Karamel'cim inşallah bu son engel olur, tüp bebek okuduğum kadarı ile neticeye gitmede en kısa yol, bizim iş yerinin Ankara şubesinde bir arkadaşım var O da şu sıralar 40 yaşında Antalya'da tüp bebek merkezinde deneme yaptılar ve şimdi biri kız biri erkek 18 aylık bebekleri var. Eğer bakabileceksen ikiz olsun ne iyi olur, çıldırtabilirler insanı ama inşallah tedavi gören arkadaşlardan ikiz isteyenler ikizlerine kavuşur. Benim tedaviye gitme şansım yok eşim istemiyor olursa doğal yoldan olur diyor o nedenle doğal şekilde yola devam ediyorum..umarım ben de bir yerinden yakalayabilirim. Bu arada yazdıklarını okurken çok duygulandım o doğumhaneden veya ameliyathaneden bir gün bebişlerinle çıkmanı diliyorum..burdaki herkesin aynı şekilde.
geldim kızlar geldim.sonuç iyi eşiminde benimde genetik testimiz temiz.oh yaaaa inanamıyorum 3 haftadır öldüm öldüm dirildim.ya kötüyse olur ya bizim kesinlikle çocuk sahişp olmamamaız gerktiği şimdiden sonra korunmamaız gerektiği falan aklıma ne kadar kötü senaryo gelirse işte.ohhh kabus bitti.başka kulvarları düşünüp bir de eşimle kötü oluyordum.yani işin bu tarafını bırakıp başka şekilde sahip olmayı(yani hazırını)şu an başka şekilde söyleyemiyorum ah kızlar çok heyecanlıyım şşimdi çıkıyorumçbiraz toparlayınca dönerim hepinizi seviyorumhepiniz kendinize çok iyi bakınşimdi kocima yemek yapmalıyımkaramelcim açık olduğunu görüyorum amam hayat işte....çıktım
yorum
geldim kızlar geldim.sonuç iyi eşiminde benimde genetik testimiz temiz.oh yaaaa inanamıyorum 3 haftadır öldüm öldüm dirildim.ya kötüyse olur ya bizim kesinlikle çocuk sahişp olmamamaız gerktiği şimdiden sonra korunmamaız gerektiği falan aklıma ne kadar kötü senaryo gelirse işte.ohhh kabus bitti.başka kulvarları düşünüp bir de eşimle kötü oluyordum.yani işin bu tarafını bırakıp başka şekilde sahip olmayı(yani hazırını)şu an başka şekilde söyleyemiyorum ah kızlar çok heyecanlıyım şşimdi çıkıyorumçbiraz toparlayınca dönerim hepinizi seviyorumhepiniz kendinize çok iyi bakınşimdi kocima yemek yapmalıyımkaramelcim açık olduğunu görüyorum amam hayat işte....çıktım
yorum
çok sağol canım. eşin tedavi istemiyorsa şöyle birşey yapabilirsin. eğer kendine ayırabilecek bir bütçen varsa.
Bir doktora git yumurta takibi yaptır, çatlatma iğnesi ol ve sonraki 2 gün ilişkiye gir.
eşin doktora gitmeyeceği için sesi çıkmaz herhalde, yada yapacak birşeyin yoksa bunu bile kabul etmiyorsa kendine saklarsın ona bahsetmezsin.
Hiç sorma Karamel'ciğim... Hep büyük konuşmaktan korkmuşumdur ama bir zamanlar büyük konuştum... Çocuğum akrep burcu olmasın da ne olursa olsun demiştim, al işte sana, büyük konuşur musun kaydirigubbakcemile3 Ne yapalım başa gelen çekilir. Ben 24 Kasım olsun istiyordum ama doktorum daha erken almamızda fayda var dedi. Çünkü myom ameliyatı olmuştum seneler önce, gebelik ilerledikçe rahim duvarı incelirmiş, onun için çok gecikmeden alalım dedi. Ben de peki dedim. Bu arada aslında normal doğum yapabilseydim 2 Aralık'tı doğum tarihi, acaba hafiften yay özelliklerini taşımaz mı? Kendimi öyle teselli ediyorum. Ben akrep burcuyla hiç anlaşamam çünkü akannehir20 Kasım erkeği işin zor birtanem işin zor :))))
Çok sevdiğim bir arkadaşım 20 Kasım oradan biliyorum.
Neyse çoğu gitti azı kaldı değil hepsi bitti gitti.
Yatcan kalkcan, yatcan kalkcan rüzgarı kucağına alacan :)))
Biliyorum canım ne kadar inatçı ve hırslı olduklarını, eyvah deyip duruyorum. Ama yapılacak bir şey yok. Umarım mantıklı bir çocuk olur :)Ne güzel arkadaşım doğumuna çok az kalmış.10 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer canım.Hiç anlamazsın.Allah tez vakitte kurtarsın arkadaşım.Karamelin dediği gibi oğlun akrep erkeği olacak.Benim eşim de 22 kasım doğumlu oradan bliyorum çok inatçı oluyorlar.
