- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
yok.canım bugün istirahat.istirahat dediğime de bakmayın hava çok güzel tam çamaşır havası asıp duruyorum.bayağdır kendimi kırık hissediyorum uzanıyom yatıyorum ne bulıursam yiyip içiyorum.heheheh ..hasta olmuyiiim diye.bitki çayları,meyva,yemiş.ah ne vardı şöyle herşeye boşverip ara sıra yangelip yatan o tembel kokoşlardan olsam var (kokoş lafı uymadı buraya bulamadım şimdi uygun kelimeyi)çünkü öyle kimseler...hiiiiç yanmışmı dökülmüşmü dağınık mı umurunda olmayan......ama ben yapamıyorum ki.bugün istirahat dinlenicem dediğimde bile en fazla 1 saat uzanırım.amma uzatmışım ben de he..sahii sen ne yaptın oğlunun sağlığı,senin işin.daha önce sormuştum ama görmedin sanırım
teşekkür ederim canım, maalesef uykunun u'su yok, bu gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum valla :) mutluluk gözyaşlarına itirazım yok hayatım kaydirigubbakcemile3 duaların için teşekkürler, Allah kabul etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:RüzgarDeniz'cim çok az kaldı Allah kolaylık versin son günlerin ağırlığı ve vücudun şişliği zor hareketler bitiyor. Bol bol uyu..çünkü küçük Rüzgar geldiğinde pek uyutmayacak.Onu ilk gördüğünde kendini tutamayıp ağlayabilirsin ama o dünyanın en güzel gözyaşları insan kendini tutamıyor zaten, sevinçten ağlamak bu olsa gerek demiştim ben ve inan çok iyi geliyor . Dualarım seninle....
Kadıköy Şifa canım :)rüzgar deniz hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsun.araştırmışmıydın?
Canım, iyisin değil mi? Gün olarak tarih belli oldu mu? Evet canım yarın sabah saat 10.00'da inşallah :) Benim de dualarım seninle ve meleklerine kavuşmak için uğraşan bütün arkadaşlarımda :) Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah :Saruboceq:Kızlar hepinizi çok özledim. Güzel dilekleriniziz ve mesajlarınıza ara ara bakıyorum. Ama şimdilik topluca cevap yazabiliyorum. (Malum annemlerdeyim uzunca bir süre ve bilgisayarda kalamıyorum.
Serpil ve Defne'me dünyalar güzeli kızlarını analı babalı büyütmelerini diliyorum.
Rüzgar'ım aklım sende. Cuma günü sezaryanın var. Allah kolaylık versin ve sağlıkla ve mutlulukla minik oğluna kavuşman için dua ediyorum.
Zaman yaklaştıkça bende de heyecan çoğaldı. Hayırlısı.
Tedavilerine ve ev çalışmalarına başlayan topicteki tüm dostlarımın da güzel haberlerini duymak için sabırsızlanıyorum. Duyacağıma da çok inanıyorum. Her işte bir hayır vardır derler. Belki de sizlerin bekleme süreniz 2010 annesi olma gibi farklı bir ayrıcalık sunacak sizlere. Hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin. Aramızda çok büyük çileler çekip bebeğine kavuşan dostlarımız var onların hikayesi herkese örnek olmalı. Hem Kibariye bile 49 yaşında hamile kalmış. Sizler de anne olacaksınız kızlar. Bütütn kalbimle inanıyorum. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Bütün hamile arkadaşlarım gibi bende sizlere tek tek dua edeceğim.
Hepiniziz çok seviyorum ve öpüyorum.
amiiiiiiiin canım, iyi dileklerin için teşekkürler :)Rüzgar Deniz ve Deniz Karayurt dualarımız sizinle inşallah doğumu çok kolay rahat ve huzurlu atlatırsınız.
Çok teşekkürler canım, amiiiiiiiiinnnnnnnn :)Sevgili Rüzgar Deniz ve Deniz Karayurt. Canlarım, doğum haberlerinizi heyecanla ve duayla bekliyor olacağız. iyi dilekleriniz için de binlerce teşekkürler.
inşallah canım, sağol iyi dileklerin için, darısı senin de başına inşallah :)Deniz karayurt ve ruzgar deniz. Insallah dogumunuz kolay olur ve guzel ogullarinizi saglikla kucaginiza alirsiniz. cok sevgiler
Tedaviye baslayacak citirlar umarim hersey iyi gider ve guzel haberlerinizi aliriz.
