38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

harada ya;minik erverdi ha çok hoşzemuszemus.şımardım biraz.............güzel dilekelrin için de sağol

kızlar beyfendi dun aksam lutfen bi çalıştı.. artık bu yalap şalap çalışmayla ve 48 saat geçmiş olduktan sonra nolur bilmem artık..

iyi hadi hadi................gözünaydın sana bakıyordum bende........yalap şalap boşver temeller atılmış ya hiç belli olmaz sabah sabh güldürdün beni kız hadi inşallah Alla ta seni güldürür

ah waterscim ben bu sabah dedimki olmayacak boyle aşılama yaptıralım.. hic olmazsa ugrasmak zorunda kalmayız :)

Merhaba Karamel'cim olur mu hiç öyle şey ben de 40 yaşın içindeyim 69 doğumluyum. Hiç bir test yapılamadan direk tüm yöntemleri de pas geçerek nasıl böyle bir şey söyler. Dediğin gibi 40 taş düşsün başlarına

7 ay mı??? sizi gidi çömezle rsizi.daha durun yolun başında bile değilsiniz.benim bu sene 17 senem doldu.............insaf yani ...7ay .??? (çık çık çık)bunu tarif edemiyorum anlamışınızdır umarım

kızlar şimdi çıkıyorum çünkü akşam yemeğimi hazırlayıp bu gün de İSTANBUL TÜP MERKEZİNE gideceğim...haaaaa bu arada etli lahana saracağım canı çeken olursa akşam 6 buçuk 7 ye doğru boş bir tabak uzatıversindelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

7 ay mı??? sizi gidi çömezle rsizi.daha durun yolun başında bile değilsiniz.benim bu sene 17 senem doldu.............insaf yani ...7ay .??? (çık çık çık)bunu tarif edemiyorum anlamışınızdır umarım

Yaa canım senin yazılarını da takip ediyorum ve böyle uzun yıllar bekleyenlere Allahım tez zamanda yavrularına kavuştursun istiyorum . Canım benim bir kızım var ilk değil..onda beklememiştim 2-3 ayda olmuştu o zaman 35 yaşındaydım şimdi 40. O nedenle 7 ay uzun geldi doktorum ( 4 yıldır aynı doktora gidiyorum ) da 40 yaşıma rağmen bir yıl beklememi söylüyor gerçi farketmez tıbbi desteğe ihtiyacımız varsa bizim işimiz o gün biter çünkü eşim istemiyor.

yaw bu erkeklr ne nazlı ne kaprisli birde kadın kısmına yakıstırırlar nazı kaprisi :) :) bizim evde ben erkek kocam kadın ben fıldır fıldır pesindeym walla

İşin rast gitsin canım..en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz. Etli lahana sarmasına da bayılırım bu arada..

Çok geçmiş olsun Hülya'cım. Umarım bir an önce teşhis konup tedavisine başlanır .Çocuk olunca endişelenmemek mümkün değil anlıyorum . İyi habelerinizi bekliyoruz.Geçmiş olsun.

kızlar beyfendi dun aksam lutfen bi çalıştı.. artık bu yalap şalap çalışmayla ve 48 saat geçmiş olduktan sonra nolur bilmem artık..

oh gözün aydın belli mi olur ben 9.gündeki tek çalışmayla hamile kalmıştım. Hiç olmazsa umudun oldu , bu bile yeter.

Benimkide bana demezmi yaşın kaç , başın kaç doktora ne gerek var.

ah waterscim ben bu sabah dedimki olmayacak boyle aşılama yaptıralım.. hic olmazsa ugrasmak zorunda kalmayız :)

Valla en güzeli aşılama normal deneme yerine, bu seferde örnek vermek zor geliyor beyefendilere :)

Herada biliyor aşılama sonrası çalışma ikimize de eziyet gelmişti.

yaw bu erkeklr ne nazlı ne kaprisli birde kadın kısmına yakıstırırlar nazı kaprisi :) :) bizim evde ben erkek kocam kadın ben fıldır fıldır pesindeym walla

dolaşacaksın anam, ben canım istemeye istemeye neler yapmıştım. Dün akşam konuştuk, zor dimi diye hayatımdaki en zor anlardı diyo. Bir erkek (doktorum) ödev diyor (heradanın tabiriyle) biz yapıyoruz düşünsene ertesi gün sana soruyor tamam mı diye, kim buna kolay diye bilir dedi

İşin rast gitsin canım..en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz. Etli lahana sarmasına da bayılırım bu arada..

bende bayılırım

detayları akşam lahana sarması yemeğe geldiğimde görüşürüz :))) hadi hayırlısı bekliyoruz görüşlerini

Sırf bu yüzden zaten ilişki de geriliyor. Yumurtlama dönemi geldiğinde eşimdeki isteksizlik beni geriyor çünkü zamanı geçirmek istemiyorum ama dediğin gibi erkeğin işi de zor, bu iş zorlama ile olmuyor. Benim eşim yanaşsa aşılama falan yaptırmak istiyorum ama Nuh diyor peygamber demiyor. Tüp bebeği daha garanti görüyorum. Canım senin de inşallah yakında iyi haberlerini alacağız. Ben de sana katılıyorum ilk reglini bekle temiz iş olsun yine arada bir olumsuzluk yaşanırsa iş uzar. Hakkında hayırlısı..

evet esterya, bugün bir durgunluk var, biraz önce bir hesap yaptım ilk adetimi yaklaşık 40 gün dersek 17-20 Aralık arası olurum , 2 adette Ocak ortası olur

2 yeter derlerse Ocak ortasında 3 adet dönemi derlerse Şubat başında başlarım.

Sayılı gün nedir ki geçer herhalde

cuma belkide işler gucler yogundur canım bisi sorcam dr bana yumutan catlamıs dedi ama ben uzayan akıntı faln gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…