Sen yine de buünlerin tadını çıkar derim ben bu günlerini de arayabilirsin çocuk olunca canım.haydi kendinize iyi bakın.öptüm.
Evet canım çok az aldı... İyi dileklerin için çok teşekkürler :) Dualarım her zaman sizinle olacak, başaracaksınız Şeniz Allah gönlünüze göre versin inşallah, darısı hepinizin başına :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:Merhaba RüzgarDeniz..
Çok az kalmış....sıkıntılar hat safhadadır ama sık dişini Rüzgar'cık :ecrin_bebek:geliyor annesi. Sana, eşine ve oğluna şimdiden uzun sağlıklı ve mutlu günler diliyorum. Dualarının bizimle olduğunu hissediyoruz..aahh bir başarabilsek canım inşallah o da olur:Saruboceq:
yorum
Hadi erverdi güzel haberler ve maraton startı bekliyoruz. Özelden yazdığım bütün destekler için çok ama çok teşekkürler.
Erverdi arkadaşım inşallah iyi sonuçlar alır bizlere de müjde verirsin canım.Senin pıhtılaşma değerin neydi acaba?Çünkü bende de aynı durum var.Seninki tam belirlendi mi sonucun ve tedavin?
Yanlız eşindeki marfan sendromu hakkında bilgim yok.O ne oluyor acaba?
heradacım inşallah yeni yıla yeni yaşına yeni bebeğinle girersin canım.gireriz canım.Hülya'cım, her aşamadan geçip öğrenmem gerek herhalde ki, hayatta ilk kez bir kist derdim oldu. O yüzden kür oldu soğan kürüBu ay da doğum kontrol hapı kullanıyorum. İki hafta sonra kontrolüm var. Kist küçülmüşse ne ala, yoksa aspire edilecek, bu durumda da herşey yolunda giderse ve hayırlısıyla bayramda veya hemen ertesinde tedavim başlıyor olacak. Panik yok, arada heyecan var, günler birşekilde geçecek işte. En büyük hayalim yeni yaşıma hamile girmekti, eğer gelecek ay tedaviye başlarsam, yeni yıla ve yeni yaşıma hamile girmek gibi bir hayalim gerçek olabilir. Neyse işte, sen nasılsın, umarım kendini iyi hissediyorsundur. Ara dönemde sen yapıyor musun kür?
Ah kızlar 25 kasım evlilik yıldonumum o kadar isterimki esime hamilelik mujdemi verebilmeyi .. Hayırlısı ile Allah nasip etsin insallah..
Hereda arkadaşım kist olayını okumuştum.Şimdi hatırladım.İnşallah bu ay küçülür canım.Yalnız küçülmediyse de basit bir operasyonla aspire işlemini gerçekleştirir dr'un.Tüp bebek yaptırıcaksan hemen hallediyorlar o işi merak etme sakın.İnşallah yeni yaşına girince tedavine başlarsın.Ve sonuca da alırsın canım.Yaşın kaç acaba sorabilirmiyim arkadaşım.
Ben de bu ay soğan kürünü yapıcam ama büyük ihtimal yarın histeroskopi operasyonum olacak.Dr'umdan telefon bekliyorum.Onun sonucunu bir alalım.Kürlerin hepsini uyguluycam Allah izin verirse.Bu arada benim oğlanında bu ara rahatsızlığı var.kan değerlerimiz çok düşmüş.Cuma günü de Çapa'da çocuğun kontrolü var.Onunla da uğraşmamız gerekiyor.
sevgili arkadaslar ancak kacar gocer sizleri daha fazla merakta birakmamak icin siteye girdim haber vereyim istedim..minikmucizemi cok cok binlerce sukur kucagima aldim 4 kasim oglen vakti:)bana gore dunyanin en guzel en sevimli kizi:)minik bir kus sanki cennetten gelmis..allah onu bize bagislasin...ve hepinize dua ettim tum bebek bekleyen anne olmak isteyen tum kadinlara...iyiki basima gelen onca seye ragmen yilmamisim devam etmisim..sakin sizde yilmayin alalhin bizler icin verdigi bir zaman var ben buna inaniyorum...doguma giderken sedyeye gozyaslarima engel olamadim..iyiki genel anestezi olmusum tum ameliyat boyunca aglar dururdum sanirim...sezeryan agrili bir olay cok zor hala agrilarim var yuruyemiyorum..ama asil konu esim ve ben perisan haldeyiz..sabahliyoruz bizim kiz hic uyumuyor surekli uyanik agliyor :)sabah annem geldiginde biz baygin halde oluyoruz:)serpilcim sanirim sende kizini kucaklamissindir..rdeniz ve denizk insallah sizde kuaslar gibi bir cirpida atlatirsiniz:)hepinizi opuyorum..
