ya papatya40 diye bir arkadaş var, geçen buldum onu bir yerlerde bize gel dedim hatta merhaba dedi.
Ona yaştan ötürü direk donör demişler, kız üzülmüş ona dedim boşver gel bizim topiğe moral olsun.
Bu ne ya 40-40-40 taş düşsün başlarına tövbe tövbe.....
Gittiğim bir doktor aynen bana "taktırırlar adama" elindeki para ile oynayarak yazmıştım burada o konuşmayı
folic asit alıyorum, aspirin alıyorum.
ama bahsettiğin bir konu aklıma takıldı acaba şu bekleme döneminde henüz ilk adete neredeyse 30-35 gün varken hiç yumurta üzerinde etkili birşeyler yapmasak mı tabi sende kist için.
birde herada inciri yesek olmaz mı günde 2 tane falan
Karamel'cim, burada bir doktor vardı, soruları yanıtlıyordu filan. Deniz Bulut ondan okuyup yapıyordu diye hatırlıyorum. 2 kuru incirin üzerine bir tatlı kaşığı saf zeytinyağı dökeceksin (akşam), sabah da incirleri yiyeceksin. Aynı işmiş.
Esasında gereksiz evham yaptım ben kist için. Neticede daha etkili diye başka bir doğum kontrol hapı verdi 2. doktorum. Küçülmezse de 2 hafta sonra gittiğimde aspire edilecek. Ben şu aspire işi olmasın bari diye yapıyorum kürü. Dediğim gibi diğer kürler belki masum (ben de incir hariç senin yaptıklarını yapmıştım) ama şimdi kızıyorum kendime doğum kontrol hapıyla yapılır mıydı hiç o kürler diye. Kendi doktoruma sormuştum bitkisel kürleri (bence yararına inanmıyor ama bana iyi geliyor diye de ses etmiyor), ilaç olmasın yeter ki, kür yapabilirsin demişti.
Ben bekleme döneminde çok okumuştum, 'düşüğün ayağı içeride kalır' benzeri bir laf okumuştum. Düşüğün arkasından hamilelik çabuk gelir hesabı. Eğer doğum kontrol hapına başlatmadıysa doktorun, bu ay ödevlerini ihmal etme. Ben kendim için çok umutlanmıştım ama olmadı maalesef, inşallah sende öyle olur.
canıııııııııııımmmmmmm sonunda birliktesin ve kucağında kuşun :) darısı hepimizin başına inşallah, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah... çok teşekkürler canım, inşallah bir çırpıda atlatırız :)sevgili arkadaslar ancak kacar gocer sizleri daha fazla merakta birakmamak icin siteye girdim haber vereyim istedim..minikmucizemi cok cok binlerce sukur kucagima aldim 4 kasim oglen vakti:)bana gore dunyanin en guzel en sevimli kizi:)minik bir kus sanki cennetten gelmis..allah onu bize bagislasin...ve hepinize dua ettim tum bebek bekleyen anne olmak isteyen tum kadinlara...iyiki basima gelen onca seye ragmen yilmamisim devam etmisim..sakin sizde yilmayin alalhin bizler icin verdigi bir zaman var ben buna inaniyorum...doguma giderken sedyeye gozyaslarima engel olamadim..iyiki genel anestezi olmusum tum ameliyat boyunca aglar dururdum sanirim...sezeryan agrili bir olay cok zor hala agrilarim var yuruyemiyorum..ama asil konu esim ve ben perisan haldeyiz..sabahliyoruz bizim kiz hic uyumuyor surekli uyanik agliyor :)sabah annem geldiginde biz baygin halde oluyoruz:)serpilcim sanirim sende kizini kucaklamissindir..rdeniz ve denizk insallah sizde kuaslar gibi bir cirpida atlatirsiniz:)hepinizi opuyorum..
