38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ya papatya40 diye bir arkadaş var, geçen buldum onu bir yerlerde bize gel dedim hatta merhaba dedi.

Ona yaştan ötürü direk donör demişler, kız üzülmüş ona dedim boşver gel bizim topiğe moral olsun.

Bu ne ya 40-40-40 taş düşsün başlarına tövbe tövbe.....

Gittiğim bir doktor aynen bana "taktırırlar adama" elindeki para ile oynayarak yazmıştım burada o konuşmayı

Çok doğru diyorsun, daha iyi ifade edemezdim. Neyse ben gelecek ay 40'ı bitiriyorum, 41'imden gün almaya başlayacağım. Aşıyorum yani bu 40 yaş meselesini ))))))

folic asit alıyorum, aspirin alıyorum.

ama bahsettiğin bir konu aklıma takıldı acaba şu bekleme döneminde henüz ilk adete neredeyse 30-35 gün varken hiç yumurta üzerinde etkili birşeyler yapmasak mı tabi sende kist için.

birde herada inciri yesek olmaz mı günde 2 tane falan

nezaketkken kırılma işine çok güldüm, haklsın valla doğru söz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, yazdıklarımı geri dönüp okuyunca kendime kızıyorum.

Ne kadar anlam bozukluğu, devrik cümle var.

Acele yazıyorum lütfen kusura bakmayın.

Karamel'cim, burada bir doktor vardı, soruları yanıtlıyordu filan. Deniz Bulut ondan okuyup yapıyordu diye hatırlıyorum. 2 kuru incirin üzerine bir tatlı kaşığı saf zeytinyağı dökeceksin (akşam), sabah da incirleri yiyeceksin. Aynı işmiş.

Esasında gereksiz evham yaptım ben kist için. Neticede daha etkili diye başka bir doğum kontrol hapı verdi 2. doktorum. Küçülmezse de 2 hafta sonra gittiğimde aspire edilecek. Ben şu aspire işi olmasın bari diye yapıyorum kürü. Dediğim gibi diğer kürler belki masum (ben de incir hariç senin yaptıklarını yapmıştım) ama şimdi kızıyorum kendime doğum kontrol hapıyla yapılır mıydı hiç o kürler diye. Kendi doktoruma sormuştum bitkisel kürleri (bence yararına inanmıyor ama bana iyi geliyor diye de ses etmiyor), ilaç olmasın yeter ki, kür yapabilirsin demişti.

Ben bekleme döneminde çok okumuştum, 'düşüğün ayağı içeride kalır' benzeri bir laf okumuştum. Düşüğün arkasından hamilelik çabuk gelir hesabı. Eğer doğum kontrol hapına başlatmadıysa doktorun, bu ay ödevlerini ihmal etme. Ben kendim için çok umutlanmıştım ama olmadı maalesef, inşallah sende öyle olur.

tüp bebek doktoru hapa başla dedi, kendi doktorum gerek yok şimdi hele ilk kanama olsun dedi.

heradacığım, kendim düşünmüyorum çünkü hamile kalıp gene olmazsa bana inanılmaz vakit kaybettirir. Diyeceksin ki tüp garanti mi , değil tabi aynı şey onda da olabilir ama kafam rahat olur ileride keşke tüp için vakit kaybetmeseydim demem

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım Karamel'cim, haklısın esasında. Ben ilk tüp denememi Nisan'da yaptım, sonra aşılama ve hamilelik. Ondan sonra tek bir aşılamam var, kasım ayını bulduk, doğru diyorsun, vakit kaybetmemek lazım. Üzerimize düşeni yapalım bakalım, nazlılarımız da yola koyulsun inşallah, sağlıkla, hayırlısıyla.

canıııııııııııımmmmmmm sonunda birliktesin ve kucağında kuşun :) darısı hepimizin başına inşallah, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah... çok teşekkürler canım, inşallah bir çırpıda atlatırız :)
güzel arkadaşım, güçlerimizi çoktaaan birleştirdik, gerisi zamana kaldı, umudunuzu yitirmeyin ve olacağına inanın lütfen :) ben inanıyorum çünkü :)
kızlar bende mthfr a1268c homozigot mutand cıktı testlerde , sasırdım kaldım demek bu yuzden kaybettim ikizlerimi
o da ne?
Serpilciğim, Allah analı babalı büyütsün inşallah :) İyi dileklerin için sağol canım. Darısı başımıza inşallah :)
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :) Tebrikler ve gözün aydın :)
kızlar bu sabah hepimiz için dua ettim
Allah kabul etsin canım :)
erverdim Allah rarumzı olsun senden Guzel dualarının milyon atı hayırları Allah sana nasip etsin guzelim.. Ben vazgectim kızlar cocuk mocuk yapmayacagım, ugrasmayacagım artı.. istemiyo
hadiiiiiiiiiiiiiiiii... ne oldı şimdi?
Geçmiş olsun canım, pazartesi bize haber vermeyi ihmal etme lütfen
kocama kızdım dun n aksam dr beraber gititk umurtan catlamıs dedi 2-3 gun iliski verdi adam dun aksam yattı uyudu bu sabah yanastım yine yok yorgunum yok hafta icine denk gelmis falan filan banane ya ugrasmıycam artık
amaaaaan hepsi mi aynı bunların? defolular canım, genetik bir defo var hepsinde öffffffffff
ooooooo süppppeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr :roflol: :roflol: :roflol:

bizi kötü olmaya zorluyorlar canım, ne yapacaksın?
aaa hiç duymadım, ilk kez senden duyuyorum... daha neler duyacağız bakalım?
çok geçmiş olsun hülya'cığım çok üzüldüm, acil şifalar canım :Saruboceq:
Tüm Denizler (Karayurt, Rüzgar ve Bulut) Alabama nasılsınız ?

Defne, Serpil siz neler yapıyorsunuz ?

Roniyam bel ağrın nasıl oldu canım :))

Erverdiciğim , araştırmalar başladın mı ?
canım sağol, ben kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum, ayaklarımız uzatıp oturuyorum, ayaklarım feci şiş çünkü, yinede buna da şükür diyorum, yapılacak bir şey yok, sayılı günleri geçirmeye çalışıyorum :)

kızlar hepinize selamlar DEFNECıM hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün yaşı uzun olsun.uykuya gelince bu bebekler hiç uyumuyor.bebimkilerde öyle 48 günlük olduk her gün 3 yada4 saat uykuyla yaşıyorum.bakımları çok zor sürekli gaz sorunumuz var.böyle büyüyor çocuklar herhalde HERKESı ÖPÜYORUM

kocama kızdım dun n aksam dr beraber gititk umurtan catlamıs dedi 2-3 gun iliski verdi adam dun aksam yattı uyudu bu sabah yanastım yine yok yorgunum yok hafta icine denk gelmis falan filan banane ya ugrasmıycam artık

ah be güzelim sadece sen de mi var sanıyorsun.ben bugün bıraksam kocam dünden razı.ama yoook pes etmek yok.böyledir bu işler dr girdimi yatak odasına böyle sorunlar çıkıyor işte

canım inşallah bir sorun olmaz da bir daha müdahaleye gerek kalmaz.......

sevgili durumuna üzüldüm yaa.böyle birşeyi ben de yeni duydum.nasıl da o kadar yapışıklık olabiliyor ya anlayabilmiş değilim.o kadar sorun vardı da e peki oğlun nasıl oldu?bir açılıp bir kapanabilen birşeymiymiş ki bu.ALLAH ALLAH?

Allah oğluşuna da şifa versin ne diyeyim arkadaışm.ne varsa çıksın da ona göre tedavisini olur düzelir inşallah.bizim gibi yıllarca dr larda gezmektense .......

gerçekten kızlar.şifa olsun diye duyduğumuzu yapıyoruz ama ne derece doğru insan ister istemez sorguluyor.ben 2 ay incir kürünü uygulamıştım bu ay bıraktım ama bu ay ağrım oldu sonradan mı etkisini gösteriyor nedir bilinmez.bizim ki de denize düşen yılana sarılır misali.ama yine de belli olmaz şifanın nerden geleceği.sanırım meyveden çerezden bir zara gelmez.bende sadece sivilce yapmıştı. gözle görünen.

kızlar beyfendi dun aksam lutfen bi çalıştı.. artık bu yalap şalap çalışmayla ve 48 saat geçmiş olduktan sonra nolur bilmem artık..

canım ko kültür dediğin nedir ? %45 bile olsa süper bir oran bu bence çok oyalanma.

tabiki araştırmanı yap, parasal durumuna bak ve çok uzatma anlamında

canım;ko kültür adetin 21 inci günü yapılıyormuş rahimden bir parça alınıyormuş.oluşan embriyolar o parça ile tutunmaya çalışılıyormuşsonra transfer.bir de ben bölünmenin neden durduğunu sormuştum.bana bizim hastanemizde neredeyse hiç karşılaşmadığımız bir durum çok ender görülen birşey.ben bunu laboratuar şartlarına bağlıyorum dedi.yaaaaaaaaaaa işte karamelcim.onca görünüm dıştan görünüş.hepsi fos işte.eşimde onayladı çünkü örnek verirken beğenmemiş ortamı.çok dikkatli olmak lazım çok.

ah be güzelim sadece sen de mi var sanıyorsun.ben bugün bıraksam kocam dünden razı.ama yoook pes etmek yok.böyledir bu işler dr girdimi yatak odasına böyle sorunlar çıkıyor işte

Arkadaşlar aynı durum bende de var, eşim de aynı şekilde tamam desem bırakacak ben de pes etmek istemiyorum ama beni zorluyor. Hatta 7 aydır deniyoruz olmuyor bırakalım diyor. Zaten tıbbi bir tedavi gerekse asla gitmez.Denemeleri eksik yaptığımızda olmuyor değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…