yaw bir haftadır bişi yapmadık dun doktor diyor 48 saate döllenebilir diyor dun catlamıs diyor benimki diyor ki 24 saat gitti daha 24 saat var diyor..
yok sefkat gostermiyokusum yok yorgunmus yok bilmemne
o kadar para verdim yumurta takibi yaptırıyorum bi ise yaramadı
Arkadaşlar dün histeroskopi için gittik sizlerde biliyorsunuz.Kliniği zor bulduk zaten.(Kliniği de hiç beğenmedik.Kendi dr'um olmasa o kliniğin yanından bile geçmezdim.)neyse bana narkoz verip uyuttular.Narkozu da çok verddiler herhalde çok zor uyandım.Hiç daha önce böyle olmamıştım.Uyandığımda eşim yanıma geldi.Histeroskopi işlemi gerçekleşmemiş dedi.Neden dedim.Rahim ağzını açtıramamışlar dedi.Sonra dr'um geldi.Rahim ağzı yapışmış biraz açtırdık ama işlemin gerçekleşmesi için 5 cm falan açılması gerekiyormuş.Aleti gösterdi.Bununla bile açtıramadık yapışıklık çok fazlaydı dedi.Şimdi bir ilaç vericeklermiş o ilaçla da açılmazsa yakıcaklarmış.Tabi bir dahaki aya kaldı.Çünkü yarın oğlumuzun kontrolü var.Hafta sonu da araya girince rahim tabakası kalınlaşır olmaz dedi dr.Bizim açtığımız kadarıyla normal yolla hamile kalabilirsin belki dedi.Ben hiçbir şey anlamadım bu işten.2 kez tüp denedik.Kataterle embriyoları rahime bıraktılar.Nasıl oldu bilmiyorum yani.Böyle birşey duayn oldumu acaba daha önce veya başına gelen?
allah allah hiç duymadım hülya, daha neler duyacağız.
peki sen buraya para verdin mi , vermedinse önümüzdeki ay başka bir yerde yaptır derim.
Arkadaşlar dün histeroskopi için gittik sizlerde biliyorsunuz.Kliniği zor bulduk zaten.(Kliniği de hiç beğenmedik.Kendi dr'um olmasa o kliniğin yanından bile geçmezdim.)neyse bana narkoz verip uyuttular.Narkozu da çok verddiler herhalde çok zor uyandım.Hiç daha önce böyle olmamıştım.Uyandığımda eşim yanıma geldi.Histeroskopi işlemi gerçekleşmemiş dedi.Neden dedim.Rahim ağzını açtıramamışlar dedi.Sonra dr'um geldi.Rahim ağzı yapışmış biraz açtırdık ama işlemin gerçekleşmesi için 5 cm falan açılması gerekiyormuş.Aleti gösterdi.Bununla bile açtıramadık yapışıklık çok fazlaydı dedi.Şimdi bir ilaç vericeklermiş o ilaçla da açılmazsa yakıcaklarmış.Tabi bir dahaki aya kaldı.Çünkü yarın oğlumuzun kontrolü var.Hafta sonu da araya girince rahim tabakası kalınlaşır olmaz dedi dr.Bizim açtığımız kadarıyla normal yolla hamile kalabilirsin belki dedi.Ben hiçbir şey anlamadım bu işten.2 kez tüp denedik.Kataterle embriyoları rahime bıraktılar.Nasıl oldu bilmiyorum yani.Böyle birşey duayn oldumu acaba daha önce veya başına gelen?
Hülya'cım, geçmiş olsun canım. Bozma moralini arkadaşım, ne yapalım, bir şekilde yola devam edicez, hem doktorunun işlem gerçekleştirilemese de ufak bir açma ile doğal yollardan gebe kalabileceğine dair söylediğini de yabana atma, ödevleri yap, olur mu canım? Hiç belli olmaz, belki mucizen bu ay gerçek olur. Doktoruna hala güvensen de bence bence başka bir uzmandan fikir almanda hiçbir mahzur yok, bakalım o ne diyecek?
Yarın için bol şanslar canım, inşallah iyi haberlerle döneceksin. Bizleri habersiz bırakma.
