DÜZENSİZ 30 35 BAZEN 2 AY SON ZAMANLARDA DÜZENLİYDİ 2.5 AY ONCE tüp bebek denemem oldu
ya kızlar ben adetimin 18. günündeyim ve yumurtalıklarımda agrılar hissediorum batma gibi bazen hassasiyet gazım oluyo midemde pek iyi sayılmaz midemi ve gazımı havalara yoruorum heves etmemek icin ama kasıklarımda kesin bise var ya(insallah) hamileyim yada baska bise baska ne olabilir kızlar esime solemedim ayaklandırmayayım die
lütfen yardım enfeksiyon mu acaba
merhaba;sen bir kullan bakalım hadi hayırlısı.sonra bizde bakarız.malum daha tüpe başlıyacağım yok.araştırıyorum.ben de ilk olarak duyuyorum geçenlerde herada bahsetmişti.ama fırsatım olmamıştı gogulda araştırmaya.bol şanslarKızlar bugün regli oldum maalesef. Kimyasal gebelikten sonraki ekim ve kasım aylarında periyod uzunluklarım şaştı. 26 günde bir olurken 28 ve 24 gün oldu bakalım önümüzdeki ay ne olacak ama bugün ovülasyon testlerinden birini aldım, bir de pre-seed ısmarladım ecaneye yarın öğlen gelecek gidip alacağım önümüzdeki ay her ikisinin de desteği ile denemeyi düşünüyorum. 7. denemeyi devirdim hayırlısı..bakalım.
Pre-seed, aşılama ve tüp bebek denemelerinden önce çiftlere denemeleri için öneriliyormuş, ultrason ile yumurta takibi esnasında probun ucuna sürülen jel olarak kullanılıyormuş, sperm dostu bir jel..içinizde deneyen yok galiba yazıma pek bir cevap alamadım..ama bence bir okuyun derim pek yabana atılacak bir şeye benzemiyor. AVM'lerdeki eczanelere gidiyordunuz talep ediyorsunuz onlarda getirtiyor ben bu akşam iş çıkışı gittim yarın öğlen gelin alın dediler. Eczanede hazır bulunmuyor, sonra asıl distribütörünü aradım son kullanma tarihinde problem olmasın dedim zaten ödemeyi yarın teslim alırken yapacağım. Hayırlısı bakalım..
canım ben zaten son aylarda düzene girdini yazmıstım ben sadece bu yazdıklarımın gebelik dışında bisey olup olmayacagını merak ettim
cevap verdigin icin tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?