38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

çok sağol canım. eşin tedavi istemiyorsa şöyle birşey yapabilirsin. eğer kendine ayırabilecek bir bütçen varsa.

Bir doktora git yumurta takibi yaptır, çatlatma iğnesi ol ve sonraki 2 gün ilişkiye gir.

eşin doktora gitmeyeceği için sesi çıkmaz herhalde, yada yapacak birşeyin yoksa bunu bile kabul etmiyorsa kendine saklarsın ona bahsetmezsin.

kızlar bizim topiği baştan sona okuyan var m ? ı ben merak ettim ufak ufak başladım

geldim kızlar geldim.sonuç iyi eşiminde benimde genetik testimiz temiz.oh yaaaa inanamıyorum 3 haftadır öldüm öldüm dirildim.ya kötüyse olur ya bizim kesinlikle çocuk sahişp olmamamaız gerktiği şimdiden sonra korunmamaız gerektiği falan aklıma ne kadar kötü senaryo gelirse işte.ohhh kabus bitti.başka kulvarları düşünüp bir de eşimle kötü oluyordum.yani işin bu tarafını bırakıp başka şekilde sahip olmayı(yani hazırını)şu an başka şekilde söyleyemiyorum ah kızlar çok heyecanlıyım şşimdi çıkıyorumçbiraz toparlayınca dönerim hepinizi seviyorumhepiniz kendinize çok iyi bakınşimdi kocima yemek yapmalıyımkaramelcim açık olduğunu görüyorum amam hayat işte....çıktım
yorum

Karamel'cim,

Ben ilk günlerde okumuştum, tavsiye ederim. Heyecanlı, endişeli arkadaşların bir çoğu şimdiye ya hamile, ya da bebeklerini kucaklamışlar bile (topiği açan kişi dahil). Okurken, biz de birkaç sene sonra niye üzmüşüz ki kendimizi diyeceğiz filan diye okumuştum.

Erverdi'cim,

Seni merak ediyorum. Aldın mı sonucunu, haber ver bize.

Çokkkkkkk sevindim, gözün aydın canım. Konuşuruz....

erverdi çok sevindim ohhh yaaaa :)))))))

eğer başka şekilde sahip olmayı derken, düşündüğüm şeyi söylüyorsan. içinden ne geliyorsa öyle yap, nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa.

ama şimdilik bunlara gerek kalmadı.

Sagol, doktora gittim yumurta takibi anlamında değil ama ovülasyon günlerimde gittiğim aylarda yumurtam 22-23 mm çaplarında büyümüştü, bir keresinde gittiğim zamanda çatlamıştı. yumurtam büyüyor ve çatlıyor, FSH değerim de 7,79 sanırım yanlış hatırlamıyorsam , kist veya miyomum da yok. Ama düzenli anlamda takip dersen yaptırmadım bu ay da olmazsa artık ya bu yumurtlamayı gösteren test cihazlarından alıp bakacağım ya da doktorda takip yaptıracağım

Bu arada 69 doğumluyum yani 40 yaşımın içindeyim yaş gereği yumurta kalitesi veya düşük döllenme kapasitesine sahip yumurtalara denk geldim veya zamanlama hatası yapıyoruz galiba.

Hiç sorma Karamel'ciğim... Hep büyük konuşmaktan korkmuşumdur ama bir zamanlar büyük konuştum... Çocuğum akrep burcu olmasın da ne olursa olsun demiştim, al işte sana, büyük konuşur musun kaydirigubbakcemile3 Ne yapalım başa gelen çekilir. Ben 24 Kasım olsun istiyordum ama doktorum daha erken almamızda fayda var dedi. Çünkü myom ameliyatı olmuştum seneler önce, gebelik ilerledikçe rahim duvarı incelirmiş, onun için çok gecikmeden alalım dedi. Ben de peki dedim. Bu arada aslında normal doğum yapabilseydim 2 Aralık'tı doğum tarihi, acaba hafiften yay özelliklerini taşımaz mı? Kendimi öyle teselli ediyorum. Ben akrep burcuyla hiç anlaşamam çünkü akannehir
Biliyorum canım ne kadar inatçı ve hırslı olduklarını, eyvah deyip duruyorum. Ama yapılacak bir şey yok. Umarım mantıklı bir çocuk olur :)
Evet canım çok az aldı... İyi dileklerin için çok teşekkürler :) Dualarım her zaman sizinle olacak, başaracaksınız Şeniz Allah gönlünüze göre versin inşallah, darısı hepinizin başına :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

gözün aydıııııııııınnnnnn... çok sevindim canım, artık korkma hiçbir şeyden, inşallah herşey yolunda gidecek ve bebişine kavuşacaksın :)

