Çok teşekkür ederim waterss :) İlk karşılaştığımız anı çok merak ediyorum gerçekten ama muhteşem bir duygu olduğuna eminim :) Tabii hemen aşağıya yazıyorum kürleri. Doğum inşallah 18'i ile 24'ü arasında bir gün olacak. Pazartesi doktorumla tarihi kesinleştireceğiz :)
Çok teşekkür ederim kür tarifleri için uygulamaya çalışacağım. İlk karşılaşma anı çok heyecan verici bana suni sancı verdiler normal doğumla başladım ama sonra yarım epidural ile sezeryana döndü. Diyeceğim şu ki kesinlikle o anı canlı yaşayın sezeryan olacaksa yarım epidurali tavsiye ederim her anı gördüm onun dünyaya göz açışına şahit olmak müthiş bir daha yaşanmayacak güzel bir duygu ben ilk gördüğümde kızımı hüngür hüngür ağlamıştım nedeni düşünmeden..Hayırlısı olsun..
denız bulut felaket kızdı galıba ınş bıze tekrar doner
deniz bulut'un bir şeye kızdığını sanmıyorum, yanlış anlaşılma var sanırsam
Çıtırlarım herkese merhaba,
Bugün hayırlısıyla Defnoş'um minik prensesine kavuşacak. Hiç aklımdan çıkmıyor. Her seferinde de kolayca ve sağlıkla miniğine kavuşsun diye dua ediyorum.Darısı diğer tüm dostlarım için tabi ki.
Bu arada gördüğüm kadarıyla Serpil'den haber yok. Onu da merak ediyorum. Hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah.
HERADA'm, canım,
Sen,ben ve Karamel'in bazı konularda benzeştiğimizi düşünüyorum. Benim de bu yaştan sonra bebek yapma aklıma geldi. Ondan önce hep korkuyordum dünyaya bir insanın gelmesine vesile olmanın çok büyük bir sorumluluk olduğuna inanarak. Hatta geçen gün televizyonda hep olumsuz, karamsar haberler izleyince o kadar kötü oldum ki. "Allah'ım kendi egom için bebek yapıyorum. Böyle bir dünyada onu nasıl koruyacağım" diye hüngür hüngür ağlamaya başladım. Aslında çok mutluyum aynı zamanda çok tedirginim zaman yaklaştıkça. Sonra da düşündüm ki, Allah'ın gücüne gitmesin tabi ki ama ipe sapa gelmez insanlar patır patır çocuk doğuruyor. O yüzden bizim daha çok gayret etmemiz lazım. İnan hepiniz benim için çok önemlisiniz. Bu yüzden sizlerin anne olmanız da benim için çok önemli.
Tüp bebek sırasında hastaneden tanıştığım pek çok arkadaşımla görüşüyorum. Negatif sonuç alıp da ailesinden destek bulamadığı için yaşı ilerlediği halde kredi borcu bitene kadar beklemek zorunda olanlar var aralarında. Bu da çok üzücü. Yeni denemeler yapacak şansa bile sahip değiller. Dün telefonda bu arkadaşlarımdan biriryle konuştum. Gerçekten çok hak eden dostlarım var anneliği. Bir yandan da dün televizyonda gördüm fikirsiz ötesi bir herifin 4 karısından 21 çocuğu ve 61 torunu var. Herif pipişinin derdine düşüp patır patır doğurtmuş. Ekmek bulgurla karın doyuruyorlar. Üstelik çocuklar da maşallah turp gibi kırmızı yanaklı. Şaşırdım kaldım. Biz ise bir tanesi için ne çileler çekiyoruz.
Neyse çok uzatım fıstığım. Sana bol şans diliyorum. Lütfen mümkün olduğunca stresi bir kenara bırak. Çünkü bebekler stresin olduğunu hissettikleri bir ortamda bulunmak istemiyorlar haklı olarak. Seni seviyorum canım.
ERVERDİ canım,
Çok haklısın Deniz Bulut aramıza tekrar dönmeli. Geçen Moni ile bir aradaydık. Çok haklı olarak "Deniz'in bebeğinin tutunmamasında kocasının tavrının çok etkili olduğunu" söyledi. Gerçektende oturup o herifin bir düşünmesi lazım. "Bu kıza en hassas döneminde destek olabildim mi" diye. Neyse söylenebilecek çok bir şey yok aslında.
Sen nasılsın bu arada canım. Biliyorum ki elinden geldiğince moralini iyi tutmaya çalışıyorsun. Bu da çok güzel tabi ki.
İLAYDA,
Kız nerden çıkarıyorsun sen "Deniz Bulut kızdı" laflarını. Bunun kızmakla bir alakası yok. Baştan negatif sonuç alsa bu kadar kötü olmazdı. Ama haklı olarak hamile olduğunu öğrenip bebeğini kaybetmek çok çok daha kötü bir duygu. Allah hiç kimseye yaşatmasın. Üstelik Deniz'ciğimin yaşadığı stresi kim yaşasa aynı şekilde davranırdı. Şu an haklı olarak morali çok bozuk. Toparlanmaya ihtiyacı var sanıyorum. Ama o bizim aramıza dönecek. Üzüntüsünü hepimiz canı-ı gönülden paylaşıyoruz. Peş peşe duyduğumuz bu haberler zaten hepimizi çok derinden etkiledi.
RÜZGAR'cığım,
Melek kalpli arkadaşım nasılsın. Heyecan başlamıştır sende de. Lütfen son günlerini stressiz geçirmeye çalış. Çok fazla dışarı çıkma kalabalık ortamlar grip mrip. Ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Rüzgar'cık nasıl. Anneye tekme tokat girişiyor mu gene.
Ben yarın doktorumla görüşmeye gidiyorum. Neyse seni ve göbişteki bebişini öpüyorum.
WATERS
Aramıza hoş geldin.
DİLKALMAN,
Hamilelik nasıl gidiyor canım.
Bütütn dostlarım hepinizitek tek öpüyorumm.
deniz bulut'un bir şeye kızdığını sanmıyorum, yanlış anlaşılma var sanırsam
RüzgarDeniz'cim merhaba, DenizKarabulut ile ilgili o yazı nasıl benim ismim altında gözüktü bilmiyorum gerçi siteyi yeni kullanmaya başladım bazı zorluklar yaşıyorum ama o yazıyı ben yazmadım. Deniz Karabulut hakkında bir şey bilmiyorum henüz onunla ilgili yazılar varsa da okuyamadım bir yanlış anlaşılma olmasın..
RüzgarDeniz'cim merhaba, DenizKarabulut ile ilgili o yazı nasıl benim ismim altında gözüktü bilmiyorum gerçi siteyi yeni kullanmaya başladım bazı zorluklar yaşıyorum ama o yazıyı ben yazmadım. Deniz Karabulut hakkında bir şey bilmiyorum henüz onunla ilgili yazılar varsa da okuyamadım bir yanlış anlaşılma olmasın..
Pardon DenizBulut diyecektim, DeniKarabulut yazmışım özür dilerim.öffff..o yazı nasıl yazıldı anlamadım bir de isim hatası yaptım. Deniz'ler çok fazla karıştırması yeni biri için zor olmuyor. Neyse..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?