kızlar ara ara baktim ama belki kaçırdıklarım olmuştur
umarim herkes iyidir ve de hamilelerin ve bebişlerin keyifleri yerindedir.
defne doğum yapacaktı yaptı mı? serpilinha da gün sayıyordu haber var mı?
roniyam inşş bebek sağlıkla yoluna devam ediyordur. inşşş bu denemede bebişini kucağına alacaksın. belirtiler duruyorsa o da duruyordur. en önemli belirti göğüs. çünkü kasık ağrısı vs bebek kaybedilse de devam ediyor. sabah bulantısı falan olması hep iyi şeyler. zaten çok bulanmasın miden bir de onunla uğraşma sadece arada bir ben buradayım desin yeter. inşş testlerin de güzel çıkacak.
herada bana da 2 sene önce kullandığım gonaphene kist yapmıştı. ondan 1 yıl önce 4 ay kullanmıştım birşy yapmamıştı. galiba yaşla da bu kist yapma olasılığı artıyor. benimki 2 ayda ancak geçmişti. 1 ay doğum kontrol hapı kullanmıştın bu da 2. ay olacak. öbür aya geçer herhalde. merak etme. senin yaşın henüz
tüp bebek için de hamilelik için de uygun.
hülya ben de geçen kimyasalda ilaçları kestikten 5 gün sonra adet olmuştum. ama herkeste aynı olmuyor birkaç gün farkediyor. endişelenme sen de zaten ya olmuşsundur ya da olmak üzresindir.
erverdi umarım genetik testlerinde bir sorun çıkmaz ve n kısa sürede başlarsın tedavine
deniz karayurt ve rüzgar deniz çok az kaldı. inşş allah bir avazda kurtarsın.
karamel ne diyeyim inşş tüp ile ikizlerin olur ve bunların hepsini unutursun. ben olacağına inanıyorum sadece biraz daha uğraşacaksın
kızlar bugün kürtajdaydım. medicana dr u seviyrum ama hastaneyi değil demiştim. kürtaj için önce doğumhaneye aldılar. saat 930 du. 11 e kadar doğum sancısı çeken bir hastanın yanında bekledim böylece yakınen nasıl birşey olduğunu da gördüm. benim başıma gelmeyecek ama bilmiyorum demem.:umursamaz: bu arada gıcık bir hemşire 2 kere sağ koldan damar açmayı denedi ama başaramadı.
klava:halbuki anestezi için sol kolu tercih ettiklerini ben bile öğrendim. neyse başka bir hemşire sol koldan başardı. dr 1130 da geldi. 1215 de yatakta ayılıyordum. 1 saat 15 dakika bekletiler. meğersem genetik test yapılacağı için tel mi ne bekliyorlamış. bana neyse. sabah tüp bebek kısmıyla konuşup anlaşıp imzamı vermiştim. bu kendi aralarındaki kopuklup beni öldürecek. sonuçta eve döndüm. canım sıkkın. çok yoruldum. keşke beni anlayıp destek olan bir eşim olsaydı. ama n çok ondan yoruldum mafoldumbenneyse haftaya inşş gidiyor belki daha çabuk toplanıım. ağustos sonundan bugüne kadar ağlamadan geçirdiğim gün sayısı 10 u geçmez. bu şekilde bebek nasıl tuttu ve bu kadar yaşadı o bile inanılmaz. doğal yoldan bir daha olmayacağı kesin çünkü eşimle barışmak istemiyorum. 2 kere daha ayılmıştık ve her geri geldiğinde daha da bencil ve kaba davrandı. bir daha denemeyeceğim eminim. kendimi ve sinirlerimi toplasam belki 2-3 ay sonra tekrar denemeyi düşünebilirdim ama kiminle? eşim ayrıyken gider ayak bebek yapma fikine yanaşmaz. zaten bebeğe de haksızlık olur herhalde. millet sperm bankasından alıp yapıyor ama. yurtdışında çok fazla olsa da bizim ülkede halen yalnız anne olmak zor ve alışılmamış. ne diyeyim hayırlısı buymuş
ben siteye çok fazla girmem artık çünkü girmek olanları hatırlatıyor ve çok acı veriyor. yine de arada bir bakıp tedavilerinizi bebeklerinizi ve güzel haberlerinizi takip etmeye çalışırım. sevgiyle kalın a.s.