Denizkarayurt,
Guzel dileklerin icin tesekkurler.Evet artik her an dogum yapabilirim.Hergun diyorum bugun gelecek kizim ama gelmiyor
Eger zamaninda gelmez ise 1 hafta kadar daha bekleyecegiz ondan sonra dogum sancilarinin baslamasi icin biseyler yapilacak ama insallah bunlara gerek kalmadan gelir.
Kizimin adi Hayat Mona olacak ama ben ona Monis diyecem:)
Benim cevremde cok sukur islerime burnunu sokacak kimsecikler yok,esim sagolsun cok anlayislidir ne istersem tamam diyor..gerci bazen insan ozluyor fikirlerini paylasacak birelerini..bende o zamanlar ailemle internetten baglantiya geciyorum...Ama bu bebek icin en cok biz cirpindik ve soz hakkida bizde olmali bence de..:1rolleyes:
hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah
Kızmasanız birşey soracağım :))))))))
Şimdi geçen hamileliğimde ;
26 Aralık adet tarihi , 26 Ocak test tarihi : 728 hcg
Bu sefer ,
18 Eylül adet tarihi , 18 Ekim test tarihi : 412,9
Doktor buna takılma 412 den öncesi 160. Sen buna bak önemli olan 2 ye katlaması dedi.
Salı günü kese görünmemişti, Ctesi gözüktü arada 4 gün var. Bak büyümüş o zaman göremiştik dedi.
Kan testi yaptırayım mı dedim , gerek yok dedi.
Birşey olsa kendi isterdi dimi ?
hayırlısı olsun hülyacım inşallah hakkında hayırlısı olur dualarım seninle canım.Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim canlarım.Benim transferim dün yapıldı.1 tanesi blastokist,1 tanesi birkaç saat sonra blastokiste gidecek durumda,bir tanesi de daha geride olan 3 embriyo transfer edildi.Gerçi ben 2 tane istedim ama dr'um ısrarla 3 tanesi de koyalım dedi.Ben de sonunda kabul ettim.İlkinde de çok kaliteli 3 tane transfer yapılmıştı zaten sonuç biyokimyasl gebelikti.Dr bu kalitedeki embriyo yine tututnamazsa histeroskopi yapılması lazım dedi.Tabi kısmet bakalım.Bu kez ilk denemeye göre daha dikkatliyim.Daha çok dinleniyorum.Ve daha rahatım.İnşallah sonuna kadar da böyle gider.İşten 7 gün izin aldık eşimle beraber.Benim özürlü oğlum var biliyorsunuz işte sadece onu besliyorum.Kucağıma falan almıyorum.Tatlım ben yattıkça o da hep bana bakıyor.Alışık değil annesini yatmasına tabi.Test günüm 31 ekim.İyi haberi veririm inşallah sizlere.Hepinizi öptüm.Moralleri yüksek tutalım lütfen...... (özellikle bu laf hamilelere)
Arkadaşlarım merhaba,unutmayın"Acılar paylaştıkça azalır,mutluluklar paylaştıkça çoğalır"...biz burada birbirimize destek olmak için burdayız,birbirimizi yargılamak için değil....Bu nedenle lütfen size ters gelen yorumlara cevap bile vermeyin,hele hele hamile arkadaşlar lütfen kendinizi üzecek yorumları okumayın bile....yaşlı bir ahbabımız bana yıllar önce(yaklaşık 15-20 yıl önce)"kiremitler çok ucuz kızım"demişti ve devam etmişti "altında sakladıkları dertleri düşünürsen çok ucuz" demişti.O hanım anneannemin ahpabıydı,ben onun çok güzel bir hayatı olduğunu düşünürdüm ama annem onunda eşinin ailesi ile sorunlar yaşadığını söylemişti.Bana söylediği o söz çok doğru bir sözdü....Kiremitlerin altındakini sadece yaşayan bilir ve şuna da inanıyorum ki burda paylaştıklarımızda bile tam olarak dertlerimizi anlattığımızı söyleyemem,o yüzden arkadaşlarım sorunlarınızı,dertlerinizi anlatmaya devam edin.....burda olmamızın amacı birbirimize destek olmak değil mi?gerisini boşverin.....
Doktordan geldim. Sabah işe gelirken zır zır ağlaya ağlaya geldim. Moralim çok bozuktu. Doktora giderkende çok stresliydim.
İçeri girince hamilelik süpriz olmadı ama kese var dersen süpriz olacak dedim.((
Vaginal ultrasona aldı direk bakınca "burada ya işte" dedi.
