Karamel canım,
Çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. Bu kordon işini bilmiyordum.
Amin canım. Hepimize inşallah. Allah senin de gönlündekini kucağına versin hayırlısıyla ve sağlıkla. Tekrar ne zaman doktora gideceksin. İnşallah güzel mucizen devam eder.
Defne'yi merak etmemek imkansız. İnşallah mis gibi Ceylin'ini kokluyordur şimdi huzur içinde. Ama sanıyorum doğum sonrası uzun bir süre annemlerde olacağım için ben de sizi biraz habersiz bırakabilirim. Ama hepinizi çok özleyeceğim.
Vaterss,
Tekrar hoş geldin aramıza canım-. Evet ben de son ayımdayım. Bebek bekliyorum. Allah izin verirse bir oğlum olacak. Darısı inşallah sizlere. Ayrı ayrı hepinize inşallah.
Evet maalesef büyük konuşmak istemiyorum ve bunları sorgulamak. Ama sorgulamadan da duramıyorum. Gereksiz yere oksijen tüketen afedersin insanlıkla zerre kadar alakası olmayanlar nasıl bu kadar kolay çocuk yapıyor diye. Benim bebeğim tüp bebekle oldu. Hastanede deneme sırasında bir de akıldan noksan çift vardı.Kayınvalidesi kayınpederi getirmiş çocuk yapsınlar diye. Töbe töbe. Allah''ın gücüne gitmesin ama böyle şeyleri gördükçe inanamıyorum gerçekten. Hani biz bile çok şükür sağlıklı halimizle kırk endişe yaşıyoruz. O yüzden sizlerin ve bizlerin anne olmasını çok istiyorum.
Evet. Deniz Bulut'cuğumla beni çok karıştırıyor herkes. Tabi bir de Rüzgar Deniz'imiz var. Hatta Deniz Karayurt değil, Karabulut diyorlar bana bazen yanlışlıkla. Önemli değil. İstediğini diyebilirsin biz anlıyoruz sonuçta.
Rüzgar Deniz'in alıntı yazısında "Deniz Bulut çok kızdı galiba" lafını senin söylemediğini de hepimiz anladık. Galiba Rüzgar'cığım alıntı yaparken yanlışkla senin isminin altına İlayda'nınkini almış. Önemli değil. KK'nın işleyişi beni de zorluyor genelde. Aslında bu konuda en profesyonelimiz ve hepimizin hocası Rüzgar'cığım. Ama o da haklı olarak son ayında olduğundan dalgın ve biraz heyecanlı olduğu için yanlışlık yapmıştır. Normalde hepimiz ondan öğrendik pek çok şeyi.
Evet canım. İşte bugün sezaryenle bebeğine kavuşacak olan Defnoş'umuz doğal yolla hamile kaldı. Rüzgar'cığım da tüp bebeğe hazırlanırken kendiliğinden hamile kaldı. Sanıyorum Serpil de doğal yolla kaldı. Bir tek ben tüp bebekle hamile kaldım. Sana bol şans. İnşallah hayırlısıyla kavuşursun sende bebeğine. Hem de doğal yolla.
Canım, sağol iyiyim, bugün kontrolümüz vardı, çok şükür herşey yolunda dedi doktorumuz. Hatta ultrasonda 40 haftaya denk gözüküyor dedi... 3,365 gr olmuş, tabii bunları duyunca heyecanım daha da arttı, pazar günü babamlarla istanbula gidiyorum inşallah, doktora ve eksik kalan alışverişleri bitirmeye çıkacağım sadece, onun dışında evden çıkmam :) Bu grip olayı beni de çok ürküttü. Bizim buralarda yok çok şükür böyle bir tehlike ama İstanbul korkutuyor açıkçası. Sen de çok dikkat et canım, herkes çok dikkat etsin :) Rüzgar iyi teyzesi, kuvvetli yumruklar ve tekmeler savuruyor, çok irileştiği için doktor artık dönmez dedi, istemeseniz de sezeryan mecburi artık dedi :)RÜZGAR'cığım,
Melek kalpli arkadaşım nasılsın. Heyecan başlamıştır sende de. Lütfen son günlerini stressiz geçirmeye çalış. Çok fazla dışarı çıkma kalabalık ortamlar grip mrip. Ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Rüzgar'cık nasıl. Anneye tekme tokat girişiyor mu gene.
