38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

karamelcim acaba yanlış anlaşılma mı var?hani benim anladığım ilaydanın deniz bulut felaket bir kızdı anlamındaheheheheheh türkçe işte

Çıtırlarım herkese merhaba,
Bugün hayırlısıyla Defnoş'um minik prensesine kavuşacak. Hiç aklımdan çıkmıyor. Her seferinde de kolayca ve sağlıkla miniğine kavuşsun diye dua ediyorum.Darısı diğer tüm dostlarım için tabi ki.

Bu arada gördüğüm kadarıyla Serpil'den haber yok. Onu da merak ediyorum. Hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah.

HERADA'm, canım,
Sen,ben ve Karamel'in bazı konularda benzeştiğimizi düşünüyorum. Benim de bu yaştan sonra bebek yapma aklıma geldi. Ondan önce hep korkuyordum dünyaya bir insanın gelmesine vesile olmanın çok büyük bir sorumluluk olduğuna inanarak. Hatta geçen gün televizyonda hep olumsuz, karamsar haberler izleyince o kadar kötü oldum ki. "Allah'ım kendi egom için bebek yapıyorum. Böyle bir dünyada onu nasıl koruyacağım" diye hüngür hüngür ağlamaya başladım. Aslında çok mutluyum aynı zamanda çok tedirginim zaman yaklaştıkça. Sonra da düşündüm ki, Allah'ın gücüne gitmesin tabi ki ama ipe sapa gelmez insanlar patır patır çocuk doğuruyor. O yüzden bizim daha çok gayret etmemiz lazım. İnan hepiniz benim için çok önemlisiniz. Bu yüzden sizlerin anne olmanız da benim için çok önemli.

Tüp bebek sırasında hastaneden tanıştığım pek çok arkadaşımla görüşüyorum. Negatif sonuç alıp da ailesinden destek bulamadığı için yaşı ilerlediği halde kredi borcu bitene kadar beklemek zorunda olanlar var aralarında. Bu da çok üzücü. Yeni denemeler yapacak şansa bile sahip değiller. Dün telefonda bu arkadaşlarımdan biriryle konuştum. Gerçekten çok hak eden dostlarım var anneliği. Bir yandan da dün televizyonda gördüm fikirsiz ötesi bir herifin 4 karısından 21 çocuğu ve 61 torunu var. Herif pipişinin derdine düşüp patır patır doğurtmuş. Ekmek bulgurla karın doyuruyorlar. Üstelik çocuklar da maşallah turp gibi kırmızı yanaklı. Şaşırdım kaldım. Biz ise bir tanesi için ne çileler çekiyoruz.

Neyse çok uzatım fıstığım. Sana bol şans diliyorum. Lütfen mümkün olduğunca stresi bir kenara bırak. Çünkü bebekler stresin olduğunu hissettikleri bir ortamda bulunmak istemiyorlar haklı olarak. Seni seviyorum canım.

ERVERDİ canım,
Çok haklısın Deniz Bulut aramıza tekrar dönmeli. Geçen Moni ile bir aradaydık. Çok haklı olarak "Deniz'in bebeğinin tutunmamasında kocasının tavrının çok etkili olduğunu" söyledi. Gerçektende oturup o herifin bir düşünmesi lazım. "Bu kıza en hassas döneminde destek olabildim mi" diye. Neyse söylenebilecek çok bir şey yok aslında.

Sen nasılsın bu arada canım. Biliyorum ki elinden geldiğince moralini iyi tutmaya çalışıyorsun. Bu da çok güzel tabi ki.

İLAYDA,
Kız nerden çıkarıyorsun sen "Deniz Bulut kızdı" laflarını. Bunun kızmakla bir alakası yok. Baştan negatif sonuç alsa bu kadar kötü olmazdı. Ama haklı olarak hamile olduğunu öğrenip bebeğini kaybetmek çok çok daha kötü bir duygu. Allah hiç kimseye yaşatmasın. Üstelik Deniz'ciğimin yaşadığı stresi kim yaşasa aynı şekilde davranırdı. Şu an haklı olarak morali çok bozuk. Toparlanmaya ihtiyacı var sanıyorum. Ama o bizim aramıza dönecek. Üzüntüsünü hepimiz canı-ı gönülden paylaşıyoruz. Peş peşe duyduğumuz bu haberler zaten hepimizi çok derinden etkiledi.

RÜZGAR'cığım,
Melek kalpli arkadaşım nasılsın. Heyecan başlamıştır sende de. Lütfen son günlerini stressiz geçirmeye çalış. Çok fazla dışarı çıkma kalabalık ortamlar grip mrip. Ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Rüzgar'cık nasıl. Anneye tekme tokat girişiyor mu gene.

