38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

preseed i çok öven duydum hayırlısı bakalım

Alabama'cım, hoşgeldin arkadaşım. Çok geçmiş olsun, nerelerdesin diye düşünüyordum, hastaymışsın. Acil şifalar diliyorum, bol kivi ye hayatım.

Hiç belli olmaz, bir ilişki yeter de artar hamile kalmaya. İnşallah diyorum, çok okuyoruz tüp bebek denemesinden sonra doğal yollardan hamile kalanlar olduğunu. Bu neden sen olmayasın, hep demiyor muyuz bir azimli sperm, bir azimli yumurta. Tüm ihtiyacımız o, inşallah hamilesindir. Ben de aynı şeyleri düşünüyorum, tüpün negatif sonuçlandığı aydan sonra bile her ay ümit ettim, belki bu ay doğal yolla olur diye. Sonra da şaşırdım kendime, nasıl bu kadar ümit edebiliyorum diye. Olgunlaşmış bir ümit diyorum ben buna. Olmayabileceğini bilerek ama için için olma ihtimaline sevinip heyecanlanarak. Hamile olduğum dönemde kurmadığım kadar hayal kurarken yakalıyorum kendimi. Koca bir karın, koca bir elbise içinde kendimi hayal ediyorum filan. Belki birşekilde çağırıyoruzdur artık. İnşallah yani. Umuyorum buradaki herkes bu yıl ya da gelecek yıl sağlıkla kucaklanacak bebeklere hamile kalacak.

Flashforward fikri için sağol. Digiturk yayınladıkça şimdilik kaydediyoruz, konusu itibariyle beni de çok çekiyor açıkçası. Tedavideyken bekleme döneminde seyrederim diyordum, senin önerinle de kararı kesinleştirmiş oldum, tekrar sağolasın. Karamel'e de yazdım bugün, örgü örmeye başladım -çok becerirmişim gibi- tedavi ve bekleme döneminde o da beni oyalayacak diye umuyorum. Bu arada önerdiğin filmi edineli 2 hafta oldu oturup izlemek mümkün olmadı. Bu hafta inşallah.

Sigarayı bırakmana çok sevindim. Eşinin de öyle. İnşallah bu sefer başaracaksınız. Ben yaşgünümde bırakmıştım, 11 ay oluyor neredeyse bırakalı. Açıkçası, bir gün hiç hamile kalamayacağıma kanaat getirirsem içerim diyorum. Yoksa, ne şimdi içmek istiyorum (bütün bunları sana da söylüyorum arkadaşım) ki tedavi süresinde işimi zorlaştırır, ne hamile kalırsam (düşük tehlikesini arttırır), ne de bebeğim olursa (zaten yaşım ilerlemiş, onunla olabildiğince çok yaşamak istiyorum, bunu bebeğime yapamam). İşin zor kısmı ilk hafta ki neredeyse sonuna gelmişsin, ondan sonrası zaten tamamen psikolojik.

Soğan kürünü hayatta yapmam diyordum, diğer kürleri bıraktım soğan kürü yapıyorum. Gün sayıyorum, cumartesi son inşallah. Çok zor bir kürmüş, şu bir bitsin, bu tedavi süresince hiç ama hiç kür yapmayacağım diye söz verdim kendime.

Çok öpüyorum seni, tekrar geçmiş olsun.

Karamel'cim,

Ben biliyorsun doktorum ne derse oraya kanalize ediyorum kendimi. Benimki de ferticenter'da olacak inşallah. Doktorum söyledikten sonra biraz araştırdım, ben de hep iyi şeyler duydum da bakalım. ınşallah iyi şeyler söyleyenler kervanına ben de katılırım. 2 aşılamam da orada yapıldı gerçi, personelden, hemşirelerden filan çok memnun kaldım. Ne bekletildim, ne de aptal bir muameleyle karşılaştım. Doktorum da laboratuvarını filan çok övüyor, bakalım. Yeni birşeyler duyarsam paylaşırım seninle istersen...

saol karamelcim bende henüz bi karar yok ferticenter için sen ve heradanın söylediği iyi şeyler aklımda açıkçası siz tercih ederseniz belki bende tercih edebilirim. gerçi önümde daha zaman var yeni yılı beklediğim için. sağdan soldan da sürekli tavsiyeler geliyo şu doktora gidin bu doktora gidin sanki ben hiiiiç bilmiyorum bu işleri doktora da gitmiyorum töbe töbeeee
heradacım birbirimizi nasılda güzel net anlıyoruz değil mi aynı şeyleri yaşayınca burda kendimi ifade ederken hiç zorlanmıyorum. sigara için bende aynı senin gibi düşünüyorum ben eşim içmese hiç zorlanmayacağım da o içince benim işim çok zor oluyor. inşallah içmeyiz. zaten hamile falan kalsam ağzıma sürmem orda çok netim yani.

