38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sevgili karamel ve serappty cok uzuldum ikiniz icin de. ne diyecegimi hic bilmiyorum. Ayni seyler benim de basimdan gectigi icin sizleri cok iyi anlayabiliyorum.
Serappty sen bilmezsin ama eski uyeler hatirlar. Benim iki pozitif hamilelikten sonra 8 haftalikken kaybetmistim. 3. denememde kistlerden dolayi yumurta toplamaya bile gidememistik. Bu arada 5 tane negatif asilamam var onlari saymiyorum bile. Neyse fazla uzatmayayim. 3. denememde yumurta toplanmasina bile gidemeyince cok kotu olmustum dunyanin sonu geldi sandim. gunlerce hickirarak agladim. o moralle burdaki arkadaslarimi da sikmamamk icin girmedim. Hem herkes ya bebeginden ya da hamile kalma girisimlerinden bahsediyordu. benim artik bunlarla paylasacak bir seyim yok diyip aylarca bu topige girmedim. Ama sonra annemin ve esimin israri ile bir kez daha enedim. Cok sukur simdi 8 haftalik hamileyim. Bunlari niye anlattim, Allahtan umit kesilmez. Sevgili ruzgar denizin de dedigi gibi herseyin bir zamani var. ENINDE SONUNDA GELECEK BU BEBISLER BIZE. Sen simdi istedigin kadar uzul ama sonra kendini toparla aramiza don ve yeniden girisimlere basla.
Cok opuyorum sizleri ve acinizi cok iyi anlayabiliyorum.

Sevgili ruzgar deniz cok haklisin kendimi yormamam gerekiyor. Dun belim cok agridi. Artik agriya dayanamadigim icin agri kesici aldim. Cok korktum ve dinlendim. bu gun biraz daha iyiyim. ama genelde bel agrilarim sik oluyor ama allahtan dinlenince geciyor.
senin de az kaldi ne guzel insallah hersey kolay ve guzel gecer.

Karamel ve Serap arkadaşım inanın ikinize de çok üzüldüm.Serap arkadaşım senin için ümitliydim aslında ben ama ne yapıcaksın Allahın vardır bir bildiği herhalde daha zamanı gelmemiştir canım.Üzülme demiycem çünkü çok anlamsız oluyor.Karamel arkadaşım senin neden böyle oluyor acaba bu sanırım ikinci.Senin kan pıhtılaşması olmasın.Çünkü benimde 3 gebeliğim gelişmedi.Sadece doğan oğlumda aspirin kullanmıştım sanırım o da yeterli gelmedi.Diğerlerinin hepsi seninki gibi gelişimi duruyordu.

Arkadaşlar benim de moralim çok bozuk.Benim de bugün test günümdü.Beta hcg değerim çok düşük.Geçen seferden bile düşük.Sanırım korktuğum başıma geldi.Yine biyokimyasal gebelik.Keşke sıfır çıksaydı.Böyle beklemek çok kötü.Sonuç 11 çıktı.Bugün 10.günümdü.Pazartesi günü tekrarlıycaz tabi ama ben pek ümidim yok.

sevgili hülya daha 10 uncu günmüş.biraz sabır.2 gün sonra artmış olabilir.bunu kimse inkar edemez değil mi?11 sıfırdan iyidir bence .bak artmaya başlamış.ben sadece 1 i görmüştüm ümidini yitirme hayırlısı neyse o olsun.

Selam Arkadaşlar,

Geçmişi okuyacak vaktim yoktu ama bugün 2 test sonucu bekliyoruz diye dua ede ede girdim.

Karamel'cim, çok ama çok üzüldüm ama mesajlarından soğukkanlılığını ve kararlılığını bozmadığını görüyorum, ne yapalım bizim sıpalar tüple gelecekler herhalde, hayırlısıyla gelsinler de nasıl gelirse gelsinler. Doktorunun dediği gibi kolay hamile kalıyorsun, inşallah bebeğin bir sonraki denemenle gelecek ve bu sefer hayırlısıyla güzel bir hamilelik geçireceksin. Ne kadar duygularımı yansıtmaya çalışsam da çok ama çok kuru oldu mesaj biliyorum, ama tüm iyi dileklerim seninle arkadaşım. ınşallah bir iki aya kalmadan güzel haberler vereceğiz birbirimize, inancımızı yitirmeyelim güzelim.

Serap'çım, üzülme demek boş laf gibi geliyor böyle bir günde ama ne olursun hırpalama kendini. Elimiz mahkum, üzülüyor sonra birşekilde teselli buluyor ve yola devam ediyoruz. Umarım bir sonraki denemenle şenleniriz.