sevgili arkadaslar ancak kacar gocer sizleri daha fazla merakta birakmamak icin siteye girdim haber vereyim istedim..minikmucizemi cok cok binlerce sukur kucagima aldim 4 kasim oglen vakti:)bana gore dunyanin en guzel en sevimli kizi:)minik bir kus sanki cennetten gelmis..allah onu bize bagislasin...ve hepinize dua ettim tum bebek bekleyen anne olmak isteyen tum kadinlara...iyiki basima gelen onca seye ragmen yilmamisim devam etmisim..sakin sizde yilmayin alalhin bizler icin verdigi bir zaman var ben buna inaniyorum...doguma giderken sedyeye gozyaslarima engel olamadim..iyiki genel anestezi olmusum tum ameliyat boyunca aglar dururdum sanirim...sezeryan agrili bir olay cok zor hala agrilarim var yuruyemiyorum..ama asil konu esim ve ben perisan haldeyiz..sabahliyoruz bizim kiz hic uyumuyor surekli uyanik agliyor :)sabah annem geldiginde biz baygin halde oluyoruz:)serpilcim sanirim sende kizini kucaklamissindir..rdeniz ve denizk insallah sizde kuaslar gibi bir cirpida atlatirsiniz:)hepinizi opuyorum..

Hadi erverdi güzel haberler ve maraton startı bekliyoruz. Özelden yazdığım bütün destekler için çok ama çok teşekkürler.

karamelcim az da olsa gülümsetebildimmi seni.sen ben herada hepimişz hepimizin morale ihtiyacı var.biraz gülmeye.öyle değil mi?

merhaba hülya,canım sonucum iyi şükürler olsun..benim tüpte kullandığım ilaçlar bende yan etki yapıyordu görme kaybı şiddetli baş ağrısı gibi.öyle böyle değil neredeyse ölümüne bir ağrı dr um benden.mthfr den 2 çeşit bir de faktör v leyden diye 3 test istedi.üçüde çok pahalı testler maalesef amam itemesinin sebebi şuydu.hamile kalırsın ama eğer sende kan pıhtılaşması varsa bebek beslanemez düşer demişti.nitekimde 2 si temiz ama kan pıhtılaşması var çıkmıiştı.genetikmiş.hamile kalınca günlük iğnesi varmış o iğneleri olursam bişey olmazmışşimdi test sonucumu da aldım.birkaç merkezle görüşeceğim sonra hayırlısıyka inşallah.marfan sendrom nun tipik bir belirtisi yok yani ne biliym ağrı sızı falan.amauzun ve büyük el ve ayaklar büyük beden gibi.ve belki inanılır gibi değil eşimin boyu haala uzuyor...şimdlik böyle.hepimiz için herşeyin hayırlısı

heradacım inşallah yeni yıla yeni yaşına yeni bebeğinle girersin canım.gireriz canım.

Ah kızlar 25 kasım evlilik yıldonumum o kadar isterimki esime hamilelik mujdemi verebilmeyi .. Hayırlısı ile Allah nasip etsin insallah..

ah be güzelim hepimiz isteriz.hangimiz istemedik ki..böyle yıllar geçti işte.geç gelsin de yeterki gelsin değilmi?sene başı sene sonu hiç farketmez evimizin odasına bir konsun da

sevgili hülya;oğluna çok geçmiş olsun canım...Allah kolaylık güç versin canım

sevgili karamel sevgili herada sevgilihülya sevgilirüzgar canlarım canımlarım.canım arkideşler tam havamdayım şimdi.başta hepinize sevgilerimi gönderiyorum.birleşsin VOLTRAN olsun(anlayan anlamıştır )bugün laboratuara giderken ayaklarım ileri gidiyordu hızlı hızlı ama yüreğim olabildiğince geri kaçıyordu.sonucuna göre beni belki de çok daha zorluklar bekliyordu.çok şükür Allaha.inanın bu sabah namazındahakkımda hayırlısını diledim gözyaşlarımla.sanırım bir şans daha verdi bana .umarım bu şansı drlar ilaçlar laboratuar ben ve eşim iyi değerlendiririz.sonrası yine Onun TAKDİRİ.kızlar doldum yine...........elimden geldiğince herkesi yanıtlamaya çalıştım.bir ara yine gelirimhoşçakalın sevgiyle kalın

kızlar bende mthfr a1268c homozigot mutand cıktı testlerde , sasırdım kaldım demek bu yuzden kaybettim ikizlerimi

Canim benim ozelde de yazdigim gibi coooook sevindim. Ne kadar mutlu oldugunu tahmin edebiliyorum. Allahim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insallah. Minik melege uzun saglikli, anali babali buyumeyi nasip etsin insallah. Kendine ve minik ceyline iyi bak. sizi seviyorum ve cok opuyorum.

kızlar geçmişi okuyorum 184. sayfadayım. Defne çift çizgiyi gördü ama kanaması var şaka gibi ya heyecan içindeyim acaba doğan bebek o bebek mi :)))

Deniz karayurt daha ilaçları reçeteye yazdırdı.

Roniyam şu anda beklemede birkaç ay sonra deneyecek.

gerçekten çok hoş yaaaa :)))))

birde kızlar DHEA kullanmışlar yumurta kalitesini arttırıyormuş. Biraz bu konuda beyin fırtınası yapalım nedir ne değildir. Roniyam'da hekim olarak bize bilgi verir. Defne seni saymadım senin işin çok

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…