38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

esteryacım
yumurta 24 saat oralarda kalıyor 12. gün çatladıysa 14. günle olmaz ama Allah büyük belki olmuştur bilmiyorum Bizimde çok nazlıydı bana kan kustıuurduŞimdi de başına bi kaza geldi varikosel oldu olmuyo Oh olsun diyorum ama olan bana da oluyo İşte böyle şeyleri hesap etsin Karşına al konuş ama çok sık da konuşma bu konuyu sıkılıyorlar baskı hissediyorlar

cuma belkide işler gucler yogundur canım bisi sorcam dr bana yumutan catlamıs dedi ama ben uzayan akıntı faln gormedim

ultrasonda yumurtaların kocaman olduklarını görüp, çatlatma iğnesi olduğumda bile o uzayan akıntıdan olmadı. Ama çatlıyorlardı. Hemde kan testine göre çok iyi ve kaliteli çatlıyordu. Dr. akıntı vs şart değil demişti. Sadece biraz sızı oluyor yumurtalıklarımda.

Birde ben o uzayan akıntıları hep görürdüm bayağı da yoğun olurdu (normalde akıntım hiç yoktur) ve ne olduğunu bilmezdim.

Ne zaman ki bebek istedim, ne olduklarını öğrendim akıntı kesildi.

Herşey psikolojik demek ki ona çok takılmamak lazım.

papatyacığım senin nasıl gidiyor, neler yapıyorsun, sanırım tüpe başladın

Kızlar bir şey sormak istiyorum aranızda ovülasyon testleri kullanan var mı ? ben bu ay da olmazsa almayı düşünüyorum..bir de şu luetal faz dönemi normalde kadınlarda bu 14 gün sürüyor, benim de öyleydi ama Eylül ayında kimyasal gebelik geçirmişti. 27 Eylül'dü mantar problemi nedeni ile 12 Ekim de dr uma gittim aa bir de göreyim 12 Ekim di yani 16. günüm ve yumurtam büyümüş henüz çatlamamış doktor, bir kaç gün içerisinde çatlar dedi tabi biz çalışmaları bir hafta önce bitirmiştik. Çünkü 13. veya 14. gün çatlardı. Neyse tabi kocamı ikna edemedim 13 Ekimde birlikte olduk oysa o hafta çalışmalıydık tabi olmadı 25 Ekim de regli oldum bu durumda luteal faz kaymış oluyor. Bu ayda yine 11, 13 ve 15. dünlerde denedik ama 17. gün sol tarafımda bir sancı oldu akşam sanki yumurtam çatladı hafif kasığıma da vurdu ve geçti. Bu durumda 15. günün gecesi olan bir çalışma 17. günde etkili olur mu ? yoksa bu ay da mı hüsran.. yorumlarınız bekliyorum çok bunaldım arkadaşlar..

kaliteli bir sperm vücutta 3 gün yaşıyor. Bu hesapla olabilir diye düşünüyorum.

keşke yumurtada 3 gun yasasaydı :)

internette jinekoloji sayfalarında bazen görüyorum yumurta için 12-18 saat yada 24 saat yaşayabildiği yazıyor 12 veya 18 ise çok vahim Yumurta 3 gün yaşasaydı her halde dünya çekilmez olurdu Çin gibi olurdu her yer maazallah..:) ama bizim şimdi buna çok ihtiyacımız var..

keşke yumurtada 3 gun yasasaydı :)

evet canım yumurta en fazla 12-24 saat yaşıyor o yüzden yumurtlama olmadan ödev çok önemli, çünkü yumurta çatladığında spermler orada olmalıymış.

bana doktorun dediği bu

mesela kendi örneğimi vereyim, kendine uyarla

26 gün (adet döngüm bu) - 14 (sabit sayı) = 12

doktor 10-12-14-16 çalışın dediydi.

çatlama öncesi ve geç çatlayabilir hesabıyla..

Hergün gereksizmiş, bir gün arayla yetiyor

Karamelcim yok canım ya vallahi haziranda ve ekim başında 2 tüpten sonra anca toparlanıyorum. madden yıkıldım da onu sayma zaten. Şimdi 3. için start alıcam da adama nasıl söylüyeceğim bilemedim :) morfoloji kötü sperm sayısı az yumurta sayısı az Allaha kaldık yani.Şimdi umut , çamlıca medicana veya memorialde bakalım hangisi kısmetse deneyeceğim inşallah. Biliyorsunuz yılmak yok. Şimdilerde dhea l-arginine ve Co enzim arayışındayım . Malum gençleşmem gerekiyo spora da başladım hafifiten.