güzel arkadaşım, güçlerimizi çoktaaan birleştirdik, gerisi zamana kaldı, umudunuzu yitirmeyin ve olacağına inanın lütfen :) ben inanıyorum çünkü :)sevgili karamel sevgili herada sevgilihülya sevgilirüzgar canlarım canımlarım.canım arkideşler tam havamdayım şimdi.başta hepinize sevgilerimi gönderiyorum.birleşsin VOLTRAN olsun(anlayan anlamıştır )bugün laboratuara giderken ayaklarım ileri gidiyordu hızlı hızlı ama yüreğim olabildiğince geri kaçıyordu.sonucuna göre beni belki de çok daha zorluklar bekliyordu.çok şükür Allaha.inanın bu sabah namazındahakkımda hayırlısını diledim gözyaşlarımla.sanırım bir şans daha verdi bana .umarım bu şansı drlar ilaçlar laboratuar ben ve eşim iyi değerlendiririz.sonrası yine Onun TAKDİRİ.kızlar doldum yine...........elimden geldiğince herkesi yanıtlamaya çalıştım.bir ara yine gelirimhoşçakalın sevgiyle kalın
o da ne?kızlar bende mthfr a1268c homozigot mutand cıktı testlerde , sasırdım kaldım demek bu yuzden kaybettim ikizlerimi
Serpilciğim, Allah analı babalı büyütsün inşallah :) İyi dileklerin için sağol canım. Darısı başımıza inşallah :)Defnecigim,
Gözün aydin olsun..Minik kizina saglikli,mutlu bir hayat diliyorum..Bende biricik kizim Mona Hayati 12 gün önce kucagima aldim.Dogumum cok zor gecti,geceler de artik uykusuz ama mutluluktan sarhos gibiyim..Senin duygularini en iyi anlayan benim simdi..Arada siteye girip sizler dogurdunuz mu diye bakiyorum bu kisitli zamanimda.Sevgili Denizkarayurt ve Rüzgardenize de bol sans diliyorum en kisa sürede kavusurlar ogullarina insallah........
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :) Tebrikler ve gözün aydın :)arkadaşlar herkese mrb..
ben 39 yaşında ve izmirliyim ama balıkesirde yaşıyorum..ilk gebeliğimi 37 yaşında yaşadım o da dış gebelikti.(ve belki bana kızacaksınız ama bu yaşa kadar çocuk düşünmemiştik.ama ne olduysa dış gebelikten sonra oldu artık anne olmaya hazırdım) üzerinden 2 yıl geçti eşimdede bende de problem yok ama yaş ilerlediği için sanırım normal gebelik olmadı..bizde tüp bebeğe karar verdik. ve çoğunuzun bildiği aşamalardan geçtikten sonra 28 ekimde izmir ege tüp de tranferim yapıldı...9 kasımda yapmam gereken betahcg yi 8 kasımda yaptırdım..sonuç 380. dr um hayırlısı olsun dedi..ben hala şok tayım..bu kadar çabuk sonuç alacağımı hiç düşünmüyordum...p.tesi ultrasonla bakılacak hayırlısıyla...sabahtan beri k klübünde yazılanları okuyorum..üye olup bende birşeylar paylaşmak istedim sizlerle..
allah herkesin gönlüne göre versin...
Allah kabul etsin canım :)kızlar bu sabah hepimiz için dua ettim
hadiiiiiiiiiiiiiiiii... ne oldı şimdi?erverdim Allah rarumzı olsun senden Guzel dualarının milyon atı hayırları Allah sana nasip etsin guzelim.. Ben vazgectim kızlar cocuk mocuk yapmayacagım, ugrasmayacagım artı.. istemiyo
Geçmiş olsun canım, pazartesi bize haber vermeyi ihmal etme lütfenPazartesi kontrolüm var.
Biliyorsunuz kürtaj ptesi oldu, pazartesi ,salı hiç bir sıkıntım yoktu.
Dün akşam ve bu sabah gaz sancısı gibi bir sancı oldu. Hani rahimin içine hava kaçmışta içeride kalmış gibi.
Benim iki kürtajda da rahim ağzı spazmı oldu, adet kanı akmadı sancı ve kramp oldu doktor 2 kere müdahale edip kanamayı sağladıydı.
Acaba diyorum gene spazm oldu da bu sefer içerideki gaz mı çıkmıyor sancı yapıyor.
offf inşallah bu sefer yapışıklık olmaz.
amaaaaan hepsi mi aynı bunların? defolular canım, genetik bir defo var hepsinde öffffffffffkocama kızdım dun n aksam dr beraber gititk umurtan catlamıs dedi 2-3 gun iliski verdi adam dun aksam yattı uyudu bu sabah yanastım yine yok yorgunum yok hafta icine denk gelmis falan filan banane ya ugrasmıycam artık
ooooooo süppppeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr :roflol: :roflol: :roflol:ah güzelim ah, öyle zor ki yaşadıklarımız çekmeyen bilmez.
