluver annesi kaydirigubbakcemile3
Bu arada hayırlısıyla gidip geliver inşallah. Belki Arap ülkesi sana şans getirir, ikizlerin de yola çıkmaya karar verir. İkizlerinin de inşallah biri esmer biri sarı olur. Sütlü kahve gibi. Ne tatlı olur valla.
Sağol canım benim. İnşallah olur, ben sizi nerelerden buldum da getirdim derim sonra onlara. Vallahi eşimle gülüp duruyoruz dünden beri, sırf ödevi aksatmayacağız diye canım sevgilim işlerini bırakıp geliyor benimle. İşin maddi külfetini saymıyorum bile. Çok düşük bir ihtimali zorladığımızı biliyoruz ama olmazsa da üzerimize düşeni yaptık, ne yapalım olmayacağı varmış deriz. Hem böylesine fedakar bir partnerim var, güzel bir ilişkim var diye daha da mutlu oldum ve bu şekliyle bu tuhaf gezi bile moral oldu bize.
Ben de okuyup üzüldüm aman sandalye başında çok durma. Deniz'ciğimiz deli kız, sonra çok pişman olacak boş yere üzdüğüne hem kendini hem de bebişini ya da bebişlerini. Oğluna ve kendine iyi bak canım.
Rüzgar Denizcim, iyi olmanıza çok sevindim. Tosun olmuş oğlun tosun, maşallah ne güzel kilosu. 15 günde bir doktora gitmek iyi yahu, eminim haftada bir gün gelin dese düğün bayram olur, bebeğimi göreceğim diye. Allah kalan az zamanını rahat atlatmayı nasip etsin umarım. Lütfen sebebi ne olursa olsun moralini sağlam tutmaya gayret et canım.
Deniz Bulut'çum, bak ne güzel bir sevgi ve destek çemberi içindesin. Evet bence de lütfen cumaya kadar sabret. Cuma günü güzel haberlerinle şenlenelim. Çok öperim. Güzel dileklerin için sağol.
Roniyam'cım, hayırlı haberlerini okurum inşallah. Az kaldı, sen de şenlendireceksin bu topiği, çok inanıyorum.
Karamel'cim, ikinci dayaklık sensin vallahi. Ne demek ödev filan istemiyorum. Alla, alla, biz çok mu bayılıyoruz emir komuta zinciriyle ödev yapmaya. Tekini bile aksatmak yokBizi görmüyor musun, evimizde bile ödev yapma lüksumuz kalmadı yahu
Canım benim, sana yarın için bol kolaylıklar diliyorum. Hadi ikizleri yola çıkarın bakalım.
Balance'çım, iyi dileklerin için çookk sağol. Burası hamile dolsun taşsın, 2010'a hep beraber yeni doğmuş bebelerimiz ve hamilelerimizle girelim inşallah.
Tekrar hepinizi çok ama çok öpüyorum. Kendinize iyi bakın.
Canım, hiç unutamıyorum, sen kanamalı olarak korkuyla doktora gittiğinde, ultrasonda zavallı küçücük savunmasız yavru bir kenara büzüşmüştü demiştin. Resmen içime oturmuştu bu söylediklerin. O yüzden mümkün olduğunca sakin olmaya çalışıyorum. Offf hiç sorma o amniyosentez sonucunu bekleme sürecini, kabus gibiydi. Bu arada ben bugün doktora gittim, rutin kontrolümüz vardı. Maşallah oğluşumu iyi buldu doktor amcamız. 2085 gr. olmuş çok şükür. 15 gün sonra tekrar çağırdı, çünkü 31 - 32. haftadan sonra iki haftada bir çağırılıyormuşuz. Kasım başında da İstanbul'a gidiyorum Allah kısmet ederde bir aksilik çıkmazsa. Nasıl olduğuma gelince, iç güveysinden hallice diyeyim :) Bir ara sana uzunca bir mail yazacağım ama bir türlü o mood'a giremedim, kusura bakma arkadaşım :) Sen ne zaman kontrole gidiyorsun? Doğum için tarih verdi mi doktor?
kızlar valla okudum okudum çok utandım ne diyeyim. :kedi:hele denizkarayurt iskemlede fazla oturamıyum sırf sana destek olmak için bilgisayarı açıyorum diye yazmış ya bittiğim an. bu kadar hormonla ve gerginlikten sonra zaten ota boka (pardon) ağlıyorum. yani gözlerim doldu ağlamak üzereyim zor kendimi tutuyorum. inşallah bebeğim de beni mahcup eder sımsıkı tutunur annesine :kedi:mümkün olduğunca kendimi dinlememeye çalışıyorum. testi dayanabilirsem cuma yapacağım. şimdi çarş 180 yerine 150-160 çıksa ne olacak dr yine cumaya test isteyecek bari kendimi tutayım sonunda ya üzüleyim ya sevineyim. ben sevinmeyi tercih ediyorum inşş :lepi:hepinizi yrı ayrı öpüyorum a.s.
BALANCE, ne güzel şeyler yazmışsın öyle. Beni utandırdın valla. İnşallah canım, tabi isteyen herkesi anne etsin Allah'ım, ama öncelikle bizim fıstıkları. Bunu hem ben, hem de diğer arkadaşlarım çok sık söylüyoruz. Ki ben hep şuna inanırım: hani bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş ya. Gerçekten öyle oluyor bence de. Hepimiz bunu yürekten ister ve o enerjiyi yaratırsak olur diye inanıyorum.
Selam Kızlar,
Hepinizi öpüyorum. Birkaç saat sonra gitmem lazım, işim başından aşkın ama girip birkaç birşey yazmadan gitmeyeyim dedim.