Ben yarın doktorumla görüşmeye gidiyorum. Neyse seni ve göbişteki bebişini öpüyorum.
Evet canım, şu saatlerde yavrusuna kavuşmuş olmalı, inşallah yakında bizi haberdar etme fırsatını bulur :)Bende Defne'ye sağlıklı , rahat bir doğum diliyorum. Muhtemel şimdi prensesi kollarındadır.
Deniz Karayurtcuğum, desteğin ve dostluğun için çok sağol. İnşallah sende şu zamanları rahat ve sağlıkla atlatır, bebişini koklarsın.
Evet canım, bunu ben de duydum, İstanbul'daki doktorumla konuşacaktım zaten :) Çok önemli bir konu. Ben ikinci bir çocuk düşünmüyorum yaşım yüzünden. O yüzden çok önemli bu kordon kanı :) Allah göstermesin, ileride ne olacağı belli olmazHamile Denizler önemli, (ama herkese inşallah lazım olur)
Kordon kanı bankası ( linkini kaybettim telefonları var) Şöyle toparlayayım, belki bir bebeğimiz olur ama 2. ye vakit kalmayabilir. O yüzden bizler için daha önemli.
Şimdi size bir kit veriyorlar acil bir doğum olur diye yanınızda güvence olarak kalıyor acil birşey olurda yetişemezlerse (acil doğumda) doktorunuz kanı alıyor.
Yoksa sizle birlikte doğuma girip kanı alıp bankaya götürüyorlar.
Kiti verirken 300 € + kan bankaya ulaşınca 700 € (7 taksitte)
sonra yıllık saklama ücreti 100€
Kızlar bu bebekler büyük masraflarla geliyor ama son bir gayret bu işide halledin derim. Yemeyin içmeyin bunu yapın.
Yok canım, merak etme, bir karışıklık olduğu belli :)RüzgarDeniz'cim merhaba, DenizKarabulut ile ilgili o yazı nasıl benim ismim altında gözüktü bilmiyorum gerçi siteyi yeni kullanmaya başladım bazı zorluklar yaşıyorum ama o yazıyı ben yazmadım. Deniz Karabulut hakkında bir şey bilmiyorum henüz onunla ilgili yazılar varsa da okuyamadım bir yanlış anlaşılma olmasın..
Teşekkürler arkadaşım, beni utandırıyorsun ya :kedi:Rüzgar Deniz'in alıntı yazısında "Deniz Bulut çok kızdı galiba" lafını senin söylemediğini de hepimiz anladık. Galiba Rüzgar'cığım alıntı yaparken yanlışkla senin isminin altına İlayda'nınkini almış. Önemli değil. KK'nın işleyişi beni de zorluyor genelde. Aslında bu konuda en profesyonelimiz ve hepimizin hocası Rüzgar'cığım. Ama o da haklı olarak son ayında olduğundan dalgın ve biraz heyecanlı olduğu için yanlışlık yapmıştır. Normalde hepimiz ondan öğrendik pek çok şeyi.
Evet canım. İşte bugün sezaryenle bebeğine kavuşacak olan Defnoş'umuz doğal yolla hamile kaldı. Rüzgar'cığım da tüp bebeğe hazırlanırken kendiliğinden hamile kaldı. Sanıyorum Serpil de doğal yolla kaldı. Bir tek ben tüp bebekle hamile kaldım. Sana bol şans. İnşallah hayırlısıyla kavuşursun sende bebeğine. Hem de doğal yolla.
Evet canım benim de aklım Defne'de :) Amiin, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Selam Arkadaşlar,
Sabahtan beri aklım Defne'de. Eminim, bebişi kollarındadır. Bu topiğe Mart-Nisan ayından beri geliyorum ve bildiğim kadarıyla da ilk annemiz Defne. Allah analı babalı büyütsün, huzurla, mutlulukla güzel ailelerinin tadını çıkarsınlar inşallah.
