38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sevgili Rüzgar Deniz ve Deniz Karayurt. Canlarım, doğum haberlerinizi heyecanla ve duayla bekliyor olacağız. iyi dilekleriniz için de binlerce teşekkürler.

kızlar sizden çıt çıkmadı bugün, hoş sayfalarda pek açmıyor girmek zor oluyor.

Deniz karayurt ve ruzgar deniz. Insallah dogumunuz kolay olur ve guzel ogullarinizi saglikla kucaginiza alirsiniz. cok sevgiler
Tedaviye baslayacak citirlar umarim hersey iyi gider ve guzel haberlerinizi aliriz.

merhaba kızlar;bakıyorum da pek kimse uğramamış bugün.bugün 3üncü yere gittim görüş almaya.sıradan geldi.ama kötünün iyisi.istemediğim birşey duymadım.sadece yaşa bağlı yumurta rezervimin az olduğunu söyledi deniz bulutun dr u ömer faruk vanlıoğlu.yeni birşey değil bu.hepimiz yaşa bağlı olarak hergeçen gün yumurtalarımızı kaybediyoruz..saçlarımızın beyazlaşması,eskisine göre daha çabuk yorulmak gibi vsvs....adetin 3üncü günü gel yumurta takibi sonra mikroenjeksiyon.bana aynen 5 bardak suyu bir tencereyeboşalt karıştır sana çorba olsun gibi sıradan geldi..bir de evde şu şu ilaçlarım var onları kullanabilirmiyim diye sorduğumda getir getir yaparız olur olur havası var..bu 2 ci gittiğim yerdede böyleydi.yani otomasyon geldi..fiyatlarsa 3000tl+ilaçlar yaklaşık 4buçuk 5 milyarı bulacağını söyledi muhasebe..yani sanki prosüdür böyle adetin 3ncü günü takibe başla.ilaçlara başla duruma göre yumurta toplama ve trnsfer.bilmiyorum birşeyler eksik.hepimiz aynı değiliz ki .başkasına iyi gelen ilaç bende etki göstermeyebiliyor.neyse elde var 3. bir de öncetedavi olduğum drum hem onda fiyat daha uygun tedavisi ise yine bugün söylenen ilaçlar aynı şeyler.daha önümde çok yol var. bir taraftan da aklıma ssk ya gitmek geliyor.nasıl olsa ilaçlarım elimde var.bir tek işlem ücreti.hem dr ve çalışanlardan özele göre çok daha memnundum.dr aynı dr.işlem aynı işlem takip aynı takip.eeeeeeeeilaçlar da aynı.?????mantıklı değil mi?bakıcaz artık daha sonra............hoşçakalın kızlar şimdilik bu kadar herkese selamlar

merhaba kızlar;bakıyorum da pek kimse uğramamış bugün.bugün 3üncü yere gittim görüş almaya.sıradan geldi.ama kötünün iyisi.istemediğim birşey duymadım.sadece yaşa bağlı yumurta rezervimin az olduğunu söyledi deniz bulutun dr u ömer faruk vanlıoğlu.yeni birşey değil bu.hepimiz yaşa bağlı olarak hergeçen gün yumurtalarımızı kaybediyoruz..saçlarımızın beyazlaşması,eskisine göre daha çabuk yorulmak gibi vsvs....adetin 3üncü günü gel yumurta takibi sonra mikroenjeksiyon.bana aynen 5 bardak suyu bir tencereyeboşalt karıştır sana çorba olsun gibi sıradan geldi..bir de evde şu şu ilaçlarım var onları kullanabilirmiyim diye sorduğumda getir getir yaparız olur olur havası var..bu 2 ci gittiğim yerdede böyleydi.yani otomasyon geldi..fiyatlarsa 3000tl+ilaçlar yaklaşık 4buçuk 5 milyarı bulacağını söyledi muhasebe..yani sanki prosüdür böyle adetin 3ncü günü takibe başla.ilaçlara başla duruma göre yumurta toplama ve trnsfer.bilmiyorum birşeyler eksik.hepimiz aynı değiliz ki .başkasına iyi gelen ilaç bende etki göstermeyebiliyor.neyse elde var 3. bir de öncetedavi olduğum drum hem onda fiyat daha uygun tedavisi ise yine bugün söylenen ilaçlar aynı şeyler.daha önümde çok yol var. bir taraftan da aklıma ssk ya gitmek geliyor.nasıl olsa ilaçlarım elimde var.bir tek işlem ücreti.hem dr ve çalışanlardan özele göre çok daha memnundum.dr aynı dr.işlem aynı işlem takip aynı takip.eeeeeeeeilaçlar da aynı.?????mantıklı değil mi?bakıcaz artık daha sonra............hoşçakalın kızlar şimdilik bu kadar herkese selamlar