5+1 SAT'a göre , bak dedi salı gözükmüyordu ama şimdi gözüktü.
Kan testi yaptırayım mı net olsun dedim , gerek yok dedi.
Tansiyon 16/10 stresten, kızdı.
2 hafta sonra gelirsin dedi sonra döndü sen duramazsın haftaya gel dedi :))))))))))
Karışık yazdım affola
Durum bu kızlar , öpüyorum hepinizi
günaydınnnn genç kızlarrrrrrr
benimde transferimin 6. günü bu gün halabanyo yapmadm ve çorahatsızım durmadan belirti arıyorum
ha bu arada 3 emriyo konuldu bakalım hayırlısı 31 ekim test günüm
hülya transferin oldumu ,karamel nasıl gidiyor hamişlik diğer hamileler umarım bebekleriniz ve siz çok iyisinizdir
sevgilerrrrrrr
Merhaba Kızlar,
Hepinizi öpüyorum. Topiğimiz eski içtenliğine, güzel paylaşımlarına kavuşmuş, yaşasın.
Karamel'cim, gözün aydın hayatım. Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip edecek. Deniz Bulut ve sen karamsarlık kraliçeleri, bizim sizin hamileliğinize dair hiç kuşkumuz olmamıştı, bebeklerinizi de keyifle, hayırlısıyla kucaklayacaksınız, bundan da kuşkum yok. Hayırlı keyifli hamilelikler olsun.
Sevgili Hülya ve Serap, güzel haberlerinizle keyif bulacak topiğimiz tekrar. Az gün kalmış, hayırlısıyla müjdelerinizi bekliyoruz.
Ben de sanırım önümüzdeki hafta tedaviye başlayacağım. Dizlerim titriyor desem, yalan ya da eksik söylemiş olmam. Ne olur kızlar, dualarınızdan beni de eksik etmeyin. Bu sefer olumlu olsun çok ama çok istiyorum, ya olmazsa diye de ödüm kopuyor.
Hepinizi bir kere daha öpüyorum, iyi pazarlar, iyi haftalar olsun.
maşallah sana da oğluna da hayatım günler çabucak geçsin oğluşunu kucağına al misler gibi kokla allah bir avazda kucağına almanı nasip etsin canımEvet arkadaşlarım, dostlarım,
Ben dediğim gibi iki gün önce doktordaydım. Bugün tam 32 hafta 6 günlük oldu. Bebeğimin kilosu 2.378 miş. Yalnız bebeğim beni rezil etti sağ olsun. Daha öncede özel muayenede ayrıntılı ultrasonda habire pipişini ayırıp duruyordu. Doktor “Şu miniğe bak sen, amma da teşhirci, poz vermeye bayılıyor” demişti. İki gün önce de doktor bey ultrasonda bakarken bekar bir hemşire hanım var ona seslendi “Handan hemşire koş. Şundaki pipişe bak maşallah. Neredeyse kilonun yarısı orada” dedi sırıtarak.
Ulan milletin bebeği terbiyesinden cinsiyetini bile belli etmezken ohh, bizimki maşallah yayılıyor habire. Tabi esas doktorun tavrına sinir oldum. Doktor bile olsa, bizizm Türk erkekleri pipi konusunda çok gevşiyor nedense. Neyse sonuçta çok şükür iyi her şey. Darısı hepinize canlarım.
Cumartesi günü de zorla eşimi özel tıp merkezinden randevu alıp bebeği göstermeye götürdüm. Ben ısrar etmesem hiç böyle bir talebi yoktu. Oradaki doktor da aynı şeyi söyledi. Çok şükür her şey yolunda şimdilik.
Ama şu sıralar, özellikle stresli ve yorgunsam sancım oluyor. Tabi korkuyorum erken olmasın diye. Neyse şimdilik öpüyorum. Çok uzatmadan, gelelim çıtırlarıma…
evet isterdi hayatım lütfen için rahat olsun.Kızmasanız birşey soracağım :))))))))
Bu sefer ,
Doktor buna takılma 412 den öncesi 160. Sen buna bak önemli olan 2 ye katlaması dedi.
Salı günü kese görünmemişti, Ctesi gözüktü arada 4 gün var. Bak büyümüş o zaman göremiştik dedi.
Denizkarayurt,
Guzel dileklerin icin tesekkurler.Evet artik her an dogum yapabilirim.Hergun diyorum bugun gelecek kizim ama gelmiyor
Eger zamaninda gelmez ise 1 hafta kadar daha bekleyecegiz ondan sonra dogum sancilarinin baslamasi icin biseyler yapilacak ama insallah bunlara gerek kalmadan gelir.
