38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Ya erverdi benim canim cok cekti simdi etli lahana sarmasi. Boyle denir mi ya topicte. Zaten midem bulaniyor canim hicbir sey yemek istemiyor, nedense simdi cok canim cekti ya. Ben amerikada nerden bulurum ki etli lahana dolmasi, askolsun:gitme::gitme::gitme:
Afiyet olsun canim.
insallah tedavin hayirli olur

afedersiniz roniyam br işgüzarlık ettim farkında olmadan.kendimi kaptırmışım yazıvermişim bundan sonra daha dikkatli olurum.güzel dilekleriniz için de teşekkürler...

afedersiniz roniyam br işgüzarlık ettim farkında olmadan.kendimi kaptırmışım yazıvermişim bundan sonra daha dikkatli olurum.güzel dilekleriniz için de teşekkürler...

Canim saka yaptim saka. Ama keske orda olsaydim da tadina bakabilseydim. Yarin marketlerde uzum yapragi bulursam alip sarma yapicam. Lahana sarmasi yapilacak kalitede lahana yok maalesef. Nasil guzel olmusmuydu bari. Bir kac tane de benim icin ye. Afiyet seker olsun, yarasin bol sayida ve iyi kalite yumurta olarak donsun sana:Saruboceq::Saruboceq:

erverdi, sakın moralini bozma doktorlarada bakma , kafana uygun bir yer bul tüp bebeni yaptır.

Düşün doktor muayene ediyor beni, herşey çok güzel tüpe bile gerek yok 6 dönem deneyin olmadı tüp yaparız yoksa donasyon yaparız diyor. O adet döneminde tekrar hamile kaldım. Çok büyük bir sektör tüp.

Bizleri elden kaçırmamak için direk donasyon diyorlar, o daha da pahalı bir işlem.
Bende dedim ki kesinlikle karşı değilim, hatta insanlar için bir umut kapısı ama ben düşünmüyorum. Eşimin çocuğu olmazdı , sorun bende olurdu onun için kabul ederdim. Benimkinin zaten çocuğu var ve bu bebek olsa da olur olmasa da olur statüsünde o yüzden düşünmüyorum.

Erverdi sen önce tüpünü yaptır inşallah olur o ayrı ama her kapıyı kapama eşinle otur konuş sizi ne mutlu eder onu düşün ve karar ver. Böyle birşey yaptırsanda senden başka kimse bilmeyecek ki. Alınan sadece bir hücre ve sen onu kanınla canınla besleyeceksin.

Lütfen kararlarında çevreyi değil kendi mutluluğunu düşün. Ve şu ölümlü dünyada nasıl mutlu olacaksan öyle yaşa.

kızlar dünkü yazdıklarıma bir şey daha ekliyeyim.bir de benim evde tüp ilaçlarım var kalan. olası tedavimde kullanabilirmiyim dedim daha ben isimlerini bile söylemeden sen getir yaparız dedi!!!!(yani hangi ilaç kime göre hangi dozda hiç farketmiyor)bir de bu yazdıklarım örnek olsun tecrübe olsun bir şey daha anlatacağım.benim iptalim olduğu için eğer aynı şeyle karşılaşırsam para iade sini konuştum(tabiii ki bunu dr la değil muhasebeyle görüştüm)iptalin hangi aşamada yapıldığına bağlı olarak 1300 ile 1600 dolar iade olacağını söylediler.(önerdikleri şey yapılırsa iptal olayı yok tabii çünkü büyük ihtimalle %60 oranal olabileceğini söylerken bir güzel de gülümsüyor)başka şey için uğraşırken bakın neler öğreniyorum.benim daha önceki iptalimde dr um sadece 4oo dolar iade etmişti.2000 doları verdik yumurta toplama sonrası.tabiii o heyecanla ne bir fiş ne bir fatura almış benim sevgili kocam!ben de gerek olmuyor diye takipte almadım hiçbir fatura.bir bizim dr kendisi olmadığı zamanda başka bir dr a yönlendiriyordu.orada da tabiiki yok fatura fiş olayı buyrun bakalım.şşmdi bir de göz göre gçre paramızı mı kaptırdık?kayıt dışı mı oldu yani?buyrun çıkın içinden işte böyle sevgili arkadaşlar her kötü sonuçtan bile çıkarılacak dersler var.bundan sonra gideceğim yerlerde şu iade işini de bir güzel araştıracağım.

