- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
çok teşekkür ederim canım :) inşallah... daha önce de dediğim gibi darısı başınıza inşallah :)Kizlar hepinize selam.
Defnecim Sikintilarini anlayabiliyorum ama az kaldi. minik kizini kucagina aldiginda hersey bitecek ve dunyanin en mutlu insani olacaksin.
Ruzgar deniz oglunun odasina bayildim, gule gule buyusun odasinda.
Deniz bulut ne haber nasil gidiyor? Beni bir korku sardi 4-5 gundur hic bulantim yok cok korkuyorum. Doktor kontrolum 2 hafta sonraydi dayanamayip bu haftaya da randevu aldim. bu persembe tekrar gidicem cok korkuyorum. sana soyluyorum ama ben de cok endiseliyim.
cok zor ya, hayirlisiyla su kalp atisini gorsem biraz rahatlayacagim.
Deniz bulut ne haber nasil gidiyor? Beni bir korku sardi 4-5 gundur hic bulantim yok cok korkuyorum. Doktor kontrolum 2 hafta sonraydi dayanamayip bu haftaya da randevu aldim. bu persembe tekrar gidicem cok korkuyorum. sana soyluyorum ama ben de cok endiseliyim.
Hülya'cığım bu arada seni unutmuşum. Kusura bakma. Artık topic kalabalıklaştı. İster istemez oluyor. Umarım iyisisndir.
Bugün 7+2 deyim.(doktorun hesabına göre,bana göre 7+1)...bulantı zaten yok,göğüslerde ne sertlik,ne damar..hiçbirşey yok...belirti dersen bir tek adet olmuyorum o kadar...Belkide Allah bize dert,sıkıntı vermeden hamilelik nasip edecek...Olumlu düşün arkadaşım...Üzme şu bebişi....
Deniz bulut arkadaşım sen de keseyi görmüşsün hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Senin kese daha çok küçük zaten yolk için de erken seninki geç döllenme.Keseden de belli.Kendine kuruntu yapıp durma.Sen de ilerleyen haftalarda yolk sacı da kalp atışını da göreceksin.Eğer kese büyük olsaydı da onları görmeseydin o zaman sıkıntılıydı durum.Şu anda kuruntu yapman için sebep yok yani.
3 yumurta can sıkıcı ama biliyorsun burada 2 yumurtası gelişip döllenip ikizleri kucağına alan elifsu arkadaşımız var. bu yaşlarda hangi ay nasıl cevap verecekleri belli olmuyor yumurtaların yeterki kaliteli olsunlar 1 tanesi de yeter inşşşşDenizkarayurt arkadaşım iyiyim canım.Bu aralar tedavideyim ben de.Yumurta sayım bu ay çok az oldu.Canım sıkıldı tabi doğal olarak.Biz de biraz fazla olsa da dondursak diyorduk.Transfere sağlam yumurta kalsa iyidir diyoruz şimdi de.Neden öyle oldu bilmiyorum.İlk gün 450 ünite sadece gonal-f'le başladık.Sonra Menagon eklendi.Şu anda 3 yumurta var.Geriden gelenler için dr yetişmez dedi ama.Yarın son kontrol olur herhalde.Dr'um öyle dedi.İnşallah benim umudum var arkadan gelenlerden ama.Geçen sefer de öyle olmuştu.Sonradan yetişmişti 1 yumurta.Neyse kısmet ben bu ay çok acele etmiştim ama.
Hep kendimden bahsettim.Senin hamileliğin sonlarına gelmişsin ne güzel.Heyecan da başlamıştır artık.Bebeğinin gelişimi de güzelmiş.Allah kucağını almayı yüzünü görmeyi nasip etsin arkadaşım.kendine iyi bak öptüm.
tatile gitti canım. sonucu dönüşte yazıcam demişti. herhalde bu hafta sonuna falan dönerBuarda arkadaşlar karamel arkadaşımızdan hiç haber yok.Gününe az kaldı sanırım ama.Bize hiç haber vermiyor.Merka ettim onu doğrusu.Haberi olan var mı acaba?
