yarın regl olmam lazım 28. günüm ama 2-3 gün hatta 4 gün gecikmem olabiliyor. o yüzden de cuma yanıi 20 si de regl olabilirim. ama hafta sonu dahil regl olmassam hani yazmışsınız ya reglin 11,günü ilişkiye girmiş biri olarak hamile kaldım diyeceğim. çünkü o günden sonra yaklaşık 1 hafta ilişkiye girmedik yani tek bir gün ile bu ay sonuç bekliyorum ümitle :)) ha bu arada elimde 3 tane preseed vardı o gün bir tanesini kullandım bir yararı olur mu bilmiyorum. diğerlerini kullanamadım. bir dahaki aya kullanmayı planlıyorum :) taşı çatlatıp umut suyu çıkartıyorum görüyosunuz.
göbişleri dolduralım, bebişleri yutalım :))))))))))
canım yaaaaa.................öyle dedin de bak aklıma ne geldi.anne ile 4 5 yaşlarındaki çocuğu otobüste seyahat etmektedir.anne bu arada 2 nciye hamiledir.çocuk annesine sorar.anneciğim sen beni seviyormusun?anne:tabiiki seviyorum hem de çok.çocukeki kardeşimi seviyormusun?anne tabiiiki seviyorum der annesi.çocuk ta tabiiiiki çocukça bir ifadeyle: e o zaman peki niye yediiiiiinn??? (kardeşimi) delikafadulden delikafadulden
Karamel'cim, ondan iyi anlaşıyoruz desene, benim doktorum da Zeynep Kamil'liHerkesin tanıdığını bildiğini tavsiye etmesi çok mantıklı, garipsemiyorum açıkçası. Bir aksilik olmazsa tedaviye 2 hafta sonra başlayacağım, paylaşırım düşüncelerimi isterseniz.
Eşine elbette katılıyorum da, da diyorum yani. Elbette Allah ol diyince oluyor da, ben şartları kolaylaştırayım, belki daha çabuk ol der di mi
Bu erkeklere ne desem az yahu, alt tarafı sperm veriyorsunuz kardeşim, ne olacaksa benim vücudumda oluyor, bırak ben karar vereyim, sen beni destekle ya da benle konuş, güzel manipule et, senin gibi düşünmemi sağla, kendi fikrim sanayımOlmadı ben sana demedim mi yapma di mi ama.
Hülya, Waterss sizlerden ne haber kızlar
Karamel, erverdi ve diğer tüp bebek yapacak arkadaşlar benim iş yerinden bir arkadaşımda yaklaşık 7 sene önce yaptırmıştı ama birden fazla embriyoyu dondurtmadığı için pişman olduğunu söylüyor o dönem de tüp bebek tedavisi yine oldukça masraflı meşakkatliymiş o nedenle ikinciyi yapamamıştı. Sizde olabiliyorsa fazla sayıda yumurta toplatıp oluşan embriyoların bir sonraki denemeler için saklatabilirsiniz hatta ilk bebişlerinizden sonra kardeşlerini de tedavi olmadan transfer ettirip ikincilerde şansınızı deneyebilirsiniz. Bu konu ile ilgili isterseniz doktorlarınıza bir sorun. İyi habeler bekliyorum..
Karamel, erverdi ve diğer tüp bebek yapacak arkadaşlar benim iş yerinden bir arkadaşımda yaklaşık 7 sene önce yaptırmıştı ama birden fazla embriyoyu dondurtmadığı için pişman olduğunu söylüyor o dönem de tüp bebek tedavisi yine oldukça masraflı meşakkatliymiş o nedenle ikinciyi yapamamıştı. Sizde olabiliyorsa fazla sayıda yumurta toplatıp oluşan embriyoların bir sonraki denemeler için saklatabilirsiniz hatta ilk bebişlerinizden sonra kardeşlerini de tedavi olmadan transfer ettirip ikincilerde şansınızı deneyebilirsiniz. Bu konu ile ilgili isterseniz doktorlarınıza bir sorun. İyi habeler bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?