38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar konu karıştı , hiç bir belirti yok ama bir arkadaş akıntın olmalı dedi.

oda yok ((

sizlerde oldu mu akıntı , deniz bulut bana en yakın sensin var mı akıntı anacığım

Rüzgarın annesi sende durum neydi

karamel ciğim yok akıntı da yok. benim 39 yaşımda aldırdığımda da akıntı olmamıştı. 41 yaşında alınmak zorunda kalanda çok olmuştu hatta ben şaşırmıştım noluyor diye. şimdi yine yok. anladım ki her hamilelik başka. bir de benmki transferden sonr1 18. gün nihayet değer düzgün katlanınca progestan fitile geçirdi günde 3 tane. artık anlamıyorum da ne var ne yok diye çünkü habire fitil akıntısı var.
yani akıntı bazı hamileliklerde oluyor bazılarında olmuyor ona da takılma
sanırım bundan sonra sadece her ultrasona girdiğinde bebek sağlıklı gelişiyor mu kalbi atıyor mu anlayabiliriz. yoksa belirtilerden vs değil. allah korusun sanırım bebeğin kalbi dursa bile bu saaten sonra belirtiler devam eder hemen kesilmez yine ancak ultrasonda anlarız. yani dua edelim pozitif düşünelim herşey iyi olsun.
daha bir de amniosentez sıkıntımız var bizim. sık dişini hayatım kaydirigubbakcemile3

Sabah sabah üzüldüm, biraz canım yandı ama geçti merak etme canım :) Rüzgar'ı senin için okşadım bile o da cevap verdi teyzesi sana opuyorumnanaktan

canım bir yandan hamilelik hormonları bir yandan ailenden uzakta olmak da seni geriyordur. doğumun çok yakın boşver herşeyi sadece oğluşuna odaklan canım. opuyorumnanaktan

defneciğim

ben 26 günde bir adet oluyorum ama arada27 ve 28 i buluyor. 29 gün yaptırdım 160 çıktı , 2 gün sonra 412 oldu.

Doktorum çok iyi dedi %60- 100 arası katlarmış. Cumartesi kontrolüm var.
karamelcım harıka bır sonuc degerın cok guzel artmıs:)lutfen aklına bırsey takma bu surec hıcbırsey dusunmeden guzel seyler dusunmen gereken bır surec ..ve herkesde belırtıler farklı oluyor canım...sende kotu seylerı unut lutfen:)

D TEKIN( ısmınızı yanlıs yazmıs olabılırım)oncelıkle sızın bayan oldugunuzu sanmıyorum ..gercı bunu belırttınızmı bunuda bılmıyorum..ancak bır erkek yazılanlara butur bır degerlendırme getırebılırdı...formumuzun adındanda anlasılacagı uzre hepımız 35 yasını gecmıs hayattan neler bekledıgını cok cok ıyı bılen cogu hayalkırıklıgı ıle dolu olan zamanlar gecırmıs ama bellı bır kultur sevıyesıne gelmıs kulturlu kadınlarız...eslerımızden beklentılerımız bızım onlara verdıgımız saygı sevgı cercevesınde onlarında bıze bunu gosterebılmelerı..ne yazıkkı erkeklerın dogasında bu cok yuzeysel...ozellıkle anne olma yolunda bır kadın herturlu ozverıyı vermeye hazırken yanında hayatarkadası olarak sectıgı kısının onu yalnız bıraktıgını gormesı onu muthıs kırıyor canını acıtıyor kızdııryor...ıcındekı tum guzel duygular yerını ofkeye hayalkırıklıgına bırakıyor((Hersey bır yana en cok takıldıgınız sperm bankası benzetmesıne gelınce her evlılık bellı amaclarla umutlarla yapılır...kadın erkek kac yasında olursa olsun cocuk sahıbı olmayı evlılıgın olmazsa olmazı olarak gorur..bır erkek sızce bır kadınla evlenırken ne amacları vardır???ınanın bır kadının ısteklerı erkeklerın amacları yanında cooook masum kalır.....ama sızın bu platformda yanlıs bır tarafta oldugunuzu goruyorum ya farklı cınsıyettesınız (bır erkeksınız yanı)yada bızım yasadıgımız suankı konumdan cok farklı bır yerdesınız......

