38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Hakkında hayırlısı olsun seni zora sokmayacak bir cevap alırsın inşallah. Daha önce bir arkadaşa da yazdım bu gecikmelere artık güven olmayacak mı diye..bir belirti yoksa düşme yönünde veya regli olma yönünde bana umut var gibi gözüküyor. Kesecik hiç yoktan yere toparlanmıştı ve şimdi büyümüştür ve anneciğine tutunuyıor olabilir. Her ne ise insan çok umutlandığında da biliyorum sonra çok üzülüyor.. İçini rahat tut ,Allah'a dua et ve yarın inşallah senin dediğin gibi olumsuz ise önünü tıkamayacak bir haber alırsın.

amin canım çok sağol

hoşgeldin esterya.umarım hepimiz dileğimize kavuşuruz.test sonuçlaınla ilgili üzgünüm bir bilgim yok.ama nette araştırabilirsin hoşçakal

sevgili karamel;hadi hayırlısıyla yarın bir gitte gel dr dan bir an önce haberlerini bekliyorum

kızlar bugün 2 aylık bir erkek bebek sevdim kucağıma aldım.çok tatlıydı onunla konuştum söylediklerime hııı hıı diye cevap verdi çok tatlıydı maşallah inanın ben erkek çocuğu sevemem sanırdım sanki olursa hep kızım olucakmış gibi gelirdi bana.ama inanın o kadar tatlıydı o kadar sevimliydiki sıpa.inanamıyorum yaa.offffffffff bu beni daha çok heveslandirdi..genetik test yaptırmıştık eşimle birlikte.sanırım emin olmak istedileruzmanlar tekrar vermiştik kan.şimdi sonuç bekliyorumiyi bir şey beklemiyorm ama ne ise ne varsa çıksın artık .ona göre yön vermek istiyorum hayatıma...umarım tekrar denerim.......ve inşallah bir daha ya gerek kalmaz.çünklü bir dahanın olmayacağını biliyorum

şu sonuçları bir alıyim ne kadar hastane varsa gezeceğim ona göre karar vereceğim........hayırlısıyla....herkese sevgilerimi yolluyorum hoşçakalın

Kizlar selam
karamel insallah yarin guzel haber alirsin.
Erverdi umarim senin de hersey yolunda gider ve tedavine bir an once baslar hayirli sonuclar alirsin.
Sevgili denizler bebisinizi kucaginiza almaya cok az kaldi. ne guzel ya sizin adiniza ben heyecanliyim.
Sevgili defne simdi mis kokulu kizini almistir kucagina herhalde. ama hastenede oldugu icin girip bize haber veremiyordur.
Serpil de dogurmustur herhalde.
Bana gelince iyiyim, yeni evimize yerlestik. Yeni doktorumuza gittik ama ultrason yapmadi ((
Burda isler bir garip kizlar, gereksiz hicbir sey yapmiyorlar. ancak 4 hafta sonra USG yapacaklarmis (
tabii ben cok korkuyorum hergun kendimi yokluyorum. Belirtilerim var mi karnim buyumudu mu diye, nerdeyse kafayi yiyicem. Bir dahaki kontrolumde kan testleri ve USG de bebisin ense kalinligi falan olculecek. Daha ilk randevumuzda yastan dolayi Down sendromu riski oldugunu soyledi ve amniyosentez ya da daha erken yapilan CVS yaptirmak istiyormusunuz diye sordu. Biz de once kan testlerini yapalim dedik allah korusun risk cikarsa tabii yapariz dedik. Bazi kadinlar hic kan testi bile yapmiyormus burda, yani bebek ne olursa olsun dogurmayi dusundukleri icin hicbir sey yapmiyorlarmis. Bakalim 4 hafta sonra gittigimde hersey belli olucak yani.
Cok korkuyorum kizlar. Tabii ki Allahima sukrediyorum ama elimde degil korkmamak. Allah korusun sanki yine bir sey olucak ve sevincim yarim kalacak diye.
insallah hepimiz icin guzel seyler olur.
Bu arada deniz bulutla haberleseniniz var mi, nasil oldu acaba? Cok merak ediyorum onu. Tabii cok zor yasadiklari.
neyse kizlar simdilik benden haberler bu kadar.
Hepinize sevgiler

evet cnm benımde aynı olmuştu 5.cı gunu adet olmustum bırazda sbret ıstersen

Erverdi canım, testlerin güzel çıkacak ve bir daha deneyeceksin.

