38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

rüzgar deniz ve deniz karayurtun da az kaldı doğumlarına. inşallah onların da güzel haberlerini alacağızopuyorumnanaktan

Selam Kızlar,

Hepinizi öpüyorum.

Rüzgar Deniz'cim, seninle gün sayıyıyoruz. Ne muhteşem bir duygudur kimbilir, geriye kalan günleri bir elini kaldırsan görüyorsun işte. Çokkkk uzun bir maratonun tatlı bir finali ve ömür boyu sürecek güzel bir maratona başlangıç. Allah analı babalı büyütsün. Yeni doğum yapmış arkadaşlarımıza da aynı içten dileklerimi gönderiyorum, sevgili Deniz Karayurt'a da vaktinde, keyifle bir doğum diliyorum.

Ervedi'cim, ne güzel şeyler yazmışsın. Bu arada gittiğin ikinci yeri sevmedim. Yumurtlayabildiğimiz müddetçe deneyebiliriz. ılk negatiften sonra benim de aklıma donasyon gelmişti açıkçası. Bugünden tam bir karar veremem ama eğer çocuk sahibi olmak benim için imkansız ise (buna ancak 15 ayrı yere gidip, 15'inden de aynı şeyi dinlersem hemfikir olurum), cidden düşüneceğim birşey olur. Doktoruma da söyledim, harika bir eşim var, bir sürü kazma babayım diye dolanırken, benim biricik sevgilimin baba olmaması ona ne büyük haksızlık. Kendimden ziyade eşim için donasyonu cidden düşünürüm. Maliyetlerinin ise 15 bin avro civarı olduğunu okuduğumu hatırlıyorum. Ancak bunları düşünmek için çok ama çok erken. Bizim önümüzde en az 3-4 sene daha var bu noktaya gelmek için.

Karamel'cim, nasılsın hayatım. Bu hafta sonunu arkadaş istilası altında geçirdik; giremedim. Ayrıca düşün düşün neye sardırayım diye, buldum. Örgü örmeye başladım. Hiç beceremem ben örmeyi. ılmek atmam bile facia, internetten baka baka bir atkı, bir de kazak örmeye başladım. Kollarım uyuştu resmen ama süper de vakit geçirtiyor. Her zaman yaptığım puzzle'ıma ek, tüp döneminde üretim fena boyutlara varacak yani. )

Sevgili Waterss, güzel dileklerin için teşekkür ediyorum. Allah tekrar yüzünü güldürsün diyorum canım benim.

Ah Esterya'cım, haklısın canım ya, kusura bakma. Nasılsın? ınşallah güzel bir sürpriz yaşayacaksın bu ay. Topiğimiz tekrar hamile haberleriyle şenlenecek. Geçen sefer günlerimiz çok yakındı, inşallah yine yakın günlerde hamilelik haberlerimizi paylaşırız.

insallah Heradam.. sana enteresan bişi anlatıcam... carsamba doktora gitmistim yumurtan catladı demisti ya .. cuma medicanaya gittim yumurtanız chenuz catlamamıs 20mm olmus bugun yarın catlar dediler :) ay bi sevindim cmtesi pazar gecesi calıstık bizde.. gerci esim cok yorgundu pek randımanlı olmadı ama sonucta maksat sperm transferi :) cok dua ettim kızlar hepinize insallah rabbim kabul eder

Ah ne güzel Esterya, süper haber. Sen şüpheleniyordun zaten Karamel'in hesabını duyunca, belki çatlamamıştır diye. ıçine sinen bir takvim olmuş, ödevler tamamlanmış Maşallah, maşallah.