Canım ya, sizlerle birlikte gün sayıyorum vallahi. İnşallah sayılı gün göz açıp kapayana kadar geçer de bebişlerinizi keyifle kucaklarsınız bir an önce. Dualarım sizlerle.Heracim aynen hic sorma:)bugun ecz ye gitmedim kuzenlerimde burada tabi benden pek hayir yok sanki ikikati karnim buyudu nefes alamiyorum evde dolaniyorum yatiyorum midem yaniyoryarin yine is gunu bugun dinleneyimde yarina halim kalsin:)
Haklısın Defne'ciğim, son aylar hiç kolay değil. Elim karnımın altında yürümeye başladım, çünkü aşağı çektikçe canım yanıyor. Bir yandan uykusuzlukla, bir yandan da sırt ağrılarımla cebelleşiyorum. Henüz midemde yanma yok. Sırt üstü mümkün değil yatamıyorum, nefes alamıyorum o zaman. Bir de sol ayağım hamileliğmin başından beri şişiyordu ama son bir haftadır iki numara büyümüş gibi oldu. Dediğin gibi sonuçta bebeğime kavuşma düşüncesi olmasa gerçekten çekilmez bir durum. Allah herkese tattırsın inşallah. Tüm bunlar geçici şeyler. İnşallah sırayla buradaki tüm arkadaşlar yaşayacaklar bunları. Dualarım hepinizle birlikte :)
canım sen bizim eski merkezimize bakma. o biz yaştaki bütün hastalarına aynı doz aynı protokolü uyguluyor. ama hepimizin yumurta sayısı rezervi aynı değil değil mi? ben ilk denemeden 2 ay sonra memorial a gittiğimde bana uzun protokol önerilmişti. iki tarafta da 5 er tane aynı büyüklükte süper yumurta var diye. allah hayırlısını versin ama o ay yapsaydım ikizlere hamileydim garanti çünkü bünye çok kolay hamile kalıyor sadece yumurtalar bayat. 1 ay sonra gittiğimde ise 1 i önden giden toplam 5 tanecik yumurtam vardı. daha başka bir protokol önerdiler. yani sen doktoruna güven. inşallah uzun protokol yapacak kadar iyiyse rezervin bak yine söylüyorum ikizler yolda demektira.s
alabama ve herada kilo konusu çok kötü. ben 1,5 yıl önceki depresyonumdan 15 kilo aldığımdan beri veremedimdi. 2. denemeden önce 74 den 69 a inebildim ancak. ama bu tedavi ve hormonlar hem şişiriyor hem acıktırıyor. şimdi 72 oldum yine:1no2:neyse ilk 4-5 haftadaki iştah azaldı inşallah artık yavaş giderim.
siz de tedavilerden önce ne kadar verebilirseniz o kadar iyi çünkü her tedavi kilo aldırıyor. hele inşş tutarsa transfer sonrası 5. günden itibaren mideniz kazınıyor ne yapsanız yiyorsunuz.
Denizkarayurt arkadaşım iyiyim canım.Bu aralar tedavideyim ben de.Yumurta sayım bu ay çok az oldu.Canım sıkıldı tabi doğal olarak.Biz de biraz fazla olsa da dondursak diyorduk.Transfere sağlam yumurta kalsa iyidir diyoruz şimdi de.Neden öyle oldu bilmiyorum.ılk gün 450 ünite sadece gonal-f'le başladık.Sonra Menagon eklendi.Şu anda 3 yumurta var.Geriden gelenler için dr yetişmez dedi ama.Yarın son kontrol olur herhalde.Dr'um öyle dedi.ınşallah benim umudum var arkadan gelenlerden ama.Geçen sefer de öyle olmuştu.Sonradan yetişmişti 1 yumurta.Neyse kısmet ben bu ay çok acele etmiştim ama.