Ben yarın doktorumla görüşmeye gidiyorum. Neyse seni ve göbişteki bebişini öpüyorum.

WATERS
Aramıza hoş geldin.

DİLKALMAN,
Hamilelik nasıl gidiyor canım.

Bütütn dostlarım hepinizitek tek öpüyorumm.

Bende Defne'ye sağlıklı , rahat bir doğum diliyorum. Muhtemel şimdi prensesi kollarındadır.

Deniz Karayurtcuğum, desteğin ve dostluğun için çok sağol. İnşallah sende şu zamanları rahat ve sağlıkla atlatır, bebişini koklarsın.

Hamile Denizler önemli, (ama herkese inşallah lazım olur)

Kordon kanı bankası ( linkini kaybettim telefonları var) Şöyle toparlayayım, belki bir bebeğimiz olur ama 2. ye vakit kalmayabilir. O yüzden bizler için daha önemli.

Şimdi size bir kit veriyorlar acil bir doğum olur diye yanınızda güvence olarak kalıyor acil birşey olurda yetişemezlerse (acil doğumda) doktorunuz kanı alıyor.

Yoksa sizle birlikte doğuma girip kanı alıp bankaya götürüyorlar.

Kiti verirken 300 € + kan bankaya ulaşınca 700 € (7 taksitte)

sonra yıllık saklama ücreti 100€

Kızlar bu bebekler büyük masraflarla geliyor ama son bir gayret bu işide halledin derim. Yemeyin içmeyin bunu yapın.

Denizkarayurt teşekkür ederim, anladığım kadarı ile bebek bekliyorsun hayırlısı ile Allah kucağına almayı nasip etsin . Burada isteyen tüm arkadaşlara da Allah'ım hayırlısı ile nasip etsin. Herada'da yaptığın açıklamalara katılıyorum. Allah en iyisini bilir ancak dediğin gibi bir çocuğun kıymetini bilmeyen onu heba eden nice insanlar görüyoruz o nedenle bizim gibiler çocuk sahibi olabiliyorsa olmalı diye düşünüyorum tabi hayırlısı herşeyin.

Arkadaşlar aranızda bebek bekleyenler var çok güzel sağlıkla sıhhat ile kucağınıza alacağınız günü bekliyoruz, bu arada aranızda tedavi olmadan doğalla yolla benim gibi denemelere devam edenler varmı ? varsa ne kadar süredir devam ediyorsunuz. Ben de çok zuzn zamandır yumurtlama günlerimi son adet trihimden 14 çıkararak takip ediyorum ve oturmuş belli günler var bunlar 13. ve 14. günler genelde sadece Ağustos-Eylül arası yaşadığım kimyasal gebelikten dolayı Eylül-Ekim arası bir kayma oldu ve o ara 16.günde doktora gitmek zorunda kalmıştım ve yumurtam henüz çatlamak üzereymiş dolayısıyla çalışmalara bu tahmini günler üzeride devam ediyoruz. Onun dışında reglimin 3. günü yaptırdığım hormon testlerim gayet normal dedi doktor, adetlerim düzenli olduğıundan her ay yumurtlama da düzenli ve oluyor ama sanırım bizimle birlikte ymurtalıklarda yaşlandığı için kalitesi döllenmeye müsait olmayabiliyor ve döllenmeye uygun bir yumurta ve doğru tarihi 6 aydır yakalayamadık. Benimle benzer durumda olup da halen denemelere doğal yolla devam eden veya hamile kalanlar var mı aranızda. Şu anda bu bana artık dünyanın en zor işi gibi gelmeye başladı. Açıkçası umudum azalıyor. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. Bu arada Rüzgar denizin verdiği kürleri de uygulayacağım..

Karamel canım,

Çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. Bu kordon işini bilmiyordum.
Amin canım. Hepimize inşallah. Allah senin de gönlündekini kucağına versin hayırlısıyla ve sağlıkla. Tekrar ne zaman doktora gideceksin. İnşallah güzel mucizen devam eder.

Defne'yi merak etmemek imkansız. İnşallah mis gibi Ceylin'ini kokluyordur şimdi huzur içinde. Ama sanıyorum doğum sonrası uzun bir süre annemlerde olacağım için ben de sizi biraz habersiz bırakabilirim. Ama hepinizi çok özleyeceğim.

Vaterss,
Tekrar hoş geldin aramıza canım-. Evet ben de son ayımdayım. Bebek bekliyorum. Allah izin verirse bir oğlum olacak. Darısı inşallah sizlere. Ayrı ayrı hepinize inşallah.