Hiç sorma Karamel'ciğim... Hep büyük konuşmaktan korkmuşumdur ama bir zamanlar büyük konuştum... Çocuğum akrep burcu olmasın da ne olursa olsun demiştim, al işte sana, büyük konuşur musun kaydirigubbakcemile3 Ne yapalım başa gelen çekilir. Ben 24 Kasım olsun istiyordum ama doktorum daha erken almamızda fayda var dedi. Çünkü myom ameliyatı olmuştum seneler önce, gebelik ilerledikçe rahim duvarı incelirmiş, onun için çok gecikmeden alalım dedi. Ben de peki dedim. Bu arada aslında normal doğum yapabilseydim 2 Aralık'tı doğum tarihi, acaba hafiften yay özelliklerini taşımaz mı? Kendimi öyle teselli ediyorum. Ben akrep burcuyla hiç anlaşamam çünkü akannehir
Rüzgar Deniz, canım benim, şimdiden gözün aydın, ne güzel işte tahmininden 4 gün önce kucaklayacaksın Rüzgar bebeği. Hele bir doğsun, boşver sen burcu, kimin nasıl yetiştirdiğine de bakar biraz. Hem oku bak, pek tanıdığım bir burç olmasa da bir sürü güzel özelliği vardır eminim. Kıskanç olurlar diye bilirim sadece, eh erkeğin kıskancı her zaman tercih edilir ama değil mi? Az kaldı, seninle geri sayıyoruz, Allah bir avazda kurtarsın. Bu ay ne güzel doğum haberleri alıyoruz arka arkaya. Çok öpüyorum canım.
sevgili arkadaslar ancak kacar gocer sizleri daha fazla merakta birakmamak icin siteye girdim haber vereyim istedim..minikmucizemi cok cok binlerce sukur kucagima aldim 4 kasim oglen vakti:)bana gore dunyanin en guzel en sevimli kizi:)minik bir kus sanki cennetten gelmis..allah onu bize bagislasin...ve hepinize dua ettim tum bebek bekleyen anne olmak isteyen tum kadinlara...iyiki basima gelen onca seye ragmen yilmamisim devam etmisim..sakin sizde yilmayin alalhin bizler icin verdigi bir zaman var ben buna inaniyorum...doguma giderken sedyeye gozyaslarima engel olamadim..iyiki genel anestezi olmusum tum ameliyat boyunca aglar dururdum sanirim...sezeryan agrili bir olay cok zor hala agrilarim var yuruyemiyorum..ama asil konu esim ve ben perisan haldeyiz..sabahliyoruz bizim kiz hic uyumuyor surekli uyanik agliyor :)sabah annem geldiginde biz baygin halde oluyoruz:)serpilcim sanirim sende kizini kucaklamissindir..rdeniz ve denizk insallah sizde kuaslar gibi bir cirpida atlatirsiniz:)hepinizi opuyorum..
Defne'cim, gözün aydın canım. Analı babalı, bol kısmetli, mutlu bir hayat nasip etsin Allah bebeğine. Çokkkkkk sevindim canım. Zor günler başlamış, bol kolaylıklar diliyorum. Umarım ağrıların bir an önce diner, bebişin de gece uykularını tam almaya başlar. Güzel haberlerin devamını bekliyoruz, çok öperim.
kızlar bende mthfr a1268c homozigot mutand cıktı testlerde , sasırdım kaldım demek bu yuzden kaybettim ikizlerimi
Esterya'cım, bu tür konuları gerçekten bilmiyorum ama tüp bebekte pgt yöntemi ile kontrolü önceden yapılabilen birşeydir diye ümit ediyorum. Zor biliyorum ama sıkmamaya çalış canını, neticede biz üzerimize düşeni yapacağız ve Allah'ın bizim bebeklerimiz için de 'ol' demesi için dua edeceğiz.
Erverdi'cim, tekrar gözün aydın canım. Tabii neleri kurmuşsun beklerken, ki ben olsam da yapardım birşey diyemiyorum, gönlünce sevin canım. Umarım içine çok ama çok sinen bir merkez bulur ve tedavine başlarsın. Var mı bir takvim aklında? Allah şimdiden yardımcın olsun, bol şanslar şekerim.
Deniz Karayurt, Deniz Bulut, kızlar hep aklımdasınız. Deniz Karayurt'çum, kalan günlerini kolaylıkla geçir inşallah, umarım bu dinlenmeler son günlerini rahat geçirmene fayda ediyordur canım.
Deniz Bulut'çum, zor günler geçiriyorsun biliyorum ama zorluklardan sonra kolaylık gelir fikrine sarılmaktan başka çaremiz yok değil mi? Çok inanıyorum, senin de vakti gelince anne olup, gerçek mutluluğu yaşayacağına. Dualarımdasın canım benim.
Karamel'cim, sen nasılsın hayatım? ıyiyim diye yazmıştın umarım aynen devam ediyorsundur.
Alabama'cım, lütfen daha sık uğra, sesini duyalım. Kürler, diet nasıl gidiyor, keyifler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?