şu kafamçok karıştı resmide gitmiyor oraya yaaa.çok hoşuma gidiyo gözleri dönüveriyo...........hehehhehehehe

ya kızlar ben adetimin 18. günündeyim ve yumurtalıklarımda agrılar hissediorum batma gibi bazen hassasiyet gazım oluyo midemde pek iyi sayılmaz midemi ve gazımı havalara yoruorum heves etmemek icin ama kasıklarımda kesin bise var ya(insallah) hamileyim yada baska bise baska ne olabilir kızlar esime solemedim ayaklandırmayayım die
lütfen yardım enfeksiyon mu acaba

Kızlar bugün regli oldum maalesef. Kimyasal gebelikten sonraki ekim ve kasım aylarında periyod uzunluklarım şaştı. 26 günde bir olurken 28 ve 24 gün oldu bakalım önümüzdeki ay ne olacak ama bugün ovülasyon testlerinden birini aldım, bir de pre-seed ısmarladım ecaneye yarın öğlen gelecek gidip alacağım önümüzdeki ay her ikisinin de desteği ile denemeyi düşünüyorum. 7. denemeyi devirdim hayırlısı..bakalım.

Pre-seed, aşılama ve tüp bebek denemelerinden önce çiftlere denemeleri için öneriliyormuş, ultrason ile yumurta takibi esnasında probun ucuna sürülen jel olarak kullanılıyormuş, sperm dostu bir jel..içinizde deneyen yok galiba yazıma pek bir cevap alamadım..ama bence bir okuyun derim pek yabana atılacak bir şeye benzemiyor. AVM'lerdeki eczanelere gidiyordunuz talep ediyorsunuz onlarda getirtiyor ben bu akşam iş çıkışı gittim yarın öğlen gelin alın dediler. Eczanede hazır bulunmuyor, sonra asıl distribütörünü aradım son kullanma tarihinde problem olmasın dedim zaten ödemeyi yarın teslim alırken yapacağım. Hayırlısı bakalım..

DÜZENSİZ 30 35 BAZEN 2 AY SON ZAMANLARDA DÜZENLİYDİ 2.5 AY ONCE tüp bebek denemem oldu

Subuo sana cevap yazdım gönderdim site kapandı ve cevabım kayda geçmemiş , kısaca şunu demiştim senin yazdığın regli periyotları adet düzensizliğini gösteriyor doktorunla görüşüp öncelikle bunu durumu düzelttirmelisin çünkü düzensiz periyotlar da yumurtlama olmayabiliyor veya seyrek olabiliyor diye biliyorum. Ovülasyon testlerinden de yardım alabilirsin ben de ilk defa kullanacağım.

canım ben zaten son aylarda düzene girdini yazmıstım ben sadece bu yazdıklarımın gebelik dışında bisey olup olmayacagını merak ettim
cevap verdigin icin tesekkür ederim

benimde önceleri 17inci günleri olurduyumurtalamam.canım inşallakhiçerde bişeyler oluyordur.güzel birşeyler.ben derimki.madem durum böyleağrı olduktan sonra benim dr 6 ile 8 saat içinde değerlendirmek gerektiğini söylemişti.ve de sonra gün aşırı...anlamışındır umarım

gebelikten şüphelenmen için adet gününün geçmesi lazım..sanırım yumurtlamışındır(inşallah hadi)hehehehehehhehe

merhaba;sen bir kullan bakalım hadi hayırlısı.sonra bizde bakarız.malum daha tüpe başlıyacağım yok.araştırıyorum.ben de ilk olarak duyuyorum geçenlerde herada bahsetmişti.ama fırsatım olmamıştı gogulda araştırmaya.bol şanslar

canım ben zaten son aylarda düzene girdini yazmıstım ben sadece bu yazdıklarımın gebelik dışında bisey olup olmayacagını merak ettim
cevap verdigin icin tesekkür ederim

Haklısın düzene girdiğin kısmını atlamışım. Erverdi ile aynı fikirdeyim çok yüksek ihtimal yumurtlama gerçekleşiyor benim de o şekilde belirti veriyor.

Kizlarrrrrrrrrrrrr citirlarrrrrrrrrrrrrr gunaydınnnnnn reglime 9 gun var kızlar bu ay cok umutluyum.. insallah olmustur bisiler :) ama goguslerimde bir hareket yok sadece kasıklarımda hafif bir agrı var , goguslerimde hareket olmazsa demekki zaten tutmamıstır.. olsun kısmet

ay bu gögüsler, resmen gebelik testi gibi, bende hamile olup olmadığımı yada gebeliğin sağlıklı gidip gitmediğini onlarla öğreniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…