canım benim, son yumurta son sperme kadar vazgeçmek yok.

bir bebek için sadece birer tane lazım, öyle değil mi ama :)

bu arada balance 88 den hiç ses yok dondurulmuşunu deneyecekti ya olduda yatıyormu da gelmiyor ya da olmadı da mı gelmiyor özeline de mesaj attım ama açmıyor.....kızlar ne olur umutsuzluğa kapılmayalım.deniz bulut ise halaa iyi değilmiş.daha toparlayamamış...en yakın zamanda inşalla burada olurlar.birer arkadaş olarak.bebek sahibi olamasak da ...hayat devam ediyor öyle değil mi?monişle de aradı gözleri daha düzelmemiş.üzüldüm ona.bir de ağır bir grip olmuşfelakette öksürüyordu inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşur güzel moniş.deniz karayurttun da hamileliği riskli imiş.istirahat şartmış annesi gardiyan gibi başındaymış ne güzel!!!(annesinin yanında olması)onada sağlıklı bir doğum diliyorum bir an önce bebeğini alsın kucağına......rüzgar denizinde çok bir zamanı kaldı o da hayırlısıyla kurtulsun eğer okuyorsan rüzgar nerede yapacaksın doğumunu normal mi yoksa sezeryan mı olacak sezeryan dı galiba.ama fikirler değişebilir..alabama sende girmiyorsun bu aralar.tamam yüpünü seneye yaparsın hep beraber yaparız ama gel arada.açık ta görmüyorum msnde.bendenmisin yoksa??herada senden ne haber kür var mı kür.alabama herada karamel ve diğer isteyen arkadaşlar hepimizi hakkında hayırlısı hoşçakalın sevgiyle kalın

ben deliyim deli olmasına da sizi de alet ettim :)))

şimdi bir arkadaşla konuştum , velet 1,5 yaş civarı inanılmaz yaramaz yok böyle birşey.

O anlatırken dedim ki senin oğlan gibi yaramazından iki tane mümkünse bizim topicteki herkese nasip olsun.

Arkadaş manyak mısın diyor, bunun gibi 2 tane olursa ölürsünüz , yok dedim bize birşey olmaz :))))))

sadece ikişer diledim, kız erkek tercihi size kalmış :))))))))

KARAMELCIM evet o bebek bu bebek:)ne hos degilmi?onceki ay negatif tup sonucunu almis birsonraki ay bir mucize yasamistim..ama ne stresli baslamisti direk kanama ile...ve bu aylarca surdu..yasamadigim girmedigim hicbir risk grubu kalmadi..ama sukurler olsun bugunleri gordum..

hulyacim sagol arkadasim suan saskin durumdayiz...uykusuz perperisan :)Sevgili arkadaslar hepinizin guzel sozleri tebrikleri icin cok tesekkur ederim..tek tek yazamiyorum zamanim kisitli ..allah hepimize tum kadinlara tattirsin bu duyguyu yasamayi..hepinizi opuyorum

kızlar bu sabah yine hepimize dua attim.hülya canım senden ve oğlundan ne haber.rüzgar deniz de yok sanırım bebeği oldu.......bilmiyorum benimki sadece bir tahmin..eğer olduysa ona geçmiş olsun güle güle hayırlısıyla büyütsün oğlu rüzgarı.....heradayı da görmüyorum bu aralar.ben mi denk gelmiyorum yoksa...........hoş..ben de pek evde durmuyorum bu aralar .o tüpçü senin bu tüpçü benim..bu hafta da deniz bulutun dr u ömer faruk vanlıoğlu ile görüşmeyi düşünüyorum randevu alabilirsem..karamel; senin de yarın kontrolun var dı değilmi.?hadi güzel haberle gel.herşey yolundadır umarım.hoşçakalın kızlar sevgiyle kalın

