merhaba hülya,canım sonucum iyi şükürler olsun..benim tüpte kullandığım ilaçlar bende yan etki yapıyordu görme kaybı şiddetli baş ağrısı gibi.öyle böyle değil neredeyse ölümüne bir ağrı dr um benden.mthfr den 2 çeşit bir de faktör v leyden diye 3 test istedi.üçüde çok pahalı testler maalesef amam itemesinin sebebi şuydu.hamile kalırsın ama eğer sende kan pıhtılaşması varsa bebek beslanemez düşer demişti.nitekimde 2 si temiz ama kan pıhtılaşması var çıkmıiştı.genetikmiş.hamile kalınca günlük iğnesi varmış o iğneleri olursam bişey olmazmışşimdi test sonucumu da aldım.birkaç merkezle görüşeceğim sonra hayırlısıyka inşallah.marfan sendrom nun tipik bir belirtisi yok yani ne biliym ağrı sızı falan.amauzun ve büyük el ve ayaklar büyük beden gibi.ve belki inanılır gibi değil eşimin boyu haala uzuyor...şimdlik böyle.hepimiz için herşeyin hayırlısı
hulyacım bende de protein s dusuklugu ve mthfr a1298c homozigot mutand cıktı
sevgili arkadaslar ancak kacar gocer sizleri daha fazla merakta birakmamak icin siteye girdim haber vereyim istedim..minikmucizemi cok cok binlerce sukur kucagima aldim 4 kasim oglen vakti:)bana gore dunyanin en guzel en sevimli kizi:)minik bir kus sanki cennetten gelmis..allah onu bize bagislasin...ve hepinize dua ettim tum bebek bekleyen anne olmak isteyen tum kadinlara...iyiki basima gelen onca seye ragmen yilmamisim devam etmisim..sakin sizde yilmayin alalhin bizler icin verdigi bir zaman var ben buna inaniyorum...doguma giderken sedyeye gozyaslarima engel olamadim..iyiki genel anestezi olmusum tum ameliyat boyunca aglar dururdum sanirim...sezeryan agrili bir olay cok zor hala agrilarim var yuruyemiyorum..ama asil konu esim ve ben perisan haldeyiz..sabahliyoruz bizim kiz hic uyumuyor surekli uyanik agliyor :)sabah annem geldiginde biz baygin halde oluyoruz:)serpilcim sanirim sende kizini kucaklamissindir..rdeniz ve denizk insallah sizde kuaslar gibi bir cirpida atlatirsiniz:)hepinizi opuyorum..
karamelim benim zurna pc nedense ozel mesaj yazarken hata veriyor okudum cnm bu bir hastalık degil aslında gen bozuklugu pıhtılasmaya meyil demek dikkatli olmak lazım
aspirin icmek lazım bide sanırım b12 b 6 vitaminleri kullanmak lazım
hulyacım bende de protein s dusuklugu ve mthfr a1298c homozigot mutand cıktı
sevgili arkadaslar ancak kacar gocer sizleri daha fazla merakta birakmamak icin siteye girdim haber vereyim istedim..minikmucizemi cok cok binlerce sukur kucagima aldim 4 kasim oglen vakti:)bana gore dunyanin en guzel en sevimli kizi:)minik bir kus sanki cennetten gelmis..allah onu bize bagislasin...ve hepinize dua ettim tum bebek bekleyen anne olmak isteyen tum kadinlara...iyiki basima gelen onca seye ragmen yilmamisim devam etmisim..sakin sizde yilmayin alalhin bizler icin verdigi bir zaman var ben buna inaniyorum...doguma giderken sedyeye gozyaslarima engel olamadim..iyiki genel anestezi olmusum tum ameliyat boyunca aglar dururdum sanirim...sezeryan agrili bir olay cok zor hala agrilarim var yuruyemiyorum..ama asil konu esim ve ben perisan haldeyiz..sabahliyoruz bizim kiz hic uyumuyor surekli uyanik agliyor :)sabah annem geldiginde biz baygin halde oluyoruz:)serpilcim sanirim sende kizini kucaklamissindir..rdeniz ve denizk insallah sizde kuaslar gibi bir cirpida atlatirsiniz:)hepinizi opuyorum..
merhaba karaemelcim.açık olduğunu görüyorum.iyisin maşallah.kızlar geçmişi okuyorum 184. sayfadayım. Defne çift çizgiyi gördü ama kanaması var şaka gibi ya heyecan içindeyim acaba doğan bebek o bebek mi :)))
Deniz karayurt daha ilaçları reçeteye yazdırdı.
