- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
karamelim ervverdim heradam watersim hepinize apaydınlık guzel bir gun diliyorum
bizde yutacağızzzzzz hemde ikişer ikişer
ya herada, buna da şükür hiç olmazsa bir yere okey diyor çünkü düne kadar daha senin yaşın kaç başın kaç ne tüp bebeği deneriz 3-5 sene diyordu :))))
Harbi çıtır sandı hatununu benim herif :)
Bu arada arkadaşım tüp bebek demesinden olumlu sonuç aldı şimdi bir kızı var ama yaşı şimdi 42 olmalı yeni bir tedaviyi gözü yemiyor ,rezervleri de azalmış olabilir o nedenle doktorlarınız ile bir konuşun dedim. Eğer çok sayıda embriyo saklanabiliyorsa ( tabi bir masrafı olabilir ) neden olmasın ilk seferinde inşallah hepinizin tutar belki kimbilir bir iki sene sonra da kardeş düşünürsünüz. Neden olmasın ? Bir şey söyleyeyim mi birinciler hayırlısı ile olsun onlar 3-4 yaşına gelince inanın kardeşte isteyeceksiniz. Bunu o kadar çok kadından duydum ki hatta bu sitede ikiciler için ( ben mesela ) aynen ilk bebekleri gibi uğraşan çok kadın var.
İnşallah güzel haberler verirsin bu ay bizlere. Doktorunun yaşa kafayı takmaması harika, inan burada hepimiz yaşı duyunca cık cık yapan doktorlardan illallah ediyoruz. İnşallah kite gerek kalmaz, kalsa da onunla hallolur. Karamel önermişti sana yanlış hatırlamıyorsam, ovulasyon takibini düşünüyor musun?
Ah inşallah dondurulmuşa gidecek kadar çok ve kaliteli yumurtalarımız olur. İnşallah. Dondurulmuşlarla yola devam etmek, sil baştan bir tedaviden eminim daha kolaydır, psikolojisi daha rahattır. Ayrıca, güzel dileklerin için de sağol. İkiz yapıp konuyu tümden çözelim diyoruzinşallah yani.
karamel herada günaydın kızlar.açık görüyorum sizi.nasılız bugün?
Günaydın arkadaşım. İyiyim, yolda canım sıkıldı, cepten bir girip bakmıştım, açık kalmış. Bugün iş acayip yoğun, aralarda bir kaçar sizlere seslenirim.
karamelim ervverdim heradam watersim hepinize apaydınlık guzel bir gun diliyorum
Esteryacım, sana da günaydın arkadaşım. İnşallah çokkkkk güzel bir gün, hafta ve ay olur. Test sonuçlarının açıklandığında bizi de haberdar et arkadaşım. Bilmiyorum ben açıkçası. İnşallah sebep herneyse kolaylıkla hallolur da bu sefer hayırlısıyla ikizlerini kucaklarsın.
iyi sayılır ama grip kol geziyor dün kızkardeşim için hastaneye gitmiştim herkes hapşırıyor tıksırıyor ben de kendimi biraz kırık hissediyorumyatıp uzanıp duruyorum akşamları da erkenden uyuyorum.gideceğim yer uzak yatın da hava daha iyi olacak diye biliyorum birşey olmazsa yarın gitmeyi düşünüyorum...hadi size kolay gelsin çalışan emekçi arkadaşlar hopşçakalın
Çok dikkat et kendine canım. bu aralar en son ihtiyacımız grip olmak. İyi istirahatler olsun.
Kızlar.. ben bir yandan araştırıyorum Pre-seed diye bir jel varmış. Belki hepiniz biliyorsunuzdur eğer öyleyse cehaletimin kusuruna bakmayın ama ben bunu araştırmalarımda yeni keşfettim. Bu ürünün Ağustos'tan beri Türkiye yetkili distribütörü artık mevcutmuş, sitesine girip baktım daha önce el altından getiren bir yer varmış son kullanma tarihi geçmiş ürünleri satmış ve insanlar olumlu sonuç alamamış. Ürün USA menşeili, orjinal firma sayfasına girip yorumları okudum. Bu jel vajinal sıvı ph 'ına hatta biraz daha bazik ve sperm frendly olarak geçiyor, meninin az sayıda sperm ihtiva etmesi durumnda bile bu jel spermleri koruyarak sarıp vajinal kanal içerisinde hızlı ve çabuk hareket ederek ölmeden rahim ağzına ulaşmasını sağlıyormuş. Google dan tarttırırsanız bulursunuz. Birde bu sitenin gebelik bölümüne preseed yazıp tarattırın orada çok sayıda bilgi var.