Deniz Bulut'çum,

Allah yardımcın olsun, ne zorlu günler geçirdiğinin farkındayım. ınşallah bir an önce biter bu günler, tekrar umut edebildiğin, mutlu günlere kavuşursun arkadaşım. Hem belli mi olur, belki bu ara eşinin aklını başına almasına sağlar. Mühim olan senin mutluluğun. Sen nasıl mutlu olacaksan, bir an önce koşullar o yöne doğru gelişsin umarım. Bizi habersiz bırakmadığın için de çok sağol, çünkü aklımda ve dualarımdasın arkadaşım.

ama bisi diyimmi o kadar yumurta takibi yaptırdım o uzayan akıntıyı hic ama hic gormedim

esterya, olursa bebiş (bu ay için) göbek adını ben koyacağım ona göre demedi deme :)))
oh çok sevindim valla umut, umuttur.

herada
, ne güzel olmuş arkadaş istilası kıskandım valla. Şaka şaka maşallah. Benim en sıkı dostlarımın biri şehir dışında, biri domuz :))) olmuş görüşemiyorum. Örgüye gelince süper fikir valla strese bire birmiş. En güzeli de atki şal gibi kasmayan şeyler.

Donasyon için çok erken, düşünme bile ama eşin için ne hoş düşünmüşsün uzaktan bile birbirinizi hak ettiğiniz belli oluyor (tık tık tahta vurma sesi) maşallah size. Bende benim adam için herşeyi yapardım çocuğu olmasaydı bende düşünürdüm. (bu arada sadece bilgi amaçlı yazıyorum fiyat 4500€ + ilaç )

deniz bulut, ne güzel oldu seni görmek. Tekrar diyorum biz dostuz sohbet konumuzda sadece bebek değil, hayat. Gönlünden geçen en güzel şeyi yaşa arkadaşım

Erverdi, birtanem bugünkü seferinde neresi var. En güzeli her yerle görüş kafan yatanla hallet. Ferticenter da (altunizade - anadolu yakası) ilk görüşme ücretsizmiş bilgin olsun.

Serpil, defne, roniyam, deniz karayurt, rüzgar deniz hepiniz iyisiniz değil mi ? Kendinize çok iyi bakın. ıçimden bir his rüzgar deniz oğluşunun kucağına aldı diyor.

KARAMELıM söz sana göbek adını sen koyacaksın, bana o kadar destek oldun ki hatta gelip bebegi kolarına vericem öptürücem duanı aldırıcam :) :)

ultrason gibi hatunum :)))))))) bak hesaba nasıl tutmuş.

Şaka şaka en güzeli yumurta takibi

Son düzenleyen: Moderatör:
KARAMELıM söz sana göbek adını sen koyacaksın, bana o kadar destek oldun ki hatta gelip bebegi kolarına vericem öptürücem duanı aldırıcam :) :)

canım benim çok duygulandırdın beni sağol varol , Allahım tez vakitte hepimizi bir sıpa sahibi etsin.

herada ile göbek tokuşturacaktık belli mi olur hep birlikte göbek tokuştururuz. (sen, ben, herada ,erverdi) ve tüm arkadaşlar

erkek yorgunsa eğrer o ilişkiden olacak çocuğun kız olacağını duymuştum .bilmem ne kadar doğru.senin kız belki yola çıkmıştır ha.ne dersin.?

ayyyyyyyyyyyy siz böyle şeyler yazınca yazinca yuregim hopluyor ve hamileymisim gibi havaya giriveriyorum kızlar yaaaaaaaa

kızlar bugün bir yere gitmedim.kızkardeşim hasta idi.yeni geldim.şöyle bir baktım da........olur ya.hamile kalıpta bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırsak söz verelim biraraya gelelim bir gün.olur mu?hatta karamelin dediği gibi hep beraber göbek tokuştururuz.millet kadeh tokuşturuyor biz göbekleri çarparızhihoyyyt

