38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar hoşçakalıııınn.az önce ekinezya ile kuşburnu sallamıştım içine de bal koymuştum.inanın çok güzel oldu.kendinizi kırık hissederseniz deneyin derim .çünkü şimdi kendimi daha iyi hissediyorum gözlerim açıldı..........kendize iyi bakın......yine çamaşır.....hehehehhehe

Elverdi arkadaşım daha önce gördüm çocuğumun durumunu sorduğunu da o zaman pek vaktim yoktu yazmaya hem de kendi sıkıntılarımı yazıp da canınızı fazla sıkmak istemediğim için yazmadım.Geçen hafta cuma günü çapaya gittik ama orda doğru düzgün muhatab bulamadık.Çapa da bu bölümde (çocuk gastro) hiç hoca kalmadı.Sorularımızın cevabını alamadık yani.Bu midede yarayı yapan bakteri için iki ayrı antibiyotik verdiler.10 gün kullanıcakmışız.Bir ay sonra tahlili tekrarlayıp kontrole gidicekmişiz.Daha önceleri burada iyi bir hocamız vardı.Onu duymuştuk Edirne tıp fakültesine gitmiş diye.Onu araştırdık özel bakıyormuş.Önümüzdeki hafta ona gidicez biz de.
Benim durumum için de yarın yine çapada başka bir bölümde oğlumun kontrolü var hazır istanbula gitmişken en son tüp denediğim Beylikdüzü medicana da Selman Bey'e de uğruycam.Rahim ağzındaki yapışıklıktan bahsedicem tabi.Bir de adetten sonra histereskopiyi orada da yaptırabilirim bilmiyorum bakalım o ne diyecek.Çünkü geçen ay o embriyoları rahime transfer etmişti.Benim de iyice kafam karıştı zaten.Gerçi benim 1,5 yıl önce olan kürtajım bayağı problemli olmuştu.İki kez kürtaj yaptılar bana rahim atması gereken kanı atamamıştı.Korkunç sancı yaşadım 24 saat.Yine çok uzun yazdım.
Sen de fazla yorma kendini madem rahatsızsın yat dinlen arkadaşım.

hulyacım oglunun problemi nedir anlatmak istersen tabi.. bu arada selman bey benimde doktorum :)

kızlar, bugün öğlen son dr kontrolümüz vardı, çok şükür her şey normal :) bugüne kadar yüzünü göstermeyen beyimiz bugün bize şov yaptı ve yüzünü gösterdi, o kadar tatlı ki, tabii kuzguna yavrusu güzel görünürmüş kaydirigubbakcemile3 yarın sabah Allahın izniyle inşallah oğluma kavuşacağım ama bu gece uyku tutar mı beni bilmiyorum, hem yarını iple çekiyorum hem de tırsıyorum delikafadulden hepiniz hakkınızı helal edin kızlar, sizleri çok seviyorum, bilmeden ya da istemeden kırdığım birileri varsa aranızda lütfen affedin :) umarım yakında tekrar görüşürüz, bu arada Kadıköy Şifa'nın sayfasında doğumdan bir müddet sonra oğlumuzun resmini koyacaklarmış, Rüzgar Kuş olarak bulabilirsiniz sanırım yarın veya öbür gün :) Dualarım sizlerle olacak kızlar, inşallah hepiniz bu duyguyu yaşayacaksınız :) İlk fırsatta tekrar geleceğim topiğe kızlar, bu sefer Rüzgar'ımla inşallah :)
teşekkür ederim canım, maalesef uykunun u'su yok, bu gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum valla :) mutluluk gözyaşlarına itirazım yok hayatım kaydirigubbakcemile3 duaların için teşekkürler, Allah kabul etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
rüzgar deniz hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsun.araştırmışmıydın?
Kadıköy Şifa canım :)
Canım, iyisin değil mi? Gün olarak tarih belli oldu mu? Evet canım yarın sabah saat 10.00'da inşallah :) Benim de dualarım seninle ve meleklerine kavuşmak için uğraşan bütün arkadaşlarımda :) Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah :Saruboceq:
Rüzgar Deniz ve Deniz Karayurt dualarımız sizinle inşallah doğumu çok kolay rahat ve huzurlu atlatırsınız.
amiiiiiiiin canım, iyi dileklerin için teşekkürler :)
Sevgili Rüzgar Deniz ve Deniz Karayurt. Canlarım, doğum haberlerinizi heyecanla ve duayla bekliyor olacağız. iyi dilekleriniz için de binlerce teşekkürler.
Çok teşekkürler canım, amiiiiiiiiinnnnnnnn :)
Deniz karayurt ve ruzgar deniz. Insallah dogumunuz kolay olur ve guzel ogullarinizi saglikla kucaginiza alirsiniz. cok sevgiler
Tedaviye baslayacak citirlar umarim hersey iyi gider ve guzel haberlerinizi aliriz.
inşallah canım, sağol iyi dileklerin için, darısı senin de başına inşallah :)

rüzgardeniz Allahım hayırlısı ile oğlunu kucağına almayı nasip etsin...yarın bütün dualarım seninle canım...

