38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

karamelim canım senden haber bekliyordum... uzulme diyemiycem..ne diyecegimi bilemiyorum
Ama biz inat onlar inat .. sonunda kaznan biz olucaz karamelim ben inanıyorum..

Geldim, kese iyice bozulmuş içinde bebek falanda yok.. Pazatesiye rand aldım

dışarıdaydım gelince hemen sana baktım canım.ufff ne diyeceğimi bilmiyorum sen soğukkanlısındır hadi ama bozma........biliyordun böyle olabileceğini.yine cesaretini topla.bir an önce bitsin ..sonra belki beraber başlarız bellimi olur.bende sonuç bekliyorum yine burada olacağız ...yine elele vereceğiz.hadi arkadaşım birbirimizden güç alalım.unutma güçlü olmak zorundayız.ama çok güçlü.yine sevgilerimi yolluyorum üzerinde hisset.inan yanındayım yalnız değilsin sevgili karamel...........

Karamel'cim,

Üzülüyorsundur ama canım benim, dik duruşunla bunu da atlatacağına inanıyorum. Ne yapalım, uğraşacağız işte. Pazartesi günü herşey bir çırpıda hallolacak inşallah. Bir sürpriz de senden bekliyorum ben, inşallah bir sonraki ay, tedaviye hazırlanırken ama tedaviye gerek kalmadan bebeğin ben geldim diyecek. ınşallah canım. Dualarımdasın.

Desteğin için de sağol güzelim, sabrederek güzel günlere varıcaz hep beraber inşallah.

Sevgili Esterya,

Güzel haberler getir bize doktordan, ne güzel azimli, çalışkan bir yumurtan var bu ay. İnşallah beklediğin bebeğin bu ay gelir sana.

kızlar ara ara baktim ama belki kaçırdıklarım olmuştur
umarim herkes iyidir ve de hamilelerin ve bebişlerin keyifleri yerindedir.
defne doğum yapacaktı yaptı mı? serpilinha da gün sayıyordu haber var mı?
roniyam inşş bebek sağlıkla yoluna devam ediyordur. inşşş bu denemede bebişini kucağına alacaksın. belirtiler duruyorsa o da duruyordur. en önemli belirti göğüs. çünkü kasık ağrısı vs bebek kaybedilse de devam ediyor. sabah bulantısı falan olması hep iyi şeyler. zaten çok bulanmasın miden bir de onunla uğraşma sadece arada bir ben buradayım desin yeter. inşş testlerin de güzel çıkacak.
herada bana da 2 sene önce kullandığım gonaphene kist yapmıştı. ondan 1 yıl önce 4 ay kullanmıştım birşy yapmamıştı. galiba yaşla da bu kist yapma olasılığı artıyor. benimki 2 ayda ancak geçmişti. 1 ay doğum kontrol hapı kullanmıştın bu da 2. ay olacak. öbür aya geçer herhalde. merak etme. senin yaşın henüz tüp bebek için de hamilelik için de uygun.
hülya ben de geçen kimyasalda ilaçları kestikten 5 gün sonra adet olmuştum. ama herkeste aynı olmuyor birkaç gün farkediyor. endişelenme sen de zaten ya olmuşsundur ya da olmak üzresindir.
erverdi umarım genetik testlerinde bir sorun çıkmaz ve n kısa sürede başlarsın tedavine
deniz karayurt ve rüzgar deniz çok az kaldı. inşş allah bir avazda kurtarsın.
karamel ne diyeyim inşş tüp ile ikizlerin olur ve bunların hepsini unutursun. ben olacağına inanıyorum sadece biraz daha uğraşacaksın
kızlar bugün kürtajdaydım. medicana dr u seviyrum ama hastaneyi değil demiştim. kürtaj için önce doğumhaneye aldılar. saat 930 du. 11 e kadar doğum sancısı çeken bir hastanın yanında bekledim böylece yakınen nasıl birşey olduğunu da gördüm. benim başıma gelmeyecek ama bilmiyorum demem.:umursamaz: bu arada gıcık bir hemşire 2 kere sağ koldan damar açmayı denedi ama başaramadı. klava:halbuki anestezi için sol kolu tercih ettiklerini ben bile öğrendim. neyse başka bir hemşire sol koldan başardı. dr 1130 da geldi. 1215 de yatakta ayılıyordum. 1 saat 15 dakika bekletiler. meğersem genetik test yapılacağı için tel mi ne bekliyorlamış. bana neyse. sabah tüp bebek kısmıyla konuşup anlaşıp imzamı vermiştim. bu kendi aralarındaki kopuklup beni öldürecek. sonuçta eve döndüm. canım sıkkın. çok yoruldum. keşke beni anlayıp destek olan bir eşim olsaydı. ama n çok ondan yoruldum mafoldumbenneyse haftaya inşş gidiyor belki daha çabuk toplanıım. ağustos sonundan bugüne kadar ağlamadan geçirdiğim gün sayısı 10 u geçmez. bu şekilde bebek nasıl tuttu ve bu kadar yaşadı o bile inanılmaz. doğal yoldan bir daha olmayacağı kesin çünkü eşimle barışmak istemiyorum. 2 kere daha ayılmıştık ve her geri geldiğinde daha da bencil ve kaba davrandı. bir daha denemeyeceğim eminim. kendimi ve sinirlerimi toplasam belki 2-3 ay sonra tekrar denemeyi düşünebilirdim ama kiminle? eşim ayrıyken gider ayak bebek yapma fikine yanaşmaz. zaten bebeğe de haksızlık olur herhalde. millet sperm bankasından alıp yapıyor ama. yurtdışında çok fazla olsa da bizim ülkede halen yalnız anne olmak zor ve alışılmamış. ne diyeyim hayırlısı buymuş
ben siteye çok fazla girmem artık çünkü girmek olanları hatırlatıyor ve çok acı veriyor. yine de arada bir bakıp tedavilerinizi bebeklerinizi ve güzel haberlerinizi takip etmeye çalışırım. sevgiyle kalın a.s.

