38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Karamel'cim,

Ne güzel bir umut bu böyle. Allah hayırlısıyla güzel haberlere kavuştursun seni bu hafta sonu. Bebeğin tutunuyordur sana inşallah. Çok ama çok sevindim. Güzel haberlerine ihtiyacımız var bu topic'te.

Hülya'cım, canım benim. ınşallah bir sonrakine arkadaşım. Demesi kolay, yaşaması zor biliyorum. Allah yardımcın olsun, inşallah emeklerimiz karşılığını bulur bir an önce.

Ben bugün doktora gidecektim arkadaşlar, takvime göre (doğum kontrol hapı bitince 1-2 güne regli olursun demişti doktorum) bugün 1. ya da 2. günüm olacaktı, henüz gelen giden yok. Bu hafta başlıyorum. Birkaç gündür daha soğukkanlılıkla düşünmeye başladım bu işi, hayırdır diyorum. Bir hafta öncesine kadar olacak illa benim çocuğum olacak, olmazsa olmaz diyordum, ya olmazsa fikri düşündüğüm anda dünyamı karartıyordu. Şimdi daha bir soğukkanlıyım sanki, olmayabilir de diyorum. Belki de olası negatif bir denemeye ön hazırlık yapıyorumdur şimdiden. Karamel'cim doğru demiş, kürtajdan sonra en çok koyan sonu belirsiz denemelere, uğraşmalara girişme fikri olmuştu. ıNşallah geriye kalan yol kısadır, ne diyeyim.

Bu arada Deniz Karayurt'çum, güzel mesajların için çok ama çok teşekkür ederim. Cevap yazamadım, kusura bakma. Avşar bebeğin kocaman oluşunu keyifle okudum. Az kaldı, gelecek ay bu zamanlara kucağında olacak inşallah.

Topiğimizin ilk bebeği bu çarşamba geliyor değil mi, yanlış hatırlamıyorsam sonra Rüzgar Deniz ve Deniz Karayurt'çum. Allah hayırlısıyla keyifle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Hepinizi öpüyorum kızlar. Umarım Deniz Bulut da bir an önce kararını değiştirip aramıza döner, burada birşekilde herşeyi paylaşıyoruz, yaralar daha çabuk kabuk bağlıyor böylece sanki.

Herkese merhaba, ben de siteye yeni üye oldum, son günlere ait mesajları okudum çok güzel bir paylaşım içindesiniz ben de bir müddettir takip ediyorum çünkü ben de kendimi çaresiz hissediyorum çoğu zaman ben 40 yaşındayım 2. bebek için 6 aydır korunmuyoruz geçen eylül ayında kimyadal gebelik geçirdim 4+6 da beta hcg değerim 13 çıktı , doktor korunmanıza gerek yok dedi ancak Ekim ayı da hüsran bir şey yok. Bu arada hormon testlerim be yumurtalık rezervime bakıldı normal. Yumurta oluşuyor ve çatlıyor ama neden olmuyor anlamadım. Uygun günlerde gün aşırı birliktelikte bulunuyoruz ama bekliyorum. Bu arada eşim de olursa doğal yoldan olur deyip doktora gitmeyi reddediyor. Ben de bir şey diyemiyorum. Allah hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşabilelim. Kızım 4.5 yaşında normal yoola hamile kalmıştım ona 35 yaşındaydım o zman, ikinci için bu kadar geç kalmamın sebebi eşimin istememesi zaten halen çok gönüllü değil.

Benim gibi 40 yaşında olan ve normal yoldan hamile kalan var mı ?

Heradacığım,

Soğukkanlı olmak en güzeli, ben mücadele ediyorum ama hiçbir zaman illa demiyorum, hayırlısı diyorum. Allah korusun gelirde sakat gelir.
En azından ileride pişman olmamak için, denemedim demek için her yolu deneyelim.
Yaş geçipte keşke dersek geri dönüş yok. Zaten önümüzde uzun yıllarda yok. Herşeyi deneyip allaha bırakacağız.

Eşim bir hikaye anlattı. Zamanın din büyüklerinden bir, bir mağaraya girmiş zikir yapacak. Aradan zaman geçmiş öğrencileri onu arıyor ki bulunduğu yere yemeğini götürsünler. Adam öhöö diyor , öğrencileride yerini öğrenip yemek götürüyor. Yani yemek yemek için bile çaba harcıyor ve öhö diyor. Bizde çabalayacağız başka yolu yok.

hoşgeldiniz, en büyük şey stres allah uzun ömür versin bir çocuğunuz var. o yüzden önce stresi bırakın.

Bir çoğumuz 40 yaşında kendiliğinden hamile kaldı. Kimi devam etti, kimi etmedi.

hoşgeldiniz, en büyük şey stres allah uzun ömür versin bir çocuğunuz var. o yüzden önce stresi bırakın.

