38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kızlar ınanın cok uzuldum tabıkı o duyguyu bende yasamıŞtım benımde ılk tup bebek bıyokımıyasal olmuŞtu bu sıtede anladıgım tek sey hamıle kalmak degıl devam etmesıymıŞ denız senden acayıp enerjı almıŞtım fakat sımdı benımde moralım ÇÖk bozuldu ve vazgececagım galıba :(( maddıatı gectık neyse bır daha kaldırırmıyım bılmem ılkınden ınanın hala kendıme gelemedım sen denızcım bana acayıp moral vermıŞtın bana hızlanmıŞtım ama suanda aynı acıyı yasıyorum .... Ve cok umutsuzluguna kapıldım..

çıtırlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

teselliniz için, gelecekteki iyi dilekleriniz için. Hayat bir garip bir hafta önce değer artsın diye beklerken şimdi değer düşşün diye bekliyorum.

İnşallah allah hepimize sıpa verecek.

Kürtaj olursam eğer, 2009 u kapatmış oluruz. keşke tutmasaydı da vakit kaybetmeseydik, tutması 2-3 ayımızı götürdü yada tuttu kalsaydı bari.

Bilmiyorum moral sıfır 14,00 de rand var bakalım ne olacak , geçen sefer kalp durduğunda kanamayla farketmitik belki beklersem gene vücüt atar.

Unutmadan evet topiğimiz hamilelik olsa bizler artık arkadaş olduk ve bu topiğin amacının sadece hamilelik olarak görmüyorum. Burası dostların birbirinden haber aldığı bir yer.

merhaba ilayda;canım hayat bu..kimine gülüyor kimini ağlatıyor.belki daha gülmemize sıra var ama bunun ne zaman olacağını bilemeyiz ki.bu yüzden ümidini yitirme.sana raporla ilgili bildiğimi yazmıştım önceki sayfalara bakabilirsin.yalnız naçizane fikrim tek dondurulmuşla tüp denemek istiyorsun anladığım kadarıyla.benim dondurulmuşlarla ilgili fazla bilgim yok maliyeti nasıl oluyor.dondurulmuşunu çözüp hemen tra nsfer mi oluyor.doktorun mu söyledi dondurulmuşunu transfer edelim diye.yüzde kaç şans veriyor.benim dr um dondurulmuşlara normal embriyoya göre %20 demişti.yani hemen alınıp trnsfer edilene %50 dondurulmuşa% 20 şans demişti .bunları seni üzmek için ya da umutsuzluğa kapılman için yazmıyorum tersine bilgin olsun diye yazıyorum.benim naçizane fikrim eğer maddiyat sorun değilse tekrar ilaçlarla daha fazla yumurtayla dene şansını.eğer az yumurtan olursa o zaman dondurulmuşunu da eklersiniz yanına olmazmı ki dr una sorarsın olurmu olmazmı diyebenim de durumum pek içaçıcı değil ama güçlü olmak zorundayız hayata karşı.hoşçakal kendine iyi bak sakı n denemekten vazgeçme.

Karamel'cim,

ınşallah değerin düşer de kürtaja gerek kalmaz, dua ediyorum bugün senin için. Ne yapalım, uğraşacağız, hem hiç belli olmaz, belki bebeğin sana yılbaşı sürprizi yapar; kendiliğinden gelir. Yanlış hatırlamıyorsam Rüzgar Deniz tüp için hazırlanırken oğluşu kendisi gelmeye karar vermişti, inşallah senin de öyle olur canım. Lütfen doktordan sonra haberdar et, inşallah seneye bu zamanlarda hepimizin göbeği ya da kolları bebişlerimizle dolmuş olur, umarım hayırlısıyla olma zamanına geliyoruzdur artık. Çok öperim canım.

canım çok sağol, geçmişi tam okuyamadım moralsizlikten ancak bir yerde senin tedaviye başlıyor olacağını okumuş gibiyim yanılmıyorum değil mi ? Tüp sanırım

Günaydın çıtırlar :) Eveeeeet dünkü psikolojiyi üstümüzden atalım. Yeni bir güne başladık, bu da yeni umutlar demek :) Lütfen dünü dünde bırakalım ve önümüze bakalım artık :) Hepinize sağlıklı, mutlu ve bereketli bir hafta diliyorum :)

Evet canım doğru hatırlıyorsun. Tüpe karar vermiştik hatta ben 3 ay öncesinden kürlere başlayarak tüpe hazırlık yapayım demiştim ve doğal yoldan hamile kaldım. Bu hepinizin başına gelebilir. Yeter ki ümidiniz kaybetmeyin ve çalışmalara devam edin :) Olmaz demeyin oluyor çünkü, sanırım Defne arkadaşım da doğal yolla hamile kalmış ve şimdi gün sayıyoruz ikimizde :) Az kaldı kızlar, 2010'da hepiniz kucağınıza alacaksınız minik yavrularınızı :)

Kızlar,
Ben yıllardır bebek peşinde koşmuyorum tam bir yıldır istiyorum. Geçen Ekimde korunmayı bırakmıştık. Bu sürede 2 sefer hamile kaldım ama olmadı.

Bir arkadaşım 3 kere tüp denemesine rağmen sonuçsuzda olsa hamile kalamadı , buda birşey diye düşünüyorum. Bu sefer kalp atışı falan duymadığımız için kendimi bebeğe fazla alıştırmadımdı hatta ne soğukkanlı haber verdin diye yazmıştınız.

Sadece oh be dedimdi fazla koşmadan histeroskopiydi, tüp bebekdi, git geldi yapmadan bitti bu iş.

