hoşgeldin esterya ne demek aranıza alırmısınız zaten sen aramızdaydın :)
valla o konuyu hiç bilmiyorum ama diğer kızlar bayağı bilgili kesin yorum yaparlar.
kızlar, yarın kontrol var bakalım ne olacak ne gebelik belirtisi , ne düşük belirtisi var.
Hangisi önümü tıkamayacaksa o olsun kürtaj yada düşük. Ama gönlüm düşükten yana.
Bir arkadaş diyorki eğer sen bunları düşünürken bebek duruyorsa utanmayacak mısın(
İnşallah o haklıdır ama %0,01 oda mucizedir.
Hakkında hayırlısı olsun seni zora sokmayacak bir cevap alırsın inşallah. Daha önce bir arkadaşa da yazdım bu gecikmelere artık güven olmayacak mı diye..bir belirti yoksa düşme yönünde veya regli olma yönünde bana umut var gibi gözüküyor. Kesecik hiç yoktan yere toparlanmıştı ve şimdi büyümüştür ve anneciğine tutunuyıor olabilir. Her ne ise insan çok umutlandığında da biliyorum sonra çok üzülüyor.. İçini rahat tut ,Allah'a dua et ve yarın inşallah senin dediğin gibi olumsuz ise önünü tıkamayacak bir haber alırsın.
kizlarrrrrrrrr beni tekrar aranıza alırmısınız?
ikiz gebeydim asilama ile kalpleri atmadı kopup gittiler benden.. simdi yine hamile kalmaya ugrasıyorum..
bugun bazı test sonuclarımı aldım protein s 60-123 deger aralıklarında olması gerekirken bende 47 cıktı henuz doktorumla konusmadım bu kotu bisi mi kızlar ya ..
Kızlar sizlere birşey sorucam.Ben hani pazartesi beta hcg 6'ya düşünce ilaçları bıraktım ya o günden beri adet olmayı bekliyorum hala adet olamadım.
Benim ilk tüp denememde de böyle biyokimyasal gebelik olmuştum değerim daha yüksek olduğu halde ilaçları kestikten sonra yarınsı günü adet olmuştum.Bu konuda bir fikri olan var mı acaba?
Ayrıca wateers arkadaşım sen de hoşgeldin arkadaşım.
karamelim canım benim iyikide beni hatırladın ve buraya tekrar geldim yuvaya dönmüş gibi oldum canım ya...
Ne demek arkadaşım? Hepimiz kader arkadaşıyız, hepimiz bebek hasreti çekmiyor muyuz? Bizi bizden başka kim daha iyi anlayabilir ki? Tabii ki dua edeceğim ve Rabbim kabul edecek inşallah :)inşallah güzel haberlerini alacağız. Dua kısmı çok duygulandırdı beni :) hepimiz adına sağolasın arkadaşım
Canım, inşallah bizim ulaştığımız günlere sen de ulaşacaksın :) Lütfen bu günlerinin tadını çıkar canım. Ayrıca amniyosentezin ne kadar ürkütücü, ne kadar zor bir süreç olduğunu çok iyi bilirim. Ama korkma hayatım, herşey yolunda gidecek ve o sonuçlar da güzel çıkacak :)Kizlar selam
karamel insallah yarin guzel haber alirsin.
Erverdi umarim senin de hersey yolunda gider ve tedavine bir an once baslar hayirli sonuclar alirsin.
Sevgili denizler bebisinizi kucaginiza almaya cok az kaldi. ne guzel ya sizin adiniza ben heyecanliyim.
Sevgili defne simdi mis kokulu kizini almistir kucagina herhalde. ama hastenede oldugu icin girip bize haber veremiyordur.
Serpil de dogurmustur herhalde.
Bana gelince iyiyim, yeni evimize yerlestik. Yeni doktorumuza gittik ama ultrason yapmadi((
Burda isler bir garip kizlar, gereksiz hicbir sey yapmiyorlar. ancak 4 hafta sonra USG yapacaklarmis(
tabii ben cok korkuyorum hergun kendimi yokluyorum. Belirtilerim var mi karnim buyumudu mu diye, nerdeyse kafayi yiyicem. Bir dahaki kontrolumde kan testleri ve USG de bebisin ense kalinligi falan olculecek. Daha ilk randevumuzda yastan dolayi Down sendromu riski oldugunu soyledi ve amniyosentez ya da daha erken yapilan CVS yaptirmak istiyormusunuz diye sordu. Biz de once kan testlerini yapalim dedik allah korusun risk cikarsa tabii yapariz dedik. Bazi kadinlar hic kan testi bile yapmiyormus burda, yani bebek ne olursa olsun dogurmayi dusundukleri icin hicbir sey yapmiyorlarmis. Bakalim 4 hafta sonra gittigimde hersey belli olucak yani.