canım, bende akıntı olmuştu ama çok yoğun değildi, bir arkadaşımda hiç ama hiç akıntı olmadı ama sağlıklı bir gebelikten sonra bebişini aldı kucağına... esas akıntılar bende 6. aydan itibaren başladı ve hala devam ediyor, ince bir ped koymadan gezemiyorum o zamandan beri
canım bir yandan hamilelik hormonları bir yandan ailenden uzakta olmak da seni geriyordur. doğumun çok yakın boşver herşeyi sadece oğluşuna odaklan canım. opuyorumnanaktan
evet canım, çok haklısın, hem doğup büyüdüğüm şehirden hem de ailemden uzak olmak beni çok geriyor ama dediğin gibi yapıp oğluşuma odaklanıyorum ve o zaman rahatlıyorum :) sen de böyle yap canım :)

öyle değil mi birde detaylı ultrason, amniyosentez offf ki offf , sonu güzel olsunda, bu arada kalp hastası olmaksak iyidir.

senin nezdinde bütün çıtırlar öpüyorum sizi iyi akşamlar

Arkadaşlarım merhaba,unutmayın"Acılar paylaştıkça azalır,mutluluklar paylaştıkça çoğalır"...biz burada birbirimize destek olmak için burdayız,birbirimizi yargılamak için değil....Bu nedenle lütfen size ters gelen yorumlara cevap bile vermeyin,hele hele hamile arkadaşlar lütfen kendinizi üzecek yorumları okumayın bile....yaşlı bir ahbabımız bana yıllar önce(yaklaşık 15-20 yıl önce)"kiremitler çok ucuz kızım"demişti ve devam etmişti "altında sakladıkları dertleri düşünürsen çok ucuz" demişti.O hanım anneannemin ahpabıydı,ben onun çok güzel bir hayatı olduğunu düşünürdüm ama annem onunda eşinin ailesi ile sorunlar yaşadığını söylemişti.Bana söylediği o söz çok doğru bir sözdü....Kiremitlerin altındakini sadece yaşayan bilir ve şuna da inanıyorum ki burda paylaştıklarımızda bile tam olarak dertlerimizi anlattığımızı söyleyemem,o yüzden arkadaşlarım sorunlarınızı,dertlerinizi anlatmaya devam edin.....burda olmamızın amacı birbirimize destek olmak değil mi?gerisini boşverin.....

Canlarım öncelikle hepinizi çok öpüyorum. Bir kaç gündür annemlerdeydim. Hastaneye ve işyerine gittiğim için size yazamadım.

Ama son günlerde dtekin diye birinin girip topicimizin çıtırlarına yaşattığı üzüntüyü görünce şok oldum. Ben bu arkadaşın iyi niyetli olduğuna asla inanmıyorum. Çünkü amacı belli. Aklı sıra " küfür etmedim, hakaret etmedim" diyor. Ama bazen iğneleyici sözlerle karşısındakileri aşağılamak ve bunu sinir bozucu bir şekilde alay ederek yapmak, hakaret etmekten de beterdir. ınanın, yazılanları okuyunca stresten sancılandım. Zorlanarak yazıyorum. Ben bu insana cevap vermeyi bile gerekli görmüyorum. Çünkü onun amacı zaten cevap vermemizi sağlayarak aklı sıra bizizmle eğlenmek.

