Canım benim üzme kendini, Rüzgar'ını okşa benim için.
Sabah sabah üzüldüm, biraz canım yandı ama geçti merak etme canım :) Rüzgar'ı senin için okşadım bile o da cevap verdi teyzesi sana opuyorumnanaktan
karamelcım harıka bır sonuc degerın cok guzel artmıs:)lutfen aklına bırsey takma bu surec hıcbırsey dusunmeden guzel seyler dusunmen gereken bır surec ..ve herkesde belırtıler farklı oluyor canım...sende kotu seylerı unut lutfen:)defneciğim
ben 26 günde bir adet oluyorum ama arada27 ve 28 i buluyor. 29 gün yaptırdım 160 çıktı , 2 gün sonra 412 oldu.
Doktorum çok iyi dedi %60- 100 arası katlarmış. Cumartesi kontrolüm var.
canım, bende akıntı olmuştu ama çok yoğun değildi, bir arkadaşımda hiç ama hiç akıntı olmadı ama sağlıklı bir gebelikten sonra bebişini aldı kucağına... esas akıntılar bende 6. aydan itibaren başladı ve hala devam ediyor, ince bir ped koymadan gezemiyorum o zamandan berikızlar konu karıştı , hiç bir belirti yok ama bir arkadaş akıntın olmalı dedi.
oda yok((
sizlerde oldu mu akıntı , deniz bulut bana en yakın sensin var mı akıntı anacığım
Rüzgarın annesi sende durum neydi
evet canım, çok haklısın, hem doğup büyüdüğüm şehirden hem de ailemden uzak olmak beni çok geriyor ama dediğin gibi yapıp oğluşuma odaklanıyorum ve o zaman rahatlıyorum :) sen de böyle yap canım :)canım bir yandan hamilelik hormonları bir yandan ailenden uzakta olmak da seni geriyordur. doğumun çok yakın boşver herşeyi sadece oğluşuna odaklan canım. opuyorumnanaktan
karamel ciğim yok akıntı da yok. benim 39 yaşımda aldırdığımda da akıntı olmamıştı. 41 yaşında alınmak zorunda kalanda çok olmuştu hatta ben şaşırmıştım noluyor diye. şimdi yine yok. anladım ki her hamilelik başka. bir de benmki transferden sonr1 18. gün nihayet değer düzgün katlanınca progestan fitile geçirdi günde 3 tane. artık anlamıyorum da ne var ne yok diye çünkü habire fitil akıntısı var.
yani akıntı bazı hamileliklerde oluyor bazılarında olmuyor ona da takılma
sanırım bundan sonra sadece her ultrasona girdiğinde bebek sağlıklı gelişiyor mu kalbi atıyor mu anlayabiliriz. yoksa belirtilerden vs değil. allah korusun sanırım bebeğin kalbi dursa bile bu saaten sonra belirtiler devam eder hemen kesilmez yine ancak ultrasonda anlarız. yani dua edelim pozitif düşünelim herşey iyi olsun.
daha bir de amniosentez sıkıntımız var bizim. sık dişini hayatım kaydirigubbakcemile3
karamelciğim benim hamileliğim 9+1 canım ve belirtim yok,akıntım yok,ağrım yok..Belirti dersen ben çayı çok severim,1 haftadır canım çay içmek istemiyor...işte tek belirtim bu...belki senin de böyle olabilir...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....yarın güzel haberlerini bekliyorum....
Doktordan geldim. Sabah işe gelirken zır zır ağlaya ağlaya geldim. Moralim çok bozuktu. Doktora giderkende çok stresliydim.
İçeri girince hamilelik süpriz olmadı ama kese var dersen süpriz olacak dedim.((
Vaginal ultrasona aldı direk bakınca "burada ya işte" dedi.
5+1 SAT'a göre , bak dedi salı gözükmüyordu ama şimdi gözüktü.
Kan testi yaptırayım mı net olsun dedim , gerek yok dedi.
Tansiyon 16/10 stresten, kızdı.
2 hafta sonra gelirsin dedi sonra döndü sen duramazsın haftaya gel dedi :))))))))))
Karışık yazdım affola
Durum bu kızlar , öpüyorum hepinizi
gözünaydın karamel. umarım için rahatlamıştır artık herşeyin yolunda olduğuna inanmalısın.lütfen rahat ol hoşçakalDoktordan geldim. Sabah işe gelirken zır zır ağlaya ağlaya geldim. Moralim çok bozuktu. Doktora giderkende çok stresliydim.
İçeri girince hamilelik süpriz olmadı ama kese var dersen süpriz olacak dedim.((
2 hafta sonra gelirsin dedi sonra döndü sen duramazsın haftaya gel dedi :))))))))))
Karışık yazdım affola
Doktordan geldim. Sabah işe gelirken zır zır ağlaya ağlaya geldim. Moralim çok bozuktu. Doktora giderkende çok stresliydim.
Karışık yazdım affola
Karışık yazdım affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?