Rüzgar Deniz'cim, nasılsın, Rüzgar bebeğimiz nasıl? Geldin mi İStanbul'a? Çok az zaman kaldı, kalan günler de kuş gibi uçup gitsin ve kucağına Rüzgar bebeği kondursun. Çok öpüyorum canım, Allah kolaylıklar versin.
Canım çok iyiyiz sağolasın :) İstanbul'a pazar günü geliyorum canım inşallah. Amin canım, inşallah çok çabuk geçer zaman, inan sabrım kalmadı desem yeridir. Fiziksel olarak rahat olsam belki bu kadar acele etmeyeceğim ama ne uyku namına bir şey kaldı ne de ağrılar kramplar peşimi bırakıyor. Neyse bunlar olması gereken günler, sıktım dişimi bekliyorum :) Ben de çok öpüyorum canım, doğuma giderken tek tek isimlerinizi söyleyip dua edeceğim hepiniz için :)
Harikasın Karamel'ciğim Şeniz Bravo valla... Benim sizleri bırakmaya hiç niyetim yok onu söyleyeyim. Arada sırada da olsa işleri yoluna koyana kadar ara ara uğrarım ama sonra yine son sürat yanınızda olup hepinizi takip edeceğim ve destek olacağım :)Avşar Bebeğin annesi , ben kordon kanı işini iyice düşün derim. İnşallah Allah hiç kimseyi o kanlara muhtaç etmez ama genede bir güvence
Herada, canım ben tamamen olmamış gözle bakıyorum ama belli mi olur bir mucize daha gerçekleşir. Bir haftada büyümeyen kese, 2 günde 2 katına çıktı. Belkide leylek içine bir bebek bırakmıştır.
Tekrar söylüyorum biz, bir elin parmakları kadar insan, kader birliği yaptık bebek olsada , olmasada....
Arkadaş olduk, hatır sorup iyi haber alıyoruz. Yavaş yavaş bebeklerimizin (Denizler, Defne) büyümesine şahit olacağız. Yeni tedavilere destek olacağız.
O yüzden yokum, girmiyorum vs kabul etmiyorum nokta.
Canım, sağol iyiyim, bugün kontrolümüz vardı, çok şükür herşey yolunda dedi doktorumuz. Hatta ultrasonda 40 haftaya denk gözüküyor dedi... 3,365 gr olmuş, tabii bunları duyunca heyecanım daha da arttı, pazar günü babamlarla istanbula gidiyorum inşallah, doktora ve eksik kalan alışverişleri bitirmeye çıkacağım sadece, onun dışında evden çıkmam :) Bu grip olayı beni de çok ürküttü. Bizim buralarda yok çok şükür böyle bir tehlike ama İstanbul korkutuyor açıkçası. Sen de çok dikkat et canım, herkes çok dikkat etsin :) Rüzgar iyi teyzesi, kuvvetli yumruklar ve tekmeler savuruyor, çok irileştiği için doktor artık dönmez dedi, istemeseniz de sezeryan mecburi artık dedi :)
Güzel haberlerini bekliyoruz canım, ben de seni ve Avşar bebişi öpüyorum canım :)
Evet canım, şu saatlerde yavrusuna kavuşmuş olmalı, inşallah yakında bizi haberdar etme fırsatını bulur :)
Evet canım, bunu ben de duydum, İstanbul'daki doktorumla konuşacaktım zaten :) Çok önemli bir konu. Ben ikinci bir çocuk düşünmüyorum yaşım yüzünden. O yüzden çok önemli bu kordon kanı :) Allah göstermesin, ileride ne olacağı belli olmaz
Yok canım, merak etme, bir karışıklık olduğu belli :)
Teşekkürler arkadaşım, beni utandırıyorsun ya :kedi:
Evet canım benim de aklım Defne'de :) Amiin, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Canım çok iyiyiz sağolasın :) İstanbul'a pazar günü geliyorum canım inşallah. Amin canım, inşallah çok çabuk geçer zaman, inan sabrım kalmadı desem yeridir. Fiziksel olarak rahat olsam belki bu kadar acele etmeyeceğim ama ne uyku namına bir şey kaldı ne de ağrılar kramplar peşimi bırakıyor. Neyse bunlar olması gereken günler, sıktım dişimi bekliyorum :) Ben de çok öpüyorum canım, doğuma giderken tek tek isimlerinizi söyleyip dua edeceğim hepiniz için :)