Roniyamcığım aman çok yorma kendini fakat orada işler ne zor öyle ama herşey güzel gelişecek endişe etme, oranı buranı da elleme :)))

Benim dr. 12,30 da ama dediğim gibi tüp bebek yolumu uzatmayacak bir sonuçla karşılaşırım inşallah.

Tüp bebek için konuştuğum başka bir doktor sperm sizin, yumurta sizin bunları yine yaşayabilirsiniz tek fark tüp bebek hamile kalma sürenizi kısaltabilir ve çok yumurta elde edileceği için kalitelileri bulunabilir dedi.

Böyle işte kızlar gelince haberdar ederim.

unutmadan sabah aklıma geldi çok istememe rağmen 2 hamilelik haberini de çok donuk karşıladım. ınsan bağırır sevinir ağlar vs acaba dedim insan ileride yaşacaklarını bir şekilde hissediyor mu ? Yani benimle kalmayacaklarını hissettiğim için mi öyle donuk ve tepkisizdim.

not : Deniz Bulut çok kızıyorum ama neredeysen hemen gel

Selam Kızlar,

Öncelikle bugün dualarım Karamel ve Deniz Bulut'la.

Karamel'cim, inşallah hakkında hayırlı haberlerle döneceksin. Şansın bol olsun, gün boyu aklımda olacaksın canım benim.

Bildiğim kadarıyla Deniz Bulut'un en zor günü bugün. Allah yardımcısı olsun, belli mi olur belki doğal yollardan hamile kalır gelecek ay.

Rüzgar Deniz'cim, maşallah diyorum Rüzgar Bebeğe. 40 haftayla uyumluysa, sana öğretmenler günü öncesi hediyesi olarak gelecek bence. Doğuma giderken isimlerinizi aklımdan geçireceğim demişsin. Allah razı olsun, ne hoşuma gitti bu bilemezsin. Allah kalan günlerinde rahatlıklar kolaylıklar versin. Sana soğan kürünü soracağım, ne zaman başlamak gerekiyor diye.

Çünkü,

Kızlar ya, perşembe günü dayanamadım doktorumu aradım. Çünkü lekelenme desem lekelenme değil, söküldü desem söküldü değil birşeyler oluyordu iki gündür. Doktorum yurtdışındaydı ama tedavimi birlikte yürüteceği doktora yönlendirdi beni. Meğer doğum kontrol hapı (ben yıllar önce bir ay kullanmıştım ve hatırlamıyorum bile ne etkisi olmuştu) yüzünden rahim zarı inceldiğinden döküntü pek az olurmuş, yani ben 2 gündür adet oluyormuşum.

Neyse, doktora gittim, hayatımda ilk kez nur topu gibi bir kistim olduğunu öğrendim. 24 mm. Dolayısıyla tedavi bir sonraki aya attı. Adamın doğasını bozuyor vallahi bu tedaviler. Dedim ki, 'bak kızım, beğenmediğin az dozlu aşılama tedavisinde, tamam erken çatladı ama 2 tane yumurtan oldu. Bu da arkadan gelenmiş. Maşallah bilgim dahilinde 3 tane olgun yumurta. Ne yapalım, bu ay olmasın, geç olsun, güç olmasın. Bu doktoru da çok sevdim. Bilgilerimi alırken yaşımı sordu ve ben gayet mutsuz bir halde 40 deyince, yapmayın böyle, ne var yaşınızda, değerleriniz çok güzel ve daha önce geçirilmiş bir hamileliğiniz var. işimiz kolay, lütfen yaşı kafaya takmayın, tedavimizle bir ilgisi yok yaşınızın dedi. Kistime daha etkili olur diye başka bir doğum kontrol hapı verdi, 21 gün sonra tekrar gidicem, 15 mm'in altına düşme olmazsa hemen aspire ederiz dedi. Ne yapalım, eşim başak burcu, bu durumda herşey yolunda giderse, eve bir başak burcu daha gelecek.