Arkadaşlar
ben de 42 yaşındayım 2 negatif microm var Bu ilaç e bayda satılıyor 2 kutusu 120 dolar kargo dahil . Ama içeriğini okuyun gg de aynı içerikli ilaçlar var boşuna para akıtmayın derim ben
Herada, sen nasılsın arkadaşım. ılaçlarını alıyor musun, kürlere başladın mı ? Ben kür yapamıyorum aklıma geldikçe ağzıma bir kaşık çörek otu atıyorum. Bal , çörek otu, tarçın derler ya:)))
Diyorum ki dünya kadar iğne olacağım, ne kasayım kürle , onla bunla
kızlar merhaba ben geldimkaramel hülya sizi açık görüyorum yorumlarımı sonra yapacağımbugün memorila gittim.temiz ferah bir yer.öngörüşme için.tatlı bir dr karşıladı beni.anlattım dinledi.eşimin sperm sayısın az buldu benimde yaşımdan dolayı yumurta rezervimin az olduğunu söyledi.diğerlerine baktı.(rahim filmi,genetik testler, fsh,lh,anti tpo,prl,kan pıhtılaşması vs vs işte)hiçbirine bir şey demedibilinmeyen infertilite olduğunu söyledi.bana önce güzel bir yumurta takibi sonra ko kültür ve tüp dedi.tabiii hikayelerimi de anlattım negatif iptalgibi.40 yaşımı geçirmememi şansımın %60 en kötü olasılıkla %45 dedi.amam öyle hemen gel yapalım yapman lazım şöyledir böyledir laf salatası yapmadı yani..fiyatlar yüksek 1900euro tüptedavisi 650 euro ko kültür artı ilaçlar.tabiii bu gittiğim ilk yer daha yeni başladım.hem herşey burada yapılıyor yumurta toplama trnsfre takip genetik testler ko kültür.yani herşey hastanenin bünyesinde.bu yönden iyi.hem de çok iyi düşünün stresi.yok koşturkoştur o laborayuara yok bu muaynehaneye yok oraya yok ayrı bir yere derdi yok .şimdilik bu kadar ......sonra size döneceğim hoşçakalın kızlar
Selam Karamel'cim, aralarda sana da yazıyorum, cevap alamayınca da görmedi herhalde diyordumıyiyim canım, kür adına şimdi sadece şu iğrenç soğan suyunu yapıyorum. Öğlenleri içmem gereken soğanı iş yerinde kaynatamayacağımdan sabah yapıyorum, canım sevgilim benden önce kalkıp soğanı kaynatıyor filan. Bu işkenceye bari böyle faydam olsun diyor. Neyse, son 9 gün. Diğer kürlerle ilgili ne bileyim, düşünüyorum ben de acaba bir yandan doğum kontrol hapı içerken bir yandan da yumurta geliştirici kür yaptım diye mi kist sahibi oldum diyorum. Neyse yani, olacağı varmış oldu. Gönlün nasıl rahat ediyorsa öyle yap. ıçinden gelmiyorsa yapma. Ben kürlerin açıkçası birebir etkisinden ziyade placebo etkisinden faydalanmayı düşündüm hep.
Çok haklısın, zaten tüp tedavisine başlayınca yapmamak lazım. Ben o dönemde seyretmeye şöyle keyifli bir dizi arıyorum. Güleyim, germeyeyim diye. Yoksa evde beni bekleyen cillop gibi bir 24 son sezon var ama keman yayı gibi olmayayım tedavi esnasında 24'ü seyredicem diye. Var mı öneri?
kızlar merhaba ben geldimkaramel hülya sizi açık görüyorum yorumlarımı sonra yapacağımbugün memorila gittim.temiz ferah bir yer.öngörüşme için.tatlı bir dr karşıladı beni.anlattım dinledi.eşimin sperm sayısın az buldu benimde yaşımdan dolayı yumurta rezervimin az olduğunu söyledi.diğerlerine baktı.(rahim filmi,genetik testler, fsh,lh,anti tpo,prl,kan pıhtılaşması vs vs işte)hiçbirine bir şey demedibilinmeyen infertilite olduğunu söyledi.bana önce güzel bir yumurta takibi sonra ko kültür ve tüp dedi.tabiii hikayelerimi de anlattım negatif iptalgibi.40 yaşımı geçirmememi şansımın %60 en kötü olasılıkla %45 dedi.amam öyle hemen gel yapalım yapman lazım şöyledir böyledir laf salatası yapmadı yani..fiyatlar yüksek 1900euro tüptedavisi 650 euro ko kültür artı ilaçlar.tabiii bu gittiğim ilk yer daha yeni başladım.hem herşey burada yapılıyor yumurta toplama trnsfre takip genetik testler ko kültür.yani herşey hastanenin bünyesinde.bu yönden iyi.hem de çok iyi düşünün stresi.yok koşturkoştur o laborayuara yok bu muaynehaneye yok oraya yok ayrı bir yere derdi yok .şimdilik bu kadar ......sonra size döneceğim hoşçakalın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?