selam çıtır hatunlar ben geldim ama siz yoksunuz tam bir haftadır çok fena gribim doğru düzgün işe bile gelmedim. hala da nezlem devam ediyor. burnum musluk gibi. ama domuz gribi değilim sanırsam çünkü yatırmasına rağmen çok şükür ateş hiç çıkmadı. eskileri okudum. rüzgar deniz ve denizkarayurt dan hala haber yok sanırım. inşallah bebişlerini sağlıkla mutlulukla kucaklarına almışlardır alacaklardır. Serpil ve defnecim sizi de tebrik ederim tekrardan. Darısı bizlerin başına inşallah.
EEe hatunlar sizden ne var ne çok. buarada denizbulutcum sende gelmişsin uğramışsın daha doğrusu umarım tekrar toparlanır hayattan zevk almaya başlarsın canım. ben hala eski tedavilerin borçlarını taksitlerini ödüyorum kızlar ve içimdeki çocuk sevgisi ve isteği beni hala umutlandırıyor. bu nasıl bir duygudur bilemiyorum geçtiğimiz ay tam yumurtlama dönemi işi savsatmamıza rağmen gününden önce bir çalışmamız olup hamile olma yüzdemin en alt sıralarda yer almasına rağmen hamile olabilir miyim tripleri yaşıyorum ya nasıl oluyo hala ümitlenebiliyorum kendime şaşıyorum valla. bu arada ben yine sigarayı bıraktım 9 kasım da :)) o da ayrı bir kendini tekrar. ama o günden beri sıfır sigara. başarabilecek miyim bilmiyorum ama denemeye devam. eşim de 11 kasım da bıraktı onunkisi tam bir süpriz mümkün değil bırakamaz diyordum ama nikotin bantı yardımıyla 6 gündür sıfır sigara. maşallah. ben de heralde 2010 a kadar bu borçları bitirip yenilerini açabilecek güce gelirim diyorum inşallah. işlerimiz çok yavaşladı iş sipariş alamaz olduk telefonlar bile cok az çalışıyo herkesin durumu aynı mı acaba? inşallah işler açılır. heradacım dizi sormuşsun flashforward ı izledin mi acaba izlemediysen bırakamayacağın bir dizi ancak yeni başladığı için 8 bölüm falan var seni keser mi bilmem ama mutlaka seyret derim. (lost ekibinin yeni dizisi) karamelcim sen nasılsın toparladın gibi görünüyor maşallah sana. merkeze karar verdin mi ? ben ocak da hala nereye gideceğimi bilmiyorum karar veremedim. ha bu arada kür falan yapamıyorum. yaparsam da sadece baltarçınçörekotu ile incir kürünü deniyeceğim. soğan çok zor

yarın regl olmam lazım 28. günüm ama 2-3 gün hatta 4 gün gecikmem olabiliyor. o yüzden de cuma yanıi 20 si de regl olabilirim. ama hafta sonu dahil regl olmassam hani yazmışsınız ya reglin 11,günü ilişkiye girmiş biri olarak hamile kaldım diyeceğim. çünkü o günden sonra yaklaşık 1 hafta ilişkiye girmedik yani tek bir gün ile bu ay sonuç bekliyorum ümitle :)) ha bu arada elimde 3 tane preseed vardı o gün bir tanesini kullandım bir yararı olur mu bilmiyorum. diğerlerini kullanamadım. bir dahaki aya kullanmayı planlıyorum :) taşı çatlatıp umut suyu çıkartıyorum görüyosunuz.

alabama canım, toparladım toparlamak zorundayız.

ben, jinepol Selim Bey'le görüştüm çok elektrik aldım işlerini iyi biliyorlar gibi. Embrilogları Sevinç Ege, duymuşsundur belki Türkiyede bu işi yapan ilklerden.
Onları bulmam söyle oldu, bir sitede soru sordum cvp aldım, bir daha bir daha.

sonra gittik görüştük muayene oldum falan aklıma çok yattı tamam dedim. Bekleme süresi bitsin gideceğim. Hatta kürtaj aşamasında bile görüştük, o düşük olsun dedi ama 1-1,5 hafta bekledim kanama bile olmadı kürtaj mecbur hale geldi. Ücreti 3500+ ilaçlar (1000-1500 gibi)

ama bugün kendi doktoruma giitim, ferticenter'dan Nuri Delikara dedi arkadaşıymış. Şimdi orayı araştırdım herkes çok memnun.

Babamız jinpolü istiyor (tabiki aynı sorgulamalardan kaçmak için) doktor bizi tanıdı , tüp bebek merkezi ise oda aynı buda aynı diyor.

Ben doktoruma ne derim hesabındayım. Bilemiyorum ilk adeti olayımda muhtemel 15-20 Aralık arası olur. Çünkü kürtaj sonrası 35-40 ı buluyor.

Sende var mı bir araştırma ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…