bu arada sitedeki yeni kızlar waters tango flowers esterya.unuttuğum var mı affedin.sizler de fazla gün saat dakikaya fazla takılmayın.olacaksa olacak işte.düşünün çatlamış toplanmış kaliteli yumurtayı kateterle delerek spermi zorla içeri sokarak uğraşıyorlar da.yine işte olmayınca olmuyor.şekil a da görüldüğü gibi.(şekil a ben oluyorum bu arada.)güne saate milime yumurtaya fazla takılmayın derim.olacağına inanın.inanmaktan vazgeçmeyin.şimdi olmazsa bir daha ya...kendinize iyi bakın.

Erverdi canım çok teşekkür ederim yazdıkların için bu aralar bu tip bir desteğe ihtiyacım vardı, malum bu konuları çevremde kimse ile bu boyutta konuşamıyorum çünkü bizim gibilerin halinden ancak bizler anlarız.
Erverdi canım sen de çok uzun yıllar beklemişssin aman bırakma peşini tüpçülerin Allah'ım seni , Karamel'i şu anda takip edemediğim ama sitemizde olan diğer arkadaşların karşısına iyi doktorlar çıkarsın ve bebeklerinize kavuşun. Duaların için sağol Allah'ım duysun. Zaten hepimiz ileride en azından uğraştım elimden geli yaptım ama hayırlısı benim için buymuş demek için çaba sarf ediyoruz. Olmazsa da vardır bir hayırı Allah göstermesin çevremizde neler duyuyoruz evlatlarından ne kadar çok çeken insan da var çevremizde. O nedenle elimizden geleni yapıp Allah'ın takdirine sığınacağız. Benim bir evladım var Allah'ım hayırlısı ile bu duyguyu sizlere de yaşatsın..hayırlısı ile istiyoruz Allah'ım dualarımızı kabul et, burada vereceğin bebişlere çok iyi anne olacak insanlar var, bir bebeğin değerini çok iyi bilen anne olamaya aday ve yeniden anne olmaya aday bizler.:Saruboceq:

günaydın çıtır hanımlar,

nasılsınız bakayım haftasonu nasıl geçti.

erverdi haklsın bende heradayı göremiyorum, seyahate çıksa yazardı ama

Gunaydin kızlar,, erverdicim karemelim waterscim ve diger herkes yepinize guzel bir hafta diliyorum

serpilinha ve defne ikiniz de bebeklerinizi kucağınıza almışsınız sağlıkla mutlulukla güle güle büyütün
roniyam inşallah senin bebek de sağlıklı bir şekilde büyüyordur. inşallah sağlıkla kucağına alacaksın

benim halen psikolojim çok bozuk. ne yaparım hangi yöne devam ederim bilmiyorum. aslında 1-2 ay ne eş (şikür ayrıyız şu ara) ne bebek konusunda birşey düşünmemek. hala her akşam kabus görüyorum uykularım düzelmedi. bu durumda hiçbirşeye sağlıklı karar verilmez zaten.

kızlar su adet gününüzden 14 çıkarın her zaman çalışmayabiliyor. benim adetlerim 40 yaşından itibaren 28 den 24-26 güne bir düştü. bu durumda 14 çıkarsak çatlama gününün de 10-12 günleri arasında olması gerek. ama hem ultrasonda hem yumurta gününü tespit testlerinde 14. gün çıkıyordu. yani adet 2. yarısı luteal faz mı ne o kısalmış bende yumurtlama günü yine aynıydı 14. gün. en garanti tespit yolu ultrason muayenesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…