Sizler içinde bu ürünü bilen ya da kullanan oldu mu ?
Kızlar.. ben bir yandan araştırıyorum Pre-seed diye bir jel varmış. Belki hepiniz biliyorsunuzdur eğer öyleyse cehaletimin kusuruna bakmayın ama ben bunu araştırmalarımda yeni keşfettim. Bu ürünün Ağustos'tan beri Türkiye yetkili distribütörü artık mevcutmuş, sitesine girip baktım daha önce el altından getiren bir yer varmış son kullanma tarihi geçmiş ürünleri satmış ve insanlar olumlu sonuç alamamış. Ürün USA menşeili, orjinal firma sayfasına girip yorumları okudum. Bu jel vajinal sıvı ph 'ına hatta biraz daha bazik ve sperm frendly olarak geçiyor, meninin az sayıda sperm ihtiva etmesi durumnda bile bu jel spermleri koruyarak sarıp vajinal kanal içerisinde hızlı ve çabuk hareket ederek ölmeden rahim ağzına ulaşmasını sağlıyormuş. Google dan tarttırırsanız bulursunuz. Birde bu sitenin gebelik bölümüne preseed yazıp tarattırın orada çok sayıda bilgi var.
Sizler içinde bu ürünü bilen ya da kullanan oldu mu ?
Erverdi
peki aşılamadan sonr abaşladın mıydı iğnelere ?
proceed ın fiyatı ne kadar acaba ? Nerden temin edilir ?
çok incesin canım, teşekkür ederim :) bu arada içine sinen neresiyse oraya git derim ben :) hakkında hayırlısı canım :)merhaba kızlar;ilk önce söyliyeyim unutmadan rüzgar denizcim güzel dileklerin için sağol yazarken seni es geçmişim sarmaları sararken hatırladımşimdi hemen söyliyeyim dedim.içime dert olurdu sonra.neyse güzeller;bugün de dediğim yere gittim.dün bir artı almıştım bugün de bir eksikafamçokkarıştı. dün gittiğim yer 40 ı geçirme dedi.bu günkü isebundan sonrası da pek farklı olmaz farklı birşey bekleme.dedi ve istemediğim bir şey önerdi.kim sorarsa türkiye de yasak.sözde dışardan hallediyorlarmış.çok biliyorlar kendilerine yapsınlar:mymekabu tokat tabii ki onlara.şaka bir yana daha yeni başladım bakalım eksiler artıyı götürecekmi.buna izin vermeyeceğim.dün güzel geçince kendimi şımarttım tatlı almıştım.bugün de inadına daha güzelini aldımdelikafaduldenfiyatlar 2 350 yada 2550 dolardı konsantrem bozulmuştu o yüzden emin değilim.artı ilaçlar 5i 6yı bulacak yani orda tedavi.iptallerde 1300 ile 1600 dolargeri iade ediliyor sordum çünkü daha önceden iptalim vardı....yine sperm sayısını az buldular.ama tüpte önemli değilmiş.haaaadün memorialde spermle ilgili birşey demişlerdi yazmışmıydım şimdi bilmiyorum.spermleri n8000 defa büyütülmüşünü seçiyorlarmış.şimdilik böyle kızlar kendinize iyi bakın hoşçakalın.