Hülya'cım, bozma moralini hemen, dur bakalım 2 gün sonra nasıl katlanacak değerin, ne olur inancını kaybetme. Çok daha düşük değerlerle başlayıp, hamileliği devam eden insanları okuyoruz buralarda. Bebişin belki güzel bir sürpriz yapacak sana iki gün sonra, ne olursun umut etmeye devam et arkadaşım.

Arkadaşlar, evde misafirim var, sırf test sonuçlarını öğreneyim diye girdim, umarım bugün kötü haber alan arkadaşlarımız bir iki aya kalmadan topiğimizi şenlendirirler müjdeleriyle. Umut etmekten başka çaremiz yok.

Hepinizi öpüyorum, nasipse ve hayırlısıysa ben de pazartesi günü başlıyorum tedaviye, son anda takvimde bir sarkma olmazsa yani. Karmakarışığım ama pes etmeden denemeye devam etmek istiyorum.

Canim simdiden uzulme dur bakalim belki artar.
Biliyorum uzulmekte haklisin ama allahtan umit kesilmez. sen de biliyorsun bazen gec tutunma olabilir.

Karamel'ciğim üzülme demek boş olur. Ama hepimiz biliyoruz ki bu sıpaların gelmek için bir zamanı var. O zaman, ne zaman bilmiyoruz tabii. Lütfen ümidini yitirme canım. Çok zor ve yıpratıcı bir süreç ama eninde sonunda bu yaramaz minikler gelecekler. Bence de vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine geçmek en mantıklısı olur. İnşallah ilk denemede olacak canım. Dediğin gibi umarım kürtaja gerek kalmadan vücut atar ve bir an önce tedaviye başlarsın :)
Bel ağrıları çok normal Roni'ciğim. İlk zamanlarda hiçbir şey yapmasam da bel ağrılarım olurdu, zamanla sırt ağrısına dönüştü o da ayrı. Fakat kendini yormamak konusunda çok dikkatli olman gerekiyor. İlk üç ay biliyorsun çok riskli. Bu tüm gebelikler için geçerli ama bizlerin daha da fazla dikkatli olması gerekiyor. Bol bol dinlenmeye çalış canım. 7. aya girdiğin zaman sen senden geçeceksin, o zamana kadar enerji topla canım :)
Hülya'cığım ne diyeyim? Bakarsın 2 gün sonra daha iyi bir sonuç alırsın. Hemen moralini bozma lütfen. Rahmetli babaannem "gün doğmadan neler doğar" derdi. Gerçekten de zamanla ne kadar haklı olduğunu ben de gördüm. Pazartesi bir daha test yaptıracaksın, bakalım sonuç ne olacak, şimdiden kendini üzüp, harap etme lütfen :)
Hepinizi öpüyorum, nasipse ve hayırlısıysa ben de pazartesi günü başlıyorum tedaviye, son anda takvimde bir sarkma olmazsa yani. Karmakarışığım ama pes etmeden denemeye devam etmek istiyorum.
Tedavin şimdiden hayırlı olsun canım. Çok sevindim. İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek. Gelişmelerden haberdar et bizi :)

ArkadaŞlar slm bende bu ay tek dondurulmuŞ embrıyonla denemeyı karar verdım acıkcası hıÇ umudum yok ama denemedende duramıyorum sadece bır tek engel ıs yerınden ızın almak ozel dıye raporul kabul etmıyorlar bana fıkır verın nasıl baŞka turlu ssk dan rapor alabılırım

