38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım doğum stresi basmış seni. gün belli olunca zaman da geçmez. inşallah sağlıkla bu zamana geldin. sağlıkla kızını da kucağına alacaksınkaydirigubbakcemile3 bize de herşey yolunda diye haber vereceksin :lepi:doğumda da zaten çok az uyutuyorlar. çok iyi bir ekip olacak. daha önce de bayıldın sen bir sorunun yok anestezi konusunda. opu gibi düşün. gözlerini açınca yanında kızını göreceksin. iyi düşün iyi olsun ki zaten öyle olacak :1hug:

Karamel arkadaşım ben ilk tüp bebek denememde pgt yaptırdım.5 embriyoya pgt yapıldı 4 tanesi sağlıklı çıkmıştı.o bir tanesi hayatla ilgili problemden dolayı elenmiş.Bize söyledikleri sizin yumurtalarınız yaşınıza göre çok kaliteli pgt sizin için çok lüks ve gerksiz dediler.Zaten pgt'de tüm kromozomlara bakılamıyormuş sadece şu anda en fazla bakabilen merkez 9 tane kromozoma bakabiliyormuş.PGT yapılmış olsa bile amniyosentez yine gerekliymiş daha derinlemesine bakılmış oluyormuş yani pgt ona göre daha yüzeysel kalıyormuş canım.Aslında biz yine yaptırıcaktık ama bize merkezin dediği sizin için gereksiz dediler.

hülya senin sonuç yarın mı belli olacak? serap ın öyleymiş. ikiniz aynısınız diye biliyorum?

anladım canım hakkında hayırlısı, hepimizin hakkında hayırlısı

Defne'ciğim, haberinle birlikte beni de bir heyecan sardı. Dualarım seninle arkadaşım. Sakın korkma ve endişelenme. Şu an hormonların en üst seviyede. 5 gün sonra o özlemle beklediğin bebeğin kucağında olacak canım. Sadece bunu düşün, mis kokusunu içine çekeceksin, gözlerini ondan ayıramayacaksın, senin parmaklarına sarılacak, bunları düşün hayatım. Ben strese ve korkuya kapıldığım zaman bunları düşünüyorum, yatağının içinde hayal ediyorum. Ne stres ne korku, hiçbir şey kalmıyor. Haftaya Çarşamba bu saatlerde kucağında olacak kızın inşallah :Saruboceq: Sadece ve sadece gözlerini açtığın an onu yanında bulacağını düşün canım arkadaşım. Herşey yolunda gidecek. Hiç aksini düşünme güzelim. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sonunda. Hele hele sen hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Doğumdan sonra da habersiz bırakma sakın bizi opuyorumnanaktan

Dualarım sonuç bekleyen ve doğum için gün sayan herkese... Hepinizi çok seviyorum ve ayrı ayrı hepinizin heyecanını, korkularını, endişelerini paylaşıyorum güzel çıtırlar :)

ruzgardenızıcm guzel arkadasım cok cok tesekkur ederım:)evet haklısın guzel seylere bebegımı gorecegım gune odaklanmam lazım:)dıyorumya aslında cok metanetlıyım ama nedense bırden panık oldum sanırım daha sakınlesecegım...bılınmezlık ınsanı cok korkutuyor...kayınvalıdemde cok canımı sıktı uzaktan uzaga ahkam kesıp duruyor erken alınıyormus sankı ben gıdıp doktora gıdıp dedımkı artık alın dayanamayacagımoysa zaten 15 ınde olacaktı sımdı 11 gun once ve hıssettıklerım (bedensel acıdan)zamanının geldıgını soyluyor ....hala ınanamıyorum cok merak edıyorum yuzunu gormeyı basbasa kaldıgımız ılk gecemızı hayal edıyorum bebegımle herhalde sabaha kadar uyuyamayacagım:)sıze dogumdan sonra detayları belkıde eger cıkarsa hast web sayfasını verırım kızımı gorursunuz allah kısmet ederse:)allah hepımızın yardımcısı olsun:)

Defnecim canim, senin yerine ben heyecanlandim vallahi.
Ay ne guzel kizina kavusuyorsun. Canim benim korkma sakin, seni anliyorum korkuyorsun cunku kolay degil yasadiklarimiz. Ama lutfen aklina kotu seyyler getirme. Hersey cok guzel olucak. uyuyup uyanacaksin ve mis kokulu kizi kucaginda olucak. Iste o zaman simdiye kadar cektiklerinin hepsini unutacaksin.Sakin ol canim hersey iyi olucak. Bizi habersiz birakma olur mu?
cok opuyorum.

