Karamel canım,
Son verdiğin haber umutlandırdı hepimizi. İnşallah mucizen gerçek olur. İnşallah bebeğin tutunuyordur annesine. Çok öpüyorum.
Herkese merhaba, ben de siteye yeni üye oldum, son günlere ait mesajları okudum çok güzel bir paylaşım içindesiniz ben de bir müddettir takip ediyorum çünkü ben de kendimi çaresiz hissediyorum çoğu zaman ben 40 yaşındayım 2. bebek için 6 aydır korunmuyoruz geçen eylül ayında kimyadal gebelik geçirdim 4+6 da beta hcg değerim 13 çıktı , doktor korunmanıza gerek yok dedi ancak Ekim ayı da hüsran bir şey yok. Bu arada hormon testlerim be yumurtalık rezervime bakıldı normal. Yumurta oluşuyor ve çatlıyor ama neden olmuyor anlamadım. Uygun günlerde gün aşırı birliktelikte bulunuyoruz ama bekliyorum. Bu arada eşim de olursa doğal yoldan olur deyip doktora gitmeyi reddediyor. Ben de bir şey diyemiyorum. Allah hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşabilelim. Kızım 4.5 yaşında normal yoola hamile kalmıştım ona 35 yaşındaydım o zman, ikinci için bu kadar geç kalmamın sebebi eşimin istememesi zaten halen çok gönüllü değil.
Benim gibi 40 yaşında olan ve normal yoldan hamile kalan var mı ?
hoşgeldiniz, en büyük şey stres allah uzun ömür versin bir çocuğunuz var. o yüzden önce stresi bırakın.
Bir çoğumuz 40 yaşında kendiliğinden hamile kaldı. Kimi devam etti, kimi etmedi.
Hadi bakalım, Allahım hayırlısını versin, bu beni umutlandırdı Karamel'ciğim. Umarım güzel haberlerini alırız arkadaşım. Dualarım bütün kalbimle seninle. Hayırlıysa beri, hayırsızsa geri derdi büyüklerim. Ben de bunu dileyeceğim senin için :)doktordan geldim, garip birşey oldu kese toparlanmış ve büyümüş daha belirgin hale gelmiş. Ama tabi gebelik haftasıyla uyumul değil. Normalde 6+3 kalp atışı falan olmalıyken kese ancak büyüyor.
Ne olacağını şu an sadece allah biliyor ve beklemeye aldı cumartesi tekrar gideceğim. Eğer kanama başlarsada adet kanaması kadar olurmuş daha fazlası değil.
Hatta dün başım dönünce kendi kendime gören de hamile sanacak demiştim :))
Allahtan hayırlısı umudum yok ama en azından iş kürtaja gitmeyebilir belki.
Herkese merhaba, ben de siteye yeni üye oldum, son günlere ait mesajları okudum çok güzel bir paylaşım içindesiniz ben de bir müddettir takip ediyorum çünkü ben de kendimi çaresiz hissediyorum çoğu zaman ben 40 yaşındayım 2. bebek için 6 aydır korunmuyoruz geçen eylül ayında kimyadal gebelik geçirdim 4+6 da beta hcg değerim 13 çıktı , doktor korunmanıza gerek yok dedi ancak Ekim ayı da hüsran bir şey yok. Bu arada hormon testlerim be yumurtalık rezervime bakıldı normal. Yumurta oluşuyor ve çatlıyor ama neden olmuyor anlamadım. Uygun günlerde gün aşırı birliktelikte bulunuyoruz ama bekliyorum. Bu arada eşim de olursa doğal yoldan olur deyip doktora gitmeyi reddediyor. Ben de bir şey diyemiyorum. Allah hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşabilelim. Kızım 4.5 yaşında normal yoola hamile kalmıştım ona 35 yaşındaydım o zman, ikinci için bu kadar geç kalmamın sebebi eşimin istememesi zaten halen çok gönüllü değil.
Benim gibi 40 yaşında olan ve normal yoldan hamile kalan var mı ?
doktordan geldim, garip birşey oldu kese toparlanmış ve büyümüş daha belirgin hale gelmiş. Ama tabi gebelik haftasıyla uyumul değil. Normalde 6+3 kalp atışı falan olmalıyken kese ancak büyüyor.
Ne olacağını şu an sadece allah biliyor ve beklemeye aldı cumartesi tekrar gideceğim. Eğer kanama başlarsada adet kanaması kadar olurmuş daha fazlası değil.
doktordan geldim, garip birşey oldu kese toparlanmış ve büyümüş daha belirgin hale gelmiş. Ama tabi gebelik haftasıyla uyumul değil. Normalde 6+3 kalp atışı falan olmalıyken kese ancak büyüyor.
Aramıza hoşgeldin canım :) Hakkında hayırlısı olsun. Ben 42 yaşımı bitirmek üzereyim ve doğum için gün sayıyorum. Tüp bebek için hazırlanırken doğal yolla gelmeye karar verdi oğlum :) İnşallah darısı sizlerin başına :)
Teşekkür ederim RüzgarDeniz, Allah sana da sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin anladığım kadarı ile çok az kalmış. İlk bebeğin mi ?.,doğal yolla oldu demek ne güzel bu beni biraz umutlandırdı nedense yaş nedeni ile stres yapıyorum ama benim gibi bu yaşlarda doğalla yolla hamile kalnlar olduğunu öğrenince mutlu oluyorum, tedavi gerekirse eşim buna asla yanaşmayacak çünkü. Çok soru soruyorum ama , siz ne zaman karar verdiniz ve ne kadar süre içerisinde meleğiniz geldi ? Tekrar tebrikler.canım oğlunuzla bir ömür sağlıklı ve güzel günler dilerim.