kızlar çok üzüldüm. bu yaşlarda yumutalar artık gençlikteki kadar kaliteli olmadığı için böyle oluyor. ama bu bundan sonraki ay kendiliğinden gelmeyecek veya tedavi ile hamile kalınıp devam etmeyecek demek değil. bende de durum malesef aynı. bebek kaybetti ben kazandım :gitme:hep diyordum ya belirti yok diye. olanlar da tamamen gitmişti çok az kasık ağrısı dışında demek o da artık bebek gitti vücut atmak istiyora işaretmiş. dün kalp atışı yoktu dr pazartesi kürtaj dedi. mafoldumbenpazartesi benim işte son günüm salı yıllık iznimi alıyorum. ben izin alamam salı dedim. dr yurt dışındaymış. cumartesiye kaldı kürtaj. o zamana kanama olabilir mi dedim. olabilir acil durumda burada hakan bey var o müdahale eder dedi.ben tüm bunları girip yazmayacaktım karamel in roniyam ın sonra da pozitif sonuç almasını umduğum serap ve hülya nın moralleri bozulmasın diye. herşey yolunda diye yazıp çıkıp sonra da girmeyecekim. beni merak eden olursa da özelden mesaj atarım demiştim. ama madem böyle içim rahat doğruyu yazayım dedim. serap da başka topikte yazmış negatifmiş.
karamel serap hülya vazgeçmeyin deneyin. karamel aşılama ile olmadı bebek tutunmıyor tüp de olur diye birşey yok ki. benim başıma gelenler roniyam ın öncekileri hülya aynı işte. sadece yeterli yumurtan olursa 5. güne gidilmesini talep et onların yaşam şansı daha fazla oluyor. ama olmayabiliyor da bakınız örnek hülya. bir de genetik testlerini yaptırmış mıydın onları yaptır ben olsam bu şekilde devam ederdim.
kızlar yaşınız benden genç devam edin. ben halen devam etsem 1 yıl içinde olacağına inanıyorum. eşimle aram iyi olsa hemen 2 ay sonra tekrar denerdim. ama eşimi bıraktım artık olmayacak onunla. hep hayırlısını istedim. demek babasız tek başına bir çocukla uğraşmk benim için hayırlı değilmiş. şu an çok üzgünüm tabii. olan biten herşeye. eşime. bebeğe. son şansımın gittiğine. ama hayat böyle birşey. geçecek ve devam edeceğim yaşamaya.
sizler bebek istiyorsanız eğer lütfen bırakmayın. ara vermeyin. gerekli testleri yaptırın ve devam edin. tüm isteyenlere bir dolu bebek ve hamilelere de kolay doğumlar ve sağlıklar bebekler diliyorum. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Son düzenleme:
deniz bulutcuğum niye gitmeyi düşündün anlamadım, biz burada hemen hemen aynı yaşlarda arkadaşlarız çeşitli dertlerimiz var bu illa bebek değil. biz her konuda dertleşebiliriz. Her konuda deneyimlerimizi paylaşabiliriz. Bizim gitmemiz olmaz, hamile olduğu halde gitmeyen arkadaşlarımız var. Verdiğin karar hakkında hayırlısı olsun (eş) dediğin gibi hayat böyle birşey iste.

Sana katılıyorum aşılamada tutan ama gelişmeyen embrio tüpte illa tutacak diye birşey yok. Bunu daha öncd başka bir dr daha söylemişti yumurta senin, öylede senin böylede senin diye. Ama belki pgt ile yaparız bilmiyorum. Önemli olan şu gebelik bir sonlansın inşallah kürtaja gerek kalmaz.

hülya, serap , deniz bulut ve ben kendimize mukayyet olma zamanıdır bugünler.

Deniz Bulutçum,

Bir haftadır siteye giremiyorum; dün ve bugün her girişimde ayrı bir şok, mesajını okuyunca oturup bir güzel ağladım. Ah canım ya, çok değil 3 ay önceki halim geldi aklıma. Allah dağına görer kar verir derler, aylardır yukarıya ben sandığın kadar büyük bir dağ değilim diye mesaj yollamaya çalışıyorum. Allah yardımcın olsun, Allah hepimizin yardımcısı olsun, sen de diyorsun ve biliyorsun bir şekilde toparlanıp tekrar ümit etmeye başlıyoruz. Cumartesiyi bir atlat, ondan sonra zaman içerisinde karar verirsin ne yapacağına. Rüzgar Deniz yazıyor ya sık sık, henüz vakti gelmemiş bebeklerimizin demek ki, ne olur pes etme. Bu siteye girmek, bu konuları okumak bana birçok şey öğretti ama en önemlisi şu; BAŞARI HıKAYESı DEDıKLERı ŞEY HEMEN ıLK DENEME ıLE GELEN BEBEKLERE DAıR HıKAYELER DEĞıL. Biz azmedip başarıcaz be arkadaşım, ne yapalım, geçmiş için vah vah diyemeyiz, bu yaşlara niye kaldık diye kafamızı istediğimiz kadar vuralım duvarlara, sonuç değişmiyor. Ancak hala ve hala deneyebileceğimiz yaşlardayız, ne olur kararını ona göre ver ve gözünü seveyim, kendini bağlama bugünden. Allah yardımcın olsun, gerçekten çok ama çok iyi anlıyorum seni. Bugünler de geçecek inşallah.