Karamel ve deniz bulutcum insallah yarin guzel haberler alirsiniz. Bize yazin hemen olur mu?
Kizlar ya ben farkina varmadan cok yorulmusum. Bu sabah kalktigimda belim bacagim, kalcam hertarafim agriyordu. Tasinmak cok zormus. Guya hizmetci servisi de tuttuk ama yine de herseyi sen gosteriyorsun onlara. Egilip kalkmak beni cok yordu.
yorulmamaya ne kadar dikkat etsem de cok zor.
Hepinizi opuyorum.

Panik yapman çok normal hayatım. Hormonlar iyice tavana vurdu. Ben de ortada hiçbir şey yokken gözlerim doluyor, boğazım düğümleniyor ve ağlamak istiyorum. Tamamen hormonlardan kaynaklanan bir şey. Kayınvalideni de boşver, çok meraklılar konuşmaya. Benimki de ayrı terane. En güzeli kulaklarını tıkaman canımcığım. Yoksa herşeyi kafaya takarsak şu an yaşadığımız heyecanları yaşayamayız. Yüzünü hayal etmek ne güzel değil mi? Sanırım ben de ilk bir kaç gece uyuyamam onu seyretmekten diye düşünüyorum. Ama geçmişte ve bugün çektiğimiz tüm fiziksel rahatsızlıklar o minikleri kucağımıza aldığımız anda unutacağımız şeyler. Doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum canım. Hangi hastanede doğum yapacaksın? Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten :)

Aman diyeyim Roniciğim, lütfen yorma kendini, hele hele eğilip kalkma hareketlerini sakın yapma. Bırak herşey yavaş yavaş olur arkadaşım. Şu an herşeyden önemli olan şey bebeğin. Lütfen çok dikkat et canım. Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun bu arada :)

sevgili karamel ve deniz; bugün dr a gidecekmişsiniz güzel haberlerinizi bekliyorum

sevgili hülya;evet canım bazı endişelerim var ama konuyu açmadım henüz.eminim bana destek olacak arkadaşlarımız vardır bir netleşsin paylaşıcam sizlerle hoşçakal canım

selam arkadaşlarrrr
bu gün test günümdü
ama malesef olmadı çok üzgünüm negatif sonuç aldımm
kısmet değilmiş
allah hepinizin yardımcısı olsun sağlık ve sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah
hoşçakalın

Serap'cığım çok üzüldüm Ama umudunu kaybetme lütfen ve sakın pes etme, hani diyoruz ya her şeyin bir zamanı var, demek ki zamanı değilmiş, bundan sonrakinde olmayacak diye bir şey yok, lütfen kendini yıpratma arkadaşım. Uzaktan uzağa konuşmak kolay diyeceksin ama inan ben de çok hayal kırıklıkları yaşadım bu yolda ama şimdi anlıyorum ki zamanı değilmiş o o zamanlar. Kendimi ve eşimi boşu boşuna üzmüşüm o kadar. Sakın bizi yalnız bırakma tamam mı? En kısa zamanda gel yine Şeniz

Kızlar merhaba, dr dan geldim sonuç maalesef kötü.
Kese bir haftada 1.1 mm büyümüş ve bozulmaya başlamış.
Dr. inşallah değer düşmütür kürtaj gerekmez dedi ama Kan testi 890 çıktı. (Yani 15 günde artmamış) Boyut ve kan değerine göre dr.dan bir gün sonra büyüme durmuş.
Biraz kasık bölgesinde adet olacakmışım gibi sancı var inşallah kanama olurda kürtaja gerek kalmaz. Dr. çok kolay hamile kalıyorsun ama devam etmiyor dolayısıyla vakit kaybetmeyelim tüp yapalım dedi. Yani 2 aşılamayı iptal ettik. Bakalım şu sonlansında ne kadar vakit alacak bilmiyorum.

serap ne desem boş aynı bana denilenlerin bana boş geldiği gibi ama hoşçakal deme çünkü biz en iyi birbirimizi anlıyoruz.

deniz inşallah senin güzel haberlerin gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…