O yüzden öncelikle RÜZGAR DENıZ ve DENıZ BULUT'uma sesleniyorum. "Kızlar sizi çok seviyorum. Lütfen böyle insanları kaale almayın. Onun amacı bizi incitmek. Bizim yaşadıklarımızı bilmeden ne cüretle ahkam kesebilir. Rüzgar'cığım, ismini yeniden anmak istemiyorum ama bu kişinin senin hakkında söylediklerini kaale almak mümkün değil. Biliyorsun hep sana "Meleğim"diyorum. Çünkü hakikaten o kadar iyi niyetli, melek gibi bir insansın ki, seni incitmesine inanamadım. (Gerçi bu kişi ben dahil bütün Denizleri ve topiciğimizin bütün çıtırlarını üzdü. Ayrıca tüm dostlarıma destekleri için içtenlikle teşekkür ediyorum.)

Rüzgar'cığım, biz hiç yanlış bir şey konuşmadık. Özellikle de kocalarımızı atıp tutalım diye de bir niyetimiz olmadı. Sadece günlük sohbetlerimiz arasında sorunlarımızı paylaştık. Bu da kimseyi enterese etmez. Arkadaş madem rahatsız olmuş. Bizim yazılarımızı neden gözünü ayırmadan geceyarısına kadar okumuş merak ettim. Ayrıca ben ve eşim birbirimize aşık olarak evlendik ve hala da aynı şekilde devam ediyor. Ama bu demek değildir ki, eşim muhteşem bir insan. En son örnedği iki gün önce yaşadım: Hastanede kontrolüm vardı ve aynı zamanda doğum iznine ayrılmakiçin rapor almaya gittim. Eşim bebek nasıl filan diye hiç sormadı ve merak etmedi. Ama habire telefon edip "Raporu ne yaptın, ne kadar doğum parası alacakmışsın" bunları sordu.

Canım benim, ben asla hata yaptığımız düşünmüyorum. Bu topicin amacı zaten paylaşmak. Herşey herkese anlatılmıyor. Ama buradaki dostluk ve içtenlik öyle güzel ki, ben bunları ancak sizlerle paylaşabilirim. Hep söylüyorum. Ablamlara çok düşkünüm diye. Ama yeri geliyor bir çok şeyi onlara bile anlatamıyorsun. Çünkü gereksiz yere eşime nefret duyacaklar.

Rüzgar'cığım ve Deniz Bulut'cuğum kızlar ikinizi de çok seviyorum. Lütfen bu konuyu burada kapatalım. Çünkü dışardan gelen bir insanın bizim yaşadıklarımızı anlaması imkansız. Hele de böyle önyargılı gelirse. Bu arkadaşın içinde azıcık insan sevgisi olsa, bizleri üzmeye hak göremezdi kendisinde. Ben bu inasnı cişddiye almıyorum. Kızlar ikiniz de hamilesiniz lütfen siz de kaale almayın. ıkiniz de çok öpüyorum.

Topicimizdeki bütün sevgi dolu iyiniyetli arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum bir kez daha ve onları da çok öpüyorum. Allah gönüllerindeki dileklere kavuştursun güzellerimi.

karamelciğim benim hamileliğim 9+1 canım ve belirtim yok,akıntım yok,ağrım yok..Belirti dersen ben çayı çok severim,1 haftadır canım çay içmek istemiyor...işte tek belirtim bu...belki senin de böyle olabilir...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....yarın güzel haberlerini bekliyorum....

canım aynı seyı ben yasadım cokda ılgıncıme gıttı:)caya delı olurum cok severım ama 9 aydır gunde bır bardaktan cok ıcemıyorum.)
DENIZKARAYURT cum nasılsın?bebeısın nasılmıs ?

