- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
kızlar beyfendi dun aksam lutfen bi çalıştı.. artık bu yalap şalap çalışmayla ve 48 saat geçmiş olduktan sonra nolur bilmem artık..
ya papatya40 diye bir arkadaş var, geçen buldum onu bir yerlerde bize gel dedim hatta merhaba dedi.
Ona yaştan ötürü direk donör demişler, kız üzülmüş ona dedim boşver gel bizim topiğe moral olsun.
Bu ne ya 40-40-40 taş düşsün başlarına tövbe tövbe.....
Gittiğim bir doktor aynen bana "taktırırlar adama" elindeki para ile oynayarak yazmıştım burada o konuşmayı
Arkadaşlar aynı durum bende de var, eşim de aynı şekilde tamam desem bırakacak ben de pes etmek istemiyorum ama beni zorluyor. Hatta 7 aydır deniyoruz olmuyor bırakalım diyor. Zaten tıbbi bir tedavi gerekse asla gitmez.Denemeleri eksik yaptığımızda olmuyor değil..
ah waterscim ben bu sabah dedimki olmayacak boyle aşılama yaptıralım.. hic olmazsa ugrasmak zorunda kalmayız :)
7 ay mı??? sizi gidi çömezle rsizi.daha durun yolun başında bile değilsiniz.benim bu sene 17 senem doldu.............insaf yani ...7ay .??? (çık çık çık)bunu tarif edemiyorum anlamışınızdır umarım
kızlar şimdi çıkıyorum çünkü akşam yemeğimi hazırlayıp bu gün de İSTANBUL TÜP MERKEZİNE gideceğim...haaaaa bu arada etli lahana saracağım canı çeken olursa akşam 6 buçuk 7 ye doğru boş bir tabak uzatıversindelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Yarın için de iyi haberler beklemiyoruz.Çünkü gaitada yapılan tahlilde oğlumda kan çıktı.Yani bağırsaklarında kanama var.daha önce 4-5 kez bakılmıştı ama o zaman negatif çıkmıştı.İlk defa pozitifi yakaladık.Gerçi bir yönden de iyi oldu.İnsanın herşey aklına geliyor.Kan değeri o kadar düşünce.Biz daha önceleri sadece midede problem var zannediyorduk.Şimdi bağısakta da olduğu çıktı ortaya.Tam mideyi düzelttik derken.
Bir de gaitada h.Pylori bakterisinin antijenine rastlandı.Mideden yapılan endoskopilerin pataloji sonuçlarında hep bu bakteriye bakılıyordu.O da negatif çıkıyordu.Şimdi bağırsak da bu da çıktı.Bundan da birşey anlamadık.Bakalım yarın dr'lar nasıl açıklama yapacak.
kızlar beyfendi dun aksam lutfen bi çalıştı.. artık bu yalap şalap çalışmayla ve 48 saat geçmiş olduktan sonra nolur bilmem artık..
Arkadaşlar aynı durum bende de var, eşim de aynı şekilde tamam desem bırakacak ben de pes etmek istemiyorum ama beni zorluyor. Hatta 7 aydır deniyoruz olmuyor bırakalım diyor. Zaten tıbbi bir tedavi gerekse asla gitmez.Denemeleri eksik yaptığımızda olmuyor değil..
ah waterscim ben bu sabah dedimki olmayacak boyle aşılama yaptıralım.. hic olmazsa ugrasmak zorunda kalmayız :)
yaw bu erkeklr ne nazlı ne kaprisli birde kadın kısmına yakıstırırlar nazı kaprisi :) :) bizim evde ben erkek kocam kadın ben fıldır fıldır pesindeym walla
İşin rast gitsin canım..en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz. Etli lahana sarmasına da bayılırım bu arada..
kızlar şimdi çıkıyorum çünkü akşam yemeğimi hazırlayıp bu gün de İSTANBUL TÜP MERKEZİNE gideceğim...haaaaa bu arada etli lahana saracağım canı çeken olursa akşam 6 buçuk 7 ye doğru boş bir tabak uzatıversindelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ah güzelim ah, öyle zor ki yaşadıklarımız çekmeyen bilmez.
Aynı şeyleri bizde yaşadık, o yüzden tüp bebek bana kurtuluş oldu. Evet her yumurtlama zamanına denk getirdik ama gel birde bana sor, öyle isteksiz oldu ki ...
Benimki normalde çok isteklidir ama gel görki şu gün değince olmuyor. Kadına da zor bende hiç istemedim burada kızlar biliyor, erkeğe daha da zor. Zoraki olmuyor bu iş, günle saatle çok ama zor.
Fakat yumurtlama günü geçiyordu oooo bizimki :))))) anladın sen onu.
O yüzden taktik şu adet sonrası ilişkiye kes, yumurtalama gününe en az 10-11 günlük boşluk olur oda mecbur istekli olacka. (Offf ne kötüyüm ya)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?