Ama şimdi koşuşturma tekrar başladı bunaldığım taraf bu ama demek bunlar yaşanacakmış.

Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin ama kürtaj psikolojisi yokmu mahvedir beni. Bir doktor düşssede gene kürtaj gerekebilir parça kalabilir o yüzden direk kürtaj yapın sıkıntı çekmeyin dedi.

14,00 gideceğim bakalım neler olacak.

Birde kürtajdan ne kadar sonra tüp e başlayabilirim yada ilk adım histeroskopi yaptırabilirim fikri olan varmı ?

cnm ılgın ıçın cok tşk ederım ılk denemem 3 tane transfer edılmıstı 8 hucrelı bıyokımıyasal gebelık oluşmuştuve acayıp kılo almıştım evet garantısı yok ama tekrar tup bebek denemek ıcın cok para gerekıyor rapor alamıyoruz 3 senelık evlı degılız cunku dr la goruştuk yarı yarıya ındırım yaptı bıze tek embryıon oldugu ıcın blastık embrıyon yanı demesıne gore cok saglam yasım 35 tek yumurtam var tuplerım bagladılar esımın sperm sayısı az yanı yas da basını aldı gıdıyor 1000 tl ye anlaşmıştık cok para degıl bence en azında ıgneyıle ugraşmamız gerekmıyor dıye dusunuyorum tutmazsa eger 1.5 yıl sonra tekrar denerız raporla o zamanda merkezımı degıstırırım olmazsa...umut tup bebek merkezıne gıdıyorum allah hepımıze sabır versın genetık testlerı yaptırdık temız cıktı ayrıca benım ılk evlıgımızden ılk cocugum duşmuştu 3.5 aylıyken yanı senı anlayacagını hersey allaha kaldı...

canım, ilk oluşum sırasında düşük olduğu zaman yani 6-9. haftalar arası beklemeye gerek kalmıyor... benim dört düşüğümden sonra doktorum beklemene gerek yok demişti, kürtajdan sonraki ilk adetten sonra denemeye devam demişti ama bazı doktorlar 3 ay bekletiyorlar nedense, benim bu hamileliğim kürtajdan 2 ay sonra gerçekleşti, doktorum devam edin demişti, ben hamile kalacağımı hiç düşünmemiştim ama normal hayatımıza devam etmiştik

Kızlar benim değer 6'ya düşmüş.Zaten bunu bekliyordum.Bugün yarın adet olurum artık.Şimdi histeroskopi şart bana.Histeroskopi adetin kaçıncı günü yapılıyor acaba bilen var mı?

Kızlar benim değer 6'ya düşmüş.Zaten bunu bekliyordum.Bugün yarın adet olurum artık.Şimdi histeroskopi şart bana.Histeroskopi adetin kaçıncı günü yapılıyor acaba bilen var mı?

valla adet bittikten 3-4 gün sonra çekilebiliyor diye biliyorum ama yanıltmayayım

doktordan geldim, garip birşey oldu kese toparlanmış ve büyümüş daha belirgin hale gelmiş. Ama tabi gebelik haftasıyla uyumul değil. Normalde 6+3 kalp atışı falan olmalıyken kese ancak büyüyor.

Ne olacağını şu an sadece allah biliyor ve beklemeye aldı cumartesi tekrar gideceğim. Eğer kanama başlarsada adet kanaması kadar olurmuş daha fazlası değil.

Hatta dün başım dönünce kendi kendime gören de hamile sanacak demiştim :))

Allahtan hayırlısı umudum yok ama en azından iş kürtaja gitmeyebilir belki.

valla adet bittikten 3-4 gün sonra çekilebiliyor diye biliyorum ama yanıltmayayım

Teşekkür ederim arkadaşım.Sanırım doğru söylüyorsun çektirenler de öyle dedi.Nerede çektireceğimi de bilmiyorum şu anda ama Medicana Beylikdüzü veye ilk tüp denememi yaptığım Florans Nıghtıngle de yaptırabilirim.Vakit kaybetmek de istemiyorum.Hemen bu ay çektirmek istiyorum.Belki rahimde birşey vardır.Çünkü ben kendiliğinden 4 kez hamile kaldım.Bu üst üste 2 tüp bebek de biyokimyasal olarak son buldu.
Senin durumlar nasıl.Şu anda sen kaç haftalıktın?

Aaaaaaaaaaaaaa arkadaşım ben de çok şaşırdım umutlandım hala.Belki bir mucize olur canım ya.Ben hiç daha önce böyle birşey duymamıştım ama inşallah hayırlıdır.Dr'un bu durumu nasıl açıkladı ki?onlar daha iyi bilir tabi.

valla hülya , bu bebekleri veren de allah , alanda allah.

Ben hiç anlamadım, daha küçülmüş bozulmuş olacakken toparlanması garip geldi. Allahın vereceği can nasıl olur bilmiyorum.

2 gün nasıl olsa yok diye stresi bıraktımdı, iyimi geldi ne oldu :)

Bende histeroskopi istiyorum belki rahim kötü diye gelişemiyor diyorum. Tüp'ü Etilerde Jinepol var orada yaptıracağım, Selim Beyle görüştüm muayene oldum. Dolayısıyla histeroskopiyi de ona çektiririm. Çalışacağı alanı görmesi için.

Bence bir daha gideceğim doktora çektir.

doktor birşey demedi, hatta eşiminde benimde olabilir mi dememize sesini çıkarmadı. Acelemiz yok bekleyeceğiz dedi

Karamel canım,
Son verdiğin haber umutlandırdı hepimizi. ınşallah mucizen gerçek olur. ınşallah bebeğin tutunuyordur annesine. Çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…