38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdi arkadaşım tahlil sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim.O kan pıhtılaşması bende de var.Onun için 3 düşüğüm var benim.Kalp atışlarını alamadık hepsinin.Onun tedavisi çok basit biliyorum ama teşhisimiz yapılmadı bizim.Bu arada yaş ilerledi tabi.Bir de bu kan pıhtılşmasının bazı türleri diyeyim kolay hamile kalamıyor.Bağışıklık sistemini etkiliyormuş.Bizde antikorlar fazla çalışıyormuş onun için zor hamile kalıyoruz.Senin durumunu tam bilmiyorum.
Genetik tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim çünkü o durum daha zor.Moralin de düzelmiş.inşallah yakın zamanda hamile kalırsın arkadaşım.

hulyacım bende de protein s dusuklugu ve mthfr a1298c homozigot mutand cıktı

canım mesajına cvp yazdım görmedin herhalde. bu bahsettiğin konu ilaçla çözülüyor değil mi ? Yada zaten senin çocuğun var öyle kötü birşey olsaydı ilk doğum bile olmazdı yanılıyor muyum ?

Defne arkadaşım son zamanlarda hep aklımdaydın.Demek doğurmuşsun.Analı babalı büyüsün.Eminim çok tatlı bir kızdır.İlk günler zordur biliyorum.Seninberket annen varmış.Sana yardımcı oluyordur.Gerçi 40 günden sonra düzene girer sen merak etme.Kendinize iyi bakın ikinizide öpüyorum.

karamelim benim zurna pc nedense ozel mesaj yazarken hata veriyor okudum cnm bu bir hastalık degil aslında gen bozuklugu pıhtılasmaya meyil demek dikkatli olmak lazım
aspirin icmek lazım bide sanırım b12 b 6 vitaminleri kullanmak lazım

canımcım, önemli birşey değilmiş o zaman adı zor, kendi kolay birşey.

hulyacım bende de protein s dusuklugu ve mthfr a1298c homozigot mutand cıktı

Esterya arkadaşım senin çocuğun var mı ben bilmiyorum.gerçi benim de var ama benim oğlum özürlü.Hamileliğimde bebe aspirini kullanmıştım sadece.Ne kadar kullandım,ne zaman kestim onu hiç hatırlamıyorum.Teşhisim de konulmamıştı.Senin durumunu ben bilmiyorum.

canım benim normal Allaha sukur saglıklı bir oglum var 15 yasinda. peki bu tur kan rahatsızlıgı olanlarda ozurlu bebek dogurma riski varmı??

Defnecigim,
Gözün aydin olsun..Minik kizina saglikli,mutlu bir hayat diliyorum..Bende biricik kizim Mona Hayati 12 gün önce kucagima aldim.Dogumum cok zor gecti,geceler de artik uykusuz ama mutluluktan sarhos gibiyim..Senin duygularini en iyi anlayan benim simdi..Arada siteye girip sizler dogurdunuz mu diye bakiyorum bu kisitli zamanimda.Sevgili Denizkarayurt ve Rüzgardenize de bol sans diliyorum en kisa sürede kavusurlar ogullarina insallah........

merhaba karaemelcim.açık olduğunu görüyorum.iyisin maşallah.ben üye olmadan önce başlamıştım hepsini okumaya sonra karar vermiştim zaten.buraya yani anlıycağın hepsini okudum ben.umut oldu da bana girdim ve şimdi burdayım.evet canım çok hoş kimine ağladım üzüldüm kimine yine ağladım sevindim okurken.ne yaparsın sevinçte bizim üzüntüde bizim

canım benim gözün aydın , sağlıkla analı babalı büyük bebeğini.
Dilerim hepimiz senin gibi şarhoş oluruz :))