Hep kendimden bahsettim.Senin hamileliğin sonlarına gelmişsin ne güzel.Heyecan da başlamıştır artık.Bebeğinin gelişimi de güzelmiş.Allah kucağını almayı yüzünü görmeyi nasip etsin arkadaşım.kendine iyi bak öptüm.
iiiinnnnnnşşşşşşşaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaahhhhhhhh darısı başınıza :) yani ister istemez bu sıkıntıları çekeceksiniz... ben ki en rahat hamileliği geçiriyorum oh ne güzel derken, 7. aya girdiğimden beri sıkıntılar başladı... bu kadarla kalsın inşallah... evet son 3 ay gerçekten zormuş :) bu arada oğluşumun eşyalarını ve odasının resimlerini albümüme ekledim, bakmak isteyen olursa buyrun :) yalnız sadece arkadaş listemde olanlar görebilirler, arkadaş listemde olmayan varsa bana arkadaşlık yollasın :)
canım sen bizim eski merkezimize bakma. o biz yaştaki bütün hastalarına aynı doz aynı protokolü uyguluyor. ama hepimizin yumurta sayısı rezervi aynı değil değil mi? ben ilk denemeden 2 ay sonra memorial a gittiğimde bana uzun protokol önerilmişti. iki tarafta da 5 er tane aynı büyüklükte süper yumurta var diye. allah hayırlısını versin ama o ay yapsaydım ikizlere hamileydim garanti çünkü bünye çok kolay hamile kalıyor sadece yumurtalar bayat. 1 ay sonra gittiğimde ise 1 i önden giden toplam 5 tanecik yumurtam vardı. daha başka bir protokol önerdiler. yani sen doktoruna güven. inşallah uzun protokol yapacak kadar iyiyse rezervin bak yine söylüyorum ikizler yolda demektira.s
alabama ve herada kilo konusu çok kötü. ben 1,5 yıl önceki depresyonumdan 15 kilo aldığımdan beri veremedimdi. 2. denemeden önce 74 den 69 a inebildim ancak. ama bu tedavi ve hormonlar hem şişiriyor hem acıktırıyor. şimdi 72 oldum yine:1no2:neyse ilk 4-5 haftadaki iştah azaldı inşallah artık yavaş giderim.
siz de tedavilerden önce ne kadar verebilirseniz o kadar iyi çünkü her tedavi kilo aldırıyor. hele inşş tutarsa transfer sonrası 5. günden itibaren mideniz kazınıyor ne yapsanız yiyorsunuz.
Hülya'cım, tekrar hayırlı uğurlu, bol şanslı olsun tedavin diyeyim. Yumurta sayısından daha önemli kaç tanesinin döllendiği be güzelim, inşallah hepsi döllenir ve bu kere olur da gerisini düşünmezsin inşallah. 3 hiç yoktan iyidir be canım, umut etmeye ne olursun devam et. Bazen unutuyorum ama burada tedaviye başlayan herkes, tedavi olmayı bekleyen, gün sayanların umudu aslında. Lütfen umudumuzu yitirmeyelim, hepimizin umutlu olmaya çok ihtiyacı var. Bir azimli yumurta, bir azimli sprem, ihtiyacımız olan o kadar çok şey değil aslında, di mi? Öperim, kolaylıklar dilerim canım.
Herada'cığım güzel dileklerin için sağol hayatım :) Bizim dualarımız da sizlerle :) İnşallah sizler de yaşayacaksınız tüm bunları... Yaa kızlar ben yaptıktan sonra herkes yapar yaa, gerçekten :)Canım ya, sizlerle birlikte gün sayıyorum vallahi. İnşallah sayılı gün göz açıp kapayana kadar geçer de bebişlerinizi keyifle kucaklarsınız bir an önce. Dualarım sizlerle.