Roniyam şu anda beklemede birkaç ay sonra deneyecek.
gerçekten çok hoş yaaaa :)))))
birde kızlar DHEA kullanmışlar yumurta kalitesini arttırıyormuş. Biraz bu konuda beyin fırtınası yapalım nedir ne değildir. Roniyam'da hekim olarak bize bilgi verir. Defne seni saymadım senin işin çok
Defnecigim,
Gözün aydin olsun..Minik kizina saglikli,mutlu bir hayat diliyorum..Bende biricik kizim Mona Hayati 12 gün önce kucagima aldim.Dogumum cok zor gecti,geceler de artik uykusuz ama mutluluktan sarhos gibiyim..Senin duygularini en iyi anlayan benim simdi..Arada siteye girip sizler dogurdunuz mu diye bakiyorum bu kisitli zamanimda.Sevgili Denizkarayurt ve Rüzgardenize de bol sans diliyorum en kisa sürede kavusurlar ogullarina insallah........
merhaba karaemelcim.açık olduğunu görüyorum.iyisin maşallah.ben üye olmadan önce başlamıştım hepsini okumaya sonra karar vermiştim zaten.buraya yani anlıycağın hepsini okudum ben.umut oldu da bana girdim ve şimdi burdayım.evet canım çok hoş kimine ağladım üzüldüm kimine yine ağladım sevindim okurken.ne yaparsın sevinçte bizim üzüntüde bizim
karamelcim eşimle bende konuşuyorum da bu konuyu şu dr merkez işleri.......evet sıkıcı.benimde en son tedavi olduğum dr özel muaynehane.bakırköyde.takibe oraya gidiyordum üstelik gatada da çalıştığı için bazı zxamanlar olmuyor başka dr a iletiyordu açıkçası bu beni rahatsız ediyordu.işlemlere gelince yumurta toplama ve transfer işi de etiler de bu iş için açılmış klüçük bir saray yavrusu(dış görünüşü villa tipi)manzara desen ormanlık.yani insanın içini açan bir yer.ama işte yerle yurtla da bitmiyor.benim transferden dönüldü.eşim şimdiki tedavimizde orayı ve dr umu istemiyor açıkçası.bende ben daha önce birkaç yeri eleyerek burada olmuştum tedavimi.eşim daha akşam söyledi bana hijyenik olmadığını ssk da bile daha iyiydi diye.açıkçası benimde dr uma güvenim yüzde yüz ceğil.ama kimden yüzde yüz emin olunur ki.çok zor işler bunlar.ben bir daha ki adetime kadar birkaç yeri dolaşmayı düşünüyorum ona göre kararımı vereceğim bilgilerimi paylaşırım sizlerleKızlar, fikirlerinize ihtiyacım var.
Doktorumu çok seviyorum ve güveniyorum. Aslında çok konuşmuyor ama işini iyi biliyor.
Hatta ben biraz fazla soru sorsam hemen kalkıp kapıya doğru yürüyor sanki beni uğurlarmış gibi ama biliyorum yeter anlamında yapıyor bu hareketi.
Fakat en beklenmedik anlarda inanılmaz şevkatli olabiliyor.
Hastane inanılmaz eski teknoloji örneğin kanda beta hcg bakacaklar ona bile bakamıyor anlaşma oldukları bir laboratuvara gönderiyorlar.
Ve etraf maalesef pis, wc lerinden çalışanlar bile enfeksiyon kapmış. (oradaki kızlarla gide gele arkadaş oldum onlar anlattı)
Ben nasılsa doktorum yapmaz / yapamaz diye biliyorsunuz geçen bir tüp bebek merkezi ile konuştum. Etilerde bu iş için kurulmuş kadın sağlığı ve tüp bebek merkezi. İnanılmaz şık, aletler edavatları son sistem, tertemiz. Tamam bunlar belki gösteriş kısmı ama doktor bizle 1,5 saat konuştu muayene etti ve cep telefonunu verdi. (Bilen arkadaşlar vardır belki ben 2 kez hamilelik yaşadım buna rağmen doktorumun cep telefonunu bilmem. Hatta ilk hamilelikte grip oldumdu ne yapacağım diye tel açınca azarlar gibi konuşmuştu)
Eşim tüp bebek merkezindeki doktoru çok beğendi işinin ehli diyor ve o orayı istiyor. Benim gönlümde de temiz pak ilgi içinde bu işi yaptırmak var.
Ancak şimdi anladığım sanırım benim doktor bu işi (tüp bebek) yapacak gibi. Derki size tüp bebek yapacağız.
Ama muhtemel ilaç ve yumurta takibi yapacak, belki yumurta toplayacak bir yerde döllendirecek ve ya orada ya mevcut yerde transfer edecek. Eşimi aşılama için bir lab yönlendirdi adam resmen stresten örnek veremeyecek hale geldi. Pis bir wc de örnek alındı. Ama o tüp bebek merkezinin sperm alma için odası dergi , video vs si var. En azında şık bir yer.
Fakat ben doktoruma nasıl diyeceğim başka bir yerde olacak diye , eşimde diyor gitmezsin olur biter diyor. Zaten artık biz tüp bebek yapacağız, normal tedavi geçti e ozaman ne farkeder. Hem normal tedavi bile olsa bu yeni yer yapar.
Yada şöylemi denir , ben burada yapılmadığı için sizin yapacağınızı tahmin etmedim nasılsa herhangi bir yere yönlendireceksiniz diye ben bir yer buldum.
Doktorumu seviyorum ama şöyle bu işi yapan bir yerde olsun diyorum. Orada sperm, burada yumurta toplama, şurada transfer olmasın.
Kızlar ne yapayım bilemiyorum, çok uzun oldu affola
erverdiciğim, sen şimdi sonuçları aldın. Ne düşünüyorsun kendin mi deneyeceksin, tüp mü yapacaksın. Anlat bakalım planlarını :)):1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?