38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ah canııııııııııııııııııııımmmmmm gözünaydın olsun .Allah tamamına erdirsin.hem sana niye kızalım herkesin kendi tercihi.bu arada hoşgeldinaman dikkat et ne olur ne olmaz.bu yaştan sonra çok kıymtli bebekler bunlar.öyle ceket misali bulamıyoruz biz.tekrar gözünaydın

canım çok sevindim hayırlısı olsun. niye sana kızalım biz buradaki arkadaşların çoğu yaş kemale gelince istedik. Birkaç arkadaşımız uzun yıllardır emek veriyor.

Bende 39 yaşında istedim. Hatta bir doktor " durdun durdun şimdimi aklına bebek geldi" demişti. Ama öyleydi. Son bir yılda 2 kere hamilelik yaşadım ama olmadı.

Pazartesi kürtaj oldum bekleme süresi bitince tüp yapacağım. Bize moral oldun canım.

Paylaşımlarının devamı gelir inşallah

kızlar hoşçakalın.bebişi olanlarAllah size kolaylıklar versin doya doya sarılın bebişlerinize.doğumu için gün sayanlar sayılı gün geçermiş.Allah sizleri bebişlerinize kavuştursun sağlıkla.alabama herada karamel sanırım 2010 anneleri biz olacağız Allahın izniyle.inşallah kızlar inşallah bu yolda olan herkes hepimiz için dileğim.hepiniz kendinize iyi bakın.kendinizi hiç üzmeyin.bir arkadaşım bana yıllar önce kendimi hiç üzmüyorum demişti.hala hatırladıkça tuhafıma gider.ama biz de öyle yapalım olur mu?bu kendini üzme konusunu yeni bir konu olarak bir ara açarım çünkü bizim konumuzla hiç ilgisi yoktu.tabiii ilginizi çekerse hoşçakalıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

hulyacım bende de protein s dusuklugu ve mthfr a1298c homozigot mutand cıktı

onlar nedir? korktum valla. bende neler çıkacak acaba? bunlar kan testiyle filan mı anlaşılıyor? nasıl bakıyorlar? hep tüp bebek uygulamalarında bu tip testler yapıyorlar mı yoksa bu testler tekrarlayan düşüklerde mi yapılıyor?

Arkadaşlar
ben de 42 yaşındayım 2 negatif microm var Bu ilaç e bayda satılıyor 2 kutusu 120 dolar kargo dahil . Ama içeriğini okuyun gg de aynı içerikli ilaçlar var boşuna para akıtmayın derim ben

protein düşüklüğünü bilmiyorum ama diğeri mthfr kan pıhtılaşması testi genetik olarak kanda bakılıyorbu mthfr nin de 2 çeşidi var bir de faktör v leyden diye bir kan pıhtılaşması var leyden mutasyonu bende var.hamile kalırsam hergün ayrıca iğne olmam gerekiyor bebeğin beslenebilmesi için.yoksa düşükle sonuçlanırmış.nitekim de benim bir düşüğüm olmuştu ilk yıllarda.sanırım düşüklerden sonra isteniyor amam bana tüp laçları yan etki yapmıştı görme kaybı çok şiddetli başağrısı gibi bunun sonucunda dr istemişti bu testleri benden umarım aydınlatabilmişimdir hoşçakal

erverdim Allah rarumzı olsun senden Guzel dualarının milyon atı hayırları Allah sana nasip etsin guzelim.. Ben vazgectim kızlar cocuk mocuk yapmayacagım, ugrasmayacagım artı.. istemiyo

günaydın herkese..
erverdi ve karamel69 arkadaşlar çok tşk ederim güzel dilekleriniz için...forumdaki geçmişteki tüm yazılanları baştan sona okumama imkan yok..işyerinde arada bir bakabiliyorum..sizlerin durumu nedir...
11 gün beta 380 di..dün tekrar yaptıdım(14 .gün oluyor) 1360 çıktı..dr um bişi demedi ama bana sanki çok yüksekmiş gibi geldi..sizlerin bir fikri varmı..

maşallah maşallah çok güzel yükselmiş.