Herşey zamanla ve sırayla canım. Burada hep iyi şeyleri paylaşmıyoruz ki. Bence gitme, burada en iyi biz birbirimizin halinden anlarız. Hayatta herşey bizim için, ne yapalım.

Son düzenleme:
Bir umut Deniz Bulut'tan güzel bir haber gelir mi diye girdim topiğe ama çok üzüldüm. Fakat seni çok dirayetli buldum Deniz'ciğim. Lütfen kendini hırpalama. Üzülme demek boş. Bu kadar çaba, bu kadar acı, bu kadar fedakarlık ve sonuç sıfır olunca üzülmemek elde değil. Seninle aynı yaştayız, ben Aralık 7'de 42'yi bitirmiş olacağım, sen ne zaman bitiriyorsun bilmiyorum. Ama şu var evet yaş önemli olabilir fakat en önemlisi istemek bence. Doktorum bana öyle demişti. "Asla moralinizi bozmayın, yumurtanız olduğu sürece anne olma şansına sahipsiniz. 50 yaşında kadınlar çocuk sahibi olabiliyorlar, siz onlardan gençsiniz" demişti son kürtaja gittiğimde. Çünkü moralim sıfırdı ve "artık denemek istemiyorum, yoruldum" demiştim. "Pes ederseniz çocuk sahibi olma şansınızı yitirirsiniz" demişti bunun üzerine. Şimdi iyi ki onu dinlemişim ve pes etmemişim diyorum. Hani dedim ya zaman, yine aynı noktaya gelip takılıyoruz. Herşeyin bir zamanı var ve biz o zamanın ne zaman olduğunu bilmiyoruz. Bunu sadece Allah bilir. Negatif sonuç alan arkadaşlarımın her birinin ne kadar üzgün, ne kadar yıpranmış, ne kadar bezmiş ve vazgeçmiş olduğunun farkındayım. Yapmayın canlarım. Her şeyin sonu değil. Denemeden ne zaman sağlıklı bir gebeliğe sahip olacağınızı bilemezsiniz. Hiçbirimiz bilmiyorduk. Ne Defne, ne Deniz Karayurt, ne de ben... Hamileliğimin başlangıcında hiç ciddiye almadım. Bu da gidecek nasıl olsa diye doktora bile gitmedim 8 hafta boyunca. Sevinemedim bile. Heyecan da duymadım. Nasılsa kalp atışını duyamam dedim. Sırf merakımdan kanda test yaptırdım ve diğer hamileliklerimle karşılaştırdığımda aldığım sonucun yüksekliği beni şaşırtmıştı. O zaman doktorumu aradım ve acil gel dedi. Gittiğimde keseyi gördük, gözlerime inanamadım. Bir hafta sonra gel, kalp atışlarını duyalım dedi, bu sefer de duyabileceğimizi sanmıyorum demiştim, doktor sadece gülmüştü. Ertesi hafta doktora gidip kalp atışlarını gördüğümde "işte zaman bu zamanmış" dedim. Yine döndük dolaştık zamana geldik :) Lütfen arkadaşlar, umudunuzu kaybetmeyin. Bu inatçı sıpalar gelecekler... Gelecekler ama annelerine kök söktürecekler anlaşılan. Bu günler geçecek ve sizler yeni denemelere yelken açacaksınız. Biz her zaman yanınızdayız, sonuna kadar. Yeter ki sizler dik durun ve denemeye devam edin :) Hepinizi de çok seviyorum ve üzüntülerinizi paylaşıyorum.

KARAMELCIMcanim cok uzuldum ama bir sene once bende negatif sonuc almistim ve bak dogum icin gun sayiyorum..herturlu olumsuzlugu yasadim hamile kalana kadar...bu yolda umudumuzu kaybetmeden yilmadan denemeye devam zamani gelince olacak:)
HULYAcim dur bakalim hemen moralini bozma lutfen...hicbelli olmaz degerin cok guzel artabilir..
RONIYAMcim guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim..sanki yillaridr hamile gibi hissediyorum kendimi cok uzun bir yolmus..tek dielgim kizimi saglikla kucaklayabilmek:)sende kendini yorma lutfen ..en hassas gunlerindesin...DENIZBULUTCUM seni en son okudum arkadasim sok oldum(cok uzuldum..ama ustte yazdiklarimi tekrar yaziyorum..2 sene once bebegimin gumgum atan kalbi bir hafta sonra durdu(bunu icimden hic atamadim..sonra 6 ay gecti hamile kaldim 1 ay sonra oda bitti..arada neler yasadim neler...sonrasinda tup denedim negatif sonuclandi(ve allah biray sonra bir mucize verdi kendiliginden geldi bebegim..ve dedimki zamanini ancak allah biliyor o nasil uygun gorduyse ozaman anne olacagim biz sadece vesileyiz ama bize dusen cabalamak umudumuzu kaybetmemek...neolur hicbiriniz umudunuzu kaybetmeyin...hicbirsey olmasa beni ornek alin..mutlaka olacak allah bizi duyacak:)

