38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bende rahim filminde rahmin üst kısmında biraz yapışıklık çıktı bu nedenle yapıdı histeroskopi. 3 dr gerekmez çünkü rahmin üstünde ve az demişti ama benim şu anki dr umda yapalım içimiz rahat olsun dedi. eğer 2 denemede kaliteli embriyolar konduğu halde tutmadıysa istiyor doktorlar. ofis histeroskopi. tanı amaçlı. basit birşey bazen lokal de yapıyorlar. ama sen bunu henüz düşünme. inşallah gerek kalmayacak. senin tutacak kaydirigubbakcemile5

günaydınnnn genç kızlarrrrrrr
benimde transferimin 6. günü bu gün halabanyo yapmadm ve çorahatsızım durmadan belirti arıyorum
ha bu arada 3 emriyo konuldu bakalım hayırlısı 31 ekim test günüm

hülya transferin oldumu ,karamel nasıl gidiyor hamişlik diğer hamileler umarım bebekleriniz ve siz çok iyisinizdir
sevgilerrrrrrr

Serappty bütün dualarım seninle canım...inşallah 31 Ekimde sen ve biz güzel haberler alacağız..Belirti arama canım..benim hiç bir belirtim olmamıştı,hala da yok...Banyomu da 3.günü yapmıştım,duş şeklinde,ılık suyla..sen de yapabilirsin...çok çekinme,çok korkma canım...ınşallah tuttu,olumlu düşün..

Canim cok sevindim..seni cok iyi anliyorum ayni seyleri yasadik...ama icini rahat tut..bak yine diyorum bhcg duzenli artiyorsa pek problem yasanmiyor..insallah hersey guzel olacak

serapcim biz sona dogru yaklasiyoruz ..ama zor ve yavas yavas...transferden sonra cok kisa sureli ilik bir dus alabilirsin..seni stresten uzak tutar rahatlatir..hayirlisi olsun canim insallah 31 ekimde seni cok mutlu edecek sonuclar alirsin:)

Serappty arkadaşım benim de 21 Ekimde blastokist transferi yapıldı.Onun için bana da test günü 31 ekim verildi.Senin transferin sanırım benden önceydi.Ben de kısa bir bonyo yaptım 3. günü.İnsan kendini çok rahatsız hissediyor.İnşallah beraber müjdeli haber veririz.

Merhaba Kızlar,

Hepinizi öpüyorum. Topiğimiz eski içtenliğine, güzel paylaşımlarına kavuşmuş, yaşasın.

Karamel'cim, gözün aydın hayatım. Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip edecek. Deniz Bulut ve sen karamsarlık kraliçeleri, bizim sizin hamileliğinize dair hiç kuşkumuz olmamıştı, bebeklerinizi de keyifle, hayırlısıyla kucaklayacaksınız, bundan da kuşkum yok. Hayırlı keyifli hamilelikler olsun.

Sevgili Hülya ve Serap, güzel haberlerinizle keyif bulacak topiğimiz tekrar. Az gün kalmış, hayırlısıyla müjdelerinizi bekliyoruz.

Ben de sanırım önümüzdeki hafta tedaviye başlayacağım. Dizlerim titriyor desem, yalan ya da eksik söylemiş olmam. Ne olur kızlar, dualarınızdan beni de eksik etmeyin. Bu sefer olumlu olsun çok ama çok istiyorum, ya olmazsa diye de ödüm kopuyor.

Hepinizi bir kere daha öpüyorum, iyi pazarlar, iyi haftalar olsun.

Evet arkadaşlarım, dostlarım,

Ben dediğim gibi iki gün önce doktordaydım. Bugün tam 32 hafta 6 günlük oldu. Bebeğimin kilosu 2.378 miş. Yalnız bebeğim beni rezil etti sağ olsun. Daha öncede özel muayenede ayrıntılı ultrasonda habire pipişini ayırıp duruyordu. Doktor “Şu miniğe bak sen, amma da teşhirci, poz vermeye bayılıyor” demişti. İki gün önce de doktor bey ultrasonda bakarken bekar bir hemşire hanım var ona seslendi “Handan hemşire koş. Şundaki pipişe bak maşallah. Neredeyse kilonun yarısı orada” dedi sırıtarak.