arkadaşım ne güzel söylüyorsunn..inşallah öledir..ama üçüz olamaz çünkü 2 yumurta transfer edildi..
yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak isterim..belki sizlere moral olur...yumurtaların toplandığı gün moralim çok bozuktu...odada 4 bayandık o gün ve sırasıyla 20 -16- 14 - ve 3 yumurta toplanmıştı bizlerden..tabiiki benim 3 olandı...herkesin bu kadar çokken benim niye az diye ağlayacaktım az daha..diğerlerinin yaşı bana oranla epey gençti..ondan dedim...3 yumurtanın 2 sini döllediklerini söylediler ertesi gün ve ben yine üzüldüm biri gitti diye..şansımın azaldığını düşünüyordum..ve 2 yumurta transferi yapıldı ve belki şimdi gerçekten ikiz bebeklerim olacak...p.tesi belli olacak nasipse...ve transferden sonra çoğumuzun yaptığı gibi ben sadece 1 gün yattım ertesi gün işe başladım arkadaşlar..herşey nasip bir yerde işte...allah herkesin gönlüne göre verir inşallah..

ne kadar güzel valla maşallah 3 yumurta ama süper olmuş 13 olup hiçte döllenmeyebilirdi.

Pazartesi kontrolüm var.

Biliyorsunuz kürtaj ptesi oldu, pazartesi ,salı hiç bir sıkıntım yoktu.

Dün akşam ve bu sabah gaz sancısı gibi bir sancı oldu. Hani rahimin içine hava kaçmışta içeride kalmış gibi.

Benim iki kürtajda da rahim ağzı spazmı oldu, adet kanı akmadı sancı ve kramp oldu doktor 2 kere müdahale edip kanamayı sağladıydı.

Acaba diyorum gene spazm oldu da bu sefer içerideki gaz mı çıkmıyor sancı yapıyor.

offf inşallah bu sefer yapışıklık olmaz.

Tango, selam arkadaşım, hoşgeldin. Öncelikle gözün aydınn. Çokkkk mutlu oldum hamilelik haberinle. Allah sağ salim tamamına erdirsin, keyifle kucakla bebeğini, değerlerine göre bebeklerini. Diğer arkadaşlar da yazmış, yazdıkların hepimize moral. Bakma neredeyse hepimizin aklına çocuk sahibi olmak son zamanlarda gelmiş durumda. Birbirimizin halini en iyi biz anlarız.

Değerinin çok artması, çok çok iyi. Ne güzel işte, arkadaşlar doğru söylüyor, inşallah bebişlerinin ikisi de tutunmuştur sana. Tekrar hoşgeldin canım.

Erverdi'cim, Allah söyletiyor diyeyim. Evet canım, inşallah hepimiz 2010'da bebekleri olan hatunlar olacağız inşallah. Dualarımız karşılıklı hayatım.

erverdim Allah rarumzı olsun senden Guzel dualarının milyon atı hayırları Allah sana nasip etsin guzelim.. Ben vazgectim kızlar cocuk mocuk yapmayacagım, ugrasmayacagım artı.. istemiyo

Esterya'cım, ne oldu canım ya, niye vazgeçtin ki?

Karamel'cim, ben de bilirmiş gibi daha geçen gün nasılsın diye sormuştum sana. Doktora ne zaman gidiyorsun, lütfen haberdar et bizi. Evet hep aynı şeyi yapıyoruz ama gözünü seveyim en kötüyü düşünme. İnşallah bir sorun yoktur hayatım.

canım ne oldu sana böyle, neye kızdın yada üzüldün. yapma böyle

hadi dinliyoruz

kocama kızdım dun n aksam dr beraber gititk umurtan catlamıs dedi 2-3 gun iliski verdi adam dun aksam yattı uyudu bu sabah yanastım yine yok yorgunum yok hafta icine denk gelmis falan filan banane ya ugrasmıycam artık

kocama kızdım dun n aksam dr beraber gititk umurtan catlamıs dedi 2-3 gun iliski verdi adam dun aksam yattı uyudu bu sabah yanastım yine yok yorgunum yok hafta icine denk gelmis falan filan banane ya ugrasmıycam artık

ah güzelim ah, öyle zor ki yaşadıklarımız çekmeyen bilmez.

Aynı şeyleri bizde yaşadık, o yüzden tüp bebek bana kurtuluş oldu. Evet her yumurtlama zamanına denk getirdik ama gel birde bana sor, öyle isteksiz oldu ki ...
Benimki normalde çok isteklidir ama gel görki şu gün değince olmuyor. Kadına da zor bende hiç istemedim burada kızlar biliyor, erkeğe daha da zor. Zoraki olmuyor bu iş, günle saatle çok ama zor.

Fakat yumurtlama günü geçiyordu oooo bizimki :))))) anladın sen onu.

O yüzden taktik şu adet sonrası ilişkiye kes, yumurtalama gününe en az 10-11 günlük boşluk olur oda mecbur istekli olacka. (Offf ne kötüyüm ya)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…