Rüzgar Deniz'cim, soğan kürü uygulayayım diyorum ama Saraçoğlu'nun sitesinde periyodun kaçıncı günü başlamak lazım bulamadım. Bir yerde okudum periyod bitiminden 7 gün sonra diyor, bir başka yerde regle 10 gün kala diyor, sen ne zaman yapmıştın?

Hülya'cım, sevindim canım adet olmuşsun. ıyi bak kendine.

Alabama'cım, teşekkür ederim canım, regli dönemi kapris yapmışım işte ıyi olmana sevindim, doğru diyorsun, ben de artık ne yapalım kısmet diyorum, biz üzerimize düşeni yapalım da. Bu arada önerdiğin filmi edindim sonunda, umuyorum bu hafta seyredeceğim. Sonrasında konuşuruz umarım.

Yeni annelerimizi ben de merak ediyorum, sevgili annelerimiz umarım bizi daha fazla merakta bırakmaz.

Esterya, hoşgeldin arkadaşım. Aynı dönemde hamile kalmıştık, aynı dönemde de kürtaj. ınşallah bu tedavilerimiz nazlı bebeklerimizi getirir bize. Protein s konusunu gerçekten bilmiyorum arkadaşım, umarım bilen birileri şimdiye dek sana yardımcı olmuştur. Bol şanslar.

Karamel'cim,
içim burkuldu, yaşadıklarımızı ne güzel anlatmışsın kaybettiğimiz bebeklerimizle ilgili. Aynen ben de senin gibi, işin zor kısmı hamile kalmaktı, kalp atışı dahil herşey yolundaydı, kendime dikkat edersem hiçbir sorun olmaz, yaşasın bebeğim oluyor olmuştum ama... Neyse, inşallah bugün güzel haberlerini alacağız, düşük belirtin olmaması çok güzel, e biliyorsun henüz hamilelik belirtileri için de erken. Hamilelik haberini donuk karşılaman o kadar normal ki, kendimizi korumaya alıyoruz bir şekilde, daha önceden ne kadar üzülebildiğimizi bildiğimiz için. Herşey yolunda gidecek inşallah. Çok öperim arkadaşım. Senden haber almak için gireceğim sık sık bugün.

Erverdi'cim, canım arkadaşım. ınşallah genetik testiniz iyi sonuçlanacak, ne kadar zaman sonra çıkıyor. ınşallah bu tedavilerimiz hepimizin son olur, hamilelik haberlerimizi paylaşırız canım. Bol şanslar, dualarım seninle.

Roniyam'cım,

Yeni evinde güle güle otur canım. Az kaldı,bebek sesiyle şenlenecek evin inşallah.

Ne yapalım, yaştan dolayı bu testleri hep yaptıracağız. Ben o noktalara geldiğimizde yüzümüzün güleceğini umut ediyorum açıkçası, içini ferah tut arkadaşım. Bol keyifli, sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik geçir umarım.

Deniz Karayurt'çum, canım benim (bak ben de senin gibi renklendiriyorum artık, takibi daha kolay oluyor cidden, sağolasın akıl için), nasılsın? Avşar bebeğimiz nasıl? Kontrol nasıl geçti? Haberdar et bizi canım, merakta bırakma.

Hepinizi çok öpüyorum kızlar.

Son düzenleme:
karamel'e;hayır canım bence gerçekçi bakıyorsun olaylara ondan.gözle görülür birşeyler elde etmeden temkinli davranıyorsun bana göre

Heradacım merhaba canım.. dun doktora gittim adetimin 8. gunu idi 13mm buyuklugunde bir yumurtam gelismis, dr 8. gune gore buyuk bir yumurta sanırım erken yumurtlamıssın dedi. ve yumurta takibi yapacak bugun tekrar gidecegim.
Biliyormusunuz 31 martta ve 2 agustosta bu sene iki kurtaj yasadım. 1. sinde bos gebelikti 2.sinde asılama ile hamile kalmıstım gelismedi kalpleri atmadı yavrularn. ve dun usg de yine bir yumurta gorunce bir tuhaf oldum korkularım bastı.. icim bi garip.
bu ay adetimden beri her sabah ve aksam bal ile hazırladıgım tarcın ve çaksır otu karısımını yedim acaba bu nedenlemi bu kadar cabuk buyudu yumurtacıgım :)
ne kadar cok kafaya takıyoruz ya.. yazdıklarımdan da belli karmakarısıgım

Herada, doktorunu bende çok sevdim ne güzel sırf sana değil hepimize moral oldu.

kistine gelince inşallah doğum kontrol hapıyla geçecek ve sadece bir ay kaybetmiş olacaksın.

