38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Merhaba Deniz'cim çok az kalmış en sıkıntılısı son bir ay zaten ama bugünlerin tadını çıkar oğlun geldiğinde hiçbirşeye zamanın olmayacak. Yeni anne olanların kusuruna bakılmaz aramasalarda çünkü insanın tuvalete gidecek zamanı bile olmuyor tabi bebişin durumuna göre hatta çok güneşin doğuşunu seyeredebilirsin .

İnanası gelmiyor insanın akıl hastası ve getirmişler bebekleri olsun diye bu nasıl mantık bence doktorlar yapmamalı. Bebekler..çocuklar çok saf çok temiz onları doğurup sokağa bırakmakla olmuyor bu işler ,oluyor gibi gözüksede onların minicik yüreklerinde beyinlerinde büyük yaralar açılıyor farkında değiller .Dediğin gibi biz birtanesini yapacağız ona iyi bir gelecek hazırlayacağız diye uğraşırken onlar bu işi çok kolay hem de birden fazla yapabiliyorlar tabi Allah'ın gücüne gitmesin ama insanın aklından geçebiliyor.

İnşallah ben de size ilerleyen zamanlarda iyi haberler verebilirim tabi bekleyen herkesten alırız bu ay sonu umarım..

Canım, sağol iyiyim, bugün kontrolümüz vardı, çok şükür herşey yolunda dedi doktorumuz. Hatta ultrasonda 40 haftaya denk gözüküyor dedi... 3,365 gr olmuş, tabii bunları duyunca heyecanım daha da arttı, pazar günü babamlarla istanbula gidiyorum inşallah, doktora ve eksik kalan alışverişleri bitirmeye çıkacağım sadece, onun dışında evden çıkmam :) Bu grip olayı beni de çok ürküttü. Bizim buralarda yok çok şükür böyle bir tehlike ama İstanbul korkutuyor açıkçası. Sen de çok dikkat et canım, herkes çok dikkat etsin :) Rüzgar iyi teyzesi, kuvvetli yumruklar ve tekmeler savuruyor, çok irileştiği için doktor artık dönmez dedi, istemeseniz de sezeryan mecburi artık dedi :)

Güzel haberlerini bekliyoruz canım, ben de seni ve Avşar bebişi öpüyorum canım :)
Evet canım, şu saatlerde yavrusuna kavuşmuş olmalı, inşallah yakında bizi haberdar etme fırsatını bulur :)
Evet canım, bunu ben de duydum, İstanbul'daki doktorumla konuşacaktım zaten :) Çok önemli bir konu. Ben ikinci bir çocuk düşünmüyorum yaşım yüzünden. O yüzden çok önemli bu kordon kanı :) Allah göstermesin, ileride ne olacağı belli olmaz

Çok teşekkür ederim canım :) Evet, ne kadar zor olabilir ki diyordum ama çok zromuş gerçekten. Fiziksel sıkıntılar yüzünden pek tadını çıkaramıyorum desem yeridir. Dün gece resmen arkama yastıkları dizdim ve oturarak uyumaya çalıştım. Sol tarafıma yatmaktan sol bacak kemiğim isyan etmeye başladı, yarım saatte bir uyandırmaya başladı, bir yandan gözümden uyku akarken bir yandan bacağımın sancısıyla uğraşıyorum, neyse geçecek günle ve dediğin gibi yaşantımız Rüzgar'dan önce ve Rüzgar'dan sonra diye ikiye bölünecek. Bunun farkındayım :) Dün doktorumla konuştuğumda zaten bana maskeyi önerdi, bol bol ve uzun uzun ellerinizi yıkayın, başka da bir şeye gerek yok zaten dedi. Ben de maske takmaya karar verdim. İsterse millet uzaylı desin :) Sezeryan günüm Ptesi belli olacak canım. Ayın 18 ile 24'ü arası bir tarih, kesin güne İstanbul'daki doktorumla karar vereceğiz :) Hakkımızda hayırlısı diyorum :)

Kızlar sizlere birşey sorucam.Ben hani pazartesi beta hcg 6'ya düşünce ilaçları bıraktım ya o günden beri adet olmayı bekliyorum hala adet olamadım.
Benim ilk tüp denememde de böyle biyokimyasal gebelik olmuştum değerim daha yüksek olduğu halde ilaçları kestikten sonra yarınsı günü adet olmuştum.Bu konuda bir fikri olan var mı acaba?
Ayrıca wateers arkadaşım sen de hoşgeldin arkadaşım.

Hülya'cım,

Benim ilk denememde ilaçları kestikten beş gün sonra adet olursun demişlerdi ve söyledikleri gibi de oldu. Yine de doktoruna bir danış derim. ınşallah bir sonraki denemende bunlara hiç gerek kalmaz da hamileliğinin tadını çıkarırsın.

Günaydın kızlar,

Nasılsınız ?