Ulan milletin bebeği terbiyesinden cinsiyetini bile belli etmezken ohh, bizimki maşallah yayılıyor habire. Tabi esas doktorun tavrına sinir oldum. Doktor bile olsa, bizizm Türk erkekleri pipi konusunda çok gevşiyor nedense. Neyse sonuçta çok şükür iyi her şey. Darısı hepinize canlarım.

Cumartesi günü de zorla eşimi özel tıp merkezinden randevu alıp bebeği göstermeye götürdüm. Ben ısrar etmesem hiç böyle bir talebi yoktu. Oradaki doktor da aynı şeyi söyledi. Çok şükür her şey yolunda şimdilik.

Ama şu sıralar, özellikle stresli ve yorgunsam sancım oluyor. Tabi korkuyorum erken olmasın diye. Neyse şimdilik öpüyorum. Çok uzatmadan, gelelim çıtırlarıma…

ERVERDİ canım,
Kusura bakma. Cevap vermekte geciktiğim için. Maviş’ini kaybetmene gerçekten çok üzüldüm. Bu üzüntüyü dediğin gibi en çok hayvan sevmeyen bir insanın anlamsı mümkün değil. Hele de sen Maviş’inlke tam 15 yılını paylaşmışsın ki, bu insan ömrü için bile çok uzun bir süre.
Geçen hafta abim şehir dışından döndü ve kedisini götürdü. O kadar ağladım ki. Onun bize ait olmadığını biliyorum. Ama hiç bu son seferki gibi uzun kalmamıştı. Çok fazla bağlandım. Saatlerce ağladım arkasından. Ki sen 15 yılı paylaşmışsın çokzor gerçekten.Çünkü aileden biri oluyor onlar.

O yüzden de anlık geçici zevkleri için hayvan alıp onu sokağa atanlara çok kızıyorum. Çünkü o hayvanların da duyguları var. İnsana çok bağlanıyorlar.

Sanıyorum olması imkansız olduğu halde neyin gerçekleşmesini isterdiniz” sorusunu niçin sorduğunu şimdi çok daha iyi anladım. Erverdi’ciğim, Maviş tekrar gelemez. Ama inşallah annelik duygusunu yaşayarak bu acını bir an önce unutursun canım. Seni seviyorum.
[

KARAMEL’ciğim,
Çıtır hamile, kız cadı, şu belirti olayını artık bir kenara bırakın yahu. Kaç kere diyelim.
Ben hamileliğimin hiçbir aşamasında böyle belirti sendromu yaşamadım. Şimdi sizler konuştukça aklıma geldi.

Mesela iki hafta önce göğüslerim çok daha iriydi acıyordu ve sertti, bugün yumuşak ve daha küçülmüş gibi. Ne yani şimdi ben hamile değil miyim.  Yani demek istediğim takma bunları kafana canım sen bal gibi hamilesin.

Bak nitekim kese görünmüş çok şükür Allah’a. Emin ol, kalp atımını da görecek ve rahatlayacaksın.

Bu arada ben de domuz gribi aşısı olmak istemiyorum. Haklısın biz bu ülkede neler gördük. Hiç de komplo teorisi değil. Dediğin gibi radyosyonlu çay da içtik, asbestli su da.

HERADA’cığım,
Evet. Kolay değil gerçekten. Hani demişsin ya “Yeni denememe başlayacağım dizlerimin bağı çözülüyor” diye. Ama yine de endişelerini bir kenara bırakıp tedavine odaklanmalısın. Başaramaman için hiçbir sebep yok. Geçen sefer olmaması bu sefer de aynışeyi yaşayacağın anlamına gelmez. Hepimiz buna inanıyoruz. Bak hep söylüyorum. O kadar umutsuz dostlarımızın bile hayalleri gerçek olmak üzere. Ben umutsuz değildim kendimden. Ama aklımın ucunda bile yoktu anne olmak.