Evet maalesef büyük konuşmak istemiyorum ve bunları sorgulamak. Ama sorgulamadan da duramıyorum. Gereksiz yere oksijen tüketen afedersin insanlıkla zerre kadar alakası olmayanlar nasıl bu kadar kolay çocuk yapıyor diye. Benim bebeğim tüp bebekle oldu. Hastanede deneme sırasında bir de akıldan noksan çift vardı.Kayınvalidesi kayınpederi getirmiş çocuk yapsınlar diye. Töbe töbe. Allah''ın gücüne gitmesin ama böyle şeyleri gördükçe inanamıyorum gerçekten. Hani biz bile çok şükür sağlıklı halimizle kırk endişe yaşıyoruz. O yüzden sizlerin ve bizlerin anne olmasını çok istiyorum.

Evet. Deniz Bulut'cuğumla beni çok karıştırıyor herkes. Tabi bir de Rüzgar Deniz'imiz var. Hatta Deniz Karayurt değil, Karabulut diyorlar bana bazen yanlışlıkla. Önemli değil. İstediğini diyebilirsin biz anlıyoruz sonuçta.

Rüzgar Deniz'in alıntı yazısında "Deniz Bulut çok kızdı galiba" lafını senin söylemediğini de hepimiz anladık. Galiba Rüzgar'cığım alıntı yaparken yanlışkla senin isminin altına İlayda'nınkini almış. Önemli değil. KK'nın işleyişi beni de zorluyor genelde. Aslında bu konuda en profesyonelimiz ve hepimizin hocası Rüzgar'cığım. Ama o da haklı olarak son ayında olduğundan dalgın ve biraz heyecanlı olduğu için yanlışlık yapmıştır. Normalde hepimiz ondan öğrendik pek çok şeyi.

Evet canım. İşte bugün sezaryenle bebeğine kavuşacak olan Defnoş'umuz doğal yolla hamile kaldı. Rüzgar'cığım da tüp bebeğe hazırlanırken kendiliğinden hamile kaldı. Sanıyorum Serpil de doğal yolla kaldı. Bir tek ben tüp bebekle hamile kaldım. Sana bol şans. İnşallah hayırlısıyla kavuşursun sende bebeğine. Hem de doğal yolla.

Selam Arkadaşlar,

Sabahtan beri aklım Defne'de. Eminim, bebişi kollarındadır. Bu topiğe Mart-Nisan ayından beri geliyorum ve bildiğim kadarıyla da ilk annemiz Defne. Allah analı babalı büyütsün, huzurla, mutlulukla güzel ailelerinin tadını çıkarsınlar inşallah.

Deniz Karayurt'çum, sağolasın canım benim. Avşar bebek nasıl? Yarın kontrolden sonra lütfen haberdar et bizi. Günün filan belli olacaktır yakında değil mi? Allah bir avazda kurtasın canım benim.

Senin televizyonda gördüğüne benzer birşey de ben anlatayım. Ev işlerimizde bize yardımcı olan bir bey var. Elbette gençler bizden, 30ların başındalar eşiyle. ıkinci bebekleri henüz iki yaşında bile değil. Geçen gün eşime gelip kürtaj için para istemiş. Eşim de ben de 'Allah'ın gücüne gitmesin, şurada tövbe yarabbim atmadığımız takla kalmadı bebeğimiz olsun diye, Allah'ım alt tarafı 3-4 ev sonraya gönderecektin şu bebeği' dedik. ıçin için yine de dua ettim, kürtaj parası bulamasınlar da bebeği aldırmasınlar diye. Çünkü eşi ancak son haftalarda farketmiş hamileliği, o hafta kürtajı oldu, oldu yoksa bebek kalacaktı yani. Biz vermedik ama kürtaj yaptırmışlar. Ne bileyim sanırım artık çocuk sahibi olmaya hazır hissettiğimden, hayatımda ilk kez -olmak zorunda kaldığım kürtaj hariç- bir kürtaja bu kadar bozuldum ve üzüldüm.

Ben de seni ve Avşar bebeği çok öpüyorum. Sayılı gün çabuk geçermiş, son günlerinizin tadını çıkarın canım.

Pazartesi doktora giderim sanıyordum, hala periyodumun teşrifini bekliyorum. Eşim benden daha stresli, ikide bir arıyor ofisten, nasılsın var mı gelen giden. Artık bir an önce başlasa da ben de tedaviye başlasam diyorum. Bu gidişle kurban bayramında ya gerçekten bayram yapacağız ya da. yadasını söylemeyeyim bile.

