Kizlarrrrrrrrrrrrr citirlarrrrrrrrrrrrrr gunaydınnnnnn reglime 9 gun var kızlar bu ay cok umutluyum.. insallah olmustur bisiler :) ama goguslerimde bir hareket yok sadece kasıklarımda hafif bir agrı var , goguslerimde hareket olmazsa demekki zaten tutmamıstır.. olsun kısmet
evet cnm bende goguslerimi gebelik testi olarak kullanıyorum acaba 9 gun var daha simdiden belirtilerin baslaması gerekirmiydi?
hülya doğru söylüyorsun, gebelik öncesi belirtiye takılmamak gereksede benim öğrendiğim şu oldu bir şekilde belirtisiz gebelik sağlıklı olmuyyor.
Uyku hali, halsizlik, gögüslerde hassasiyet, bulantı, koku hassasiyeti vb. birşey olmalı
en az biri olmalı....
Benim ilkinde gögüs uçların büyümüş ve acıyordu sonra sürekli uyukluyordum hepsi geçti ve ben hiç anlamadım(((
Hormonlar deli gibi katlanarak artarken artarken vücudun tepki vermemesi beklenemez dolayısıyla bence belirtisiz hamilelik olmuyor
merhaba kızlar;bakıyorum da pek kimse uğramamış bugün.bugün 3üncü yere gittim görüş almaya.sıradan geldi.ama kötünün iyisi.istemediğim birşey duymadım.sadece yaşa bağlı yumurta rezervimin az olduğunu söyledi deniz bulutun dr u ömer faruk vanlıoğlu.yeni birşey değil bu.hepimiz yaşa bağlı olarak hergeçen gün yumurtalarımızı kaybediyoruz..saçlarımızın beyazlaşması,eskisine göre daha çabuk yorulmak gibi vsvs....adetin 3üncü günü gel yumurta takibi sonra mikroenjeksiyon.bana aynen 5 bardak suyu bir tencereyeboşalt karıştır sana çorba olsun gibi sıradan geldi..bir de evde şu şu ilaçlarım var onları kullanabilirmiyim diye sorduğumda getir getir yaparız olur olur havası var..bu 2 ci gittiğim yerdede böyleydi.yani otomasyon geldi..fiyatlarsa 3000tl+ilaçlar yaklaşık 4buçuk 5 milyarı bulacağını söyledi muhasebe..yani sanki prosüdür böyle adetin 3ncü günü takibe başla.ilaçlara başla duruma göre yumurta toplama ve trnsfer.bilmiyorum birşeyler eksik.hepimiz aynı değiliz ki .başkasına iyi gelen ilaç bende etki göstermeyebiliyor.neyse elde var 3. bir de öncetedavi olduğum drum hem onda fiyat daha uygun tedavisi ise yine bugün söylenen ilaçlar aynı şeyler.daha önümde çok yol var. bir taraftan da aklıma ssk ya gitmek geliyor.nasıl olsa ilaçlarım elimde var.bir tek işlem ücreti.hem dr ve çalışanlardan özele göre çok daha memnundum.dr aynı dr.işlem aynı işlem takip aynı takip.eeeeeeeeilaçlar da aynı.?????mantıklı değil mi?bakıcaz artık daha sonra............hoşçakalın kızlar şimdilik bu kadar herkese selamlar
cok dogru karamelcim ben dusuklerimde dr a gittigimde ilk sordugu miden bulanıyormu oluyordu, oysa benim hic midem bulanmadı
kızlar DHEA yla ilgili yazdıklarımı okudunuz mu ?
merhaba kızlar ordamısınız.nasılız bugün?
kızlar DHEA yla ilgili yazdıklarımı okudunuz mu ?
Burdayım canım.İyiyyiz işte ne yapalım iş güç.Sen bugün görüşmeye gidiyor musun bir yere?
gunaydın erverdicim heradam yok bugun ya
Erverdi arkadaşım tabiki merkezleri dolaşıp karar vermek en iyisi ama ben fazla da vakit kaybetme derim arkadaşım.Aklına yatıyorsa ssk'ya git ama Memorial'lı da yabana atma derim ben.Tabiki karar senin.Maddi problemin yoksa Memorial en iyisi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?