Evet canım, bebeğimin ismi maalesef hala net değil. Bu duruma üzüzlüyorum çünkü ben de “bebek bebek” demek istemiyorum. Ama yapacağım da bir şey yok. Hiçbir isism tam olarak içime sinmedi. Hani bazı insanlar taa lisedeyken bile “kızızm olursa şu, oğlum olursa bu ismini vereceğim” derler ya. Hep gıpta etmişimdir.

Ama sen Avşar ya Tarkan hangisini söylemek istiyorsan öyle seslen.  Bunu söylemen bile hoşuma gitti açıkçası.

Haklısın milletin lafına bakmamak lazım. Ben eşime “İsim konusunda ben karar vereceğim. Babası olarak sen ona soyadını verdin. Bu kadar çileyi çeken annesi olarak da müsaade et de ona ismini vermek benim hakkım olsun” dedim. Şimdilik pek bir şey demedi. Ama belli olmaz. O hep son anda bir kıllık yapar.

Herkes fikir verebilir ama baskıyı kabul etmiyorum. Kayınvaliden Tarkan ismini beğenmiyor şarkıcıdan dolayı. Ama ben Tarkan da koyabilirim. İstediği kadar sevmesin. Anlayışın için çok teşekkür ediyorum. Kayınvalideme çok kırgınım. Başta hiç ilgilenmeyip sonra iş ciddiye binince apar topar koşturmaya başladı. Benim için ona bir şeyler alması değil, samimiyeti önemli. Bugün de eve geldi illa kendi diktiği kıyafetleri hastane çıkışında kullanmam için baskı yapıyor. Tamam ellerine sağlık o da güzel. Ama ben bebeğimi daha böyle şık gezmelik bir kıyafet almıştım. İlk gün onun içinde görmek istiyorum.

Bu arada Herada’cığım, eşinden yana mutlu olman çok güzel. 41 kere maşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin ve bu mutluluğu bebeğinizle pekiştirsin canım. Bunu hak ediyorsun.

RÜZGAR DENİZ’ciğim,
Bence Rüzgar ismi çok güzel. Ona kalırsa her isimle ilgili bir laf söylenir. Boşver. Tabi ki sıkıntıyı çeken sensin, baba zaten soyadını verir.Müsaade etsin de adını koyma hakkı annelerin olsun.

Bu arada hamilelik nasıl gidiyor Rüzgar’cığım. Son hazırlıklarını filan tamamladın mı. Ben bugün bebeğin çamaşırlarını yıkayıp ütüledim. Sadece hastane çantası kaldı.

Evet aynı şeyi ben de düşünüyorum. Hamile kaldıktan sonra eşlerimiz kibarlaşacağına garip bir şekilde kaprisli olmaya başladı. Biz aşk evliliği yaptık. 1994’te evlenmiştik. Ama arada aşk da olsa meşk de olsa pek bir şey fark etmiyor galiba. Ya da biz beceriksiz bu konuda. 

Bu arada Rüzgar’cığım tabi ki sorunlarımızı paylaşacağız. Başkalarının fikirleri bizi bağlamaz.

DENİZ BULUT’cuğum,
Ne olur hiç kimseyi kafana takmamaya çalış canım. Önemli olan yalnızca sen ve bebeğinsin. Artık içinde yeşeren o küçük mucizeye odaklanmaya çalış.

Rüzgar’cığımın da dediği gibi bu ilk 3 ay çok önemli. Asla kendini ve bebeğini üzme. Her şey güzel olacak hiç moralini bozma.

SERPİL’ciğim,
Doğuma az kaldı. Eminim heyecan doruktadır. Allah yardımcın olsun şimdiden. Ve tabi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde Hayat Moni'ne kavuştursun seni.

DEFNOŞ’um,
Sen neden hala doğum iznine ayrılmadın. Biliyorsun 32 haftadan sonra ayrılınca SSK’dan doğum parası alabiliyorsun. Ama bu hakkı, doğumdan sonra kullanamıyorsun. Geçen hafta bu işlerimi hallettim. İşyerimden vizite kağıdı aldım. Sonra onu doktorum ve başhekim onayladı. Birer kopyasını da tekrar işyerime verdim. Onlar SSK’ya yollayacak.