Heradacığım adet oldun mu, doktora gittin mi

Hereda arkadaşım cevabın için teşekkür ederim.Akşam adet oldum da rahatladım ben de.Sen başladın mı tedaviye canım?

merhaba herkese
waters hoşgeldin arkadaşım. heradacım sanırım hala regl olmayı bekliyorsun. bu ay korunmamış olsaydın vallahi yoksa hamilemisin diyecektim. :) gerçi olmaz diye birşey yok herşey olabilir hayırlısı bakalım. bende bi değişiklik yok 2010 u bekliyorum. işe güce takılıyorum. fazla düşünmüyorum. herşey kısmet. ama sen hiç merak etme herkesi merak ediyorum ve herkesin ne durumda olduğunu takip etmeye çalışıyorum. ve inan okumadığım sayfa yok. ve kk ya sadece bu topik için geliyorum. inşallah herkes mutluluğuna kavuşacak.
denizbulut hala gelmemiş. herkes gibi bende onu merak ediyorum umarım herşey onun adına en güzel şekilde çözülür. çıtır hamilelelerimizden doğum haberi hala alamadık değil mi? defne çarşamba demişti sanki öyle hatırlıyorum. hiç mi haber yok kendisinden acaba?

rüzgar denizcim allah sana da kolaylıklar versin tatlı telaşlar ve fiziksel sıkıntılar geçecek bebişini kucağına alacaksın misler gibi koklayacaksın. biliyorum sen de bunları düşünüp kendini daha iyi hissediyorsundur. allah dualarını kabul etsin canım

denizler vallahi bende sizleri karıştırıyorum rüzgar deniz ve deniz karayurt arkadaşlarım siz hemen hemen aynı tarihlerde doğuracaksınız inşallah değil mi? canlarım ikinizi de allah bir avazda kurtarsın ikinizde mis kokulularınıza bir çırpıda sağlıkla kavuşun inşallllahhhhh

Alabama'cığım, güzel sözlerin ve iyi dileklerin için çok teşekkürler :) Pazar günü İstanbul'a gelmek üzere yola çıkıyorum inşallah. Pazartesi kesin doğum tarihim belli olacak. Sık sık girip kendimden haber vermeye çalışacağım. Amin canım, dualarım hepinizle, hatta doğuma girerken bile dua edeceğim tek tek :) Kendine iyi bak canım :)

inşallah güzel haberlerini alacağız. Dua kısmı çok duygulandırdı beni :) hepimiz adına sağolasın arkadaşım

kizlarrrrrrrrr beni tekrar aranıza alırmısınız?
ikiz gebeydim asilama ile kalpleri atmadı kopup gittiler benden.. simdi yine hamile kalmaya ugrasıyorum..
bugun bazı test sonuclarımı aldım protein s 60-123 deger aralıklarında olması gerekirken bende 47 cıktı henuz doktorumla konusmadım bu kotu bisi mi kızlar ya ..

hoşgeldin esterya ne demek aranıza alırmısınız zaten sen aramızdaydın :)

valla o konuyu hiç bilmiyorum ama diğer kızlar bayağı bilgili kesin yorum yaparlar.

kızlar, yarın kontrol var bakalım ne olacak ne gebelik belirtisi , ne düşük belirtisi var.

Hangisi önümü tıkamayacaksa o olsun kürtaj yada düşük. Ama gönlüm düşükten yana.

Bir arkadaş diyorki eğer sen bunları düşünürken bebek duruyorsa utanmayacak mısın (

ınşallah o haklıdır ama %0,01 oda mucizedir.

karamelcim ben uzak kaldım gecmisi de okuyamadım hamilesin ve bebegin kalbi atmıyormu kac haftalıksın

karamelcim ben uzak kaldım gecmisi de okuyamadım hamilesin ve bebegin kalbi atmıyormu kac haftalıksın

canım kısaca, ocakta hamile kalmıştım kalp atışlarını duymuştuk aama kaybettik. Tam ikili test için rand aldığımız günden 2 gün önce kanamam başlamıştı.

Şimdi 30 Eylülde aşılama oldu. Kan testim 2 ye katladı 160-412 kese gözüktü (hep olması gereken gibiydi) ama bir hafta sonra kese büyümedi ve bozuldu. 2 gün sonra doktora gittim kese toparlanmış ve büyümüştü.

Şimdi ise yarını bekliyorum. Ne oldu bilmiyorum ne kanama oldu, ne hamile belirtisi var.

2 doktorda (bir tüp bebek) düşerse daha iyi olur görüşünde ama bilmiyorum. yarın öğreneceğim. Bugün tam SAT a göre 7+0 ama .... aklına gelebilecek hiçbir belirti yok

karamelcim Allah hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin guzelim.... bizim bebekler neden bu kadar inatcı kızlar ya

geçen yaşadığın tam bir kabustu 2 ay kendime gelemedim.

bir el boğazımı , bir el kalbimi sıktı.

Yaştan dolayı geç hamile kalabileceğimi veya hamile kalamayacağımı biliyordum. Aama cehalete bakki hamile kaldım ya tamam dedim , doğurulur sandım. Eğer dursaydı şu aralar 1 aylık olacaktı ((

Ama şimdi hiç umutlanmadım olmayabilirde dedim. Bir kalp atışı falan duymadık ya, kese var bebek yok. Bu beni üzdü ama öbürü gibi mümkün değil olmadı.

Bu hamile olmadığımı öğrenmek gibi oldu, öbürü evladımı kaybetmekti

o yüzden ki hemen araştırmalara başladım , doktora gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…