Rica ederim canım, sağolasın, inşallah :) Evet canım ilk bebeğim ama bu bebeğe kavuşana kadar 4 düşüğüm oldu. Hepsi de 6 ya da 7. haftada sonlandı, hiçbirinin kalp atışlarını alamamıştık. Birincisi aşılama ve diğer üçü doğal yoldan olmuştu. Aşağı yukarı 2,5 sene uğraştık eşimle. Önce eşimde varikosel sorunu olduğunu öğrendik. O zaman aşılama yaptırmıştık. Düşükle sonuçlanınca eşim ameliyat oldu. Ameliyatdan 8 ay sonra doğal yolla hamile kaldım ama bebeğim gelişmedi. Diğerleri de öyle. En sonunda tüp bebeğe karar verdik, ben tüp bebeğe hazırlık olsun diye Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun kürlerini uyguladım hem eşime hem kendime. Kürlerin sonuna yakın bir zamanda oğluşum gelmeye karar verdi :) İstediğin kadar sorabilirsin canım. Yaptığım kürleri de yazabilirim eğer istersen :) İyi ve güzel dileklerin için çok teşekkürler canım. Allah bir an önce tüm isteyenlere versin inşallah :)
Kızlar benim değer 6'ya düşmüş.Zaten bunu bekliyordum.Bugün yarın adet olurum artık.Şimdi histeroskopi şart bana.Histeroskopi adetin kaçıncı günü yapılıyor acaba bilen var mı?
Çok teşekkür ederim waterss :) İlk karşılaştığımız anı çok merak ediyorum gerçekten ama muhteşem bir duygu olduğuna eminim :) Tabii hemen aşağıya yazıyorum kürleri. Doğum inşallah 18'i ile 24'ü arasında bir gün olacak. Pazartesi doktorumla tarihi kesinleştireceğiz :) Kürleri aşağıya yazıyorum canım :)Uğraşlarınıza değmiş ne güzel. Siz de kucağınıza aldığınızda çok güzel bir duygu olduğunu anlayacaksınız. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Annelik öyle güzel bir duygu ki dünya da şimdiye kadar yaşadığım duyguların çok üzerinde, şu satırları yazarken bile burnum sızlıyor gözlerim nemleniyor . Şunu da söylemek isterim tabi herkese göre değişir helede böyle uzun uğraşlardan sonra gelen bir bebek de olsa ilk aylar sıkıntılı geçebiliyor, zorlanabiliyorsun ve mutsuzluk yaratabilir bu çok normal ama ben annelik payesinin zaman geçtikçe , yapılan fedakarlıklar ve paylaşımlar ile kazanıldığını düşünüyorum. Allah kısmet ederse sizde oğlunuzu elinize aldığınız günkü annelik hissiyatı ile bir sene veya bir kaç sene sonraki arasındaki farkı hissedeceksiniz. Benim kızım 4.5 yaşında ve anneliği şimdi çok daha iyi hissediyorum. Neyse sizinde kafanızı çok şişirmek istemem ama sormak istedikleriniz varsa memnuniyetle cevaplarım.
Sizden rica etsem uyguladığınız kürleri yazabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler.. bu arada doğum ne zaman ?
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun Karamel'ciğim, Allah gönlüne göre versin. Dualarım seninle :)çıtırlar, halen nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde gebeliğim devam etsede şimdi karar verdiğim tüp bebek merkeziyle görüştüm.
Oradaki doktorda çok küçük olduğunu düşebileceğini düşerse işin uzamayacağını söyledi. (En azından şu anda iki doktor da hemfikir. )
Eğer düşmez kürtaj olursam hemen doğum kontrol hapına başlayın ki işimizi engelleyecek kist olmasın dedi. (Buda birşey vakit kaybetmemek açısından)
Neyse her hangi bir olumsuz duruma karşı B planım hazır olmuş oldu.
Ama inşallah sıpa babası gibi inatçıdırda tutunur, doğduğunda da yüzüme tükürür , ben senleyken sen doktor peşindeydin diye.
Çok teşekkür ederim waterss :) İlk karşılaştığımız anı çok merak ediyorum gerçekten ama muhteşem bir duygu olduğuna eminim :) Tabii hemen aşağıya yazıyorum kürleri. Doğum inşallah 18'i ile 24'ü arasında bir gün olacak. Pazartesi doktorumla tarihi kesinleştireceğiz :)
Çok teşekkür ederim kür tarifleri için uygulamaya çalışacağım. İlk karşılaşma anı çok heyecan verici bana suni sancı verdiler normal doğumla başladım ama sonra yarım epidural ile sezeryana döndü. Diyeceğim şu ki kesinlikle o anı canlı yaşayın sezeryan olacaksa yarım epidurali tavsiye ederim her anı gördüm onun dünyaya göz açışına şahit olmak müthiş bir daha yaşanmayacak güzel bir duygu ben ilk gördüğümde kızımı hüngür hüngür ağlamıştım nedeni düşünmeden..Hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?