Hayatım Rüzgar ismi olmasın diyor da onun için kızdım. Bir arkadaşı köpek almış ismini de Rüzgar koymuş. Bana ne dedim köpeğin ismi Rüzgar'sa. Köpeğin adı bu oldu diye ben koyamayacak mıyım? Üstelik bir köpeğe de yakışan bir isim :)canım ne olursa olsun takmamaya çalış diyeceğim ama ne kadar olduğuu biliyorum. İsim konusuna gelince Rüzgar Umut dersin , Rüzgar diye çağırırsın böylece eşininde gönlü olmuş olur.
Herada'caığım haklısın. Ben de sabrediyorum zaten. Hele bir oğlumuz doğsun zaman ne gösterecek bakalım. Ben evlendiğimde 39 yaşımdaydım. Artık son demlerime gelmeye başladım diye apar topar evlendim. Bizimki aşk evliliği değil, en azından ben eşime aşık olarak evlenmedim, yanlış anlama hiçbir şey hissetmedim değil tabii. Bir çocuğum olmasını çok istediğim için evlendim. Bakalım zaman ne gösterecek, bize ne gibi sürprizler hazırlıyor, yaşayıp göreceğiz. Fakat gün geçtikçe ya benim tahammül sınırlarım zorlanmaya başladı ya da hormonlar yüzünden fazlasıyla alınganlaştım. Artık bir denge kuramıyorum. Akşam tartıştıktan sonra gitti beyefendi hiçbir şey söylemeden yattı. Bugün de ben suratına bakmadım, sonra da ağzımdan girip burnumdan çıktı kendini affettirmek için. Hatta akşam yemeğini bile o yaptı. Ama ne zamana kadar? Bir sonraki tartışmaya bağırıp çağırmaya kadar. O gün de çok uzak değildir muhtemelen. Bebeğim için katlanıyorum şu an. Eğer hamile olmasaydım bir dakika bile durmazdım. Gerçi benim eşim Deniz Bulut'unkinin yanında kat kat daha iyi. Allah yardımcısı olsun.Rüzgar Deniz'cim,
Aman diyeyim arkadaşım. Geçen gün Deniz Bulut arkadaşımıza da yazdım; herşey sırayla. Evet, zor eşin gibi biriyle olmak ama önce bir bebeğini doğur, bir kendine gel, ondan sonra bakarsın. Azıcık daha sabret arkadaşım. Bütün Deniz'lerin eşleri zorluyor bu topic'te ama ben Pollyanna'ca da olsa bebeklerini kucaklarına aldıklarında değişeceklerini düşünüyorum, umut ediyorum açıkçası. Çok cephede savaşıyorsunuz, kayınvalideler, sorun çıkaran eşler. Allah yardımcınız olsun ama gözünü seveyim arkadaşım sık dişini biraz daha.
İsim konusunda ben de seninle aynı fikirdeyim. Elbette öncelik senin olmalı. İki ismi yan yana getirerek sulh olmayı düşünmüşsünüzdür herhalde, çünkü Umut Rüzgar da çok güzel bir ikili. İçtenlikle Allah yardımcınız olsun diyorum.
Bu arada sen ve senin gibi hamile arkadaşlarım için bir sitede 5 günlüğüne Philips Avent marka termal çanta ve çeşitli bebek kremlerini %80'e varan indirimle satıyorlar. Bildiğimiz bir sürü markayı da dönem dönem indirimle satan özel bir alışveriş sitesi. Burada site ismi vermek yasak galiba, ilgilenen olursa özelden göndereyim web sitesinin ismini. Rüzgar'cığımın herşeyi hazır ama olsun yine bir bak diye siteden bahsedeyim istedim. Çünkü yazdıkları rakamlar doğruysa çok indirim var. Bu markayı ben biberon strelizasyon aletlerinden ve biberon emzik türü şeylerden biliyorum ama siz artık uzmanı olmuşsunuzdur bir bakın derim.
Şansıma gelince, inşallah diyeyim. 11 senedir aynı evde yaşıyoruz, 7 senesi evli olarak geçti. İnşallah erken andropoza filan girmez de (bizde odunluk ödülünün yanı sıra yaş bunalımı yaşama hakkı da bende) ağzımızın tadı bozulmaz canım.
Hepinizi öpüyorum kızlar.
