- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Merhabalar,
Gecenlerde bir merhaba dedim sonrada baglanti koptu bir daha girme sansim olmadi..arkadaslar gecen cumartesi dogum yaptim.simdi bize gore dunyanin en guzelllll bebegini kucagimda tasiyorum.cok zor bir dogumdu ama inanilmasi zor,anlatilmasi imkansiz duygular icinde kizimi kucagima aldim.hani mutlulugun resmi olmazdi,oysa ben ve kizim dogumdan sonraki 5 dk. icinde mutlulugun pozunu vermisiz..sitedeki haberleri alamadim insallah herkes icin hersey yolundadir...tam dogum esnasinda sevgili kader arkadaslarim icin dua ettim,umarim dualarim kabul olur ve sizlerde bu duyguyu yasarsiniz...bebesim butun zamanimi aliyor firsat buldukca girecegim siteye,herkese booolll sans...
Selam Flowersun,
İçinize en çok sinen yöntem en doğru yöntemdir, umarım doğru ellerde doğru tedaviyle bebeğine kavuşursun hayırlısıyla. Evet Umut da Bahçecinin, ben ilk tüp denemesini Bahçeci de yaptırmıştım, 2.yi orda düşünmüyorum açıkçası.
neden memnun kalmadın mı bahçeciden? memorial ya da bahçeciye gitmeyi düşünüyorum ben de. memorialdeki tüp bebek merkezine 1 ay sonra gidip ben 2 kere aşılama denemek istiyorum öncelikle dicem sanırım.benim bir arkadaşım 6 kere aşılama yaptırmış. bir kere amerikanda 2 kere memorialde 3 kere de bahçecide. hiçbiri tutmamış ve sonra nıormal yoldan hamile kalmış hem de 1 yıl sonra 1 daha 2 tane oğlu var şimdi.o en iyisi bahçeci demişti bana.
Roniyam'cım,
Online görüyorum seni. Nasılsın, bebişin nasıl, umarım yorulmacalı günler bitmiştir ve evine yerleşmişsindir. Bebeğinin sesleriyle dolacak inşallah evin, kolaylıklar, keyifli bir hamilelik geçirmeni diliyorum canım benim.
Merhabalar,
Gecenlerde bir merhaba dedim sonrada baglanti koptu bir daha girme sansim olmadi..arkadaslar gecen cumartesi dogum yaptim.simdi bize gore dunyanin en guzelllll bebegini kucagimda tasiyorum.cok zor bir dogumdu ama inanilmasi zor,anlatilmasi imkansiz duygular icinde kizimi kucagima aldim.hani mutlulugun resmi olmazdi,oysa ben ve kizim dogumdan sonraki 5 dk. icinde mutlulugun pozunu vermisiz..sitedeki haberleri alamadim insallah herkes icin hersey yolundadir...tam dogum esnasinda sevgili kader arkadaslarim icin dua ettim,umarim dualarim kabul olur ve sizlerde bu duyguyu yasarsiniz...bebesim butun zamanimi aliyor firsat buldukca girecegim siteye,herkese booolll sans...
Canlarım günaydın,
Dün 09,30 da randevum vardı 10,20 geçe eczaneden ilaçları alıyordum.
Doktorum sağolsun ben gitmeden herşeyi hazırlamış ben odaya girdğimde aneztezi uzmanı ve hemşire zaten hazır bekliyordu.
Hemen damar yolu açtılar, doktorum gelmeden uyumak istemiyorum dedim. Tabi dediler doktorum geldi. " ne o gözlerini kocaman açmışsın" dedi stres yaptığımı söyleyince ben yanındayım dedi kolumu sıkıca tuttu. O kadar rahatladım ki. Birde kürtaj sonucunu genetik merkeze gönderdik. Doktorum şimdi gereksiz 3-4 kereden sonra yapıyoruz desede hocam bu yaş 3-4 kereyi beklemez dedim(( Tamam için rahat edecekse gönderiyorum dedi.
Eşim odada ben gittikten sonra gazeteye söyle bir bakayım demiş daha 15 dk geçmedi geldin diyor.
Yatarken doktor geldi gene yanıma oturdu, tüp bebek için en doğrusu buydu bekleme süreni uzatmayacak bir yöntem ve titiz çalıştım herşey yolunda dedi.
Daha önceki gibi hemen hiç kanamam olmadı çok çok az , hiç ağrı sızı yok.
Durum bu kızlar, insanı en çok üzen doğumhane odasında kürtaj ama demek kısmet buymuş.
Belkide ikiz olacak tüple , hepinizi çok öpüyorum
karamelim cnm seni dun yasadıgını bende 2 defa yasadım.. o kadar iyi anlıyorum ki. dun yine yumurta takibine gittim iki defa kurtaj oldugum hastaneye .. yine jinekolojik masaya yattım.. Allahım dedim bu masaya bebeklerimi kucagma almak icinde yatmayı nasip et dedim. ve hepinize dua ettim kızlar.. Allah hayır dualarımızı kabul etsin
herada nerhaba canım.bu siteye bişeyler oluyor.açıkken kapalı kapalıyken açık gösteriyor .herada yarın genetik sonuçlarını alıcam.sonra benim içinde belki bir maraton başlıyacak merkezleri değerlendiricem.tabiii sonuca göre...çok iyi bişey beklemyorum.eşimde marfan sendromu bende kan pıhtılaşması var.bakalım artık.neyse halimiz çıksın falımız..........hoşçakal
Canim iyiyim sagol. Kendimi acaip yorgun hissediyorum, hic bir sey yapmaya gucum yok. Ayrica hep midem bulaniyor ve hic bir sey yiyemiyorum. Evimize yerlestik insallah bebisimiz bu evde dogacak hayirlisiyla. Sen nasilsin umarim her sey istedigin gibi olur. Cok sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?