Kızlar ınanın cok uzuldum tabıkı o duyguyu bende yasamıŞtım benımde ılk tup bebek bıyokımıyasal olmuŞtu bu sıtede anladıgım tek sey hamıle kalmak degıl devam etmesıymıŞ denız senden acayıp enerjı almıŞtım fakat sımdı benımde moralım ÇÖk bozuldu ve vazgececagım galıba :(( maddıatı gectık neyse bır daha kaldırırmıyım bılmem ılkınden ınanın hala kendıme gelemedım sen denızcım bana acayıp moral vermıŞtın bana hızlanmıŞtım ama suanda aynı acıyı yasıyorum .... Ve cok umutsuzluguna kapıldım..
Karamel'cim,
İnşallah değerin düşer de kürtaja gerek kalmaz, dua ediyorum bugün senin için. Ne yapalım, uğraşacağız, hem hiç belli olmaz, belki bebeğin sana yılbaşı sürprizi yapar; kendiliğinden gelir. Yanlış hatırlamıyorsam Rüzgar Deniz tüp için hazırlanırken oğluşu kendisi gelmeye karar vermişti, inşallah senin de öyle olur canım. Lütfen doktordan sonra haberdar et, inşallah seneye bu zamanlarda hepimizin göbeği ya da kolları bebişlerimizle dolmuş olur, umarım hayırlısıyla olma zamanına geliyoruzdur artık. Çok öperim canım.
Karamel'cim,
ınşallah değerin düşer de kürtaja gerek kalmaz, dua ediyorum bugün senin için. Ne yapalım, uğraşacağız, hem hiç belli olmaz, belki bebeğin sana yılbaşı sürprizi yapar; kendiliğinden gelir. Yanlış hatırlamıyorsam Rüzgar Deniz tüp için hazırlanırken oğluşu kendisi gelmeye karar vermişti, inşallah senin de öyle olur canım. Lütfen doktordan sonra haberdar et, inşallah seneye bu zamanlarda hepimizin göbeği ya da kolları bebişlerimizle dolmuş olur, umarım hayırlısıyla olma zamanına geliyoruzdur artık. Çok öperim canım.
merhaba ilayda;canım hayat bu..kimine gülüyor kimini ağlatıyor.belki daha gülmemize sıra var ama bunun ne zaman olacağını bilemeyiz ki.bu yüzden ümidini yitirme.sana raporla ilgili bildiğimi yazmıştım önceki sayfalara bakabilirsin.yalnız naçizane fikrim tek dondurulmuşla tüp denemek istiyorsun anladığım kadarıyla.benim dondurulmuşlarla ilgili fazla bilgim yok maliyeti nasıl oluyor.dondurulmuşunu çözüp hemen tra nsfer mi oluyor.doktorun mu söyledi dondurulmuşunu transfer edelim diye.yüzde kaç şans veriyor.benim dr um dondurulmuşlara normal embriyoya göre %20 demişti.yani hemen alınıp trnsfer edilene %50 dondurulmuşa% 20 şans demişti .bunları seni üzmek için ya da umutsuzluğa kapılman için yazmıyorum tersine bilgin olsun diye yazıyorum.benim naçizane fikrim eğer maddiyat sorun değilse tekrar ilaçlarla daha fazla yumurtayla dene şansını.eğer az yumurtan olursa o zaman dondurulmuşunu da eklersiniz yanına olmazmı ki dr una sorarsın olurmu olmazmı diyebenim de durumum pek içaçıcı değil ama güçlü olmak zorundayız hayata karşı.hoşçakal kendine iyi bak sakı n denemekten vazgeçme.
Kızlar,
Ben yıllardır bebek peşinde koşmuyorum tam bir yıldır istiyorum. Geçen Ekimde korunmayı bırakmıştık. Bu sürede 2 sefer hamile kaldım ama olmadı.
Bir arkadaşım 3 kere tüp denemesine rağmen sonuçsuzda olsa hamile kalamadı , buda birşey diye düşünüyorum. Bu sefer kalp atışı falan duymadığımız için kendimi bebeğe fazla alıştırmadımdı hatta ne soğukkanlı haber verdin diye yazmıştınız.
Sadece oh be dedimdi fazla koşmadan histeroskopiydi, tüp bebekdi, git geldi yapmadan bitti bu iş.
Ama şimdi koşuşturma tekrar başladı bunaldığım taraf bu ama demek bunlar yaşanacakmış.
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin ama kürtaj psikolojisi yokmu mahvedir beni. Bir doktor düşssede gene kürtaj gerekebilir parça kalabilir o yüzden direk kürtaj yapın sıkıntı çekmeyin dedi.
14,00 gideceğim bakalım neler olacak.
Birde kürtajdan ne kadar sonra tüp e başlayabilirim yada ilk adım histeroskopi yaptırabilirim fikri olan varmı ?
Kızlar benim değer 6'ya düşmüş.Zaten bunu bekliyordum.Bugün yarın adet olurum artık.Şimdi histeroskopi şart bana.Histeroskopi adetin kaçıncı günü yapılıyor acaba bilen var mı?
valla adet bittikten 3-4 gün sonra çekilebiliyor diye biliyorum ama yanıltmayayım
doktordan geldim, garip birşey oldu kese toparlanmış ve büyümüş daha belirgin hale gelmiş. Ama tabi gebelik haftasıyla uyumul değil. Normalde 6+3 kalp atışı falan olmalıyken kese ancak büyüyor.
Ne olacağını şu an sadece allah biliyor ve beklemeye aldı cumartesi tekrar gideceğim. Eğer kanama başlarsada adet kanaması kadar olurmuş daha fazlası değil.
Hatta dün başım dönünce kendi kendime gören de hamile sanacak demiştim :))
Allahtan hayırlısı umudum yok ama en azından iş kürtaja gitmeyebilir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?