Ben de okuyup üzüldüm aman sandalye başında çok durma. Deniz'ciğimiz deli kız, sonra çok pişman olacak boş yere üzdüğüne hem kendini hem de bebişini ya da bebişlerini. Oğluna ve kendine iyi bak canım..
HERADA canım iyi yolculuklar sana. İnşallah Arap ellerinde güzel vakit geçirirsin. Hiç bir şeyi, kafana takma. Dönünce de inşallah kısa zamanda bize hamilelik haberi verirsin.
RONİ'ciğim, sana da şimdiden bol şans. Sanıyorum sonucun cuma günü belli olacak. İnşallah hem sen hem Deniz çok çok güzel haberler verirsiniz bizlere.
MONİŞŞ, papucu yarım çık dışarıya oynayalım. Moniş seninle de bir buluşamadık şu sıra yahu.
hakikisi hemde sırnaşık şey:roflol:bak hala zeytinyağı gibi üste çıkıyorlmaz:
Canım benim, selam. Bir ara terk ettin bizi sandım ama geri dönmene çok sevindim. İyidir canım ya, 3 aylık bekleme süresinin anca 2 ayını doldurup doktora koştum yine ve 2. aşılama tedavisine başladım. Yarın kontrolüm var bakalım. Moralleri yüksek tutmaya çalışıyoruz işte. Kimsenin ümit bağlamadığı bu yöntem benim yüzüme gülmüştü, kimbilir belki yine şans yüzüme güler, olmazsa da bir ay boş boş beklemekten iyidir. İnşallah yakında Deniz'in haberiyle yüzümüz güler burada. Sen nasılsın, neler yapıyorsun, de anlat bakalım. Çok öperim.
ERVERDİİİİİİİİİİİİ bacoşşşş nerdesindelikafadulden sesin soluğun çıkmıyor?yazmıyosun bana sana msn den msj yolladım inş alıyorsunduropuyorumnanaktan
Evet canım, gerçekten 15 günde bire düşmesi çok iyi oldu, sanıyorum son hafta haftada bire düşecek :) Hamileliğin başlangıcında diyordum 15'de bir olsa keşke diye, çok şükür bugünlere ulaştık :) Darısı sizlerin başına inşallah, bu heyecanları sizin de yaşamanız için o kadar çok dua ediyorum ki :) Allah bir gün mutlaka kabul edecek bu dualarımızı ve sizlerin heyecanını biz de paylaşacağız burada :) İnşallah iki kişi gidip üç kişi olarak dönersiniz yolculuktan, bunun için dua ediyorum canım :) Oralardayken de fırsat ve tabii internet bulursan kendinden haber ver bize :)Selam Kızlar,
Hepinizi öpüyorum. Birkaç saat sonra gitmem lazım, işim başından aşkın ama girip birkaç birşey yazmadan gitmeyeyim dedim.
Rüzgar Denizcim, iyi olmanıza çok sevindim. Tosun olmuş oğlun tosun, maşallah ne güzel kilosu. 15 günde bir doktora gitmek iyi yahu, eminim haftada bir gün gelin dese düğün bayram olur, bebeğimi göreceğim diye. Allah kalan az zamanını rahat atlatmayı nasip etsin umarım. Lütfen sebebi ne olursa olsun moralini sağlam tutmaya gayret et canım.
Tekrar hepinizi çok ama çok öpüyorum. Kendinize iyi bakın.
Ah evet korku filmi gibiydi. Sonucu öğrendiğim zaman oturup ağlamıştım sevinçten. Amiiin canım amiin ama maalesef biz yaşlardaki anne adaylarının yaşadığı bir gerçek ve kaçış yok maalesef.Evet RÜZGAR'cığım, o günler ve bir de amniyo sonucunu beklediğimiz günler resmen korku filmi gibiydi. Alllah hiçbir kadına, hiçbir anne adayına bunları yaşatmasın.
Maşallah Rüzgar'ıma bak nasıl da güzel büyümüş. İnşallah sağlıklı, kırmızı yanaklı, fıstık gibi bir oğlan doğuracaksın. Demek kontroller sıklaşacak 31. haftadan sonra. Ben daha gidemedim. Aslında bir ayı geçti. Bu hafta sonuna doğru ya da en geç önümüzdeki hafta içinde gitmem lazım. Dediğin gibi doğum vs. bunları konuşmak lazım.
Rüzgar'cığım, bu aralar sıkıntılısın farkındayım. Lütfen üzmemeye çalış kendini. Mail için kendini zorlama. Önemli olan senin huzurlu olman, mutlu olman. Yani önemli olan gönüller bir olsun.
Eveeeeeet bizleri fazlasıyla ihmal ettin canım. Artık gel şuraya da ağız tadıyla bir sohbet edelim değil mi? Çok şükür fiziksel olarak iyiyiz oğluşumla, gerisi de düzelir zaten :) Tamam teyze olarak affedildin kaydirigubbakcemile3RÜZGARIM FIRTINAM DENİZİM,,,,,kız güzel annişim napıyorsun?senide ihmal ettim bu günlerde ama affet aşkım,,,hem ben teyzeyim:mymeka:affedeceksin tabii:umursamaz:
bu kadarda yüzsüzlük olmaz demisırnaşık şeysırnaşık şeyolsun benim adım moniş,,,,cannnn seni seviyorum,bebişide benim terime okşa:CüvCüv:
kızlar günaydın, birazdan çıkıyorum dua edin bana, sizleri seviyorum :1hug:
DEBİZ BULUT,,,,,,,canım kardeşim inş:Saruboceq:güzel haberler verirsin bize:çok üzgünüm:,,,,,,,ama herşeye rağmen YILMAK YOKKKKKKKKKK,,,seni seviyorum:teselli:
kızlar günaydın, birazdan çıkıyorum dua edin bana, sizleri seviyorum :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?