Herada ve Alabama (tabikide esterya ve erverdi)

Ferticenter 'ı kuranlar Zeynep Kamilliymiş. Biliyorsunuz zeynep kamil çok iyi bir okul doktorlar için çünkü sırf kadın hastanesi. Benim doktorumda zeynep kamilli o yüzden ve arkadaşları olduğu için sanırım orayı tavsiye ediyor.

Ve ben onun seçtiği yerde kendimi daha iyi hissederim. Kürtaj anında bile kolumu sıkı sıkıya tutması beni acayip rahatlattı. E kolay değil 1 yıldır her ay 3-4 kere gidip geliyorum ve haliyle bir bağ oluşuyor.
Not bile yazdı oradaki direktöre hastamla özel olarak ilgilenin diye.

Ammaaa telefonda bunları kısaca babamıza anlattım, hep söylerim ya gırgırına "eşim sağ'cı ben sol'cu" diye demez mi o başarılar allah izin verdiği için oldu, eğer allah izin vermezse nereye yaptırırsan yaptır olmaz, eğer izin verirse doğal bile olur. (ee tamam biliyorum ama gayret sarfediyorum) Biz karar verdik ya Jinepol diye niye deşip duruyorsun, ben o doktora çok güvendim diyor. Bizimki de kendini orada iyi hissetmiş, spermleri orada güvende olurmuş (tövbe bu ne demekse sanki alıp kaçacaklar)

Yani bizde kısaca herkes kendi güvendiği yer olsun derdinde :)

göbişleri dolduralım, bebişleri yutalım :))))))))))

canım yaaaaa.................öyle dedin de bak aklıma ne geldi.anne ile 4 5 yaşlarındaki çocuğu otobüste seyahat etmektedir.anne bu arada 2 nciye hamiledir.çocuk annesine sorar.anneciğim sen beni seviyormusun?anne:tabiiki seviyorum hem de çok.çocukeki kardeşimi seviyormusun?anne tabiiiki seviyorum der annesi.çocuk ta tabiiiiki çocukça bir ifadeyle: e o zaman peki niye yediiiiiinn??? (kardeşimi) delikafadulden delikafadulden

Karamel'cim, ondan iyi anlaşıyoruz desene, benim doktorum da Zeynep Kamil'li Herkesin tanıdığını bildiğini tavsiye etmesi çok mantıklı, garipsemiyorum açıkçası. Bir aksilik olmazsa tedaviye 2 hafta sonra başlayacağım, paylaşırım düşüncelerimi isterseniz.

Eşine elbette katılıyorum da, da diyorum yani. Elbette Allah ol diyince oluyor da, ben şartları kolaylaştırayım, belki daha çabuk ol der di mi

Bu erkeklere ne desem az yahu, alt tarafı sperm veriyorsunuz kardeşim, ne olacaksa benim vücudumda oluyor, bırak ben karar vereyim, sen beni destekle ya da benle konuş, güzel manipule et, senin gibi düşünmemi sağla, kendi fikrim sanayım Olmadı ben sana demedim mi yapma di mi ama.

bizde yutacağızzzzzz hemde ikişer ikişer

ya herada, buna da şükür hiç olmazsa bir yere okey diyor çünkü düne kadar daha senin yaşın kaç başın kaç ne tüp bebeği deneriz 3-5 sene diyordu :))))
Harbi çıtır sandı hatununu benim herif :)

alabama ;sigarayı bırakmışsın eşinle birlikte.Tebrikler....ne olursa olsun asla bir daha başlamayı düşünme.kendine yatırım yapıyorsun.bundan güzel birşey olurmu?herada;sen de örgüye başlamışsın hadi kolay gelsin.bende çok şeyler vardı da hepsinden soğudum.zamanında ne danteller ne kazaklar heryeş ördüm.amaaaaan şimdi boşverdim.şimdi gözlerimi başka şekilde yoruyorumama sana nazar olmasın .yeni birşeylere başlamak heyecan verir insana.hadi maşallah diyeyim...az önce tatlı bir şekerleme yaptım bir güzel uyudum şimdi biraz mahmurluk var şimdilik .çıkıyorum akşam yemeğimi yapacağım.artık ne olduğunu söylemiycem ayıp oluyor sonra yaa farkında olmadan:kedi:

Hülya, Waterss sizlerden ne haber kızlar

Merhaba Karamelcim, umutsuzca bekliyorum sanırım benim reglim 22 Kasım gibi başlayacak, son iki aydır periyodum değiştiğinden tahmin edebiliyorum ama bu aydan umudum yok. Bu aralar şu ovülasyon testlerini incleyeceğim önümüzdeki ay kullanmayı düşünüyorum, kimyasal gebelikten sonra ki şu son iki aydır tutturamıyorum. sanırım ödevimizi en son yumurtlamadan iki önce son kez yapmıştık. Normalde bende regli belirtisi olmaz bu haftada kendimde hiç bir belirti hissetmiyorum. Sen nasılsın ? Tüp bebeğe başlamak için regli olmayı bekliyordun galiba . Kürtaj olalı kaç gün geçti ? tahmini ne zaman reglini bekliyorsun. Hadi hayırlısı. Walla eşim razı gelse hiç uğraşmayacağım , doktorum da çok iyi gidip hemen tüp bebek yaptırırdım ona bende.

Doktorumun söylediği bir şeyi paylaşmak istiyorum belki sen daha çok araştırmış olduğun için tahmin edebilirsin ne demek istediğini. Bildiğin gibi 40 yaşın içindeyim bana bir sene dene dedi, ben de bu yaş için çok uzun olduğunu söyledim. O da daha önce normal yoldan hamile kaldığımı ve doğum yaptığımı o nedenle olacağını düşünüyor hem de yapacağı küçük müdahale bir sene sonrada yapılsa geç kalınmış olmaz dedi. Ne demek istedi anlayamadım. Acaba yumurtlamayı kolaylaştıran ya da birden fazla yumurtlama sağlayan ilaçlardan mı verecek, yoksa aşılamayı mı kast etti ( gerçi bu eşimden dolayı imkansız ). Benim düzenli yumurtladığım ve yumurtalarımın çatladığı tespit edildi ama ne iş ise anlayamadım herhalde ya zamanı tutturamıyoruz ya da o ay kalitesiz bir ymurtsaya denk geliyoruz.

Canım senin de başını şişirdim ama nasılsın diye sordun ya kafamın içi hep bunlarla dolu ve bir çıkış yolu bulmaya çalışıyorum. Cevabın için şimdiden teşekkürler. En kısa zamanda tüp bebekten hayırlı haberlerini bekliyorum.

Karamel, erverdi ve diğer tüp bebek yapacak arkadaşlar benim iş yerinden bir arkadaşımda yaklaşık 7 sene önce yaptırmıştı ama birden fazla embriyoyu dondurtmadığı için pişman olduğunu söylüyor o dönem de tüp bebek tedavisi yine oldukça masraflı meşakkatliymiş o nedenle ikinciyi yapamamıştı. Sizde olabiliyorsa fazla sayıda yumurta toplatıp oluşan embriyoların bir sonraki denemeler için saklatabilirsiniz hatta ilk bebişlerinizden sonra kardeşlerini de tedavi olmadan transfer ettirip ikincilerde şansınızı deneyebilirsiniz. Bu konu ile ilgili isterseniz doktorlarınıza bir sorun. ıyi habeler bekliyorum..

Bu arada arkadaşım tüp bebek demesinden olumlu sonuç aldı şimdi bir kızı var ama yaşı şimdi 42 olmalı yeni bir tedaviyi gözü yemiyor ,rezervleri de azalmış olabilir o nedenle doktorlarınız ile bir konuşun dedim. Eğer çok sayıda embriyo saklanabiliyorsa ( tabi bir masrafı olabilir ) neden olmasın ilk seferinde inşallah hepinizin tutar belki kimbilir bir iki sene sonra da kardeş düşünürsünüz. Neden olmasın ? Bir şey söyleyeyim mi birinciler hayırlısı ile olsun onlar 3-4 yaşına gelince inanın kardeşte isteyeceksiniz. Bunu o kadar çok kadından duydum ki hatta bu sitede ikiciler için ( ben mesela ) aynen ilk bebekleri gibi uğraşan çok kadın var.

inşallah canım bizde senden iyi haber bekliyoruz. kardeş istenmez mi hiç o yüzden ikiz olmazsa :))) dediğin gibi düşünüyorum bende

sağol canım iyiyim, sen nasılsın. akşam işten çıkarken çıkış yapmadan kapatmışım makinayı bütün gece açık kalmış zaten :)

ne faal üye diyecekler

iyi sayılır ama grip kol geziyor dün kızkardeşim için hastaneye gitmiştim herkes hapşırıyor tıksırıyor ben de kendimi biraz kırık hissediyorumyatıp uzanıp duruyorum akşamları da erkenden uyuyorum.gideceğim yer uzak yatın da hava daha iyi olacak diye biliyorum birşey olmazsa yarın gitmeyi düşünüyorum...hadi size kolay gelsin çalışan emekçi arkadaşlar hopşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…