Deniz Bulut'çum,

Diyebileceğim tek şey, senin mutluluğu çok ama çok hak eden biri olduğun. Biz buradakiler hep bir mucize peşindeyiz esasında, dolayısıyla senin için de mucize umut ediyor ve bekliyorum ben. Eşinle olmasa bile, nasıl olacaksa olacak ve sen isteklerine kavuşacaksın. Biliyorum şu an kuru bir avuntu gibi gelse de, ben senin anne olacağına hep inandım, bir şekilde bir mucize haberi vereceksin bana.

Lütfen iyi dinlen, kendine iyi bak. Bır şekilde bağlantıda kalmak isterim arkadaşım, seni çok öperim.

kızlar desteğiniz için teşekkürler diyecek birşey yok

umutsuz kul olmaz hesabı umudumu kaybetmek istemiyorum. Dr.um da bunu bildiği için çok hassas çalışacak buna eminim.

Deniz Bulut ne diyeyim arkadaşım, hakkında hayırlısı olsun. Gönlüm arkadaşlığımızı sürdürmekten ve senden hep haber almaktan yana ama buda senin tercihin diyecek bir söz yok.

İnşallah güzel haberlerle dönersin.

Deniz bulut ne diyecegimi bilemiyorum. Ama eminim bu gunleri atlatacaksin cunku sen guclu bir kadinsin. Esin konusuna gelince tabiiki onu en iyi sen bilirsin, nasil istiyorsan oyle yap.
Umarim hayat bundan sonra sana hep guzellikler getirir. siteye artik girmek istememeni gayet iyi anliyorum. hatirlarsan ben de oyle olmustum. Ne diyeyim ya canim arkadasim, lutfen kendine iyi bak ve lutfen ara ara girip kendinden haberdar et bizi.

EEEEE serpil merhaba diyip gittin. Ne bu simdi? Dogurdun mu ne yaptin, yazsana kizim meraktan oluyoruz burda.
Cok opuyorum seni ve belki de dogmus olan bebisini :)))

Kızlar hepinize merhaba,

KARAMEL canım,
Allah sabır versin. Tek teselli sanıyorum doktorlarının söylediği gibi sorunlu başladığı için, bu gebeliğinin sonlanıp bir an önce sağlıklı bir gebeliğe başlangıç yapmanın daha hayırlı olacağı. Bunu uzaktan söylemek kolay. Ama bazen hayır gözüken bir şey şer, şer gözüken bir şey hayır olabiliyor. O yüzden hakkında hayırlısı buymuş belkide. Çok zor çok acı verici de olsa.
Cesaretini çok takdir ediyorum. Önemli olan bundan sonrası. İnşallah kısa sürede hamile haberini yeniden alacağız. Hem bu sefer sağlıklı bir hamileleik yaşayacaksın.

