38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

deniz bulut arkadaşım çok geçmiş olsun ...Çok üzgün olduğunun farkındayım ve üzülmekte çok çok haklısın ama unutma arkadaşım bu dünyada şu anda en önemli olan kişi sensin..Kendin için ayakta durmak,sağlıklı olmak zorundasın..Sen şu anda hayatını karanlık görüyorsun ama unutma her karanlıktan sonra güneş doğar ve ben o güneşin hayatında en kısa zamanda doğmasını diliyorum...

Doğumu yaklaşmış arkadaşlar Allahım sizi bir avazda kurtarsın...Hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşallah....

Tedavi de olan ve yeni başlayacak arkadaşlar.... Allahım sizi çok uğraştırmadan en kısa zamanda ilk önce karınlarınızda sonra kucaklarınızda bebeklerinizi görmeyi nasip etsin inşallah...

sen yine 2 ayda iyi toparlamışsın karamel.ben daha geçen seneye kadar ultrason
resmini saklıyordum.yıllrca bakıp bakıp ağlamıştım delilik işte. şimdi öyle diyorum.şimdi her negatifimde ya da iptalimde suratıma bir yumruk yemiş gibi olurum.boğazım çok acır.bir kapı çarpılır suratıma asla giremezsin oraya.tarif edilmez bir duygu.hoş.yumruk yemenin nasıl birşey olduğunu bilmem de..ama hiçbir zaman niye ben demedim.sadece bilinmeyen birşey olduğuna inandım.spermimizde yumurtamızda vardı.bizde de en son bölünme durdu.4 hücrede kaldıi4 yumurta çöpe gitti.koca bir 0.demekki sen daha güçlüsün.güçlerimizi birleştirmeliyiz canım.şimdi komik birşey geldi aklıma hani çocukların bir oyunumu vardı çizgi filmmi neydi.güçlerini birleştirir birşey olurdu.tüh aklıma gelmedi. neyse işte sen hatırlarsan yazarsın velhaasılı arkadaşımağlatırsa mevla yine güldürür.inşallah artık gülenlerden oluruz hoşçakal canıminsan sayfaları okudukça dökülüveriyor işte....

tedavi de olan ve yeni başlayacak arkadaşlar.... Allahım sizi çok uğraştırmadan en kısa zamanda ilk önce karınlarınızda sonra kucaklarınızda bebeklerinizi görmeyi nasip etsin inşallah...

aaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Herada canim insallah bu defa hersey yolunda gider ve iyi bir hamilelik yasarsin.

Roniyam, sağol arkadaşım, çok teşekkür ederim. Ben de sana güzel ve keyifli bir hamilelik diliyorum hayatım.

meraba arkadaşlar ben de aranıza katılabilir miyim?

Hoşgeldin arkadaşım, inşallah sen de güzel haberler vererek şenlendirirsin bizleri.

voltrandan mı bahsediyosun. şu robot çizgifilm

meraba arkadaşlar. ben de 1 ay sonra 37 yaşımı dolduruyorum.14 ay önce evlendim.14 aydır bebek yapmaya çalışıyoruz. 2 kere hormon testleri yaptırdık herşey normal çıktı.1 kere kimyasal gebelik yaşadım. 1 kere yaşadığım için doktorlar yine olur dediler ama olmadı. son gittiğim doktor yumurtlama takibi yaptı ve 10. gün yumurtam çatladığında endometrium kalınlığı 6 buçuk mm di. benim yumurtam hızlı çatlıyormuş ve endometrium buna yetişmiyormuş. hormon ilaçları verdiler bu ay onlarla denedik. endom. 8 buçuk mm oldu ve 11. gün çatladı yumurta ama gebelik oluşmadı. ama biz çok sıkıldık. eşim de artık uzatmayalım gidelim memoriale tüp bebek merkezine diyor. henüz aşılama da yaptırmadım ama aşılamayla şans çok düşükmüş direk tüp yap diyolar. maddi durum da çok parlak değil ama eşim illa memorial diyor kredi alırız olsun artık diyor. yani kararsızım tecrübelerinizden faydalanmak istedim. bu arada fsh değerim 6 çıktı doktor iyi dedi.

selaaaaam
heradacım selam canım. eskileri okudum da kist olayını gördüm kistinden hemencik kurtulursun tedavine yelken açarsın inşallah. ben de evdeyim eşim maç seyrediyo bugün hava çok güzeldi bahçe keyfi yaptık mangal ve aile saadeti güzeldi. burdaki kenetlenme ve tam destek harika.
denizbulutcum senin adına üzüldüm hakkında hayırlısı olsun. unutma ki her kapanan kapının ardından yeni bir kapı mutlaka açılır. yaşın ...... (burda ufak bir kötü söz söyledim ama yazmadım:) sana mutlu bir beraberlik doğru bir insan diliyorum. anladığım kadarıyla ilişkin bitmiş durumda. inşallah bir an önce yollarınızı ayırırsınız. ve sen yeni bir aşka sevdaya yelken açarsın. güzelim 42 de olmaz 43 de olur bilemedin 44 bilemedin 45 sonu yok millet 50 sinde ikiz doğuruyo. sen iste yeter ve vazgeçme mutlu hayat arayışından. sonra geriye döner dersin ki vay be üç yıl önce neydim şimdi neyim.
karamelcim üzüldüm fakat herşeyin hayırlısı demiyor muyuz? sende hayırlına kavuşacaksın inşallah.

bu arada Herada sweet home alabama filmini diyorsun değil mi? iyi seyirler beğeneceksin eminim. gerçi çok yeni bir film değildir ama eğlenceli ve romantik bir film.