Rüzgar Deniz'cim, az önce de yazdım, inan olsun sizlerle geri sayıyorum. İnşallah bu son sıkıntılı dönemeci de atlatıp bebeklerinizi mis gibi kucaklayacaksınız, dayanın az kaldı. Birazdan oğluşunun odasına bakacağım ama eminim özene bezene mükemmel bir odası olduğuna, bakmadan bile. Yav bu veletler acayip şanslı yahu, acele mi ettik nedir doğmak için? Allah analı babalı büyütsün, süper mutlu ve güzel bir hayat nasip etsin, bebeğine, bebek bekleyen herkese.
amiiiiiiin canım... darısı hepinizin başına, inşallah yakında hepinizden tek tek güzel haberler alacağımıza inanıyorum bütün kalbimle :) dualarım her zaman sizlerle :Saruboceq:çok güzeller canım allah saglıkla mutlulukla oğlunla sana iyi günlerde eskitmeyi kısmet etsin. bize de o günleri göstersin inşallah.
bu belirti işini bugün bir ingilizce siteden de okudum. eğer vücut kendini hamileliğe hazırlamışsa belirti daha az hissedilir diyordu. tuhaf bir gerçek. ayrıca roniyama dediğim gibi normal gebeliklerde de boş gebeliklerde de dış gebeliklerde de hep benzer şeyler hissediliyor. yani bebeğin sağlıklı gelişip gelişmediğini bundan anlamak olanaksız.Roniyam ve Deniz Bulut,
Kızlar lütfen yaaaaaa. Tadını çıkartın. Her allahın günü belirti olacak diye birşey yok ki. Gözünüzü seveyim. Benim doktorum çok istenen gebeliklerin neredeyse yarısında bir belirti olmaz, mide bulantısı gibi şikayetlere rastlamıyoruz bu tür durumlarda demişti. Sizinki de acayip istenen gebelik statüsünde olduğundan, beden buna hazır, maneviyat buna hazır. Evet anlıyorum, mideniz bulansa çok mutlu olacaksınız, tamam kabul, ama olmaması da gebeliğin ters gittiğinin göstergesi değil. Gözünüzü seveyim yaaaaaa, şimdi tadını çıkarmayacaksınız da ne zaman çıkartacaksınız, lütfen kızlar. İkinizden de güzel, süper haberler gelecek, eminim. Ne olur siz de azıcık rahat olun..
bu belirti işini bugün bir ingilizce siteden de okudum. eğer vücut kendini hamileliğe hazırlamışsa belirti daha az hissedilir diyordu. tuhaf bir gerçek. ayrıca roniyama dediğim gibi normal gebeliklerde de boş gebeliklerde de dış gebeliklerde de hep benzer şeyler hissediliyor. yani bebeğin sağlıklı gelişip gelişmediğini bundan anlamak olanaksız.
ruzgardenızcım hıc sorma dun gece okadar fecı bır gun ve gece gecırdımkıHaklısın Defne'ciğim, son aylar hiç kolay değil. Elim karnımın altında yürümeye başladım, çünkü aşağı çektikçe canım yanıyor. Bir yandan uykusuzlukla, bir yandan da sırt ağrılarımla cebelleşiyorum. Henüz midemde yanma yok. Sırt üstü mümkün değil yatamıyorum, nefes alamıyorum o zaman. Bir de sol ayağım hamileliğmin başından beri şişiyordu ama son bir haftadır iki numara büyümüş gibi oldu. Dediğin gibi sonuçta bebeğime kavuşma düşüncesi olmasa gerçekten çekilmez bir durum. Allah herkese tattırsın inşallah. Tüm bunlar geçici şeyler. İnşallah sırayla buradaki tüm arkadaşlar yaşayacaklar bunları. Dualarım hepinizle birlikte :)
ronıcım ben ılk zamanlar herhafta kontrole gıdıyordum:))ıcın nasıl rahatlarsa oyle gıt...su donemler gercekten zor ıcınde ne olup bıttıgını bılmıyorusn ama heparıne devam edıyorsan hıc korkma heparın bebegın bol bol kanlanmasını beslenmesını saglıyor bebek saglıkla gelısıyor:)bunun yanında mıde bulantısı gogusagrısı bende hep coook sonra baslamıstı..ıcfını ferah tut canımDeniz bulut ne haber nasil gidiyor? Beni bir korku sardi 4-5 gundur hic bulantim yok cok korkuyorum. Doktor kontrolum 2 hafta sonraydi dayanamayip bu haftaya da randevu aldim. bu persembe tekrar gidicem cok korkuyorum. sana soyluyorum ama ben de cok endiseliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?