38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Gelelim domuz aşısına ,

Canım ülkemin sağlık düşmanı sağlık bakanlığı önce hamileler kesin aşılanacak dedi.

Sonra yoğun tepkilerden çekinerek özel aşı getirtiyormuş.

Demek önceki aşılar hamilelere zararlı ve yoğun tepki olmasa yapacaklardı.

Valla ben eski bakan Osman Durmuş'a inanıyorum Türk halkı denek yapılıyor diyor.

Özellikle 4 yaş altı ve hamileler olmasın diyede uyardı.

Bilginiz olsun kızlar

Evet Deniz'ciğim, sadece hamile kalmakla iş bitmiyor. Rahmetli babaannem "çocuk ömür törpüsüdür" derdi. Hamilelik sürecinin endişeleri ayrı, doğduktan sonrası ise apayrı işte. İnşallah hepimiz ama hepimiz keyfini ve zevkini çok daha fazla hissederiz Şeniz
Haklısın Karamel'ciğim. Olumsuz düşünmüyorum ama çok hareketli olan bebek son iki gün sakin olunca korktum, inan doktorun hemen doğuma almasına bile hazırdım. Yeter ki bebeğim iyi ve sağlıklı olsun diye dua ettim. Aklıma kordon dolanması falan gibi kötü şeyler geldi açıkçası. Neyse çok şükür her şey yolunda :) Şimdi çok daha sakin ve rahatım :)
Sana kesinlikle katılıyorum, bu ülkede neler oldu neler, halkın sağlığı ile nasıl oynandığını yaşadık ve gördük. Ben asla aşı maşı yaptırmayı düşünmüyorum. Takarım ağzıma maske, sık sık ellerimi yıkarım, çocuğumu öptürtmem, kimseyle öpüşmem, tokalaşmam vs. Allaha emanet yaşıyoruz valla lmaz:

evet aşıdan ben de korkuyorum ama çalıştığım yerden de korkuyorum. işyerim çok kalabalık. yemekhane kalabalık. gün boyu ortak tuvalete gidiyorum herkes gidiyor. kapalı sistem havalandırma. yolda servis yine kalabalık. yani bu durumda ne kadar ellerini yıkasan boş. allaha emanetiz CADIARZU

Gerçekten Allaha emanetiz canım.

Ama olup olmayacağımı bilmediğim domuz gribi için, risk dolu aşıyı ne kendime, ne aileme düşünüyorum.

Tabiki bu sadece benim kişisel görüşüm.

Yazın kene, kışın domuz gribi bu ne yaaa :)))))))))))

:1shok::1shok::1shok:

Selam çıtırlar nasılsınız
kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
inşallah hülyayla beraber hamişler kervanına katılabiliriz
test günümüzde aynı günmüş
güzel anneler ve bebeklerininde iyi olmalarına çok sevindim
bu gün benimde 8. günüm inanın geçmek bilmiyor günler offfffffff
öpüldünüz
sevgilerrrrrrrr

seraptyy valla veklemek ne kadar zor çok iyi biliyorum. ama inşşş sen de hülya da burada bebek haberinizi yazacaksınız ve peşpeşe devam edeceğiz böyle kaydirigubbakcemile5

hadi serapcığım senin hülyanın güzel haberlerini bekliyoruz.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

amniosentez yaptıran denizler hangi doktora yaptırdınız?
ben atıl yükselden randevu aldım ancak 29 aralığa yani 18. haftama randevu verebildi.rıza madazlıyı aradım bunun üstüne 18 aralığa verdi o da. hangisi daha uygun doktoruma sorup diğerini iptal edeceğim. inşallah o günlere varabilirim. karamelciğim aklında olsun canım özellikle atıl yüksel 1 numara ama çok dolu kalp atışını görür görmez al randevunu. rıza madazlı da çok iyiymiş hem riskli hamilelikleri takip ediyor. ondan da zor randevu alınıyor.

canım ya atıl yüksel adını duydum da detaylı ultrason yada ileri düzey ultrason olarak duydum.

Birde bu kadar erken mi sıraya giriliyor allah allah

Canım deniz bulutcuğum, kendi doktorlarımız yapmıyor mu bunu ?

her dr yapmıyor canım. yani benimki detaylı ultrason vs bakıyormuş duyduğum ama amniosentezi bilmiyorum. bu gidişimde soracağım. aslında her konuda ona güveniyorum ama amniosentezden korkuyorum da. biliyorsun düşük riski var ve araştır 1 numara atıl yüksel sonra da rıza madazlı. benim arkadaşın riskli çıkmıştı sonucu görüşmeye ikisine de gitti neyse bebeğini sağlıkla kucağına aldı. tanıdığım herkes atıl beyde yaptırdı ve 6. 7. haftada randevu almak gerekiyormuş. acil olarak gidenler herhalde çok zor yer buluyorlardır. atıl bey sekreteri bana şimdiden direkt ocağa randevu veriyoruz dedi sonra 9. haftamdayım deyince 29 aralığa yazdı. aklında olsun araştır geç kalma.

canım iyi hatırlattın sağol. inşallah o günleri görürümde.
Cumartesi doktorum var ona sorayım bakayım amniyosentez yapıyormu diye eğer o yaparsa çok iyi olur niye dersen çok güveniyorum. Ama Atıl Bey de bir numara dediğin gibi.

