38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

güle güle iyi günlerde büyüt annesi.hayırlı evlat olsun inşallah

Serpil'ciğim,

Gözün aydın. Allah analı babalı, kısmetli, mutlu bir hayat nasip etsin inşallah. ıyi dileklerin için de çok sağol. Bol keyifli günler diliyorum kızınla.

Karamel'cim,

Bugün dualarım seninle, inşallah kolayca atlatacaksın bugünü.

Esterya'cım,

Bol şanslar canım, inşallah müjdeli haber verirsin bizlere bu ayın sonunda.

Sepilinha arkadaşım analı babalı büyüsün kızın.Şansı da bol olsun.Ne güzel duygudur o bilirim.ılk günler şaşkın şaşkın gezmiştim ortada.Kendine bebeğine iyi bak arkadaşım.ıkinizi de öptüm canım.

Serpilcim tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun. Ne kadar mutlu oldugunu tahmin edebiliyorum, Allah bize de tattirsin insallah. Kendine ve kizina iyi bak.

neden memnun kalmadın mı bahçeciden? memorial ya da bahçeciye gitmeyi düşünüyorum ben de. memorialdeki tüp bebek merkezine 1 ay sonra gidip ben 2 kere aşılama denemek istiyorum öncelikle dicem sanırım.benim bir arkadaşım 6 kere aşılama yaptırmış. bir kere amerikanda 2 kere memorialde 3 kere de bahçecide. hiçbiri tutmamış ve sonra nıormal yoldan hamile kalmış hem de 1 yıl sonra 1 daha 2 tane oğlu var şimdi.o en iyisi bahçeci demişti bana.

Benim memnun kalmamam etkilemesin seni Flower. Bana özel bir tedavi içinde değilmişim gibi geldi açıkçası, bir toplu üretimin parçasıydım sanki. Ama elbette biliyorum ki çok memnun olan da var. Ben kafanı bulandırmayayım, neticede gidip konuşacak ve aklına en çok yatan yerde olacaksın tedavini, herkes illa ki memnun kalacak diye birşey yok. Umarım sen memnun kalır ve özlemle beklediğin müjdeyi alırsın.

Roniyam'cım,

Online görüyorum seni. Nasılsın, bebişin nasıl, umarım yorulmacalı günler bitmiştir ve evine yerleşmişsindir. Bebeğinin sesleriyle dolacak inşallah evin, kolaylıklar, keyifli bir hamilelik geçirmeni diliyorum canım benim.

kızlar, bahşeciyi bende beğenmemiştim.sanki otomasyona bağlamışlar.hemen gel yapalım .fazla da ilgi yok üstelik geçmişini de dinlemiyorlar.hemen eline lokantada menü verirler gibi tutuşturuveriyorlar fiyat listesini.hem de ne fiyat .uçuk.bu yüzden a...... hastanesini es geçmiştim.ama tabiiki kararı vericek olan sizsinizben kendi tecrübemi yazdım.gerçi Allahın bileceği iş olmaz olmaz hiç olmadık yerde de oluverir.onca para dökersin olmayınca da olmuyor.nasip kısmet işi yani

herada nerhaba canım.bu siteye bişeyler oluyor.açıkken kapalı kapalıyken açık gösteriyor .herada yarın genetik sonuçlarını alıcam.sonra benim içinde belki bir maraton başlıyacak merkezleri değerlendiricem.tabiii sonuca göre...çok iyi bişey beklemyorum.eşimde marfan sendromu bende kan pıhtılaşması var.bakalım artık.neyse halimiz çıksın falımız..........hoşçakal

Canim iyiyim sagol. Kendimi acaip yorgun hissediyorum, hic bir sey yapmaya gucum yok. Ayrica hep midem bulaniyor ve hic bir sey yiyemiyorum. Evimize yerlestik insallah bebisimiz bu evde dogacak hayirlisiyla. Sen nasilsin umarim her sey istedigin gibi olur. Cok sevgiler

Canlarım günaydın,

Dün 09,30 da randevum vardı 10,20 geçe eczaneden ilaçları alıyordum.

Doktorum sağolsun ben gitmeden herşeyi hazırlamış ben odaya girdğimde aneztezi uzmanı ve hemşire zaten hazır bekliyordu.

Hemen damar yolu açtılar, doktorum gelmeden uyumak istemiyorum dedim. Tabi dediler doktorum geldi. " ne o gözlerini kocaman açmışsın" dedi stres yaptığımı söyleyince ben yanındayım dedi kolumu sıkıca tuttu. O kadar rahatladım ki. Birde kürtaj sonucunu genetik merkeze gönderdik. Doktorum şimdi gereksiz 3-4 kereden sonra yapıyoruz desede hocam bu yaş 3-4 kereyi beklemez dedim (( Tamam için rahat edecekse gönderiyorum dedi.