Topigimizin citir hamileleri ve yakin gelecekteki anneleri,

Kendinizi lutfen gereksiz kisilerin yorumu ile germeyin....Burada azcok birbirimizi tanmiyoruz..Kendinize ve minik bebislerinize yazik..Sizin hamilelik hormonlariniz tavan yapmadi mi,hayatinizda belki bir daha yasamayacaginiz bu essiz anin tadini cikartin,baska da kimseyi takmayin kafanizaopuyorumnanaktan

Kizlar selam.
Su an evimiz tasinmak icin esyalar paketleniyor. iki arada bir derede foruma girip yazilanlari okudum. Oncelikle okur okumaz bu kisinin kadin degil de erkek olduguna inandim. Bir kadin bu kadar duygusuz ve agir elestiri yapamaz diye dusunuyorum.
Sevgili denizler lutfen bu gibi haddini bilmeyen insanlar icin kendinizi uzmeyin. Burasi herseyi paylastigimiz cok guzel bir topic. Tabii ki hic kimseyle paylasamadigimiz seylerimizi birbirimizle paylasir, dertlesiriz. Bu yazdiklarimizi okumaktan hoslanmayanlar okumasinlar. Dediginiz gibi kafasina silah dayatip okutmadiniz. Hic topigimize girmemis hic bir konuda yorum yapmamis, iyi gunumuzde, kotu gunumuzde bizimle olmamis birinin topigimize girip sizlere boyle agir elestirilerde bulunmasina hic hakki olmadigini saniyorum.
Neyse sirin citir gebisler. Lutfen uzerinde durup dusunmeye bile degmeyecek bu sahis icin kendinizi sakin uzmeyin.
Biz sizi cok seviyoruz ve herzaman dertlesmeye haziriz. Burasi bizim topigimiz ve ozel hayatimizi, sorunlarimizi paylasmaktan kimse bizi alikoyamaz.
Opuyorum hepinizi.

Doktordan geldim. Sabah işe gelirken zır zır ağlaya ağlaya geldim. Moralim çok bozuktu. Doktora giderkende çok stresliydim.

ıçeri girince hamilelik süpriz olmadı ama kese var dersen süpriz olacak dedim. ((

Vaginal ultrasona aldı direk bakınca "burada ya işte" dedi.

5+1 SAT'a göre , bak dedi salı gözükmüyordu ama şimdi gözüktü.

Kan testi yaptırayım mı net olsun dedim , gerek yok dedi.

Tansiyon 16/10 stresten, kızdı.

2 hafta sonra gelirsin dedi sonra döndü sen duramazsın haftaya gel dedi :))))))))))

Karışık yazdım affola

Durum bu kızlar , öpüyorum hepinizi

Canim cok sevindim. Allah tamamina erdirsin.

gözünaydın karamel. umarım için rahatlamıştır artık herşeyin yolunda olduğuna inanmalısın.lütfen rahat ol hoşçakal

sonunda kendim kadar karmsar birini buldum :umursamaz: yapma güzelim canına yazık bebeğinin de. hoş yine diyene bak diyeceksin. haklısın da. ama beni okumadın mı? ben de aynısını yaptım da nooldu? keşke 2 hafta sonra gitsen doktora haftaya 6+1 civarı kalp atışını göremezsen bir de buna stres olacaksın. 6+1 kalp atışı için erken çoğu kimse 7. haftada hatta bitiminde ancak görüyor. bu kadar stres yapıp tansiyonunu yükseltmen gebelik için çok sakıncalı biliyorsun değil mi? inşallah biraz rahatlamışsındır. kaydirigubbakcemile3

Gözün aydın canım.Ne güzel keseyi de görmüşsün.İnşallah kalp atışalrını da haftaya görüceksin.Bu günlerde stres yapmamaya çalış lütfen bebeğine zarar verirsin tatlım.Biraz rahat olmaya çalış.Öptüm canım.

Deniz bulut arkadaşım geçen gün gördüm.Bu yıl içerisinde histeroskopi yaptırmaya çalışıyordu.ılk tüp denemen biyokimyasal olunca dr istemiş herhalde.Sonra ne yaptın.Histeroskopi oldun mu canım merak ettimde.Benim de ilk denemem biyokimyasaldı.Dr bu da tutunamazsa histeroskopi şart dedi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…