Cok korkuyorum kizlar. Tabii ki Allahima sukrediyorum ama elimde degil korkmamak. Allah korusun sanki yine bir sey olucak ve sevincim yarim kalacak diye.
insallah hepimiz icin guzel seyler olur.
Bu arada deniz bulutla haberleseniniz var mi, nasil oldu acaba? Cok merak ediyorum onu. Tabii cok zor yasadiklari.
neyse kizlar simdilik benden haberler bu kadar.
Hepinize sevgiler
Herada'cığım, yukarıda Karamel'e de açıkladım, yaşadıklarımızı ancak biz biliriz, sizi en iyi sizlerin yaşadıklarını bilen biri anlayabilir. Hepiniz benim için o kadar önemlisiniz ki :) Her birinizin anne olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum.Selam Kızlar,
Öncelikle bugün dualarım Karamel ve Deniz Bulut'la.
Rüzgar Deniz'cim, maşallah diyorum Rüzgar Bebeğe. 40 haftayla uyumluysa, sana öğretmenler günü öncesi hediyesi olarak gelecek bence. Doğuma giderken isimlerinizi aklımdan geçireceğim demişsin. Allah razı olsun, ne hoşuma gitti bu bilemezsin. Allah kalan günlerinde rahatlıklar kolaylıklar versin. Sana soğan kürünü soracağım, ne zaman başlamak gerekiyor diye.
Çünkü,
Kızlar ya, perşembe günü dayanamadım doktorumu aradım. Çünkü lekelenme desem lekelenme değil, söküldü desem söküldü değil birşeyler oluyordu iki gündür. Doktorum yurtdışındaydı ama tedavimi birlikte yürüteceği doktora yönlendirdi beni. Meğer doğum kontrol hapı (ben yıllar önce bir ay kullanmıştım ve hatırlamıyorum bile ne etkisi olmuştu) yüzünden rahim zarı inceldiğinden döküntü pek az olurmuş, yani ben 2 gündür adet oluyormuşum.
Neyse, doktora gittim, hayatımda ilk kez nur topu gibi bir kistim olduğunu öğrendim. 24 mm. Dolayısıyla tedavi bir sonraki aya attı. Adamın doğasını bozuyor vallahi bu tedaviler. Dedim ki, 'bak kızım, beğenmediğin az dozlu aşılama tedavisinde, tamam erken çatladı ama 2 tane yumurtan oldu. Bu da arkadan gelenmiş. Maşallah bilgim dahilinde 3 tane olgun yumurta. Ne yapalım, bu ay olmasın, geç olsun, güç olmasın. Bu doktoru da çok sevdim. Bilgilerimi alırken yaşımı sordu ve ben gayet mutsuz bir halde 40 deyince, yapmayın böyle, ne var yaşınızda, değerleriniz çok güzel ve daha önce geçirilmiş bir hamileliğiniz var. işimiz kolay, lütfen yaşı kafaya takmayın, tedavimizle bir ilgisi yok yaşınızın dedi. Kistime daha etkili olur diye başka bir doğum kontrol hapı verdi, 21 gün sonra tekrar gidicem, 15 mm'in altına düşme olmazsa hemen aspire ederiz dedi. Ne yapalım, eşim başak burcu, bu durumda herşey yolunda giderse, eve bir başak burcu daha gelecek.
Rüzgar Deniz'cim, soğan kürü uygulayayım diyorum ama Saraçoğlu'nun sitesinde periyodun kaçıncı günü başlamak lazım bulamadım. Bir yerde okudum periyod bitiminden 7 gün sonra diyor, bir başka yerde regle 10 gün kala diyor, sen ne zaman yapmıştın?
Tekrar hoşgeldin canım :)karamelim canım benim iyikide beni hatırladın ve buraya tekrar geldim yuvaya dönmüş gibi oldum canım ya...
Korku yok, umutsuzluk yok, bebekler bu tür negatif şeyleri sevmezler :)yasadıklarım o kadar zor geldiki bir sure herseyden koptum... yine aynı surecteyim.. cok korkuyorum..
Eveeeeeeetttttttt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytherşey geçecek herşey güzel olacak ve biz birgün bebeklerimizle ilgili sohbet edeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?