Eşim odada ben gittikten sonra gazeteye söyle bir bakayım demiş daha 15 dk geçmedi geldin diyor.

Yatarken doktor geldi gene yanıma oturdu, tüp bebek için en doğrusu buydu bekleme süreni uzatmayacak bir yöntem ve titiz çalıştım herşey yolunda dedi.

Daha önceki gibi hemen hiç kanamam olmadı çok çok az , hiç ağrı sızı yok.

Durum bu kızlar, insanı en çok üzen doğumhane odasında kürtaj ama demek kısmet buymuş.

Belkide ikiz olacak tüple , hepinizi çok öpüyorum

karamelim cnm seni dun yasadıgını bende 2 defa yasadım.. o kadar iyi anlıyorum ki. dun yine yumurta takibine gittim iki defa kurtaj oldugum hastaneye .. yine jinekolojik masaya yattım.. Allahım dedim bu masaya bebeklerimi kucagma almak icinde yatmayı nasip et dedim. ve hepinize dua ettim kızlar.. Allah hayır dualarımızı kabul etsin

gözünüz aydın serpilcim. allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin. darısı olmayanların başına.

canım sanada geçmiş olsun. inşallah ikizlerin olur inşallah sıkıntılı günleri unutturacak mutlu günlerin olur.

bu tüp bebek merkezi seçme işi gerçekten zor neden insanlar işlerini düzgün ve istekli yapmazlar anlamıyorum. yani ekstradan bi de bu kaygıları yaşamamız mı gerekiyor. zaten çocuk sahibi olmak yeterince zorken birde artı olarak insanlar bunu bize bilerek ve isteyerek yaşatıyor. hemen eline fiyat listesini tutuşturanlar. tüp bebek tedavisinin sonucunu bile merak etmeyen insafsız doktorlar üç denemeyi aynı yerde yapalım diye kampanya yapıp son denemeye kadar başarıya özellik ulaşmamaya çalışanlar. yazıklar olsun. işte böyle olunca biz de herşeyi aştık doğru merkezi aramaya çalışıyoruz. birde bunu deneyerek parayı ödeyerek teyit etmek zorunda kalıyoruz. ayıp. inşallah bu parası çok ava çıkmış merkezler ve doktorlar bu forumları okuyor ve biraz olsun yüzleri kızarıyordur. hiç sanmıyorum....

esteryacığım bu benimde 2. oldu. o yüzden diyorum ya bizi bizden iyi anlayan olmaz.

duaların için sağol canım, inşallah hepimizin birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur.

Alabama canım çok sağol, eee bu işlemle bende senin gibi 2010 a kaldım.

Kızlar, fikirlerinize ihtiyacım var.

Doktorumu çok seviyorum ve güveniyorum. Aslında çok konuşmuyor ama işini iyi biliyor.
Hatta ben biraz fazla soru sorsam hemen kalkıp kapıya doğru yürüyor sanki beni uğurlarmış gibi ama biliyorum yeter anlamında yapıyor bu hareketi.

Fakat en beklenmedik anlarda inanılmaz şevkatli olabiliyor.

Hastane inanılmaz eski teknoloji örneğin kanda beta hcg bakacaklar ona bile bakamıyor anlaşma oldukları bir laboratuvara gönderiyorlar.

Ve etraf maalesef pis, wc lerinden çalışanlar bile enfeksiyon kapmış. (oradaki kızlarla gide gele arkadaş oldum onlar anlattı)

Ben nasılsa doktorum yapmaz / yapamaz diye biliyorsunuz geçen bir tüp bebek merkezi ile konuştum. Etilerde bu iş için kurulmuş kadın sağlığı ve tüp bebek merkezi. ınanılmaz şık, aletler edavatları son sistem, tertemiz. Tamam bunlar belki gösteriş kısmı ama doktor bizle 1,5 saat konuştu muayene etti ve cep telefonunu verdi. (Bilen arkadaşlar vardır belki ben 2 kez hamilelik yaşadım buna rağmen doktorumun cep telefonunu bilmem. Hatta ilk hamilelikte grip oldumdu ne yapacağım diye tel açınca azarlar gibi konuşmuştu)

Eşim tüp bebek merkezindeki doktoru çok beğendi işinin ehli diyor ve o orayı istiyor. Benim gönlümde de temiz pak ilgi içinde bu işi yaptırmak var.

