- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
sevgili arkadaslar suan hayatimin en heyecanli en gergin ve en bedenen zorlandigim gunlerini yasiyorum...veee haftaya carsamba dogum icin gun verdi doktorumuz:))yani 4 kasim kismetse kizimin dogumgunu olacak:)5 gun kaldi ve sanki ikiyuzlu gunleri sabirla geciren ben degilmisim gibi bu son gunleri nasil gecirecegim bilmiyorumdun gece sabaha kadar sancim mide bulantim basdonmem falan vardi..yarisi psikolojik biliyorum..ronicim sen doktor olarak arkadasina akil fikir ver benki igne olmaktan herturlu operasyondan acidan korkmayan asiri metanetli biriyken nasil bir heyecan ve gerginligin icinde buldum kendimi anlatamam...aklimda sadece bayilacagim ve coook istedigim halde kizimi goremeeycegim korkusu icindeyim sanki bayilacagim ve bu hersey bitecek ay ben neden boyle oldum bende anlamiyorum....kalan son 4 gun ecz ve diger islerle ugrasip duruyorum...aklim karissin diye bebekcukulatasi yok oda susu hast organizasyonu falan ...ama stresimi yenemiyorum..sevgili arkadaslar bana dua edin...cok zorlu yollardan buraya ulasiyoruz hepimiz ve insallah sonu guzel bitsin...hepinizi opuyorum..saglikla kalin
hülyacığım inşallah sağlıkla hamile kalıp , sağlıkla kucağına alacaksın.
canım aklıma geldi, niçin PGT yöntemi denemiyorsun (genetik ayrıştırma) bunu cinsiyet içinde kullanıyorlar ama ülkemizde yasak.
Hem kafanda rahat eder.
Karamel arkadaşım ben ilk tüp bebek denememde pgt yaptırdım.5 embriyoya pgt yapıldı 4 tanesi sağlıklı çıkmıştı.o bir tanesi hayatla ilgili problemden dolayı elenmiş.Bize söyledikleri sizin yumurtalarınız yaşınıza göre çok kaliteli pgt sizin için çok lüks ve gerksiz dediler.Zaten pgt'de tüm kromozomlara bakılamıyormuş sadece şu anda en fazla bakabilen merkez 9 tane kromozoma bakabiliyormuş.PGT yapılmış olsa bile amniyosentez yine gerekliymiş daha derinlemesine bakılmış oluyormuş yani pgt ona göre daha yüzeysel kalıyormuş canım.Aslında biz yine yaptırıcaktık ama bize merkezin dediği sizin için gereksiz dediler.
sevgili arkadaslar suan hayatimin en heyecanli en gergin ve en bedenen zorlandigim gunlerini yasiyorum...veee haftaya carsamba dogum icin gun verdi doktorumuz:))yani 4 kasim kismetse kizimin dogumgunu olacak:)5 gun kaldi ve sanki ikiyuzlu gunleri sabirla geciren ben degilmisim gibi bu son gunleri nasil gecirecegim bilmiyorumdun gece sabaha kadar sancim mide bulantim basdonmem falan vardi..yarisi psikolojik biliyorum..ronicim sen doktor olarak arkadasina akil fikir ver benki igne olmaktan herturlu operasyondan acidan korkmayan asiri metanetli biriyken nasil bir heyecan ve gerginligin icinde buldum kendimi anlatamam...aklimda sadece bayilacagim ve coook istedigim halde kizimi goremeeycegim korkusu icindeyim sanki bayilacagim ve bu hersey bitecek ay ben neden boyle oldum bende anlamiyorum....kalan son 4 gun ecz ve diger islerle ugrasip duruyorum...aklim karissin diye bebekcukulatasi yok oda susu hast organizasyonu falan ...ama stresimi yenemiyorum..sevgili arkadaslar bana dua edin...cok zorlu yollardan buraya ulasiyoruz hepimiz ve insallah sonu guzel bitsin...hepinizi opuyorum..saglikla kalin
ruzgardenızıcm guzel arkadasım cok cok tesekkur ederım:)evet haklısın guzel seylere bebegımı gorecegım gune odaklanmam lazım:)dıyorumya aslında cok metanetlıyım ama nedense bırden panık oldum sanırım daha sakınlesecegım...bılınmezlık ınsanı cok korkutuyor...kayınvalıdemde cok canımı sıktı uzaktan uzaga ahkam kesıp duruyor erken alınıyormus sankı ben gıdıp doktora gıdıp dedımkı artık alın dayanamayacagımoysa zaten 15 ınde olacaktı sımdı 11 gun once ve hıssettıklerım (bedensel acıdan)zamanının geldıgını soyluyor ....hala ınanamıyorum cok merak edıyorum yuzunu gormeyı basbasa kaldıgımız ılk gecemızı hayal edıyorum bebegımle herhalde sabaha kadar uyuyamayacagım:)sıze dogumdan sonra detayları belkıde eger cıkarsa hast web sayfasını verırım kızımı gorursunuz allah kısmet ederse:)allah hepımızın yardımcısı olsun:)
Karamel ve deniz bulutcum insallah yarin guzel haberler alirsiniz. Bize yazin hemen olur mu?
Kizlar ya ben farkina varmadan cok yorulmusum. Bu sabah kalktigimda belim bacagim, kalcam hertarafim agriyordu. Tasinmak cok zormus. Guya hizmetci servisi de tuttuk ama yine de herseyi sen gosteriyorsun onlara. Egilip kalkmak beni cok yordu.
yorulmamaya ne kadar dikkat etsem de cok zor.
Hepinizi opuyorum.
Erverdi arkadaşım bazı endişelerim var demişsin ama ben bundan birşey anlamadım.Endişelerinden bahsetseydin sana yardımcı olabilecek arkadaşlarımız mutlaka olurdu canım.Konu nedir hiç fkrim yok ama sen bilirsin tabi ki
selam arkadaşlarrrr
bu gün test günümdü
ama malesef olmadı çok üzgünüm negatif sonuç aldımm
kısmet değilmiş
allah hepinizin yardımcısı olsun sağlık ve sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah
hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?