Aynı şeyleri bizde yaşadık, o yüzden tüp bebek bana kurtuluş oldu. Evet her yumurtlama zamanına denk getirdik ama gel birde bana sor, öyle isteksiz oldu ki ...
Benimki normalde çok isteklidir ama gel görki şu gün değince olmuyor. Kadına da zor bende hiç istemedim burada kızlar biliyor, erkeğe daha da zor. Zoraki olmuyor bu iş, günle saatle çok ama zor.
Fakat yumurtlama günü geçiyordu oooo bizimki :))))) anladın sen onu.
O yüzden taktik şu adet sonrası ilişkiye kes, yumurtalama gününe en az 10-11 günlük boşluk olur oda mecbur istekli olacka. (Offf ne kötüyüm ya)
aaa hiç duymadım, ilk kez senden duyuyorum... daha neler duyacağız bakalım?Arkadaşlar dün histeroskopi için gittik sizlerde biliyorsunuz.Kliniği zor bulduk zaten.(Kliniği de hiç beğenmedik.Kendi dr'um olmasa o kliniğin yanından bile geçmezdim.)neyse bana narkoz verip uyuttular.Narkozu da çok verddiler herhalde çok zor uyandım.Hiç daha önce böyle olmamıştım.Uyandığımda eşim yanıma geldi.Histeroskopi işlemi gerçekleşmemiş dedi.Neden dedim.Rahim ağzını açtıramamışlar dedi.Sonra dr'um geldi.Rahim ağzı yapışmış biraz açtırdık ama işlemin gerçekleşmesi için 5 cm falan açılması gerekiyormuş.Aleti gösterdi.Bununla bile açtıramadık yapışıklık çok fazlaydı dedi.Şimdi bir ilaç vericeklermiş o ilaçla da açılmazsa yakıcaklarmış.Tabi bir dahaki aya kaldı.Çünkü yarın oğlumuzun kontrolü var.Hafta sonu da araya girince rahim tabakası kalınlaşır olmaz dedi dr.Bizim açtığımız kadarıyla normal yolla hamile kalabilirsin belki dedi.Ben hiçbir şey anlamadım bu işten.2 kez tüp denedik.Kataterle embriyoları rahime bıraktılar.Nasıl oldu bilmiyorum yani.Böyle birşey duayn oldumu acaba daha önce veya başına gelen?
çok geçmiş olsun hülya'cığımYarın için de iyi haberler beklemiyoruz.Çünkü gaitada yapılan tahlilde oğlumda kan çıktı.Yani bağırsaklarında kanama var.daha önce 4-5 kez bakılmıştı ama o zaman negatif çıkmıştı.İlk defa pozitifi yakaladık.Gerçi bir yönden de iyi oldu.İnsanın herşey aklına geliyor.Kan değeri o kadar düşünce.Biz daha önceleri sadece midede problem var zannediyorduk.Şimdi bağısakta da olduğu çıktı ortaya.Tam mideyi düzelttik derken.
Bir de gaitada h.Pylori bakterisinin antijenine rastlandı.Mideden yapılan endoskopilerin pataloji sonuçlarında hep bu bakteriye bakılıyordu.O da negatif çıkıyordu.Şimdi bağırsak da bu da çıktı.Bundan da birşey anlamadık.Bakalım yarın dr'lar nasıl açıklama yapacak.
canım sağol, ben kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum, ayaklarımız uzatıp oturuyorum, ayaklarım feci şiş çünkü, yinede buna da şükür diyorum, yapılacak bir şey yok, sayılı günleri geçirmeye çalışıyorum :)Tüm Denizler (Karayurt, Rüzgar ve Bulut) Alabama nasılsınız ?
Defne, Serpil siz neler yapıyorsunuz ?
Roniyam bel ağrın nasıl oldu canım :))
Erverdiciğim , araştırmalar başladın mı ?
erverdim Allah rarumzı olsun senden Guzel dualarının milyon atı hayırları Allah sana nasip etsin guzelim.. Ben vazgectim kızlar cocuk mocuk yapmayacagım, ugrasmayacagım artı.. istemiyo
kocama kızdım dun n aksam dr beraber gititk umurtan catlamıs dedi 2-3 gun iliski verdi adam dun aksam yattı uyudu bu sabah yanastım yine yok yorgunum yok hafta icine denk gelmis falan filan banane ya ugrasmıycam artık
ne kadar güzel valla maşallah 3 yumurta ama süper olmuş 13 olup hiçte döllenmeyebilirdi.
canım inşallah bir sorun olmaz da bir daha müdahaleye gerek kalmaz.......Pazartesi kontrolüm var.