Minik prenses Ceylin nasıl.
Son anda bir aksilik olur diye korktuğunu yazmışsın. O korku ister istemez oluyor. Allah korusun bu kadar hazırlık yaptık. Ya bir aksilik çıkarsa diye. Ama yine de fazla kafaya takmamak lazım bunları. Allah’ın izniyle her şey güzel olacak.

SERAP’cığım ve HÜLYA’cığım,
Hayırlı olsun kızlar. İkinizin de test günü 31 Ekim’miş. Umarım bu tarih, bana olduğu gibi, size de uğurlu gelir. Çünkü benim test günüm de 31 Mart’idi. Bu kadar tesadüf olur. Bence bu şanslı bir tarih.

Bu arada Serap’cığım, önemli olan sıcak suyla banyo yapmamak. Arkadaşlarımın da dediği gibi kısa ve ılık bir duş tersine seni rahatlatır. Ama sakın ha sakın sıcak su kullanma. Beni bu konuda kimse uyarmamıştı. İlk üç aydaki kanamamın sebeplerinden birinin de bu olabileceğini düşündüm. Çünkü sıcak suyu seviyorum ve hep sıcak suyla banyo yapmıştım. Bu arada dün doktor hala kanama alanlarım olduğunu söyledi. Biraz moralim bozuldu. Ama Allah’tan zararsızmış.

MONETA, ALABAMA,BALANCE
Kızlar nasılsınız.Hiç sesiniz çıkmıyor gene.

DİLKALMAN canım,
Kesinlikle katılıyorum sana. Burada olmamızın amacı hayatı paylaşmak. Bu hayatın içinde anne olmaya çalışmamız, streslerimiz, kocalarımızla sorunlarımız yani her şey var. Olacak da. Çünkü hayatın kendisi bu zaten.

Bu arada sen de Defne’de ben de çayı çok seviyormuşuz. Aynı şey hamileliğimde bende de oldu. Benim de canım hiç çay içmek istemiyor eskisi gibi.

RONİŞ’im,
Allah kolaylık versin. Aman ev taşıyayım derken kendini zorlama. Bırak iş her zaman olur. Önemli olan kıymetli bebeklerimiz. Bu güzelliğin tadını çıkar. Çünkü Allah bütün arkadaşlarımıza yaşatsın. Hamilelik herşeye rağmen çok özel ve güzel bir duygu.

Bu arada HERADA'cığım,

Unuttum yazmayı. Tabi ki dualarımızı senden esirgemeyiz. Biz birbirimize destek olmak için buradayız. Seni seviyoruz.

Ay kızlar ya,
Üf ne gevezeyim. Güya parça parça yazıp sizleri sıkmayayım dedim. Gene destan gibi döktürmüşüm. Kusura bakmayın lütfen.:kedi:

Ay kızlar ya,
Üf ne gevezeyim. Güya parça parça yazıp sizleri sıkmayayım dedim. Gene destan gibi döktürmüşüm. Kusura bakmayın lütfen.:kedi:
ah denizcim kendi isim olmasa coktan izne ayrilmistimama evden yurutmekse iste olup kendim gorerek bazi seyleri duzenlemek daha iyi geliyor..evden is yerim 5 dak mesafe azicik yuruyorum istede oturuyorum..dun doktordaydik bazi kan testleri verdi sonuclara gore carsamba gunu dogum icin gun verecek sanirim 15 gun icinde gun alacagiz..ben iyice heyecanlandim sormayin:)sanki hep beklediigmiz bir tarihti ama daha vardi simdi boyle netlesince inanamadim acikcasi:)tabi birden hersey icin zaman daraldi gibi..hast cantasi icin hazirliklarim tamam sayilir..ama isimdeki ayarlamam gerekenler beni cok geriyor..hastahane cikisi kiyafetlerini sen gonlune gore giydir arkadasim...biz neler cektik bugunlere gelene kadar doya doya icimiden ne gelirse onu bebeklerimizle yasamaliyiz bence:)sen simdi kac haftalik oldun denizcim?

