38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Karamel arkadaşım geçmiş olsun olsun canım.İnşallah bu son kürtajın olacak.Benim de 3 kürtajım var.Hepsi 8 haftalık civarıydı.Bir de benim hamileliklerim çok kötü oluyor.İlk 3 ay bulantım çok kötü oluyor.O kadar işkenceyi çekiyorum bir de üstüne gidiyorsun kontrole kalp atışı yok.Ardından biraz bekleyelim diyor dr'um.Ve kaçınılmaz son kürtaja geliyor sıra.Onun için bu duyguyu iyi bilirim.Hele yaş da biraz ilerlediyse insan panik olmaya başlıyor tabi.Allah tan hayırlısı tabi.İnşallah tüp bebekle ikizlerine hamile kalacaksın arkadaşım.Çünkü sen çok kolay hamile kalıyorsun.Sen hangi merkezde tüp bebeği deniyceksin canım?

Esterya arkadaşım, diğer arkadaşlarıma ettiğim dualar senin için de geçerli. UMarım bu son olur. UMarım artık o masaya bebek kontrolü için yatarsın. Bol şanslar arkadaşım.

Hadi erverdi güzel haberler ve maraton startı bekliyoruz. Özelden yazdığım bütün destekler için çok ama çok teşekkürler.

Hereda arkadaşım sen de inşallah çok yakınlaşmıssındır bebeğine canım.Sen bu ara neler yapıyorsun.Kürlere mi devam ediyorsun?

Canım iyi dileklerin için çok sağol, dün hemşire yaş 30 mu dedi :))) 30 olsa hiç panik yapar mıyım tüple bile uğraşmaz herşeyi zamana bırakırdım dedim.

Hülyacığım ben jinepol Selim Beyi istiyorum.

Erverdi arkadaşım inşallah iyi sonuçlar alır bizlere de müjde verirsin canım.Senin pıhtılaşma değerin neydi acaba?Çünkü bende de aynı durum var.Seninki tam belirlendi mi sonucun ve tedavin?
Yanlız eşindeki marfan sendromu hakkında bilgim yok.O ne oluyor acaba?

Ama demekki çok genç gösteriyorsun canım ne güzel.Hadi hayırlısı o zaman.hangi ayda düşünüyorsun tedaviyi?

Hereda arkadaşım sen de inşallah çok yakınlaşmıssındır bebeğine canım.Sen bu ara neler yapıyorsun.Kürlere mi devam ediyorsun?

Hülya'cım, her aşamadan geçip öğrenmem gerek herhalde ki, hayatta ilk kez bir kist derdim oldu. O yüzden kür oldu soğan kürü Bu ay da doğum kontrol hapı kullanıyorum. İki hafta sonra kontrolüm var. Kist küçülmüşse ne ala, yoksa aspire edilecek, bu durumda da herşey yolunda giderse ve hayırlısıyla bayramda veya hemen ertesinde tedavim başlıyor olacak. Panik yok, arada heyecan var, günler birşekilde geçecek işte. En büyük hayalim yeni yaşıma hamile girmekti, eğer gelecek ay tedaviye başlarsam, yeni yıla ve yeni yaşıma hamile girmek gibi bir hayalim gerçek olabilir. Neyse işte, sen nasılsın, umarım kendini iyi hissediyorsundur. Ara dönemde sen yapıyor musun kür?

Esterya arkadaşım protein s değerinin düşüklüğü kan phtılaşmasıyla ilgili canım.Genetik testlerini yaptırdın mı canım.Faktör 5 leidin, protrombin veya mthfr mutasyonlarına bakıldı mı canım.O gelişmeyen gebeliklerin sebebi de bu sanırım.gerçi sen de araştırmışsındır mutlaka.Bu konuda dr'un ne dedi acaba?İnşallah yumurtan da iyi büyümüş.Bu ay hamile kalırsın da iyi bir tedaviyle hamileliğini sürdürürsün inşallah?Bu durumda heparin iğneleri vuluyor bebe aspiriniyle beraber genelde.

Ah kızlar 25 kasım evlilik yıldonumum o kadar isterimki esime hamilelik mujdemi verebilmeyi .. Hayırlısı ile Allah nasip etsin insallah..

