38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

beylikduzu medicanadaki doktorum selman bey e kan testlerimde cıkan degerleri yazdım, bana andevu al hemen gel demis. belki hatırlarsınız bende protein s dusuklugu ve mthfr 1298 homozigot mutant cıkmıstı. bunlar kan pıhtılasması ile ilgili seyler mi ve dusuklerimin sebebi bunlar olabilirmis ben coraspirin kullanmaya basladım folis asit kullanıyorum ama bakalım nolcak..

esterya;bende de faktör v leydenheterozigot taşıyıcı çıkmıştı.senin bahsettiğin mthfr testleri bende yaptırdım birşey.çıkmamıştı.evet canım bu pıhtılaşma hastalıkları düşüğe sebep oluyor.bebek beslenemiyormuş.hamila kalındığı gibi hatta son gittiğim memorialda bana transferden hemen sonra iğnelere başlanması gerktiğini söylemişti.protein s düşüklüğünü söylemiştin evet.ama inan o konuda bir bilgim yok.bu arada senin şimdiki durumun ne ? ne aşamasındasın?

bizde yutacağızzzzzz hemde ikişer ikişer

Evet Karamel'cim, aynen. İkiz istiyoruz di mi İlk seneleri zor olur, sonra ne güzel birbirlerine oyun arkadaşı. Süper, süper.

Elbette çıtırsın arkadaşım. 50 yaşından sonra deriz artık çıtır değilim diye

Kızlar.. ben bir yandan araştırıyorum Pre-seed diye bir jel varmış. Belki hepiniz biliyorsunuzdur eğer öyleyse cehaletimin kusuruna bakmayın ama ben bunu araştırmalarımda yeni keşfettim. Bu ürünün Ağustos'tan beri Türkiye yetkili distribütörü artık mevcutmuş, sitesine girip baktım daha önce el altından getiren bir yer varmış son kullanma tarihi geçmiş ürünleri satmış ve insanlar olumlu sonuç alamamış. Ürün USA menşeili, orjinal firma sayfasına girip yorumları okudum. Bu jel vajinal sıvı ph 'ına hatta biraz daha bazik ve sperm frendly olarak geçiyor, meninin az sayıda sperm ihtiva etmesi durumnda bile bu jel spermleri koruyarak sarıp vajinal kanal içerisinde hızlı ve çabuk hareket ederek ölmeden rahim ağzına ulaşmasını sağlıyormuş. Google dan tarttırırsanız bulursunuz. Birde bu sitenin gebelik bölümüne preseed yazıp tarattırın orada çok sayıda bilgi var.

Sizler içinde bu ürünü bilen ya da kullanan oldu mu ?

Ben hiç kullanmadım ama hem bu sitede hem başka sitelerde çok methine rastladım açıkçası.

preseed kullananlar diye google bak, bu siteden çok bilgi çıkıyor. hatta preseedle hamile kalanlar diye topic var.

Erverdi
peki aşılamadan sonr abaşladın mıydı iğnelere ?

ne iğneleri canım.konuyu tam anlayamadım.pıhtılaşma için mi soruyorsun?benim maalesef ancak bu sene anlaşıldı pıhtılaşma olduğu..pıhtılaşma iğnelerini de henüz alıp kullanamadım.çünkü transferden dönmüştüm iptal olmuştu.o yüzden hiç kullanmadım.sorduğun buysa eğer.......hoşçakal

çok incesin canım, teşekkür ederim :) bu arada içine sinen neresiyse oraya git derim ben :) hakkında hayırlısı canım :)
İnşallah Cuma sabahı saat 10.00 da sezeryan olacak canım :)
rüzgar deniz ve deniz karayurtun da az kaldı doğumlarına. inşallah onların da güzel haberlerini alacağızopuyorumnanaktan
Deniz Bulut'cuğum dualarım hepinizle, cuma günü bayılmadan önce tek tek isimlerinizle dua edeceğim canım :)
Canım arkadaşım, çok sağol :) gerçekten uzun bir maratonun tatlı bir finali olacak inşallah :) İyi ki varsınız hepiniz :)

Teşekkürler canım, iyiyim... kendi evimde olmadığım için sık sık buraya gelme fırsatım olmuyor, arada girip sizlere haber vermeye çalışıyorum :)

sağol canım çok naziksin evet pıhtılşamada iğneleri vurmuş uydun demiştim sağol canım Acaba şu spermi büyütme işi çok mu önemli O kadar önemli ise Umutta niye yok anlamadım ?

RüzgarDeniz'cim çok az kaldı Allah kolaylık versin son günlerin ağırlığı ve vücudun şişliği zor hareketler bitiyor. Bol bol uyu..çünkü küçük Rüzgar geldiğinde pek uyutmayacak.Onu ilk gördüğünde kendini tutamayıp ağlayabilirsin ama o dünyanın en güzel gözyaşları insan kendini tutamıyor zaten, sevinçten ağlamak bu olsa gerek demiştim ben ve inan çok iyi geliyor . Dualarım seninle....

sağol canım çok naziksin evet pıhtılşamada iğneleri vurmuş uydun demiştim sağol canım Acaba şu spermi büyütme işi çok mu önemli O kadar önemli ise Umutta niye yok anlamadım ?

bizde eşimin sayısını az bulmuşlardı.8000 kere büyüterek daha hızlısını hareketlisini alacaklar sanırım.. çokmu önemli orasını bilemembize bilinmeyen infertilite demişlerdi.heryeşi eliyorlar sanırım.memorialdaki prof semra kahraman türkiyede ilk mikroenjeksiyonu yapan kişiymiş.orada duvardaki yazıları okurkenöğrendim.hoşçakal

Kızlar hepinizi çok özledim. Güzel dilekleriniziz ve mesajlarınıza ara ara bakıyorum. Ama şimdilik topluca cevap yazabiliyorum. (Malum annemlerdeyim uzunca bir süre ve bilgisayarda kalamıyorum.

Serpil ve Defne'me dünyalar güzeli kızlarını analı babalı büyütmelerini diliyorum.
Rüzgar'ım aklım sende. Cuma günü sezaryanın var. Allah kolaylık versin ve sağlıkla ve mutlulukla minik oğluna kavuşman için dua ediyorum.

Zaman yaklaştıkça bende de heyecan çoğaldı. Hayırlısı.

Tedavilerine ve ev çalışmalarına başlayan topicteki tüm dostlarımın da güzel haberlerini duymak için sabırsızlanıyorum. Duyacağıma da çok inanıyorum. Her işte bir hayır vardır derler. Belki de sizlerin bekleme süreniz 2010 annesi olma gibi farklı bir ayrıcalık sunacak sizlere. Hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin. Aramızda çok büyük çileler çekip bebeğine kavuşan dostlarımız var onların hikayesi herkese örnek olmalı. Hem Kibariye bile 49 yaşında hamile kalmış. Sizler de anne olacaksınız kızlar. Bütütn kalbimle inanıyorum. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Bütün hamile arkadaşlarım gibi bende sizlere tek tek dua edeceğim.

Hepiniziz çok seviyorum ve öpüyorum.

Rüzgar Deniz ve Deniz Karayurt dualarımız sizinle inşallah doğumu çok kolay rahat ve huzurlu atlatırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…