Biliyorsunuz kürtaj ptesi oldu, pazartesi ,salı hiç bir sıkıntım yoktu.
Dün akşam ve bu sabah gaz sancısı gibi bir sancı oldu. Hani rahimin içine hava kaçmışta içeride kalmış gibi.
Benim iki kürtajda da rahim ağzı spazmı oldu, adet kanı akmadı sancı ve kramp oldu doktor 2 kere müdahale edip kanamayı sağladıydı.
Acaba diyorum gene spazm oldu da bu sefer içerideki gaz mı çıkmıyor sancı yapıyor.
offf inşallah bu sefer yapışıklık olmaz.
sevgili durumuna üzüldüm yaa.böyle birşeyi ben de yeni duydum.nasıl da o kadar yapışıklık olabiliyor ya anlayabilmiş değilim.o kadar sorun vardı da e peki oğlun nasıl oldu?bir açılıp bir kapanabilen birşeymiymiş ki bu.ALLAH ALLAH?Arkadaşlar dün histeroskopi için gittik sizlerde biliyorsunuz.Kliniği zor bulduk zaten.(Kliniği de hiç beğenmedik.Kendi dr'um olmasa o kliniğin yanından bile geçmezdim.)neyse bana narkoz verip uyuttular.Narkozu da çok verddiler herhalde çok zor uyandım.Hiç daha önce böyle olmamıştım.Uyandığımda eşim yanıma geldi.Histeroskopi işlemi gerçekleşmemiş dedi.Neden dedim.Rahim ağzını açtıramamışlar dedi.Sonra dr'um geldi.Rahim ağzı yapışmış biraz açtırdık ama işlemin gerçekleşmesi için 5 cm falan açılması gerekiyormuş.Aleti gösterdi.Bununla bile açtıramadık yapışıklık çok fazlaydı dedi.Şimdi bir ilaç vericeklermiş o ilaçla da açılmazsa yakıcaklarmış.Tabi bir dahaki aya kaldı.Çünkü yarın oğlumuzun kontrolü var.Hafta sonu da araya girince rahim tabakası kalınlaşır olmaz dedi dr.Bizim açtığımız kadarıyla normal yolla hamile kalabilirsin belki dedi.Ben hiçbir şey anlamadım bu işten.2 kez tüp denedik.Kataterle embriyoları rahime bıraktılar.Nasıl oldu bilmiyorum yani.Böyle birşey duayn oldumu acaba daha önce veya başına gelen?
Yarın için de iyi haberler beklemiyoruz.Çünkü gaitada yapılan tahlilde oğlumda kan çıktı.Yani bağırsaklarında kanama var.daha önce 4-5 kez bakılmıştı ama o zaman negatif çıkmıştı.İlk defa pozitifi yakaladık.Gerçi bir yönden de iyi oldu.İnsanın herşey aklına geliyor.Kan değeri o kadar düşünce.Biz daha önceleri sadece midede problem var zannediyorduk.Şimdi bağısakta da olduğu çıktı ortaya.Tam mideyi düzelttik derken.
Bir de gaitada h.Pylori bakterisinin antijenine rastlandı.Mideden yapılan endoskopilerin pataloji sonuçlarında hep bu bakteriye bakılıyordu.O da negatif çıkıyordu.Şimdi bağırsak da bu da çıktı.Bundan da birşey anlamadık.Bakalım yarın dr'lar nasıl açıklama yapacak.
Herada, sen nasılsın arkadaşım. İlaçlarını alıyor musun, kürlere başladın mı ? Ben kür yapamıyorum aklıma geldikçe ağzıma bir kaşık çörek otu atıyorum. Bal , çörek otu, tarçın derler ya:)))
Diyorum ki dünya kadar iğne olacağım, ne kasayım kürle , onla bunla
canım ko kültür dediğin nedir ? %45 bile olsa süper bir oran bu bence çok oyalanma.
tabiki araştırmanı yap, parasal durumuna bak ve çok uzatma anlamında
ah be güzelim sadece sen de mi var sanıyorsun.ben bugün bıraksam kocam dünden razı.ama yoook pes etmek yok.böyledir bu işler dr girdimi yatak odasına böyle sorunlar çıkıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?