Bu arada bu saçma gezide mahsur kaldım resmen. Bu sabah dönecektim, iş uzadı, en iyi ihtimalle perşembe en kötü ihtimalle de cumaya dönüyorum. Özledim evimi yaaaa.
Yukarıda Herada'ya da söyledim canım. Benim eşim seninkinin yanında kat kat daha iyi. Allah yardımcın olsun. Tabii ki biliyorum bir çocuk evliliği asla kurtarmaz ama yukarıda da söylediğim için ben sadece çocuk sahibi olmak için evlendim eşimle. Eğer şu an hamile olmasaydım çoktan biterdi bu evlilik. Bir de ben şu sonucu çıkarıyorum eşimin davranışlarından. Hamile kalmadan önce bu kadar sapıtmamıştı. Arkamı hemen dönüp gideceğimi biliyordu. Şimdi sanki bebekle beni garantilediğini düşünmeye başladı sanırım. Belki saçma bir düşünce ama davranışları ben hamile kaldıktan sonra bayağı değişti. Agresif yanlarını daha çok göstermeye başladı. Hani evlendikten sonraki rahatlama ve rehavet diye bir şey var ya. Sanki öyle oldu gibi geliyor bana. Ama maalesef hala tanıyamadı beni. Bu tür davranışlarına devam ederse inceldiği yerden kopacak ip. O zaman son pişmanlık fayda etmeyecek onun için. Umarım o noktaya getirmez. Her neyse umarım senin için her şey yolunda gider ve Allah gönlüne göre verir. Sonuçta sen de çocuk sahibi olmak için evlenmişsin benim gibi. Yolun çok başındasın güzelim. Lütfen kendine hiçbir konuda stres yapma, özellikle de eşin konusunda, yok saymaya çalış onu, görmezden gel ve bebeğine konsantre ol canım. Nasıl olsa bebekler bizim. Onlara da halt yemek düşer. İnceldiği yerden de kopar. Boşver eşinin dediklerini, sonuçta sen de ben de hedefimize ulaştık. Zaman ne gösterecek hep birlikte göreceğiz :) Önemli olan bebişlerimizin sağlıklı olması ve sağlık bir şekilde dünyaya gelmeleri. Onlar için yaşanan herşeye değer :) Ne yöne gideceğim şaşırdım diyorsun. Yapman gereken tek şey hayatım "ignore" etmen eşini. Bebeğinin sağlığı için canım. Lütfen strese girme, bebişeler stres hiç yaramıyor. Riskli bir 1,5-2 ay var önünde, inşallah şu 1,5-2 ayı atlattıktan sonra bir oh diyeceksin :) Dualarım ve kalbim seninle arkadaşım :)hernekadar deniz karayurt da şikayet etse de sanırım kocası benim kocamın yanına yaklaşamaz. e o kadar kötü olsa bunca yıllık evli olamazlardı zaten değil mi? sengözlerimebaksanab canım rüzgar denizim ne diyeyim bu adamları bilen biri olarak evet çocuğun bir babaya ihtiyacı var o nedenle dayanabildiğin yere kadar dayan. doğunca değişir laflarına falan hiç inanmıyorum çünkü 1 bebek ne adamı değiştirir ne de kötü giden bir evliliği kurtarır. olsa olsa birbirine tahammül süresini azcık uzatarak evliliğin süresini uzatır. bizim evliliğimiz bitti. salaklık ben de son ana kadar o olsa bu olsa belki de herşey azıcık düzelir diyip tüp bebek yaptırdım. çok pişmanım. tüp tedavisi sırasında da sonrasında da ev yaşanmaz hale geldi. artarak. hiçbir konuda birbirimize dayanamıyoruz direk bağırıyoruz. çok yoruldum. eşim denilen beyinsizin (daha önce de dedim fikirsiz benimki için hafif kalıyor) salaklıklarından bencilliklerinden verdiği maddi zararlardan (temizlemek için nelerim gitti) üstüne de bağırıp çağırmasından. hayır rüzgar denizinki gibi yanlış olduğu görülünce susup otursa benim ki daha da öfkeleniyor sanki yaptığı yanlışın sorumlusu benmişim gibi daha da çok benim üstüme geliyor. dün eve geldi yatmıştım yine bağırıp cağırıp bu bebeği aldırıyoruz ben çocuk olursa ömür boyu senin suratını görmek istemiyorum dedi. valla ben de çok meraklı değilim. mafoldumbentek bildiğim yakın zamanda gitmezse kafayı tamamen yiyeceğim. ne yöne gideceğim ne yapacağım hiç bilmiyorum.
canım heradam maşallah eşinin kıymetini bilben onun 10 da birine razıyım. 3 kuruş kazansın bağırıp çağırmasın arada (herzaman değil) çöpü döküp tabakları kaldırmak aklına gelsin bana bir ömür yeterdi. ne yapalım yine olmadı kısmet :1no2:
Herada arkadaşım , dün senin için doktora gittim valla sen zorlamasan gitmeyecektim.
