38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım ne olursa olsun takmamaya çalış diyeceğim ama ne kadar olduğuu biliyorum. İsim konusuna gelince Rüzgar Umut dersin , Rüzgar diye çağırırsın böylece eşininde gönlü olmuş olur.
Hayatım Rüzgar ismi olmasın diyor da onun için kızdım. Bir arkadaşı köpek almış ismini de Rüzgar koymuş. Bana ne dedim köpeğin ismi Rüzgar'sa. Köpeğin adı bu oldu diye ben koyamayacak mıyım? Üstelik bir köpeğe de yakışan bir isim :)
Herada'caığım haklısın. Ben de sabrediyorum zaten. Hele bir oğlumuz doğsun zaman ne gösterecek bakalım. Ben evlendiğimde 39 yaşımdaydım. Artık son demlerime gelmeye başladım diye apar topar evlendim. Bizimki aşk evliliği değil, en azından ben eşime aşık olarak evlenmedim, yanlış anlama hiçbir şey hissetmedim değil tabii. Bir çocuğum olmasını çok istediğim için evlendim. Bakalım zaman ne gösterecek, bize ne gibi sürprizler hazırlıyor, yaşayıp göreceğiz. Fakat gün geçtikçe ya benim tahammül sınırlarım zorlanmaya başladı ya da hormonlar yüzünden fazlasıyla alınganlaştım. Artık bir denge kuramıyorum. Akşam tartıştıktan sonra gitti beyefendi hiçbir şey söylemeden yattı. Bugün de ben suratına bakmadım, sonra da ağzımdan girip burnumdan çıktı kendini affettirmek için. Hatta akşam yemeğini bile o yaptı. Ama ne zamana kadar? Bir sonraki tartışmaya bağırıp çağırmaya kadar. O gün de çok uzak değildir muhtemelen. Bebeğim için katlanıyorum şu an. Eğer hamile olmasaydım bir dakika bile durmazdım. Gerçi benim eşim Deniz Bulut'unkinin yanında kat kat daha iyi. Allah yardımcısı olsun.
Yukarıda Herada'ya da söyledim canım. Benim eşim seninkinin yanında kat kat daha iyi. Allah yardımcın olsun. Tabii ki biliyorum bir çocuk evliliği asla kurtarmaz ama yukarıda da söylediğim için ben sadece çocuk sahibi olmak için evlendim eşimle. Eğer şu an hamile olmasaydım çoktan biterdi bu evlilik. Bir de ben şu sonucu çıkarıyorum eşimin davranışlarından. Hamile kalmadan önce bu kadar sapıtmamıştı. Arkamı hemen dönüp gideceğimi biliyordu. Şimdi sanki bebekle beni garantilediğini düşünmeye başladı sanırım. Belki saçma bir düşünce ama davranışları ben hamile kaldıktan sonra bayağı değişti. Agresif yanlarını daha çok göstermeye başladı. Hani evlendikten sonraki rahatlama ve rehavet diye bir şey var ya. Sanki öyle oldu gibi geliyor bana. Ama maalesef hala tanıyamadı beni. Bu tür davranışlarına devam ederse inceldiği yerden kopacak ip. O zaman son pişmanlık fayda etmeyecek onun için. Umarım o noktaya getirmez. Her neyse umarım senin için her şey yolunda gider ve Allah gönlüne göre verir. Sonuçta sen de çocuk sahibi olmak için evlenmişsin benim gibi. Yolun çok başındasın güzelim. Lütfen kendine hiçbir konuda stres yapma, özellikle de eşin konusunda, yok saymaya çalış onu, görmezden gel ve bebeğine konsantre ol canım. Nasıl olsa bebekler bizim. Onlara da halt yemek düşer. İnceldiği yerden de kopar. Boşver eşinin dediklerini, sonuçta sen de ben de hedefimize ulaştık. Zaman ne gösterecek hep birlikte göreceğiz :) Önemli olan bebişlerimizin sağlıklı olması ve sağlık bir şekilde dünyaya gelmeleri. Onlar için yaşanan herşeye değer :) Ne yöne gideceğim şaşırdım diyorsun. Yapman gereken tek şey hayatım "ignore" etmen eşini. Bebeğinin sağlığı için canım. Lütfen strese girme, bebişeler stres hiç yaramıyor. Riskli bir 1,5-2 ay var önünde, inşallah şu 1,5-2 ayı atlattıktan sonra bir oh diyeceksin :) Dualarım ve kalbim seninle arkadaşım :)