Sevgili Flowersun,

Yaşın genç, değerlerin iyi. Güveneceğin bir doktor edinmeni tavsiye ederim canım. Ben şahsen, aşılamayı es geçip tüp denemiş ve negatifle yıkılmıştım. Sonra tüpten gözüm korkunca, kendi doktorumun da tavsiyesiyle aşılama denedim ve ilk aşılamam olumluydu, gerçi 8. haftada kaybettim bebeğimi ama hamile kalmayı da başarmış oldum. Sonra bir negatif aşılama ve inşallah bir sonraki ay tüp denemesi yapıcam. Kendimi sana, aşılamayı o kadar da es geçmeyin demek için anlattım. Gerçi doktorum sana aşılama olmaz deseydi, elbette ki denemezdim. O yüzden diyorum ki işin başı doğru ellerde olduğunu hissetmek. Memorial'ı Deniz Bulut arkadaşımız çok tavsiye eder. Genelde de iyi şeyler duyuyorum hakkında. Senin için en doğru kararı, bu güzel değerlerine bakıp,seni güzelce muayene edecek yetkin bir doktor verecektir. Şansın bol olsun.

herada çok teşekkür ederim. yazdıkların çok faydalı oldu. evet yani aşılamayı es geçip tüp yaparsak negatif sonuçla hepten yıkılabilirim. çünkü insan tüp olursa kesin olacak gözüyle bakıyor. ama eşim aşılama yaptırıcaksak da memorialde yaptıralım diyor. fakat bir arkadaşım memorial aşılamayı tavsiye etmiyor ona harcayacağınız para ve eforu tüp bebek denemesine harcayın diyormuş. kararsızım yani. aslında doktorumuz çok ilgili ve titiz.o da 2 kere ilaçla deneyelim olmazsa 2 kere aşılama yapalım yine olmazsa tüp bebek merkezine gidersiniz demişti. ama ilk negatifle yıkılıp hemen tüp demeye başladık. gerçi bu 15. negatif sonuç. 1 kere pozitifti o da 5. haftada kaybettim.neyse yine uzun yazdım. umarım senin de olumlu sonuçlanır. bu arada umut tüp bebek mustafa bahçeciinin tüp bebek merkezi mi?

Selam Flowersun,

ıçinize en çok sinen yöntem en doğru yöntemdir, umarım doğru ellerde doğru tedaviyle bebeğine kavuşursun hayırlısıyla. Evet Umut da Bahçecinin, ben ilk tüp denemesini Bahçeci de yaptırmıştım, 2.yi orda düşünmüyorum açıkçası.

sevgili karayurt;şimdi sana yattığın yerde vakitte geçmez Allah kolaylık versin inşallah patoloji sonucun iyi çıkar.annendeymişsin doğuma kadar madem,arada iyi olduğunu yaz çık.sonucunu da söyle.karnın gerçekten çok sertmi.birkere hamile bir hemşireye dokunmuştum.çok sertti.tuhaf gelmişti..hadi hayırlı haberlerle.hoşçakal.monişe de selam.....

sevgili karamel sanırım dr dasın bugün.sağlıkla yeniden aramıza dönmeni bekliyorum.ben iyiyim demeni.sağlıcakla kal.ayağına yün çorap giy.sakın çok soğuk birşey yeme içme.şimdi çok hassas olursun

karamelim canım dualarımız seninle guzelimm..

arkadaslar ben cmtesi aksamı tekrar dr a gittim yumurtam 15 mm olmus bu aksam tekrar gidicem bakacak dualarını eksik etmeyin kızlar

Merhabalar,

Gecenlerde bir merhaba dedim sonrada baglanti koptu bir daha girme sansim olmadi..arkadaslar gecen cumartesi dogum yaptim.simdi bize gore dunyanin en guzelllll bebegini kucagimda tasiyorum.cok zor bir dogumdu ama inanilmasi zor,anlatilmasi imkansiz duygular icinde kizimi kucagima aldim.hani mutlulugun resmi olmazdi,oysa ben ve kizim dogumdan sonraki 5 dk. icinde mutlulugun pozunu vermisiz..sitedeki haberleri alamadim insallah herkes icin hersey yolundadir...tam dogum esnasinda sevgili kader arkadaslarim icin dua ettim,umarim dualarim kabul olur ve sizlerde bu duyguyu yasarsiniz...bebesim butun zamanimi aliyor firsat buldukca girecegim siteye,herkese booolll sans...

serpilcim gozun aydın Allah saglıklı sıhhatli bir şekilde buyutebilmeyi nasip etsin kızını, hayırlı guzel uzun omurler versin.. umarım dualarından bende nasibimi alırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…