HERACIM haklisin yeni bir tedavi stres bir suru blinmeyen umut belkide hayalkirikligi demek..ama sunu unutma ne olursa olsun bebegine kavusacaksin ama biz vesile olmak zorundayiz cabalarimizla..ve mukafati cok guzel olacak..insallah :)
DENIZCIM kusurabakma son sayfayi okuyup sana yazmistim sonra geriye donunce gordum muayne sonuclarini..masallah oglusuna :)33 haftalik olmussun masallah:)7 haftan kalmis su gibi geciyor zaman..bizde yarin 37. haft oluyoruz..usttete yazdigim gibi belkide 15 gunumuz kaldi:)beni bayagi heyecan basti sorma:)denizcim nst ye girdinmi?rahim boyun olculdumu?kan tahlilleri en son ne zaman yaptirmistin?biz son tahlillere gore dogum icin gun alacagiz bakalim:):ecrin_bebek:

Denizkarayurt arkadaşım.Bebeğinle ilgili gelişmelerin iyi olduğuna çok sevindim.Senin de doğumuna az kalmış ne güzel.Kayınvalidelerin bu iilere karışmasına hiç hiç tahammülüm yok.Sanki kendi doğumu. Kesinlikle öyle şeylere karıştırtma kayınvalideni canım.Bu benim doğumum ne istersem onu giydiririm de,çünkü onun ardı arkası kesilmez canım.Ben onları çok yaşadım ilk doğumumda şimdi akıllandım ama inaşlla bie daha doğurabilirsem hiçbir şeyime karıştırtmıycam.ısim konusunda da bence de hak sadece annenin.Biz eşimle farklı isimler bulmuştuk oğlumuza.Doğduktan sonra kura çekicez dedik.Kurada tabi ki benim istediğim çıktı.

Defne arkadaşım senin doğum iyice gelmiş.1-2 haftan var herhalde.Sezeryan mı olucak canım. Heyecanını da çok iyi anlıyorum.O son günlerde insanı bir teleş kaplar,sabki birşey hazır değilmiş gibi.Onların hepsi geçici canım hayırlısıyla sen bebeğini kucağına lada hepsi hallolur.Allah tez zamanda kurtarsın arkadaşım.

Çıtırlarım günaydın iyi haftalar,

Roniyam, erverdi, denizkarayurt, denizbulut, hülya, defne, herada, serap, dilkalman

canlarım iyi dilekleriniz için sağolun, inanın çok farklısınız ve çok güzel moral oluyorsunuz.

Herada, canım tedavi kararın hayırlı olsun. Sakın ama sakın o olumlu tavrını bozma, Bizlere ve özellikle bana benzeme. Aslında böyle ipe sapa gelmez şeyleri dert ederek herkesin moralini bozuyorum

Deniz Karayurt, cadı teyzesi yer o senin edepsiz oğluşunu , inşallah şu kalan günlerinide sorunsuz geçirir, kucağına alırsın.

Deniz Bulutcuğum, nasılsın anacığım nasıl gidiyor sana bir hafta kaldı sanırım kontrolüne.

Alabama, kürlere başladın mı canım, ara ara ses ver

Rüzgar Denizciğim
, sen nasılsın tatlım? Sakın geçen olanlara üzülüp, girmemezlik yapma

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar isim konusuna gelince,

Eşim sağcıdır, ben solcu hemen hemen tek tartışmamız siyasettendir.

Eğer oğlan olursa adını DEVRİM koyup intikamımı alacağım.

Nasıl ama :)))))))))))))

Kızmasanız birşey soracağım :))))))))

Şimdi geçen hamileliğimde ;

26 Aralık adet tarihi , 26 Ocak test tarihi : 728 hcg

Bu sefer ,

18 Eylül adet tarihi , 18 Ekim test tarihi : 412,9

Doktor buna takılma 412 den öncesi 160. Sen buna bak önemli olan 2 ye katlaması dedi.

Salı günü kese görünmemişti, Ctesi gözüktü arada 4 gün var. Bak büyümüş o zaman göremiştik dedi.

Kan testi yaptırayım mı dedim , gerek yok dedi.

Birşey olsa kendi isterdi dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…