ruzgar denizcim insallah cok rahat cok kolay sonderece saglıklı bir sekilde ogulcunu kucagına alırsın dualarımız seninle arkadasım

canım burası sıkıntılarımızı üzüntülerimizi anlatıp paylaştığımız bir yer.benim burada yazdıklarım burada kalıyor.bizi bizlerden başka iyi kim anlayabilir ki.sonra yazarsın rahatlarsın......en azından yazmış bir şekilde içini boşaltmış olursun.dileyen konuşur cevap verir.dileyen istediğini yapar.unutma üzüntüler paylaştıkça azalır sevinçlerde paylaştıkça çoğalır.paylaşmak istersen.....inşallah oğlun sağlığına kavuşur.en yakın zamanda...ne ilginçtirki benimde negatiflerimde yada tutmadığında öyle parça düşürürümki beni mahvolurum sanırsın doğum sancısı.yerlerde sürünürüm.serum yazarlar.tedavide kullandığım ilaçlar yan etki yapar bünyemde.seninki de tam tersi.ne diyelim Allah hepimize şifa versin.neremizde ise dert.hoşçakal

Rüzgar Deniz canım hayırlısıyla belki birazdan Rüzgarın kollarında olacak. Dualarımız seninle, sağlık doğum yap inşallah.

Akşam Kadıköy'e inecektim, Şifa' ya uğramak seni ve Rüzgar'ı görmek isterim ama cesaret edemiyorum bazen insan görmediği kişilere içini daha rahat döküyor... Bir sürü şey dertleşiyor. O sanal kişilerin birden ete kemiğe bürünmesi istenmeyebilir.

Neyse sen beni gelmiş kabul et, seni çok öpüyorum canım.

günaydın çıtırlar,

erverdiye katılıyorum hülya öyle sıktım, üzdüm yok biz şeyi paylaşıyoruz.

Rüzgar Deniz'cim,

Dualarımızdasın, ne güzel heyecanlardasındır kimbilir. Bir saate kalmadan oğluşun kucağında olacak. Analı babalı, bol kısmetli, güzel, keyifli ve uzunnnnn bir hayat yaşar inşallah.

Son düzenleme:
babamızın istediği, benimde muayene olup herşeyi konuştuğumuz kliniğin direktörüne mail attım.

durumum bu, ne zaman geleyim diye (çarşamba 17,00 idi hadi çarşamba geç bir saatti ama) hala cvp yok bilemedim ne yapayım.

normalde çok ilgililer acaba mailimi görmedi ?

İnsanın duygusal olduğu dönem özel ilgi bekliyor

sevgili karamelin sözlerine aynen katılıyorum.benim de içimden geçti.ama ne kadar doğru olur sorguladım doğrusu.bir de ben çok duuygusalım sulu gözlüyümdür.bu gibi durumlarda böyle davranıp ta kimseyi üzmek istemem.ama sevincini paylaşırım tıpkı benim olmuş gibi.belki şu anda rüzgar deniz rüyadan uyanmıştır bile.ona oğluyla güzel bir gelecek diliyorum

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. Ben de senin gibi ne yapayım olurdum. Bu durumlarda eşimin bana söylediğini ben de sana söyleyeyim. "Adamların işlerini yapmasına izin vermelisin. Bunu da ancak neler olup bittiğinden haberdar olurlarsa yapabilirler. Doktor olabilirler, kutsal bir iş yapabilirler ama bizimle ilgilensinler diye para veriyoruz. Paranın karşılığını al."

Ara be arkadaşım, ara mailini alamamışlarsa onlar özür dilesin.

Bu arada sen bu pazartesi mi gidecektin doktoruna, doğru mu hatırlıyorum, gaz gibi birşeyler var diyordun. Nasıl oldun?

sağol canım gittim , herşey normal gaz sancılarımda geçti zaten.

heradacığım, arama özürlüyüm sanki bana iyilik yapıyorlarda rahatsız ediyormuşum gibi oluyor. Bakalım bugünde bekleyeyim.

Benimki de diyorki " sanki tek işleri sensin, adam doğumdadır, dışarıdadır, işi vardır, her an bilgisayarın başında senden mail mi bekliyor"

iki erkek iki yorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…