Hereda arkadaşım kist olayını okumuştum.Şimdi hatırladım.İnşallah bu ay küçülür canım.Yalnız küçülmediyse de basit bir operasyonla aspire işlemini gerçekleştirir dr'un.Tüp bebek yaptırıcaksan hemen hallediyorlar o işi merak etme sakın.İnşallah yeni yaşına girince tedavine başlarsın.Ve sonuca da alırsın canım.Yaşın kaç acaba sorabilirmiyim arkadaşım.
Ben de bu ay soğan kürünü yapıcam ama büyük ihtimal yarın histeroskopi operasyonum olacak.Dr'umdan telefon bekliyorum.Onun sonucunu bir alalım.Kürlerin hepsini uyguluycam Allah izin verirse.Bu arada benim oğlanında bu ara rahatsızlığı var.kan değerlerimiz çok düşmüş.Cuma günü de Çapa'da çocuğun kontrolü var.Onunla da uğraşmamız gerekiyor.

Hülya'cım,

Oğlu'na acil şifalar diliyorum. Lütfen cuma günü doktordan sonra bizi haberdar et.

Yarınki histeroskopi için de bol şanslar canım, çok kolay bir işlem olduğunu okuyorum hep, kolaylıkla atlacaksın inşallah.

Yaşı sorma güzelim yahu, 40'ı bitiriyorum Aralık sonunda. Yeni prensibime göre girdiğim yeni yaşımı değil, bitirdiğimi söyleyeyim diyorum Avuntu işte, 6 ay kadar daha 40 değer, sonra da 41'e geçerim herhalde.

Sana kolaylıklar diliyorum hayatım, dualarım seninle.

Merhaba kızlar,

Geçmişi okuyamadım, size kendimden haber vereyim dedim. ıstanbul'a pazar akşamı geldim ve dün buradaki doktoruma gittim. Çok şükür her şey yolunda gözüküyor. Oğluşum elleriyle yüzünü kapattı ve göstermedi yüzünü. Babası gibi inatçı olacak bu velet galiba. ışim var yani. Doktor elini çeksin diye dürttü mürttü ama yok kapattı suratını göstermedi haylaz. Şimdi babamda kalıyorum. Her gün halam geliyor ve beni yalnız bırakmıyor. Babamın eşi çalışıyor çünkü. Sağolsunlar prensesler gibi davranıyorlar ama insanın evi gibi yok işte. Neyse hayırlısıyla doğum olsun da sağlıkla, evimize de döneceğiz inşallah :) Bu arada doğum için tarih olarak doktor 20 Kasım'ı verdi. Önümüzde 10 gün var. Ama ben çok ağırlaştım. Ayaklarım her gün daha çok şişmeye başladı. Ayağa kalktığım zaman hemen yürüyemiyorum, şöyle 25-30 sn. kalakalıyorum, sonra yürüyebiliyorum. Analayacağınız 10 gün beklerse bizim ufaklık bravo diyeceğim :)

Geçmişi okuyamadığım için kimseye cevap yazamıyorum ama tedaviye başlayacak, tedavi aşamasında olan, hamile olan ve hamileliğinin sonuna yaklaşmış tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun. hepiniz aklımdasınız kızlar. Fırsat bulduğum her an dua ediyorum hepiniz için. Ben size inanıyorum, sizler de kendinize inanın bakın nasıl kolay olacak :) Hepinizi çok öpüyorum. Lütfen kendinize dikkat edin. Ben yine uğramaya çalışacağım :)

20 Kasım erkeği işin zor birtanem işin zor :))))

Çok sevdiğim bir arkadaşım 20 Kasım oradan biliyorum.

Neyse çoğu gitti azı kaldı değil hepsi bitti gitti.

Yatcan kalkcan, yatcan kalkcan rüzgarı kucağına alacan :)))

Ne güzel arkadaşım doğumuna çok az kalmış.10 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer canım.Hiç anlamazsın.Allah tez vakitte kurtarsın arkadaşım.Karamelin dediği gibi oğlun akrep erkeği olacak.Benim eşim de 22 kasım doğumlu oradan bliyorum çok inatçı oluyorlar.
Sen yine de buünlerin tadını çıkar derim ben bu günlerini de arayabilirsin çocuk olunca canım.haydi kendinize iyi bakın.öptüm.