Benim cevremde cok sukur islerime burnunu sokacak kimsecikler yok,esim sagolsun cok anlayislidir ne istersem tamam diyor..gerci bazen insan ozluyor fikirlerini paylasacak birelerini..bende o zamanlar ailemle internetten baglantiya geciyorum...Ama bu bebek icin en cok biz cirpindik ve soz hakkida bizde olmali bence de..:1rolleyes:
HULYAcim sagol arkadasim evet benim sezeryan o yuzdende dogum gununu planlayabiliriz..suan itibariyle en fazla 15 gunum var sat a gorede 21 gunum kalmisti zaten ben hala saskin gibiyim:)allahim saglikla kucagima aldigim gunleri bir gostersin baska bir dilegim yok:)Defne arkadaşım senin doğum iyice gelmiş.1-2 haftan var herhalde.Sezeryan mı olucak canım. Heyecanını da çok iyi anlıyorum.O son günlerde insanı bir teleş kaplar,sabki birşey hazır değilmiş gibi.Onların hepsi geçici canım hayırlısıyla sen bebeğini kucağına lada hepsi hallolur.Allah tez zamanda kurtarsın arkadaşım.
SERPILcim ben senden daha once dogurursam sasma:)tabi sen dogal yoldan bekliyorsun biz planli dogum yapacagiz..bende preeklamsi riski var..idrarda protein cikti gerci dusuk duzeyde ama doktorum tehlikeye atmak istemedi ..karaciger degerlerime falanda bakilsin istedi..carsamba ona gore karar verecek ..olabilecek en son gun almak istiyor..gelissin diyor ..cok sukur kilosu falan iyi bakalim sanirim haftaya gun verecek:)kizinin adi cok guzel adiyla saglikla dunyaya gelsin yasasin insallah:)Denizkarayurt,
bu arada ben tam sınfta kaldım kızlar itiraf ediyorum. dün maça gittik elklasiko yine yeniden 6alatasarayı yendik :)) nihoohhooo maçtan önce rakı içtik kebap yedik bağırdık çağıırdık sigara da içtim. rakının üstüne bira da içtim. kür mür hakgetire başladım ama kaldı. ben zaten konstantre eksiği bi kadınım. kocamda salla gitsin aman boşver filan dedi. 90 dakika boyunca ıslık çaldım bağırdım çağırdım. 2009 bizim için uğursuz bir yıldı bu yıl bitene kadar bebekle ilgili hiçbirşey yapmayalım dedi. 2010 da tekrar tüp dener diyete girer kür vs ne yapmamız gerekiyosa yaparız dedi bende 2009 un uğursuzluklarını kafamdan liste yaptım ve tamam dedim. bu tabi bizim için geçerli kızlar bize iyi gelmedi bu yıl her yönden. o yüzden rafa kaldırdım herşeyi benden bi numara çıkmaz o yüzden Hayatımı Yaşıyorum. psikolojimde iyi ama hep destek için yine burdayım merak etmeyin :)
Kızmasanız birşey soracağım :))))))))
Bu sefer ,
RÜZGAR DENİZ’ciğim,
DENİZ BULUT’cuğum,
Ne olur hiç kimseyi kafana takmamaya çalış canım. Önemli olan yalnızca sen ve bebeğinsin. Artık içinde yeşeren o küçük mucizeye odaklanmaya çalış.
Rüzgar’cığımın da dediği gibi bu ilk 3 ay çok önemli. Asla kendini ve bebeğini üzme. Her şey güzel olacak hiç moralini bozma.
karamelci ğim 412 değer normalde 2 gün sonra 2 kat arıp 814 olmayacak mı? yani bu ne demek? 2. hamileliginde bebek 1 veya çok çok 2 gün geç tutunmuş demek ki çoookkk normal. 2 değerin de o kadar normal ki. ilk hamileliğin senin nasıl son bulmuştu? kalp atışını mı keseyi mi görememiştiniz? bak ben de negatif olacak, bu kadar düşük değerle kimyasal olacak, tam 2 katı artmadı dış gebelik olacak, artınca da belirti yok kalp atışını duyamayacağım dedim ama hiçbiri olmadı. şu andan sonra her ultrasona girdiğimde bebek orada mıdır sağlıklı mıdır diye düşüneceğim ama artık o kadar takmamaya çalışıyorum. herşey olacağına varır.