merhaba denizler;eşlerinizle olan problemlerinize inanın çok üzüldüm.okudukça kötü oluyorumne güzel evlenmişsiniz (ne için olursa olsun.)sonuçta hayatı birlikte paylaşmak için.üstelik ikinizinde birer parçası da dünyaya gelmek üzereler.deniz bulutun ki daha başında sayılır.ama olsun onun da güzel bebeği yola çıkmış ya.bilmiyorum ben hayattan fazla birşey beklemedim.sevdiğim adam ,ikimizin bir parçası yavrumuz bir lokma bir hırka misaali.hayatta herkesin herşeyi tam olmuyor işte.benim eşimden yana bir sorunum yok çok şüküristediğim hayırlı bir evlat.o da hayırlıysa nasibimizde varsa eğer..keşke elimde bir sihirli değneğim olsaydı da sizin fikirsizlere biraz sevgi dağıtabilseydim.anlıyorum ki sevgi ve saygı olmayınca yürümüyor.şu andaki kararlarınızı yalnız kendi açınızdan düşünerek vermek üzeresiniz.ben neredeyse babasız büyüdüm .anneannemlerde..inanın insanın bir tarafı hep yarım kalıyor.okul resimlerine bile bakıyorum da boynum hep eğik.(hoş bu yerimizde duramadığımızdan fıkır fıkır olduğumuzdan da olabilir.öyle ya ilkokul yılları)eğer ayrılırsanız ikinci bir evliliği düşünürmüsünüz?şimdi olmasa bile birkaç yıl sonra....ben şanslıydım benim üvey babam annemden iyiydi.başka taraftan bakınca da çocuğun da huzurlu bir ortamda büyümesi lazım.of bilemiyorum.burada yazdıklarınızı onlarla da rahat bir şekilde konuşuyormusunuz.benim naçizane fikrim herkes kartlarını açsın ortaya.yalansız dolansız kaynanasız.iki tarafta ne istediğini söylesin ona göre bir karara varırsınız hangi karar sizi mutlu edecekse onu yapın.hayat gönlünüzce olsun ama lütfennnbebişlerinizi üzmeyin.bu zamana kadar kolay gelmediler di mi?hoşçakalın sevgiyle kalın bebişlerinizle kalın

sevgili alabama karamel ve herada desteğiniz için teşekkürler.şimdilik yeni bir kuş almaya cesaretim yok ama inşallah bir bebeğim olurhoşçakalın sevgiyle kalın kendinize iyi bakın

Denizim deniz bulutum aman birtanem az sakin, çok başındasın bu evlililiğini yürüt anlamında değil, bebeğe zarar verme anlamında. Bebeğin bir doğsun al takkeni önüne düşün ama şimdi değil. Hiç kaale alma kocanı. Sadece bebişi düşün.

41 kere Maşallah Deniz'in Rüzgar kendini kurtardı sayılır.

18 lik kız değiliz aklı başında insanlarız bir bebeğide çok rahat tek başına büyütürüz ama şimdilik hedef bu değil, hedef bebeklerin sağlıkla dünyaya gelmesi.

Herada arkadaşım , dün senin için doktora gittim valla sen zorlamasan gitmeyecektim.

Hatta eşimde arkadaşı dedi diye dr a gideni ilk kez gördüm, bak boşuna geldik diye söylendi ama takan kim :))))))))))))

Doktor kan değerleri çok beğendi ama pazar 412,9 olduğuna göre bugün (dün için) 700-800 gibidir keseyi göremeyiz dedi.

Gerçektende baktı 2 yerden de göremedik, bunu takma çok küçük mümkün değildi zaten dedi.

Gerçektende geçen sefer idrarda çıkmış ama gene görememişti , göremediği güb kan bakmıştık 728 çıkmıştı yani şu andaki değerlerle olduğu için görmemesini takmadım.

Cumartesi yeniden gideceğim.

Sağolasın Karamel'cim, ben doktorun birşekilde haberdar olsun istemiştim, senin de benim de içim rahat etti şimdi Eşin de benden artık şu çok bilmiş arkadaşın diye bahseder artık

Cumartesi günü güzel haberlerini bekliyorum hayatım, Gerçekten de kese için 1000'li değerleri geçmek gerekiyor canım. Sonra kalp atışı ve gelsin Minik Karamel..... Sevgiler, kendine ve bebişine iyi bak canım.

Selam Alabama, Online görüyorum seni. Nasılsın arkadaşım, işler, keyifler nasıl? Kürlere ve diete devam di mi? Ben mahsur kaldığım bu mekanda aferim dedim kendime, dün geceki saçmalamam hariç sıkı rejim ve günde en az 1,5 saat yürüyüş. Hem de sıcaklık 32-33 dereceyken. ınşallah faydasını görücem diyorum.