Waterss, hoşgeldin arkadaşım. ınşallah güzel haberlerini okuruz yakından. Bildiğim kadarıyla burada ya bizleri bırakmayan, desteğini esirgemeyen hamile anne adayları var, ya da bizler gibi ya tedavi olan ya da tedavi olmayı bekleyenler. Elbette ki aralarda boş durmamaya, ödevlere dikkat etmeye çalışıyoruz;-) ama bildiğim kadarıyla şu anda sadece normal yollarla deneyen arkadaşımız yok. Ancak normal yolla gebe kalan hamilelerimiz de bayağı var, yanlış hatırlamıyorsam bugün anne olan arkadaşımız Defne, doğumu bekleyen Rüzgar Deniz normal yolla gebe kalmışlardı. Bol şanslar canım.

Rüzgar Deniz'cim, nasılsın, Rüzgar bebeğimiz nasıl? Geldin mi ıStanbul'a? Çok az zaman kaldı, kalan günler de kuş gibi uçup gitsin ve kucağına Rüzgar bebeği kondursun. Çok öpüyorum canım, Allah kolaylıklar versin.

Karamel'cim, sen nasılsın arkadaşım, cumartesiye az kaldı. ınşallah müjdeli haberler verirsin bize. Geçen hafta çok ama çok moralim bozuldu açıkçası, hatta ben de artık girmesem mi diye düşündüm. Ne kimseye moral verebilecek haldeydim, ne de moral toplayıp tedaviye başlayabilecek. ınşallah güzel haberlerin burayı şenlendirecek tekrar.

Deniz Bulut'un geri dönmesini ben de umut ediyorum. ınşallah eşi yaptığını anlamıştır. Maalesef hamile kalıp bebeği kaybetmek, olumsuz bir IVF'den çok ama çok daha koyuyor insana. Aklımın bir köşesinde hamileliğim devam etseydi, şimdi nasıl olurdu hala var açıkçası, her ne kadar kovmaya çalışsam da. Çok iyi anlıyorum kırgınlığını. Canım Deniz'in bir de anlayışsız eşi vardı bunların üstüne. UMarım bu topikte hep aradığımız mucize Deniz için de geçerli olur, evliliği toparlanıp yeni bir denemeye başlarlar. ınşallah.

Alabama, Erverdi kızlar sizlerin de sesi çıkmıyor. Haydi ama ya, yarın öbür gün doktor haberleri getirmeye başlayacağım, desteğinize ihtiyacım var kızlar, topiğimizin de hepimize ihtiyacı var.

Hepinizi çok ama çok öpüyorum....

.

Son düzenleme:
Avşar Bebeğin annesi , ben kordon kanı işini iyice düşün derim. ınşallah Allah hiç kimseyi o kanlara muhtaç etmez ama genede bir güvence

Herada, canım ben tamamen olmamış gözle bakıyorum ama belli mi olur bir mucize daha gerçekleşir. Bir haftada büyümeyen kese, 2 günde 2 katına çıktı. Belkide leylek içine bir bebek bırakmıştır.

Tekrar söylüyorum biz, bir elin parmakları kadar insan, kader birliği yaptık bebek olsada , olmasada....

Arkadaş olduk, hatır sorup iyi haber alıyoruz. Yavaş yavaş bebeklerimizin (Denizler, Defne) büyümesine şahit olacağız. Yeni tedavilere destek olacağız.

O yüzden yokum, girmiyorum vs kabul etmiyorum nokta.

sevgili herada merhaba canım;sesimiz çıkyor güzelim sen duymamışsın.profiline yazmıştım.birkaç zamandır göremedğimi.söylemiştim sana hoşgeldindedim tedavi hayırlı olsun dedim arkadaşım ben bakmıştım gitmişti ama sanırım söylüyorsun ya zaten moralin bozukmuş o aralar görmemişsindir.neyse canım yeniden hoşgeldin

bugün benim de aklımdn geçmişti bugün defnenin bebeği olmuştur diye.insan ister istemez bir hoş oluyor hayırlısıyla güle güle büyütsün inşallah sağlıkla.....

sevgili deniz karayurt artık gözlüğünü not defterini aline almıyon galiba.hııııklava:sana dedim geçmişte okumamışsın nerelerdesin diye yoksa doğurdunmu bize haber vermeden diye.hıııııııııııııııklava:sen niye aksatıyorsun bakıyiiim.hem daha 1 ayın varmış.oooooooodaha şimdiden böyle gelmezsen tamam artık.bebvek olunca bizi unutursunsenağlama.hadi şaka şaka.hamileliğine veriyim.amam gel arada okurken arıyorum seni.demek moniyle beraberdin he.benim hep aklımda ama uygun bir zamanda görüşücem onunla nasıl olmuş gözleri daha iyi mi.ben burdan resimlerine bamıştım nazar mı ettim yoksa kıza tüh.benim yüzyüze görme olanağım yok bir daha görürsen benim yerime gözlerinden öpersin.eminim kendini daha iyi hisseder.hadi şimdilik bu kadar kendine bebişine iyi bak canım hoşçakal sevgiyle kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…