karamel e devam; dhea ya gelince kesin bir güvenilirliği yok.böbreküstü bezinden salgılanan erkeklik hormonu imiş.dr uma sormuştum nette yayınlanan safsatadan olduğunu söylemişti.ben kullanıp kullanmamam konusdunda kararsız kalmıştım.adeti sonlandırabileceği erken menopoza sebep olabilirliği yüzünden bir de kalbe zararı varmış.krize sebep olabiliyormuş.bu yüzden kullanmadım ama çok yerde de sormuştum zaten pek de bulunan birşey değil.amam nette kimi kullananların 3 gibi bir zaman zarfında spontan hamile kaldıklarını okumuştum tabiii buy yazdıklarımın dr unda dediklerinin doğruluğu ne derece gerçek orası da muamma.

öyle kesinlikle güzel anılar helede bebek sahibi olanlar için :))

inşallah ileride bizde geriye dönüp bu sayfalara baktığımızda vay be deriz

erverdiciğim, sen şimdi sonuçları aldın. Ne düşünüyorsun kendin mi deneyeceksin, tüp mü yapacaksın. Anlat bakalım planlarını :)):1hug:

karamelcim eşimle bende konuşuyorum da bu konuyu şu dr merkez işleri.......evet sıkıcı.benimde en son tedavi olduğum dr özel muaynehane.bakırköyde.takibe oraya gidiyordum üstelik gatada da çalıştığı için bazı zxamanlar olmuyor başka dr a iletiyordu açıkçası bu beni rahatsız ediyordu.işlemlere gelince yumurta toplama ve transfer işi de etiler de bu iş için açılmış klüçük bir saray yavrusu(dış görünüşü villa tipi)manzara desen ormanlık.yani insanın içini açan bir yer.ama işte yerle yurtla da bitmiyor.benim transferden dönüldü.eşim şimdiki tedavimizde orayı ve dr umu istemiyor açıkçası.bende ben daha önce birkaç yeri eleyerek burada olmuştum tedavimi.eşim daha akşam söyledi bana hijyenik olmadığını ssk da bile daha iyiydi diye.açıkçası benimde dr uma güvenim yüzde yüz ceğil.ama kimden yüzde yüz emin olunur ki.çok zor işler bunlar.ben bir daha ki adetime kadar birkaç yeri dolaşmayı düşünüyorum ona göre kararımı vereceğim bilgilerimi paylaşırım sizlerle

arkadaşlar herkese mrb..
ben 39 yaşında ve izmirliyim ama balıkesirde yaşıyorum..ilk gebeliğimi 37 yaşında yaşadım o da dış gebelikti.(ve belki bana kızacaksınız ama bu yaşa kadar çocuk düşünmemiştik.ama ne olduysa dış gebelikten sonra oldu artık anne olmaya hazırdım) üzerinden 2 yıl geçti eşimdede bende de problem yok ama yaş ilerlediği için sanırım normal gebelik olmadı..bizde tüp bebeğe karar verdik. ve çoğunuzun bildiği aşamalardan geçtikten sonra 28 ekimde izmir ege tüp de tranferim yapıldı...9 kasımda yapmam gereken betahcg yi 8 kasımda yaptırdım..sonuç 380. dr um hayırlısı olsun dedi..ben hala şok tayım..bu kadar çabuk sonuç alacağımı hiç düşünmüyordum...p.tesi ultrasonla bakılacak hayırlısıyla...sabahtan beri k klübünde yazılanları okuyorum..üye olup bende birşeylar paylaşmak istedim sizlerle..
allah herkesin gönlüne göre versin...

erverdiciğim, sen şimdi sonuçları aldın. Ne düşünüyorsun kendin mi deneyeceksin, tüp mü yapacaksın. Anlat bakalım planlarını :)):1hug:

kendim deneyeli artık 17 yılı geçiyor..hergeçen zaman aleyhime.tüp tüp .......bir tüpkızım olsun istiyorum.ileridebana sorduğunda kızım seni tüpçüden almıştık demek ne hoş olur di midelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…