günaydın kızlar insan yaşamadan bazı şeyleri bilemiyor özellikle denizler siz biri yolun başında biri yolun sonunda anne adaylarısınız. dostların dediği ve sizinde bildiğiniz gibi önemli olan bebekleriniz. inşallah herikiniz içinde hayırlısı olsun ve bebekleriniz dünyaya geldiğinde kocalarınız biraz insafa gelsin. ben ikinci evliliğini yapmış bir arkadaşınız olarak size şunu söyleyebilirim ki erkekler yapı olarak aynılar iş herzaman kadına düşüyor. idare etmek sabretmek alttan almak kadının işi eğer devam etmesini istiyorsanız. erkek helal süt emmiş parası çok olmasa da gönlü zenginse ve çabalıysa kadın biraz daha gönülden sabrediyor ki benim kocam öyle gerçekten. insan ne kadar karşılaştırma yapmak istemese de yapıyor. ben yapıyorum ve herzaman şükrediyorum iyiki birinciyi boşamışım diye. çünkü metabolizma aynı olsa da insanlık varsa içinde erkek daha şefkatli çekilir oluyor. birde boşanmayı düşünmek için maddi durumunuzu gözönüne alarak karar verin. eğer zorlanacaksanız pişman olabilirsiniz. ayrıca şunu unutmayın derim ... sizin bok diye attığınızı başkası hap diye kapar. ve yanlız hayat devam etmez etmiyor kendinizi kandırabilirsiniz ama her zaman evliolmayı tercih edersiniz. çok paranız olsa da çocuklarınızı rahatlıkla yetiştirebilecek güçte olsanız bile mutlaka tekrar evlenmek isteyeceksiniz. sevgiyi aşkı sahiplenilmeyi her zaman isteyeceksiniz. ve karşınıza çıkan ikinci şans istediğiniz gibi olmayabilir olsa bile onda da sizi sinir edecek kusurlar olacaktır üç aşağı beş yukarı aynı olacak herşey. ve bir tavsiyem daha var öyle olduğu için söylemiyorum bunu düşünün diye söylüyorum benci merkezden uzaklaşıp kendinizi de tartıya koyun bakın bakalım siz mükemmel misiniz? ilişkinizin istediğiniz gibi güzel gitmesi için sadece kocanızın mı bazı şeyleri değiştirmesi gerekiyor yoksa sizde ufak hareketlerle akıllı darbelerle kendinizden çok şey veriyormuş gibi hissetmeden birşeyler yaparak ortak yaşamınızı daha iyi duruma getirebilir misiniz? yada şu an söz konusu ettiğiniz şeylerle ilişki güzele gitmiyorsa ve değişmiyorsa siz bunları istemekten vazgeçseniz ne olur. sakın beni yanlış anlamayın bana kızmayın ben sadece farklı biryerlerden birşeyler düşündürtebilir miyimin peşindeyim daha ayrıntılı konuların adını koyarak da tartışabiliriz isterseniz. öpüldünüzzzz

sende sağol hayatım, göbek tokuşturacağız unutma lütfen :)))))

selam canım henüz regl olmadım sadece tarçınbalçörekotuna devam ediyorum hayatım. keyifler iyi çok şükür. rejim olayı bende de sallanıyor :) dikkat ediyorum ama kaçabiliyo bazen. süpersin sen o sıcakta yürüdüysen helal valla. ben iki gündür kaçırdım yürüyüşü ama bugün akşam devam söz. sen ne zaman dönüyorsun?

canım hayırlısı olsun iyi yapmışsın gitmekle. o günde gelecek göreceksin inşallah.

sende sağol hayatım, göbek tokuşturacağız unutma lütfen :)))))

Ah inşallah arkadaşım, ben de çok isterim, inşallah şu kasım tedavisi olumlu sonuçlanır da göbekleri tokuştururuz

inşallah canım ama malesef ben bugün regl oldum. kendi kendine geleceği yok bu veletin. yarın soğan kürüne başlıyorum hayırlısıyla. sana iyi yolculuklar heradacığım güle güle gel.

Alabama'cım,

Ne yapalım, ümitlerimiz Ekim-Kasım için o zaman. Hep diyorsun ya, azmedeceğiz bakalım, yılmak yok, yola devam. Soğan kürünü hiç denemedim ama faydalandığını söyleyen bir sürü insanın yazısını okudum. Kürle, tedaviyle, nasıl gelirlerse gelsinler, yeter ki gelsinler hayırlısıyla, sağlıkla, huzurla. ınşallah.

serpilcim nasilsin?dogum yaptinmi yoksa?38 haftayi doldurdun guzel haberlerini bekliyoruz:)RONIYAMcim sen nasilsin?sesin cikmiyor?doktora gittin mi tekrar bebisin nasil?allah guzel ve sorunsuz hamilelikler versin canim:)

Çok haklısın Defne'cim, ben de Serpil'i ve diğer hamilelerimizi merak ediyordum. ınşallah peşi sıra güzel doğum haberlerinizi alıcaz. Sen nasılsın, bebişin nasıl?

merhaba arkadaslar,

Henuz dogum yapmadim..bugun doktordaydim,hersey zor devam etsede yolunda..gelecek hafta tekrar kontrolum var umarim o kontrole kadar dogururum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…