serapcım,denizcim, karamelcim söyleyecek tek bir cümlem var sizinle birlikte üzüldüğümdür. üzüntünüze sevincinize ortağım bunu bilin. bugün kısmette üzülmek varmış sizinle birlikteyim. allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. ne diyim bilmiyorum ki. hülyacım inşallah yarın senin sevincini yaşarda yaramıza ilaç yaparız. umarım süprizinle karşılaşır değerinin artmış olduğunu görürsün. defnecim sanada allah yardım etsin umarım herşey yolunda gider ve bebeğinle başbaşa kaldığında büyük bir huzur yaşar şükreder ve o an bizim içinde dua edersin. heradacığım yarın senin için çok güzel bir gün umarım bundan sonraki güzel hayatına katacağın bebeğine kavuşmanın ilk adımıdır. erverdicim umarım senin içinde hakkında hayırlısı olur .ronicim lütfen oturur musun ve kendini yormaz mısın boşver işi gücü kendini yorma.
ben iyiyim kafama göre takılıyorum 2010 gelmeden hiçbişi yapmıcam ama yanınızdayım öpüldünüz.

Deniz bulutcum sabah kalkar kalkmaz senin icin topige girdim. Yazdiklarini okuyunca agladim. ne diyecegimi bilemiyorum. Ayni seyleri yasadim biliyorsun. Hala ben de cok korkuluyum, her sabah kalktigimda goguslerimi yokluyorum. bu psikoloji beni mahvedecek.
Canim inan cok uzuldum. Insallah kendinden duser de kuretaja gerek kalmaz. Benim ikisini de beklemistik kendiliginden dussun diye. Zaten daha once yazmisimdir belki burda asla kuretaj yapmiyorlar her seyin spontanini tercih ediyorlar. Benim ilkini progecteronu kestikten 5 gun sonra dusurmustum. ama ikincisi 10 gun gecmesine ragmen dusmeyince vaginal tb vermisti doktorum onunla dusmustu. Bence kuretaj olma ama tabii yine sen bilirsin.
Canim lutfen su an icin bir karar verme hem yeniden denemek hem de esin icin. su an acin cok taze. ilerde daha iyi dusunup karar verirsin.

merhaba ilayda; benim bildiğim kadarıyla sskdan dış heyet raporu çıkarıp dışarda özelde tedavini görebiliyorsun.tabiii eğer prosüdürde değişiklik yapılmadıysaben 2 sene önce haklarımı kullanmıştım hakkımı ssk dan.maalsef 3üncü denemeyi kaldırdılar benim zamanımda . eğer istanbuldaysan süleymaniye eğitim araştırmaya gidebilirsin.ben çok memnun kalmıştım.hiçbir özele değişmezdim ilgilerini yaklaşımlarını.umarım yardımcı olabilmişimdir.hoşçakal

kızlar merhaba özellikle deniz va karamel size yazıyorum size hamile kalmanızı beklerken o süreçte canınız ne isterse onu yapın kendinizi mutlu edcek nelerden hoşlanıyorsanız onu yapın demiştim hatırlarsanız.yine aynı şeyi söylüyorum.her ne olursa olsun önemli olan sizlersiniz bizleriz.bu bir süreç .geçicek.durun güldüryim biraz sizi.ben en son iptalimden sonra biraz arabesk takılıyor ağlıyornette araştırmalar yapıyorbol bol çikolata yiyorve de kilolarca dondurma almıştım kutu kutu doldurmuştum dolabı....çok şükür ki yürüyüş yapıyorum kilo olarak dönmediler.deniizz öyle uzaklaşmak yok yine buradasın hepimiz buradayız arkadaşım çocuk işi olmadıysasa fikirsiz kocanı kaynatırız.hadi gül biraz

Deniz Bulut'cuğum, Karamel'ciğim ve Serap'cığım,

Sözün bittiği yer. Ne söylesem boş. Şoktayım. Hiç beklemediğim şeylerdi. Çok çok üzgünüm. Allah sabır versin hepinize.

Sevgili Hülya,

İnşallah senin değerlerin artar da bir nebze olsun topiciğimizin yaralarına merhem olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…