Eğer yapıyorsa sen yapma başkasına yaptıracağım olmaz. Ama yapmıyorsa Atıl Bey'den rand alırım. Araştırmaya ne gerek sen dedin ya bitti benim için.

çok haklısın canım, hele hele çalışırken kendini korumak çok daha zor... kesinlikle Allah'a emanet yaşıyoruz
hiç sorma ya, insan ne yapacağını, kime nasıl güveneceğini şaşırıyor gerçekten
canımmm inşallah herşey yolunda gidecek, topiğimizde nüfus patlaması olacak :) zaman zor geçiyor, bilirim ama az kaldı, bak bugün de bitti :) inşallah çok güzel haberlerle sevindireceksin bizi :)
canım ben izmir'de yaptırdım, onun için bu konuda yardımcı olamayacağım ama hayret ettim gerçekten bu kadar erken randevu alınmasına, gideceğim hafta doktorum benim için kendisi almıştı randevuyu, belki de o yüzden beklemek zorunda kalmadım, çünkü beni hocasına yönlendirmişti... çok çok iyi bir doktor olduğuna emin olmak gerekiyor tabii
ben de şaşırdım bu kadar erken sıraya girilmesine, demek ki yoğun bir talep var... benim doktorum sıvıyı alabiliyor ama laboratuvar yok burada... o yüzden izmir'e yönlendirdi beni... bir de kaça yaptıracaksınız? fiyatı hakkında bilginiz var mı? ben 800 TL'ye yaptırmıştım Haziran ayında.
çok korkma ve panik yapma sakın, ilk bir hafta çok çok önemli, ağır kaldırmayacaksın (zaten yasak), yormayacaksın kendini... ben bir hafta evden çıkmamıştım ama sen çalışıyorsun, rapor alabilirsin, sonraki üç hafta daha rahat ediyorsun ama yine de dikkat etmek gerekiyor... kafanda kurmaman, stres ve panik yapmaman gerekiyor, tabii bunları neden söylediğimi biliyorsun kaydirigubbakcemile3 şimdiden hayırlısı olsun canım :)
Tabii ki göreceksiniz o günleri, sakın aksini düşünme Karamelciğim... daha önce dedim, hamile kalmakla bitmiyor bu işler... hareketleri başlayınca da, bir gün hareket hissetmezsen panik yapıyorsun vs. vs. vs. Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canım amin cümlemize, ben gene takık duruma geçtim (((((((((((

Bende amniyosentezi 850-1000 arası biliyorum. Bir tüp bebek merkezindeki fiyat buydu ama Atıl Bey daha pahalı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
amin canım amin cümlemize, ben gene takık duruma geçtim (((((((((((

Bende amniyosentezi 850-1000 arası biliyorum. Bir tüp bebek merkezindeki fiyat buydu ama Atıl Bey daha pahalı olabilir.

Aman canım, sakın takık duruma geçme yoksa bu 9 ay inan geçmez ve kabusa döner. Mümkün olduğunca sakin olmaya çalışmak lazım. Hem kendi ruh sağlığın hem de bebeğinin sakin bir ortamda büyümesi için canım :)

Doğrudur, çok pahalı bir işlem. Üstelik sonucu 19 ila 21 gün arası alabiliyorsun. Ben 19. günde sonucu almıştım. Sanırım Atıl Bey de aynı süreyi verecektir.

fiyatları da sordum. atıl bey en pahalı tabii. 800 + 690 da labaratuar alıyor dedi yani 1500 e geliyor.
rıza madazlı da herşey dahil 900 lira fatura istenirse 975.
her 2 doktor da aynı zamanda detaylı ultrasonla bakıyor. yani amniosentez+detaylı ultrason bu fiyat

sabahtan beri bir problem vardı galiba giremedim siteye.

Denizbulutcuğum çalışman için sağol valla demek 900-1500 arası sıpa tahlilleri :)))

sen hangisine karar verdin.

Cumartesi gelmiyor bacım, bir hafta erken gidiyorum ama inşallah kalp atışını duymasak bile görürüz kıpırdayışını

kızlar merhaba forumda bir sorun mu var?benim özel mesajlarım etkisiz dendi şimdi de yok oldu sizde değişen bir şey var mı

karamelcim okumadan yazmışım demek sitede sorun var .evet bu aralar yazmıyorum bakıp geçiyorum bazı endişelerim var bir netleşsin görüşürüz yine herkese sevgilerimi yolluyorum hoşçakalın

karamelcim okumadan yazmışım demek sitede sorun var .evet bu aralar yazmıyorum bakıp geçiyorum bazı endişelerim var bir netleşsin görüşürüz yine herkese sevgilerimi yolluyorum hoşçakalın

tamam canım iyi bak kendine, habersiz bırakma

hayat herşeye rağmen ne güzel değil mi sevgili denizle karamel?daha şurda ne olduki az bir zaman önce ne kadar endişeleriniz vardı.kahroluyordunuz. şimdi sizi böyle amniyosentez konusunda karşılıklı konuşurken görünce seviniyorumm. aman ha sıkı sarılın bebeğinize kimsenin üzmesine izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…