Bir çoğumuz 40 yaşında kendiliğinden hamile kaldı. Kimi devam etti, kimi etmedi.

Hoşbulduk..az önce diğer arkadaşların yazılarını okuyordum , paylaşımlar aranızda çok güzel. Sizin yazınızda da dediğiniz gibi ileride keşke dememek için devam ediyorum ve her zaman hayırlısıise olsun diyorum. Stresin gerçekten negatif etki ettiği kesin. Sormak istediğiniz şeyler olursa ben de kendi deneyimlerim içerisinde cevaplarım..umarım 2010'a bebeklerimizle gireriz.:Saruboceq:

karamel 3 gündür ne yazabileceğimi düşünüyordum...aslında içimdeki duygular o kadar karışıktı ki arkadaşım....Senden arkasından deniz'den olumsuz haberler almak çok üzdü...Ama arkadaşım herşeyde bir hayır vardır...ınşallah Allahım hayırlı yazılar yazsın,gönlüne göre versin....Ama haklısın stres yapmak daha olumsuz oluyor....Ben 33,6 değerini gördüğüm andan itibaren "Allahım hayırlısını nasip et"diye dua ettim,kendimi hamile olarak hiç görmedim...Allaha şükür şimdilik bir problemimiz yok...Darısı başına canım

Hadi bakalım, Allahım hayırlısını versin, bu beni umutlandırdı Karamel'ciğim. Umarım güzel haberlerini alırız arkadaşım. Dualarım bütün kalbimle seninle. Hayırlıysa beri, hayırsızsa geri derdi büyüklerim. Ben de bunu dileyeceğim senin için :)

Aramıza hoşgeldin canım :) Hakkında hayırlısı olsun. Ben 42 yaşımı bitirmek üzereyim ve doğum için gün sayıyorum. Tüp bebek için hazırlanırken doğal yolla gelmeye karar verdi oğlum :) İnşallah darısı sizlerin başına :)

sevgili karamel çok şaşırdım.ne diyeceğimi bilemedimböyle bir durumda.hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

sevgili karamel çok şaşırdım.ne diyeceğimi bilemedimböyle bir durumda.hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Teşekkür ederim RüzgarDeniz, Allah sana da sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin anladığım kadarı ile çok az kalmış. İlk bebeğin mi ?.,doğal yolla oldu demek ne güzel bu beni biraz umutlandırdı nedense yaş nedeni ile stres yapıyorum ama benim gibi bu yaşlarda doğalla yolla hamile kalnlar olduğunu öğrenince mutlu oluyorum, tedavi gerekirse eşim buna asla yanaşmayacak çünkü. Çok soru soruyorum ama , siz ne zaman karar verdiniz ve ne kadar süre içerisinde meleğiniz geldi ? Tekrar tebrikler.canım oğlunuzla bir ömür sağlıklı ve güzel günler dilerim.

Merhaba Karamel'cim sitede yeni olduğum için yeni okuyabildim haberini , umarım kese toparlanmaya başladıysa sıkıca tutunur ve büyür ama olmayacaksa inşallah sana zaman kaybettirecek bir durum olmaz ve kendiliğinden sonlanır. Ben de Eylül ayında 6 günlük gecikme yaşamış ve çok umutlanmıştım çünkü kimyasal gebelik nedir bilmiyordum bile gecikmenin tek nedi olabilir di benim için o da gebelik o kadar umuttan sonra yaşanan hayal kırıklığı beni çok üzmüştü o nedenle içini serin tut..her şey olabilir ama devam edeceğiz Allah'ın izniyle. Belki de Cumartesi daha da büyümüş olacak . Bu sitede başka konular içerisinde benzer şeyler okuduğumu hatırlıyorum yani umut olabilir canım, hakkında hayırlısı olsun.

Rica ederim canım, sağolasın, inşallah :) Evet canım ilk bebeğim ama bu bebeğe kavuşana kadar 4 düşüğüm oldu. Hepsi de 6 ya da 7. haftada sonlandı, hiçbirinin kalp atışlarını alamamıştık. Birincisi aşılama ve diğer üçü doğal yoldan olmuştu. Aşağı yukarı 2,5 sene uğraştık eşimle. Önce eşimde varikosel sorunu olduğunu öğrendik. O zaman aşılama yaptırmıştık. Düşükle sonuçlanınca eşim ameliyat oldu. Ameliyatdan 8 ay sonra doğal yolla hamile kaldım ama bebeğim gelişmedi. Diğerleri de öyle. En sonunda tüp bebeğe karar verdik, ben tüp bebeğe hazırlık olsun diye Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun kürlerini uyguladım hem eşime hem kendime. Kürlerin sonuna yakın bir zamanda oğluşum gelmeye karar verdi :) İstediğin kadar sorabilirsin canım. Yaptığım kürleri de yazabilirim eğer istersen :) İyi ve güzel dileklerin için çok teşekkürler canım. Allah bir an önce tüm isteyenlere versin inşallah :)