daha önce de dedim senin değerin de kesenin gözükme zamanı da herşey çok normal gelişiyor. inşallah 1 hafta sonra kalp atışını da görürsünüz ama erken olduğu için göremeseniz de panik olma ondan 1 hafta sonra kesin görürsünüz. yani keşke doktorunu dinleyip 2 hafta bekleyip öyle gitsen kontrole. çünkü ilk gittiğinde göremezsen sonraki hafta geçmek bilmeyecek.
canım inşş görsen de iş bitmiyor ki dediğim gibi her ultrasona acaba bebek duruyor mudur diye gireceksin. ikimizin de azıcık rahat olması lazım kaydirigubbakcemile3
ah be güzelim baroş kendi kendini sakatladı bizle hiç alakası yok aşırı provakasyonla kendini yaraladı ayrıca sizinkilerin attıkları yanında bizim bikaç kendini bilmez taraftarımızın attığının lafı edilmez siz koskaca sahayı ve tüm tribun koltuklarını üstümüze attınız bi de üstüne üstlük yetmez gibi kuru havada bizi şişe yağmuru altında bıraktınız. beşmilyon şiye nere elli tane şişe nere. elin ingilizleri bile alisamiyeni belgesel yaptı. herşeye rağmen bizimkilere hiç yakışmadı onun için özür dileriz.
anam senle bu iş bittiğinde (yani inşallah kucağımıza aldığımızda ) herhalde elele bakırköye gideriz :))))
Geçen sefer kese gözükmesi gereken zamanda gözüktü, kalp atışları gereken zamanda duyuldu. Tüm kan testleri olumluydu. Bir ay sonraki kontrolde 2 li tarama olacaktı kontrole 2 gün kala kanama başladı ve kalp atışları durmuştu((
Yani beni kalp atışlarını duymakta kesmez ama tabi iş olacağına varıyor. allah hakkımızda iyi şeyler yazmış olsun.
SERPILcim ben senden daha once dogurursam sasma:)tabi sen dogal yoldan bekliyorsun biz planli dogum yapacagiz..bende preeklamsi riski var..idrarda protein cikti gerci dusuk duzeyde ama doktorum tehlikeye atmak istemedi ..karaciger degerlerime falanda bakilsin istedi..carsamba ona gore karar verecek ..olabilecek en son gun almak istiyor..gelissin diyor ..cok sukur kilosu falan iyi bakalim sanirim haftaya gun verecek:)kizinin adi cok guzel adiyla saglikla dunyaya gelsin yasasin insallah:)
Merhaba kızlar,
Hepinizin desteği için çok çok teşekkür ederim. Hafta sonu biraz yoğun geçti o yüzden topiğe pek uğrayamadım, uğradıklarımda da sadece okudum ama cevap yazamadım. Dünden beri bebğimin hareketlerinde bariz bir azalma fark ettim ve büyük bir paniğe kapıldım bugün. Öğlen en sonunda doktroumu aradım, Allah korusun varsa bir terslik bir an önce önlemi alınsın diye. Doktorum merak etmeyin, uyuyordur ama siz yine de bir gelin içinizi rahatlatalım dedi. Hemen doktora gittik eşimle. Çok şükür iyi, bir terslik yok. Neden peki dedim. Çikolata yediğim halde bile hareket etmedi dedim. Strese girip bir şeylere üzüldünüz mü diye sordu. Evet ama stressiz bir yaşam yok ki dedim. Anne olmak demek stresi kendinizden uzak tutmak dedi. Bu bir sabır işi ve her türlü sıkıntı ve üzüntüden arınmanız gerekiyor, bebekler herşeyi hissediyorlar ve onlar da strese giriyorlar, dolayısıyle keyifleri de kaçıyor, ayrıca artık son ayınızdasınız bebek büyüdüğü ve yeri daraldığı için de hareketlerinde azalma normaldir. Sadece sert vuruşlar yapar dedi, fazla hareket edemez dedi. Yine de önümüzdeki günlerde dikkat edin hareketlerine, hala bu azlık devam ediyorsa doppler'e sokalım sizi dedi. İşte böyle arkadaşlar, nasıl korktum size anlatamam. Bu korkular bitmeyecek hatta doğduktan sonra da devam edecek sanırım. Bir arkadaşım yeni doğum yaptı ve gece bebeği uyuduğu halde gecelerini uykusuz geçiriyor ya uykusunda bir şey olursa diye. İş doğurmakla da bitmiyor yani... Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?