Geçen yazmıştım sanırım, tüp bebek yaptıracağım doktor (telefonda) kürtajdan hemen sonra bekleme süresini doğum kontrol hapıyla geçirki kist olmasın demişti. Bende, hiç olmadı ki şimdiye kadar demiştim.

Bak sende de olmamış ama olabiliyor.

Hepimiz yakında uzman doktor ünvanını alacağız hiç merak etmeyin. Mektepli değilde alaylı olarak :)))))))))))

Esterya, maşallah anacım ne güzel büyütmüşsün o yumurtayı öyle. Ben bu hamileliğimde 11,gün 26-27 mm di ve hamile kaldım inşallah seninde öyle olur. Hatta kızlar bilir niçin büyüdü , çok büyümüş diye kederlenmiştim

Sevgili hamişler öpüyorum sizi. Maşallah bebişlere.

karamelim canım benim iyikide beni hatırladın ve buraya tekrar geldim yuvaya dönmüş gibi oldum canım ya...

karamelim canım benim iyikide beni hatırladın ve buraya tekrar geldim yuvaya dönmüş gibi oldum canım ya...

sen hep aklımdaydın, hiç çıkmadın ki :)))

bir süre bekledim , baktim başka yerlere yazıyorsun olmasssssss dedim geri gelmeli :)

ama sen bizi unutmuştun ((

yasadıklarım o kadar zor geldiki bir sure herseyden koptum... yine aynı surecteyim.. cok korkuyorum..

herşey geçecek herşey güzel olacak ve biz birgün bebeklerimizle ilgili sohbet edeceğiz.

inşallah güzel haberlerini alacağız. Dua kısmı çok duygulandırdı beni :) hepimiz adına sağolasın arkadaşım
Ne demek arkadaşım? Hepimiz kader arkadaşıyız, hepimiz bebek hasreti çekmiyor muyuz? Bizi bizden başka kim daha iyi anlayabilir ki? Tabii ki dua edeceğim ve Rabbim kabul edecek inşallah :)
Canım, inşallah bizim ulaştığımız günlere sen de ulaşacaksın :) Lütfen bu günlerinin tadını çıkar canım. Ayrıca amniyosentezin ne kadar ürkütücü, ne kadar zor bir süreç olduğunu çok iyi bilirim. Ama korkma hayatım, herşey yolunda gidecek ve o sonuçlar da güzel çıkacak :)
Herada'cığım, yukarıda Karamel'e de açıkladım, yaşadıklarımızı ancak biz biliriz, sizi en iyi sizlerin yaşadıklarını bilen biri anlayabilir. Hepiniz benim için o kadar önemlisiniz ki :) Her birinizin anne olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum.

Doktorun mükemmel biri bu arada, aynı benim doktorum gibi. Son kontrolümüze gittiğimde ona "bu bebek sizin sayenizde oldu, verdiğiniz moral, destek ve motivasyon bizi ayakta tuttu ve tamam bitti bu iş dediğimizde, hayır devam, hiçbir sorun yok demiştiniz" dedim. Gerçekten inanılmaz bir moral vermişti bize. Yani böyle bir doktorla inan bana her şey yolunda gidecek eminim.

Gelelim soğan suyu kürüne. Ben reglimin son gününde başlamıştım küre. Onu da TV'de Saraçoğlu söylemişti. İnşallah faydasını göreceksin canım :) Kolay gelsin.
Tekrar hoşgeldin canım :)
yasadıklarım o kadar zor geldiki bir sure herseyden koptum... yine aynı surecteyim.. cok korkuyorum..
Korku yok, umutsuzluk yok, bebekler bu tür negatif şeyleri sevmezler :)
herşey geçecek herşey güzel olacak ve biz birgün bebeklerimizle ilgili sohbet edeceğiz.
Eveeeeeeetttttttt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…