- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
bende rahim filminde rahmin üst kısmında biraz yapışıklık çıktı bu nedenle yapıdı histeroskopi. 3 dr gerekmez çünkü rahmin üstünde ve az demişti ama benim şu anki dr umda yapalım içimiz rahat olsun dedi. eğer 2 denemede kaliteli embriyolar konduğu halde tutmadıysa istiyor doktorlar. ofis histeroskopi. tanı amaçlı. basit birşey bazen lokal de yapıyorlar. ama sen bunu henüz düşünme. inşallah gerek kalmayacak. senin tutacak kaydirigubbakcemile5Deniz bulut arkadaşım geçen gün gördüm.Bu yıl içerisinde histeroskopi yaptırmaya çalışıyordu.İlk tüp denemen biyokimyasal olunca dr istemiş herhalde.Sonra ne yaptın.Histeroskopi oldun mu canım merak ettimde.Benim de ilk denemem biyokimyasaldı.Dr bu da tutunamazsa histeroskopi şart dedi de.
Canim cok sevindim..seni cok iyi anliyorum ayni seyleri yasadik...ama icini rahat tut..bak yine diyorum bhcg duzenli artiyorsa pek problem yasanmiyor..insallah hersey guzel olacakDoktordan geldim. Sabah işe gelirken zır zır ağlaya ağlaya geldim. Moralim çok bozuktu. Doktora giderkende çok stresliydim.
İçeri girince hamilelik süpriz olmadı ama kese var dersen süpriz olacak dedim.((
Vaginal ultrasona aldı direk bakınca "burada ya işte" dedi.
5+1 SAT'a göre , bak dedi salı gözükmüyordu ama şimdi gözüktü.
Kan testi yaptırayım mı net olsun dedim , gerek yok dedi.
Tansiyon 16/10 stresten, kızdı.
2 hafta sonra gelirsin dedi sonra döndü sen duramazsın haftaya gel dedi :))))))))))
Karışık yazdım affola
Durum bu kızlar , öpüyorum hepinizi
günaydınnnn genç kızlarrrrrrr
benimde transferimin 6. günü bu gün halabanyo yapmadm ve çorahatsızım durmadan belirti arıyorum
ha bu arada 3 emriyo konuldu bakalım hayırlısı 31 ekim test günüm
hülya transferin oldumu ,karamel nasıl gidiyor hamişlik diğer hamileler umarım bebekleriniz ve siz çok iyisinizdir
sevgilerrrrrrr
günaydınnnn genç kızlarrrrrrr
benimde transferimin 6. günü bu gün halabanyo yapmadm ve çorahatsızım durmadan belirti arıyorum
ha bu arada 3 emriyo konuldu bakalım hayırlısı 31 ekim test günüm
hülya transferin oldumu ,karamel nasıl gidiyor hamişlik diğer hamileler umarım bebekleriniz ve siz çok iyisinizdir
sevgilerrrrrrr
ah denizcim kendi isim olmasa coktan izne ayrilmistimAy kızlar ya,
Üf ne gevezeyim. Güya parça parça yazıp sizleri sıkmayayım dedim. Gene destan gibi döktürmüşüm. Kusura bakmayın lütfen.:kedi:
HERACIM haklisin yeni bir tedavi stres bir suru blinmeyen umut belkide hayalkirikligi demek..ama sunu unutma ne olursa olsun bebegine kavusacaksin ama biz vesile olmak zorundayiz cabalarimizla..ve mukafati cok guzel olacak..insallah :)Merhaba Kızlar,
Hepinizi öpüyorum. Topiğimiz eski içtenliğine, güzel paylaşımlarına kavuşmuş, yaşasın.
Karamel'cim, gözün aydın hayatım. Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip edecek. Deniz Bulut ve sen karamsarlık kraliçeleri, bizim sizin hamileliğinize dair hiç kuşkumuz olmamıştı, bebeklerinizi de keyifle, hayırlısıyla kucaklayacaksınız, bundan da kuşkum yok. Hayırlı keyifli hamilelikler olsun.
Sevgili Hülya ve Serap, güzel haberlerinizle keyif bulacak topiğimiz tekrar. Az gün kalmış, hayırlısıyla müjdelerinizi bekliyoruz.
Ben de sanırım önümüzdeki hafta tedaviye başlayacağım. Dizlerim titriyor desem, yalan ya da eksik söylemiş olmam. Ne olur kızlar, dualarınızdan beni de eksik etmeyin. Bu sefer olumlu olsun çok ama çok istiyorum, ya olmazsa diye de ödüm kopuyor.
Hepinizi bir kere daha öpüyorum, iyi pazarlar, iyi haftalar olsun.
DENIZCIM kusurabakma son sayfayi okuyup sana yazmistim sonra geriye donunce gordum muayne sonuclarini..masallah oglusuna :)33 haftalik olmussun masallah:)7 haftan kalmis su gibi geciyor zaman..bizde yarin 37. haft oluyoruz..usttete yazdigim gibi belkide 15 gunumuz kaldi:)beni bayagi heyecan basti sorma:)denizcim nst ye girdinmi?rahim boyun olculdumu?kan tahlilleri en son ne zaman yaptirmistin?biz son tahlillere gore dogum icin gun alacagiz bakalim:):ecrin_bebek:Evet arkadaşlarım, dostlarım,
Ben dediğim gibi iki gün önce doktordaydım. Bugün tam 32 hafta 6 günlük oldu. Bebeğimin kilosu 2.378 miş. Yalnız bebeğim beni rezil etti sağ olsun. Daha öncede özel muayenede ayrıntılı ultrasonda habire pipişini ayırıp duruyordu. Doktor “Şu miniğe bak sen, amma da teşhirci, poz vermeye bayılıyor” demişti. İki gün önce de doktor bey ultrasonda bakarken bekar bir hemşire hanım var ona seslendi “Handan hemşire koş. Şundaki pipişe bak maşallah. Neredeyse kilonun yarısı orada” dedi sırıtarak.
Ulan milletin bebeği terbiyesinden cinsiyetini bile belli etmezken ohh, bizimki maşallah yayılıyor habire. Tabi esas doktorun tavrına sinir oldum. Doktor bile olsa, bizizm Türk erkekleri pipi konusunda çok gevşiyor nedense. Neyse sonuçta çok şükür iyi her şey. Darısı hepinize canlarım.
Cumartesi günü de zorla eşimi özel tıp merkezinden randevu alıp bebeği göstermeye götürdüm. Ben ısrar etmesem hiç böyle bir talebi yoktu. Oradaki doktor da aynı şeyi söyledi. Çok şükür her şey yolunda şimdilik.
Ama şu sıralar, özellikle stresli ve yorgunsam sancım oluyor. Tabi korkuyorum erken olmasın diye. Neyse şimdilik öpüyorum. Çok uzatmadan, gelelim çıtırlarıma…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?