Sormayın arkadaşlar o günlere denkleştirme bi sorun başlı başına Herkese göre de değişiyor benim yumurta mesela 10. gün olgunlaşmış oluyor . Yumurtlama testlerinden alsaydım da işe yaramayacakmış benimkinde morf problemi varmış ancak sperm analizinde çıktı Bizde olmaz demeyin bi teste tabii tutun bence Hadi kolay gelsin

karamelcim ben 30 gunde bir regl oluyorum o zaman doktor yanlıs soyluyor benim yumurta daha catlamadı

karamelcim ben 30 gunde bir regl oluyorum o zaman doktor yanlıs soyluyor benim yumurta daha catlamadı

esterya

30-14 = 16 çıkıyor. yani normalde 16, gün çatlıyor. ama 14-16-18-20 gün sana uyar gibi

ama bu sadece bir hesap tabi doktor ultrasonla bakıyor o daha iyi bilir yapacağın şu birkaç ay doktordan öğren yumurtalama ve çatlama gününü net bir bilgin olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
bugun 17:30 da baska bir dr a gidicem bakalım o ne diyecek, beylikduzu medicana da aslı hanıma gidicem

kadın ultrasonla baktı catlamıs dedi... amannn neyse ya catladı catlamadı sonucta Allah nasip ettiyse olur gerisi boss..

E peki neden dr 12. gun catlamıs dedi.... yoksa yanlıs mi gordu bu kadın ya

Esterya'cım şimdiki gideceğin doktorada sorarsın ama 12. günde çatlamış ise 12 +14 =26. günde adet olman gerekir, bir takip et bakalım. Yine 30. gün regli olursan o zaman luteal fazda bir düzensizlik var , demektir. Esterya'cım hazır doktora gidiyorsun bunu sorabilirsin ?

merhaba kızlar;ilk önce söyliyeyim unutmadan rüzgar denizcim güzel dileklerin için sağol yazarken seni es geçmişim sarmaları sararken hatırladımşimdi hemen söyliyeyim dedim.içime dert olurdu sonra.neyse güzeller;bugün de dediğim yere gittim.dün bir artı almıştım bugün de bir eksikafamçokkarıştı. dün gittiğim yer 40 ı geçirme dedi.bu günkü isebundan sonrası da pek farklı olmaz farklı birşey bekleme.dedi ve istemediğim bir şey önerdi.kim sorarsa türkiye de yasak.sözde dışardan hallediyorlarmış.çok biliyorlar kendilerine yapsınlar:mymeka bu tokat tabii ki onlara.şaka bir yana daha yeni başladım bakalım eksiler artıyı götürecekmi.buna izin vermeyeceğim.dün güzel geçince kendimi şımarttım tatlı almıştım.bugün de inadına daha güzelini aldımdelikafaduldenfiyatlar 2 350 yada 2550 dolardı konsantrem bozulmuştu o yüzden emin değilim.artı ilaçlar 5i 6yı bulacak yani orda tedavi.iptallerde 1300 ile 1600 dolargeri iade ediliyor sordum çünkü daha önceden iptalim vardı....yine sperm sayısını az buldular.ama tüpte önemli değilmiş.haaaadün memorialde spermle ilgili birşey demişlerdi yazmışmıydım şimdi bilmiyorum.spermleri n8000 defa büyütülmüşünü seçiyorlarmış.şimdilik böyle kızlar kendinize iyi bakın hoşçakalın.

haaa kızlar bir de dediki dr bana çok az ilaç kullanılırmış fazlaya gerek yoknuş hatta natürel siklus olabilirmiş.ben ce tam bir tezat benim bildiğim natürel siklus yumurtası çok fazla olup ta ilaca gerek olmayan kişilerde kullanılan bir teknik. bir dr a sormuştum öyle demişti bana.eeeeeeeeeeeeeeeee bune peki şimdi???hem yumurtan az deyip başka şey öner hem de natürel siklus......fazla güvenmedim doğrusu.neyse daha çok yolum var ne kadar tüpçü varsa gezeceğim delikafadulden.kafa işte.sonradan çaktımhadi çıkıyom ben...........bu arada sarmam da pişti kapattım altını.şimdi içini çekiyor.5 10 dakikaya kadar geldiniz geldiniz.yoksa bulamazsınızdelikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…