Ancak şimdi anladığım sanırım benim doktor bu işi (tüp bebek) yapacak gibi. Derki size tüp bebek yapacağız.

Ama muhtemel ilaç ve yumurta takibi yapacak, belki yumurta toplayacak bir yerde döllendirecek ve ya orada ya mevcut yerde transfer edecek. Eşimi aşılama için bir lab yönlendirdi adam resmen stresten örnek veremeyecek hale geldi. Pis bir wc de örnek alındı. Ama o tüp bebek merkezinin sperm alma için odası dergi , video vs si var. En azında şık bir yer.

Fakat ben doktoruma nasıl diyeceğim başka bir yerde olacak diye , eşimde diyor gitmezsin olur biter diyor. Zaten artık biz tüp bebek yapacağız, normal tedavi geçti e ozaman ne farkeder. Hem normal tedavi bile olsa bu yeni yer yapar.

Yada şöylemi denir , ben burada yapılmadığı için sizin yapacağınızı tahmin etmedim nasılsa herhangi bir yere yönlendireceksiniz diye ben bir yer buldum.

Doktorumu seviyorum ama şöyle bu işi yapan bir yerde olsun diyorum. Orada sperm, burada yumurta toplama, şurada transfer olmasın.

Kızlar ne yapayım bilemiyorum, çok uzun oldu affola

Son düzenleyen: Moderatör:
Karamel'cim çok geçmiş olsun canım,

Ben senin yerinde olsam doktorumla konuşurum. Durum çok iç açıcı değil anladığım kadarıyla ama mühim olan işlerinin ehli olmaları. Bana doktorum, bu işte doktorun payı %25 civarıdır esas önemli olan laboratuvarı diyor. Doktorun konusunda hiçbir endişen yok, bunu ona da belirtisin, ama böyle bir işleme gireceksin gerisinin de en az kendisi kadar iyi olduğuna dair açıklamayı doktorunun yapması, seni ikna etmeye çalışması lazım.

Ben kendi doktoruma siz ne derseniz o dediğim halde, işlemi yapacağı merkezi de bildiğim halde, tüpe geçiş kararı için ayrı bir görüşme yaptık ve herşeyi tek tek anlattı bana. Burada içinin rahat olması çok önemli. Allah korusun tecrübeyle biliyorum, aşılamada negatifi görmekten çok ama çok ağır tüpte negatifi görmek. Sonrasında insan keşke demek istemiyor. Doktoruna bir şans ver derim, hala seni tatmin etmiyorsa o zaman başka yerlerle görüş arkadaşım. Eşini de bir şekilde ikna edersin eğer son kararın başka bir yere geçmek olursa.

Heradacığım, anladım canım. Ben kürtajdan sonra muhtemel 35-40 gün arası adet görüyorum bu da demek ki aralık sonu, bir adet daha dersek ocak sonu olur.
O zamana kadar sizlerle ortak bir fikir birliğine varırız.

Eşim hiç karışmaz sadece fikrini söyler, çünkü işin sonunda sen böyle demiştin dememi istemez.

Erverdi'cim, hayırlı sonuçlarla dön inşallah. Bundan sonraki yolculuğunda sana kolaylıklar ve bol şanslar diliyorum. Umarım bu tedavilerimiz, bebeklerimizi kucaklamaya giden yolda son tedavilerimiz olur, yeni denemelere gerek kalmaz.

Karamel'cim, aceleden yazmayı unutmuşum. ınşallah dün yaşadığın, bebek öncesi aştığın son engeldir, bundan sonra hep iyi haberlerini alırız diye umutlanıyorum. ıkiz bebek isteyenler kervanına hoşgeldin; kürtaj sonrası ben de tutturdum ikiz olsun ikiz diye. ıNşallah Allah gönlümüze göre, hayırlısıyla bebeklerimizi verir.

Karamel ve Alabama arkadaşlarım, bir senedir uğraşıyorum bu tedavilerle. Her ay bu ay olsun, ne olur bu ay olsun diye dua ederek, ümit ederek geçiyor. Artık duamı, dileğimi değiştirdim. Kendimi ne kadar paralarsam paralayayım vakti gelmeden olmuyor bu işler, Rüzgar Deniz ile hemfikirim bu konuda. Dolayısıyla artık, umarım bebeğime bu ayki tedaviyle bir adım daha yaklaşıyorumdur diyorum. Ne olur 2010'a kaldı diye üzülmeyin, olsun, hayırlısı olsun, sağlıklısı olsun, 2010'da olsun. Çok öpüyorum sizleri.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…