Merhaba Kızlar ınternette gezinirken aşağıdaki yazıyı buldum şöyle bir okudum, ihtiyacınız varsa araştırma yapabilirsiniz.

Erkekler için Proxeed Plus Üremeye Yardımcı Besin Takviyesi
Günümüzde spermin performansı kritik bir rol oynamaya başlamıştır. Bu sağlıklı sperm üretimine katkısı kanıtlanış olan Proxeed Plus Eczacıbaşı ılaç Pazarlama ile artık Türkiye’de.

Proxeed Plus, erkek kısırlığının sebeplerinden biri olan bozulmuş sperm üretimi durumunda kullanılabilecek, içeriğinde aminositler, karbohidratlar, vitamin ve mineraller bulunan bir beslenme desteği.

Türkiye’de yaklaşık 2 milyon çiftin bebek sahibi olma konusunda sıkıntı yaşadığı ve bu çiftlerin ortalama % 30 – 40’ında sorunun erkekte olduğu biliniyor. Sperm kalitesinin ve döllenme ihtimalinin artmasına destek olan Proxeed Plus’ın içerdiği maddelerin etkinlikleri klinik olarak kanıtlanmış bulunuyor.

Proxeed Plus Plus sperm üretiminine destek oluyor.

Özellikle sperm hücrelerinin yaşam sürelerinin uzamasına katkı sağlayan Asetil-L-Karnitin’in bu alanda kullanılan tüm beslenme destek ürünleri içinde en fazla klinik çalışmaya sahip destek ürünü olduğu belirtiliyor.

- Erkeklerde Üretkenlik için Etkili bir Destektir.
- Proxeed Plus Evinizde, Kaliteli Sperm Üretimini için gerekli besin desteği sağlamanın basit güvenli ve en etkili yoludur.
- Proxeed Plus Toz ürününü soğuk içecek ile, günde iki kez alınır.
- Kutu içinde 30 Poşet mevcut olup, 1 Kutu 15 günlük kullanım içindir.
- Ancak Sperm kalitesinde iyileştirmeler ilk üç ay sonra görüldüğünden, Proxeed Plus 6 ay kullanılmalıdır.
Çünkü spermin olgun, döllenme yeteneğine sahip olması için ortalama 74 güne ihtiyaç vardır.

Merhaba RüzgarDeniz..
Çok az kalmış....sıkıntılar hat safhadadır ama sık dişini Rüzgar'cık :ecrin_bebek:geliyor annesi. Sana, eşine ve oğluna şimdiden uzun sağlıklı ve mutlu günler diliyorum. Dualarının bizimle olduğunu hissediyoruz..aahh bir başarabilsek canım inşallah o da olur:Saruboceq:

Ah kızlar 25 kasım evlilik yıldonumum o kadar isterimki esime hamilelik mujdemi verebilmeyi .. Hayırlısı ile Allah nasip etsin insallah..

İnşallah Allah'ım o güzel müjdeyi eşine evlilik yıldönümünüzde vermeyi yaşatır çok da anlamlı olur. Umarım hepimiz yeni yıla bebişlerimizle gireriz..:Saruboceq:

Karamel'cim inşallah bu son engel olur, tüp bebek okuduğum kadarı ile neticeye gitmede en kısa yol, bizim iş yerinin Ankara şubesinde bir arkadaşım var O da şu sıralar 40 yaşında Antalya'da tüp bebek merkezinde deneme yaptılar ve şimdi biri kız biri erkek 18 aylık bebekleri var. Eğer bakabileceksen ikiz olsun ne iyi olur, çıldırtabilirler insanı ama inşallah tedavi gören arkadaşlardan ikiz isteyenler ikizlerine kavuşur. Benim tedaviye gitme şansım yok eşim istemiyor olursa doğal yoldan olur diyor o nedenle doğal şekilde yola devam ediyorum..umarım ben de bir yerinden yakalayabilirim. Bu arada yazdıklarını okurken çok duygulandım o doğumhaneden veya ameliyathaneden bir gün bebişlerinle çıkmanı diliyorum..burdaki herkesin aynı şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…