Uğraşlarınıza değmiş ne güzel. Siz de kucağınıza aldığınızda çok güzel bir duygu olduğunu anlayacaksınız. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Annelik öyle güzel bir duygu ki dünya da şimdiye kadar yaşadığım duyguların çok üzerinde, şu satırları yazarken bile burnum sızlıyor gözlerim nemleniyor . Şunu da söylemek isterim tabi herkese göre değişir helede böyle uzun uğraşlardan sonra gelen bir bebek de olsa ilk aylar sıkıntılı geçebiliyor, zorlanabiliyorsun ve mutsuzluk yaratabilir bu çok normal ama ben annelik payesinin zaman geçtikçe , yapılan fedakarlıklar ve paylaşımlar ile kazanıldığını düşünüyorum. Allah kısmet ederse sizde oğlunuzu elinize aldığınız günkü annelik hissiyatı ile bir sene veya bir kaç sene sonraki arasındaki farkı hissedeceksiniz. Benim kızım 4.5 yaşında ve anneliği şimdi çok daha iyi hissediyorum. Neyse sizinde kafanızı çok şişirmek istemem ama sormak istedikleriniz varsa memnuniyetle cevaplarım.
Sizden rica etsem uyguladığınız kürleri yazabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler.. bu arada doğum ne zaman ?

çıtırlar, halen nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde gebeliğim devam etsede şimdi karar verdiğim tüp bebek merkeziyle görüştüm.

Oradaki doktorda çok küçük olduğunu düşebileceğini düşerse işin uzamayacağını söyledi. (En azından şu anda iki doktor da hemfikir. )

Eğer düşmez kürtaj olursam hemen doğum kontrol hapına başlayın ki işimizi engelleyecek kist olmasın dedi. (Buda birşey vakit kaybetmemek açısından)

Neyse her hangi bir olumsuz duruma karşı B planım hazır olmuş oldu.

Ama inşallah sıpa babası gibi inatçıdırda tutunur, doğduğunda da yüzüme tükürür , ben senleyken sen doktor peşindeydin diye.

sevgili deniz bulut sağlığınla ilgili son durumunu merak ediyorum lütfen bize haber ver.burada olmamızın amacı biribirimize destek olmaktı biliyorsun.kaçıp gidemezsin ben de başlıyacağım belki yakın bir zamanda.senin güzel dileklerini görmüyecekmiyim burada?

Kızlar benim değer 6'ya düşmüş.Zaten bunu bekliyordum.Bugün yarın adet olurum artık.Şimdi histeroskopi şart bana.Histeroskopi adetin kaçıncı günü yapılıyor acaba bilen var mı?

canın sağolsun güzelim ne diyeyim herşeyde vardır bir hayır.herşeyin başı sağlık.o olmadan hiçbirşey olmuyor.şimdi daha güçlü olmalısın.hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.hoşçakal

Çok teşekkür ederim waterss :) İlk karşılaştığımız anı çok merak ediyorum gerçekten ama muhteşem bir duygu olduğuna eminim :) Tabii hemen aşağıya yazıyorum kürleri. Doğum inşallah 18'i ile 24'ü arasında bir gün olacak. Pazartesi doktorumla tarihi kesinleştireceğiz :) Kürleri aşağıya yazıyorum canım :)

Soğan suyu kürü:
‘Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı:

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.virüs
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Hepsi de İbrahim Saraçoğlu'ndan alıntıdır.

1. Sabah uyanır uyanmaz bal+çörek otu ve tarçını (1'er çay kaşığı) karıştırıp hap niyetine suyla içiyordum.
2. Öğlene doğru öğlen yemeğinden önce soğan suyu yapıp içiyordum.
3. Akşam yemeğinden önce tekrar soğan suyu yapıp içiyordum. (soğan suyu 15 gün sürdü sadece, sonra 21 günlük kuru incir kürü yaptım aynı, 21 gün bittikten sonra 7 gün soğan suyu içtim yine ve sonra yine 21 gün incir suyu kürüne devam ettim [edemedim gerçi hamile kaldığımı öğrendim])
4. Yemekten aşağı yukarı 1,5 saat sonra filan polen+arı sütü+bal (aktarlarda ya da kuru yemişçilerde bulabilirsiniz) karışımını birer kaşık hem eşime yediriyordum hem kendim yiyordum.
5. Bu arada akşamları eşime yemekten sonra E vitamini hapı içirirdim.
6. Yatmadan önce de keçi boynuzu suyu içiriyordum (3 ay içmesi gerekiyordu 2 - 2,5 ay içti ve hamile kaldığım için bıraktık)

Ben faydasını gördüğüme inanıyorum doğrusu :) Kolay gelsin.
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun Karamel'ciğim, Allah gönlüne göre versin. Dualarım seninle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…