Harikasın Karamel'ciğim Şeniz Bravo valla... Benim sizleri bırakmaya hiç niyetim yok onu söyleyeyim. Arada sırada da olsa işleri yoluna koyana kadar ara ara uğrarım ama sonra yine son sürat yanınızda olup hepinizi takip edeceğim ve destek olacağım :)
RüzgarDeniz'cim, senin ve bebeğinin iyi olduğuna sevindim. Son ay en zorudur tüm fiziksel sıkıntıların pik yaptığı bir dönem ama az kaldı Rüzgar 'ına kavuşmaya .Bence bugünlerin tadını çıkar doğduktan sonra tüm rahatlıklar bitiyor yaşamın Rüzgar'dan önce ve sonra diye ikiye bölünecek zamanla. İstanbul'a gelip kalabalık ortamlara gireceksen kesin maske tak ben burada alışveriş merkezlernde tek tük maskeli insanlara rastlıyorum kimsede yadıryamıyor üstelik hamilesin aman dikkatli ol.Sezeryan günü belli olmadı herhalde.
RüzgarDeniz'cim, senin ve bebeğinin iyi olduğuna sevindim. Son ay en zorudur tüm fiziksel sıkıntıların pik yaptığı bir dönem ama az kaldı Rüzgar 'ına kavuşmaya .Bence bugünlerin tadını çıkar doğduktan sonra tüm rahatlıklar bitiyor yaşamın Rüzgar'dan önce ve sonra diye ikiye bölünecek zamanla. İstanbul'a gelip kalabalık ortamlara gireceksen kesin maske tak ben burada alışveriş merkezlernde tek tük maskeli insanlara rastlıyorum kimsede yadıryamıyor üstelik hamilesin aman dikkatli ol.Sezeryan günü belli olmadı herhalde.
Hülya'cım,
Benim ilk denememde ilaçları kestikten beş gün sonra adet olursun demişlerdi ve söyledikleri gibi de oldu. Yine de doktoruna bir danış derim. İnşallah bir sonraki denemende bunlara hiç gerek kalmaz da hamileliğinin tadını çıkarırsın.
rüzgar denizcim allah sana da kolaylıklar versin tatlı telaşlar ve fiziksel sıkıntılar geçecek bebişini kucağına alacaksın misler gibi koklayacaksın. biliyorum sen de bunları düşünüp kendini daha iyi hissediyorsundur. allah dualarını kabul etsin canım
Alabama'cığım, güzel sözlerin ve iyi dileklerin için çok teşekkürler :) Pazar günü İstanbul'a gelmek üzere yola çıkıyorum inşallah. Pazartesi kesin doğum tarihim belli olacak. Sık sık girip kendimden haber vermeye çalışacağım. Amin canım, dualarım hepinizle, hatta doğuma girerken bile dua edeceğim tek tek :) Kendine iyi bak canım :)denizler vallahi bende sizleri karıştırıyorum rüzgar deniz ve deniz karayurt arkadaşlarım siz hemen hemen aynı tarihlerde doğuracaksınız inşallah değil mi? canlarım ikinizi de allah bir avazda kurtarsın ikinizde mis kokulularınıza bir çırpıda sağlıkla kavuşun inşallllahhhhh
Alabama'cığım, güzel sözlerin ve iyi dileklerin için çok teşekkürler :) Pazar günü İstanbul'a gelmek üzere yola çıkıyorum inşallah. Pazartesi kesin doğum tarihim belli olacak. Sık sık girip kendimden haber vermeye çalışacağım. Amin canım, dualarım hepinizle, hatta doğuma girerken bile dua edeceğim tek tek :) Kendine iyi bak canım :)
karamelcim ben uzak kaldım gecmisi de okuyamadım hamilesin ve bebegin kalbi atmıyormu kac haftalıksın
karamelcim Allah hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin guzelim.... bizim bebekler neden bu kadar inatcı kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?