haaa kızlar bir de dediki dr bana çok az ilaç kullanılırmış fazlaya gerek yoknuş hatta natürel siklus olabilirmiş.ben ce tam bir tezat benim bildiğim natürel siklus yumurtası çok fazla olup ta ilaca gerek olmayan kişilerde kullanılan bir teknik. bir dr a sormuştum öyle demişti bana.eeeeeeeeeeeeeeeee bune peki şimdi???hem yumurtan az deyip başka şey öner hem de natürel siklus......fazla güvenmedim doğrusu.neyse daha çok yolum var ne kadar tüpçü varsa gezeceğim delikafadulden.kafa işte.sonradan çaktımhadi çıkıyom ben...........bu arada sarmam da pişti kapattım altını.şimdi içini çekiyor.5 10 dakikaya kadar geldiniz geldiniz.yoksa bulamazsınızdelikafadulden delikafadulden delikafadulden
afedersiniz roniyam br işgüzarlık ettim farkında olmadan.kendimi kaptırmışım yazıvermişim bundan sonra daha dikkatli olurum.güzel dilekleriniz için de teşekkürler...
haaa kızlar bir de dediki dr bana çok az ilaç kullanılırmış fazlaya gerek yoknuş hatta natürel siklus olabilirmiş.ben ce tam bir tezat benim bildiğim natürel siklus yumurtası çok fazla olup ta ilaca gerek olmayan kişilerde kullanılan bir teknik. bir dr a sormuştum öyle demişti bana.eeeeeeeeeeeeeeeee bune peki şimdi???hem yumurtan az deyip başka şey öner hem de natürel siklus......fazla güvenmedim doğrusu.neyse daha çok yolum var ne kadar tüpçü varsa gezeceğim delikafadulden.kafa işte.sonradan çaktımhadi çıkıyom ben...........bu arada sarmam da pişti kapattım altını.şimdi içini çekiyor.5 10 dakikaya kadar geldiniz geldiniz.yoksa bulamazsınızdelikafadulden delikafadulden delikafadulden
erverdi, sakın moralini bozma doktorlarada bakma , kafana uygun bir yer bul tüp bebeni yaptır.
Düşün doktor muayene ediyor beni, herşey çok güzel tüpe bile gerek yok 6 dönem deneyin olmadı tüp yaparız yoksa donasyon yaparız diyor. O adet döneminde tekrar hamile kaldım. Çok büyük bir sektör tüp.
Bizleri elden kaçırmamak için direk donasyon diyorlar, o daha da pahalı bir işlem.
Bende dedim ki kesinlikle karşı değilim, hatta insanlar için bir umut kapısı ama ben düşünmüyorum. Eşimin çocuğu olmazdı , sorun bende olurdu onun için kabul ederdim. Benimkinin zaten çocuğu var ve bu bebek olsa da olur olmasa da olur statüsünde o yüzden düşünmüyorum.
Erverdi sen önce tüpünü yaptır inşallah olur o ayrı ama her kapıyı kapama eşinle otur konuş sizi ne mutlu eder onu düşün ve karar ver. Böyle birşey yaptırsanda senden başka kimse bilmeyecek ki. Alınan sadece bir hücre ve sen onu kanınla canınla besleyeceksin.
canım benim eşim zaten benim kadar hevesli değil ben daha çok istiyorum ben bugün bıraksam razı.çünkü bana çok üzülüyor sen bu yolda öldün bırak artık diyor o sırf ben istiyorum diye istiyor.ben de onu çok sevdiğim için ikimizin bir parçası olsun istiyorum olursa.olmzsa da Allah tan gelene razıyım.ben zaten bana şimdiye kadar deseler di ki hiç boşuna uğraşma kesinlikle olmaz ya eşime ya da bana böyle birşey dense idi tabii ki bırakırdım gerçekçi olmak lazım olmayacak bir şeyin peşinden koşmak ne kadar akıllıca.ama olabileceğini bilmek,az da olsa yumurtam var eşimde de sperm var.keşke mümkün olsa son yumurtaya son sperme kadar deneyebilsem.
çevreyi de fazla önemsediğm yok sadece ikimizin olsun istiyorum başka türlü olmaz olmaz istemem öbür şıkkı bile düşünürken kafamda yüzbinlerce soru geçiyor bu yüzden biraz daha mücadele benim için inşallah galip çıkarım...biz çok zor vakayız.çözemiyorlar işte.kolayına kaçıyorlar
KARAMELCIM evet o bebek bu bebek:)ne hos degilmi?onceki ay negatif tup sonucunu almis birsonraki ay bir mucize yasamistim..ama ne stresli baslamisti direk kanama ile...ve bu aylarca surdu..yasamadigim girmedigim hicbir risk grubu kalmadi..ama sukurler olsun bugunleri gordum..kızlar geçmişi okuyorum 184. sayfadayım. Defne çift çizgiyi gördü ama kanaması var şaka gibi ya heyecan içindeyim acaba doğan bebek o bebek mi :)))
Deniz karayurt daha ilaçları reçeteye yazdırdı.
Roniyam şu anda beklemede birkaç ay sonra deneyecek.
gerçekten çok hoş yaaaa :)))))
birde kızlar DHEA kullanmışlar yumurta kalitesini arttırıyormuş. Biraz bu konuda beyin fırtınası yapalım nedir ne değildir. Roniyam'da hekim olarak bize bilgi verir. Defne seni saymadım senin işin çok
hulyacim sagol arkadasim suan saskin durumdayiz...uykusuz perperisan :)Sevgili arkadaslar hepinizin guzel sozleri tebrikleri icin cok tesekkur ederim..tek tek yazamiyorum zamanim kisitli ..allah hepimize tum kadinlara tattirsin bu duyguyu yasamayi..hepinizi opuyorumDefne arkadaşım son zamanlarda hep aklımdaydın.Demek doğurmuşsun.Analı babalı büyüsün.Eminim çok tatlı bir kızdır.İlk günler zordur biliyorum.Seninberket annen varmış.Sana yardımcı oluyordur.Gerçi 40 günden sonra düzene girer sen merak etme.Kendinize iyi bakın ikinizide öpüyorum.
bu arada sitedeki yeni kızlar waters tango flowers esterya.unuttuğum var mı affedin.sizler de fazla gün saat dakikaya fazla takılmayın.olacaksa olacak işte.düşünün çatlamış toplanmış kaliteli yumurtayı kateterle delerek spermi zorla içeri sokarak uğraşıyorlar da.yine işte olmayınca olmuyor.şekil a da görüldüğü gibi.(şekil a ben oluyorum bu arada.)güne saate milime yumurtaya fazla takılmayın derim.olacağına inanın.inanmaktan vazgeçmeyin.şimdi olmazsa bir daha ya...kendinize iyi bakın.
esterya
30-14 = 16 çıkıyor. yani normalde 16, gün çatlıyor. ama 14-16-18-20 gün sana uyar gibi
ama bu sadece bir hesap tabi doktor ultrasonla bakıyor o daha iyi bilir yapacağın şu birkaç ay doktordan öğren yumurtalama ve çatlama gününü net bir bilgin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?