Arkadaşlar benim de moralim çok bozuk.Benim de bugün test günümdü.Beta hcg değerim çok düşük.Geçen seferden bile düşük.Sanırım korktuğum başıma geldi.Yine biyokimyasal gebelik.Keşke sıfır çıksaydı.Böyle beklemek çok kötü.Sonuç 11 çıktı.Bugün 10.günümdü.Pazartesi günü tekrarlıycaz tabi ama ben pek ümidim yok.
Arkadaşlar benim de moralim çok bozuk.Benim de bugün test günümdü.Beta hcg değerim çok düşük.Geçen seferden bile düşük.Sanırım korktuğum başıma geldi.Yine biyokimyasal gebelik.Keşke sıfır çıksaydı.Böyle beklemek çok kötü.Sonuç 11 çıktı.Bugün 10.günümdü.Pazartesi günü tekrarlıycaz tabi ama ben pek ümidim yok.
Karamel'ciğim üzülme demek boş olur. Ama hepimiz biliyoruz ki bu sıpaların gelmek için bir zamanı var. O zaman, ne zaman bilmiyoruz tabii. Lütfen ümidini yitirme canım. Çok zor ve yıpratıcı bir süreç ama eninde sonunda bu yaramaz minikler gelecekler. Bence de vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine geçmek en mantıklısı olur. İnşallah ilk denemede olacak canım. Dediğin gibi umarım kürtaja gerek kalmadan vücut atar ve bir an önce tedaviye başlarsın :)Kızlar merhaba, dr dan geldim sonuç maalesef kötü.
Kese bir haftada 1.1 mm büyümüş ve bozulmaya başlamış.
Dr. inşallah değer düşmütür kürtaj gerekmez dedi ama Kan testi 890 çıktı. (Yani 15 günde artmamış) Boyut ve kan değerine göre dr.dan bir gün sonra büyüme durmuş.
Biraz kasık bölgesinde adet olacakmışım gibi sancı var inşallah kanama olurda kürtaja gerek kalmaz. Dr. çok kolay hamile kalıyorsun ama devam etmiyor dolayısıyla vakit kaybetmeyelim tüp yapalım dedi. Yani 2 aşılamayı iptal ettik. Bakalım şu sonlansında ne kadar vakit alacak bilmiyorum.
Bel ağrıları çok normal Roni'ciğim. İlk zamanlarda hiçbir şey yapmasam da bel ağrılarım olurdu, zamanla sırt ağrısına dönüştü o da ayrı. Fakat kendini yormamak konusunda çok dikkatli olman gerekiyor. İlk üç ay biliyorsun çok riskli. Bu tüm gebelikler için geçerli ama bizlerin daha da fazla dikkatli olması gerekiyor. Bol bol dinlenmeye çalış canım. 7. aya girdiğin zaman sen senden geçeceksin, o zamana kadar enerji topla canım :)Sevgili ruzgar deniz cok haklisin kendimi yormamam gerekiyor. Dun belim cok agridi. Artik agriya dayanamadigim icin agri kesici aldim. Cok korktum ve dinlendim. bu gun biraz daha iyiyim. ama genelde bel agrilarim sik oluyor ama allahtan dinlenince geciyor.
senin de az kaldi ne guzel insallah hersey kolay ve guzel gecer.
Hülya'cığım ne diyeyim? Bakarsın 2 gün sonra daha iyi bir sonuç alırsın. Hemen moralini bozma lütfen. Rahmetli babaannem "gün doğmadan neler doğar" derdi. Gerçekten de zamanla ne kadar haklı olduğunu ben de gördüm. Pazartesi bir daha test yaptıracaksın, bakalım sonuç ne olacak, şimdiden kendini üzüp, harap etme lütfen :)Arkadaşlar benim de moralim çok bozuk.Benim de bugün test günümdü.Beta hcg değerim çok düşük.Geçen seferden bile düşük.Sanırım korktuğum başıma geldi.Yine biyokimyasal gebelik.Keşke sıfır çıksaydı.Böyle beklemek çok kötü.Sonuç 11 çıktı.Bugün 10.günümdü.Pazartesi günü tekrarlıycaz tabi ama ben pek ümidim yok.
Tedavin şimdiden hayırlı olsun canım. Çok sevindim. İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek. Gelişmelerden haberdar et bizi :)Hepinizi öpüyorum, nasipse ve hayırlısıysa ben de pazartesi günü başlıyorum tedaviye, son anda takvimde bir sarkma olmazsa yani. Karmakarışığım ama pes etmeden denemeye devam etmek istiyorum.
Kızlar merhaba, dr dan geldim sonuç maalesef kötü.
Dr. inşallah değer düşmütür kürtaj gerekmez dedi ama Kan testi 890 çıktı. (Yani 15 günde artmamış) Boyut ve kan değerine göre dr.dan bir gün sonra büyüme durmuş.
Biraz kasık bölgesinde adet olacakmışım gibi sancı var inşallah kanama olurda kürtaja gerek kalmaz. Dr. çok kolay hamile kalıyorsun ama devam etmiyor dolayısıyla vakit kaybetmeyelim tüp yapalım dedi. Yani 2 aşılamayı iptal ettik. Bakalım şu sonlansında ne kadar vakit alacak bilmiyorum.
KARAMELCIMcanim cok uzuldum ama bir sene once bende negatif sonuc almistim ve bak dogum icin gun sayiyorum..herturlu olumsuzlugu yasadim hamile kalana kadar...bu yolda umudumuzu kaybetmeden yilmadan denemeye devam zamani gelince olacak:)Kızlar merhaba, dr dan geldim sonuç maalesef kötü.
HULYAcim dur bakalim hemen moralini bozma lutfen...hicbelli olmaz degerin cok guzel artabilir..Arkadaşlar benim de moralim çok bozuk.Benim de bugün test günümdü.Beta hcg değerim çok düşük.Geçen seferden bile düşük.Sanırım korktuğum başıma geldi.Yine biyokimyasal gebelik.Keşke sıfır çıksaydı.Böyle beklemek çok kötü.Sonuç 11 çıktı.Bugün 10.günümdü.Pazartesi günü tekrarlıycaz tabi ama ben pek ümidim yok.
ArkadaŞlar slm bende bu ay tek dondurulmuŞ embrıyonla denemeyı karar verdım acıkcası hıÇ umudum yok ama denemedende duramıyorum sadece bır tek engel ıs yerınden ızın almak ozel dıye raporul kabul etmıyorlar bana fıkır verın nasıl baŞka turlu ssk dan rapor alabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?