Hatta eşimde arkadaşı dedi diye dr a gideni ilk kez gördüm, bak boşuna geldik diye söylendi ama takan kim :))))))))))))
Doktor kan değerleri çok beğendi ama pazar 412,9 olduğuna göre bugün (dün için) 700-800 gibidir keseyi göremeyiz dedi.
Gerçektende baktı 2 yerden de göremedik, bunu takma çok küçük mümkün değildi zaten dedi.
Gerçektende geçen sefer idrarda çıkmış ama gene görememişti , göremediği güb kan bakmıştık 728 çıkmıştı yani şu andaki değerlerle olduğu için görmemesini takmadım.
Cumartesi yeniden gideceğim.
Sağolasın Karamel'cim, ben doktorun birşekilde haberdar olsun istemiştim, senin de benim de içim rahat etti şimdiEşin de benden artık şu çok bilmiş arkadaşın diye bahseder artık
Cumartesi günü güzel haberlerini bekliyorum hayatım, Gerçekten de kese için 1000'li değerleri geçmek gerekiyor canım. Sonra kalp atışı ve gelsin Minik Karamel..... Sevgiler, kendine ve bebişine iyi bak canım.
Selam Alabama, Online görüyorum seni. Nasılsın arkadaşım, işler, keyifler nasıl? Kürlere ve diete devam di mi? Ben mahsur kaldığım bu mekanda aferim dedim kendime, dün geceki saçmalamam hariç sıkı rejim ve günde en az 1,5 saat yürüyüş. Hem de sıcaklık 32-33 dereceyken. İnşallah faydasını görücem diyorum.
canım hayırlısı olsun iyi yapmışsın gitmekle. o günde gelecek göreceksin inşallah.Herada arkadaşım , dün senin için doktora gittim valla sen zorlamasan gitmeyecektim.
Hatta eşimde arkadaşı dedi diye dr a gideni ilk kez gördüm, bak boşuna geldik diye söylendi ama takan kim :))))))))))))
Doktor kan değerleri çok beğendi ama pazar 412,9 olduğuna göre bugün (dün için) 700-800 gibidir keseyi göremeyiz dedi.
Gerçektende baktı 2 yerden de göremedik, bunu takma çok küçük mümkün değildi zaten dedi.
Gerçektende geçen sefer idrarda çıkmış ama gene görememişti , göremediği güb kan bakmıştık 728 çıkmıştı yani şu andaki değerlerle olduğu için görmemesini takmadım.
Cumartesi yeniden gideceğim.
sende sağol hayatım, göbek tokuşturacağız unutma lütfen :)))))
selam canım henüz regl olmadım sadece tarçınbalçörekotuna devam ediyorum hayatım. keyifler iyi çok şükür. rejim olayı bende de sallanıyor :) dikkat ediyorum ama kaçabiliyo bazen. süpersin sen o sıcakta yürüdüysen helal valla. ben iki gündür kaçırdım yürüyüşü ama bugün akşam devam söz. sen ne zaman dönüyorsun?
Alabama'cım, regl tarihini bilmiyorum belki de bebişin kendisi gelecektir bu ay, inşallah diyeyim. Benim yanımda getirdiğim yüz kürüm!!! bu sabah itibariyle bitti ve ben cuma dönüyorum, neyse bir iki günden birşey olmaz diye umuyorum. Ya da oda servisinden isteyeyim en iyisi, arasın bulsunlar
Uzun vadeli dietlerde haftada bir kere kaçamağa izin verilir genelde, sen de bilirsin de inşallah bizim rejim uzun sürmeyecek, bebeklerimiz bizi bu rejim derdinden kurtaracaklar inşallah.
merhaba arkadaslar,
Henuz dogum yapmadim..bugun doktordaydim,hersey zor devam etsede yolunda..gelecek hafta tekrar kontrolum var umarim o kontrole kadar dogururum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?