DEDENİZ BULUT canım,
Hepimiz çokm özledik seni. Yaşadıkların çok zor. Allah yardımcın olsun. Ama hep aramızda ol ne olur. Seni seviyoruz biliyorsun.

HERADA'cığım,
O kadar haklısın ki. Bu işte beklemek insanı çok yıpratıyor. İnşallah bir an önce beklentilerin mutluluğa dönüşür. Doktorunu, arkadaşlarım gibi ben de çok sevdim. Zaten işin en önemli kısmı senin de onu sevmiş olman. Helal olsun adam yaş sorununu es geçmiş. Kist meselesini kafana takma. Sanıyorum o ilaçlarla düzeliyor.
Bende de şimdiye kadar ne kist ne başka bir şey olmamıştı bu kontrolümde polipmi miyom mu ne öyle bir şey çıktı. Bir de rahmimde tuhaf bir madde buldular. Patolojiye yolayacaklar.

ERVERDİ,Canım.
Demek sende eli sopalılardansın. :roflol: Umarım iyisisndir canım. Bu arada evet erkek çocuk bende sevmezdim. Ta ki yeğenim doğana kadar. Kızlar daha bilmiş oğlanlar daha saf oluyor. Yani onlarda kesinlikle çok tatlı oluyorlar.

RONİ canım,
Merak etme herşey güzel olacak. Yeni evin hayılrı olsun.

RÜZGAR'ım,
Anam yerim ben o tombiş oğlunu. 41 kere maşallah. Allah nazardan saklasın. 40. haftaya gelmiş olmançok iyi. Maşallah. Küçük prens annesinin karnında ne kadar kalırsa o kadar güzel. Benimki de 34 artı 5 günlük 2.720 gram olmuş. Öpüyorum ikiniz de.

ALABAMA, DEFNOŞ, SERPİL, MONİ kızlar hepinizi öpüyorum. Çok uzun yazamıyorum. Annemlerdeyim doğuma kadar ve annem bilgisayara izin vermiyor. Perşembe günü kontrolüm vardı NST'de sancı çıktı. Dün hastenede yattım. Resmen anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Doktorlar doğumu geciktirmek için müdahale ettiler. Gelen giden rahme tuşe attı. Bu arada rahimde tuhaf bir madde ve polipmi miyommu ne öyle bir şey çıktı. 4 torba serum verdiler ve diazem iğne filan vurdular. O tuhaf şeyi de patolojiye yollayacaklar. Neyse şimdilik bu kadar çok uzun yazamıyorum. Doğuma kadar annemlerdeyim çünkü annem gardiyan gibi başımda. (doğumdan sonra da)
Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum. Rüzgar'ım gibi ben de sizlere dua edeceğim. Hepiniziz seviyorum. Unuttuklarım kusura bakmasın. Çok hızlı yazdım. Doktor yatak istirahatı verdi tuvalet dışında kalkmayacakmışım.
Neyse öptüm tekrar.

sevgili karamel; kötünün iyisi sen en azından hamile kalabiliyorsun bu da birşeydir değilmi?demekki rahminde hamile kalmanı engelliyecek birşey yok.ne güzel.sorun yumurtalarda ise zaten artık tüp deniyeceksin.eh ordada kalitelisini seçicekler nasıl olsa.bir an önce şu iş bitsinde çabucak iyileşmeye bak oldumu arkadaşım

karamelcim hakkında hayırlısı buymuş demek ki.....Sana üzülme tarzı bir laf etmem gereksiz olur...ama şunu unutma Allahım herşeyi o kadar güzel kararlıyor ki,bu olayda da bizim görmediğimiz bir hayır vardır,inanıyorum....ınşallah pazartesi gününü hayırlısı ile geçirip sonra yolunu net olarak çizeceksin ve inan bana senin için hayırlısı olacak..Bunun için dua ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…