İnşallah Cuma sabahı saat 10.00 da sezeryan olacak canım :)bu arada balance 88 den hiç ses yok dondurulmuşunu deneyecekti ya olduda yatıyormu da gelmiyor ya da olmadı da mı gelmiyor özeline de mesaj attım ama açmıyor.....kızlar ne olur umutsuzluğa kapılmayalım.deniz bulut ise halaa iyi değilmiş.daha toparlayamamış...en yakın zamanda inşalla burada olurlar.birer arkadaş olarak.bebek sahibi olamasak da ...hayat devam ediyor öyle değil mi?monişle de aradı gözleri daha düzelmemiş.üzüldüm ona.bir de ağır bir grip olmuşfelakette öksürüyordu inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşur güzel moniş.deniz karayurttun da hamileliği riskli imiş.istirahat şartmış annesi gardiyan gibi başındaymış ne güzel!!!(annesinin yanında olması)onada sağlıklı bir doğum diliyorum bir an önce bebeğini alsın kucağına......rüzgar denizinde çok bir zamanı kaldı o da hayırlısıyla kurtulsun eğer okuyorsan rüzgar nerede yapacaksın doğumunu normal mi yoksa sezeryan mı olacak sezeryan dı galiba.ama fikirler değişebilir..alabama sende girmiyorsun bu aralar.tamam yüpünü seneye yaparsın hep beraber yaparız ama gel arada.açık ta görmüyorum msnde.bendenmisin yoksa??herada senden ne haber kür var mı kür.alabama herada karamel ve diğer isteyen arkadaşlar hepimizi hakkında hayırlısı hoşçakalın sevgiyle kalın
Deniz Bulut'cuğum dualarım hepinizle, cuma günü bayılmadan önce tek tek isimlerinizle dua edeceğim canım :)rüzgar deniz ve deniz karayurtun da az kaldı doğumlarına. inşallah onların da güzel haberlerini alacağızopuyorumnanaktan
Canım arkadaşım, çok sağol :) gerçekten uzun bir maratonun tatlı bir finali olacak inşallah :) İyi ki varsınız hepiniz :)Selam Kızlar,
Hepinizi öpüyorum.
Rüzgar Deniz'cim, seninle gün sayıyıyoruz. Ne muhteşem bir duygudur kimbilir, geriye kalan günleri bir elini kaldırsan görüyorsun işte. Çokkkk uzun bir maratonun tatlı bir finali ve ömür boyu sürecek güzel bir maratona başlangıç. Allah analı babalı büyütsün. Yeni doğum yapmış arkadaşlarımıza da aynı içten dileklerimi gönderiyorum, sevgili Deniz Karayurt'a da vaktinde, keyifle bir doğum diliyorum.
esterya, olursa bebiş (bu ay için) göbek adını ben koyacağım ona göre demedi deme :)))
oh çok sevindim valla umut, umuttur.
herada, ne güzel olmuş arkadaş istilası kıskandım valla. Şaka şaka maşallah. Benim en sıkı dostlarımın biri şehir dışında, biri domuz :))) olmuş görüşemiyorum. Örgüye gelince süper fikir valla strese bire birmiş. En güzeli de atki şal gibi kasmayan şeyler.
Donasyon için çok erken, düşünme bile ama eşin için ne hoş düşünmüşsün uzaktan bile birbirinizi hak ettiğiniz belli oluyor (tık tık tahta vurma sesi) maşallah size. Bende benim adam için herşeyi yapardım çocuğu olmasaydı bende düşünürdüm. (bu arada sadece bilgi amaçlı yazıyorum fiyat 4500€ + ilaç )
deniz bulut, ne güzel oldu seni görmek. Tekrar diyorum biz dostuz sohbet konumuzda sadece bebek değil, hayat. Gönlünden geçen en güzel şeyi yaşa arkadaşım
Erverdi, birtanem bugünkü seferinde neresi var. En güzeli her yerle görüş kafan yatanla hallet. Ferticenter da (altunizade - anadolu yakası) ilk görüşme ücretsizmiş bilgin olsun.
Serpil, defne, roniyam, deniz karayurt, rüzgar deniz hepiniz iyisiniz değil mi ? Kendinize çok iyi bakın. İçimden bir his rüzgar deniz oğluşunun kucağına aldı diyor.
çok incesin canım, teşekkür ederim :) bu arada içine sinen neresiyse oraya git derim ben :) hakkında hayırlısı canım :)
İnşallah Cuma sabahı saat 10.00 da sezeryan olacak canım :)
Deniz Bulut'cuğum dualarım hepinizle, cuma günü bayılmadan önce tek tek isimlerinizle dua edeceğim canım :)
Canım arkadaşım, çok sağol :) gerçekten uzun bir maratonun tatlı bir finali olacak inşallah :) İyi ki varsınız hepiniz :)
Teşekkürler canım, iyiyim... kendi evimde olmadığım için sık sık buraya gelme fırsatım olmuyor, arada girip sizlere haber vermeye çalışıyorum :)
sağol canım çok naziksin evet pıhtılşamada iğneleri vurmuş uydun demiştim sağol canım Acaba şu spermi büyütme işi çok mu önemli O kadar önemli ise Umutta niye yok anlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?