canım burası sıkıntılarımızı üzüntülerimizi anlatıp paylaştığımız bir yer.benim burada yazdıklarım burada kalıyor.bizi bizlerden başka iyi kim anlayabilir ki.sonra yazarsın rahatlarsın......en azından yazmış bir şekilde içini boşaltmış olursun.dileyen konuşur cevap verir.dileyen istediğini yapar.unutma üzüntüler paylaştıkça azalır sevinçlerde paylaştıkça çoğalır.paylaşmak istersen.....inşallah oğlun sağlığına kavuşur.en yakın zamanda...ne ilginçtirki benimde negatiflerimde yada tutmadığında öyle parça düşürürümki beni mahvolurum sanırsın doğum sancısı.yerlerde sürünürüm.serum yazarlar.tedavide kullandığım ilaçlar yan etki yapar bünyemde.seninki de tam tersi.ne diyelim Allah hepimize şifa versin.neremizde ise dert.hoşçakalElverdi arkadaşım daha önce gördüm çocuğumun durumunu sorduğunu da o zaman pek vaktim yoktu yazmaya hem de kendi sıkıntılarımı yazıp da canınızı fazla sıkmak istemediğim için yazmadım.Geçen hafta cuma günü çapaya gittik ama orda doğru düzgün muhatab bulamadık.Çapa da bu bölümde (çocuk gastro) hiç hoca kalmadı.Sorularımızın cevabını alamadık yani.Bu midede yarayı yapan bakteri için iki ayrı antibiyotik verdiler.10 gün kullanıcakmışız.Bir ay sonra tahlili tekrarlayıp kontrole gidicekmişiz.Daha önceleri burada iyi bir hocamız vardı.Onu duymuştuk Edirne tıp fakültesine gitmiş diye.Onu araştırdık özel bakıyormuş.Önümüzdeki hafta ona gidicez biz de.
Benim durumum için de yarın yine çapada başka bir bölümde oğlumun kontrolü var hazır istanbula gitmişken en son tüp denediğim Beylikdüzü medicana da Selman Bey'e de uğruycam.Rahim ağzındaki yapışıklıktan bahsedicem tabi.Bir de adetten sonra histereskopiyi orada da yaptırabilirim bilmiyorum bakalım o ne diyecek.Çünkü geçen ay o embriyoları rahime transfer etmişti.Benim de iyice kafam karıştı zaten.Gerçi benim 1,5 yıl önce olan kürtajım bayağı problemli olmuştu.İki kez kürtaj yaptılar bana rahim atması gereken kanı atamamıştı.Korkunç sancı yaşadım 24 saat.Yine çok uzun yazdım.
Sen de fazla yorma kendini madem rahatsızsın yat dinlen arkadaşım.
kızlar bugun sol baldırıma cok kramp giriyor ya
[COLOR="Magenta" .!.:waterss[/COLOR];10157343]Kızlar bugün regli oldum maalesef. Kimyasal gebelikten sonraki ekim ve kasım aylarında periyod uzunluklarım şaştı. 26 günde bir olurken 28 ve 24 gün oldu bakalım önümüzdeki ay ne olacak ama bugün ovülasyon testlerinden birini aldım, bir de pre-seed ısmarladım ecaneye yarın öğlen gelecek gidip alacağım önümüzdeki ay her ikisinin de desteği ile denemeyi düşünüyorum. 7. denemeyi devirdim hayırlısı..bakalım.
waterss, geç yazıyorum arkadaşım kusura bakma, sıkma canını. ınşallah şu ovülasyon testleri ve preseed iş görür de gelecek ay müjdeli bir mesaj yazarsın bizlere.
Kizlarrrrrrrrrrrrr citirlarrrrrrrrrrrrrr gunaydınnnnnn reglime 9 gun var kızlar bu ay cok umutluyum.. insallah olmustur bisiler :) ama goguslerimde bir hareket yok sadece kasıklarımda hafif bir agrı var , goguslerimde hareket olmazsa demekki zaten tutmamıstır.. olsun kısmet
Esterya'cım, inşallah canım. ınşallah yılın son ayını şenlikle kutlarız burada, hamilelik haberlerimizle.
kızlar, bir doktora sormuş olduğun dhea ile bilgiyi aşağıya kopyalıyorum.
soru : Tüp Bebek yaptıracağım. DHEA adlı ilacın yumurta kalitesini arttırdığı söyleniyor. Aynı zamanda yan etkilerinden bahsediliyor. Tedavi olacağım doktorun bilgisi dışında ilaç kullanmayacak olsamda bu ilacı merak ediyorum. Gerçekten yumurta kalitesini arttırıyor mu ? Saygılar,
cevap : Sizin yumurtalığınızdaki yumurta hücreleri ne ise tüp bebek tedavisi esnasında da onlar elde edilir. Evet son zamanlarda tüp bebek tedavisine başlamadan 3-4 ay öncesinde DHEA suplemantasyonunun tüp bebek sonuçlarını olumlu yönde etkilediğine dair bazı çalışmalar olsa da bu çalışmaların denek sayısı oldukça az ve başarı başka bazı faktörlere bağlı gibi gözüküyor. DHEA nın bu alanda kullanımı yeni değil. 1997 yılında ilk kullanıldı. Ancak artık tüp bebekde başarı öyle limitlere ulaştı ki bunları zorlamak için klasiğin dışında bazı zorlama tedaviler yapılıyor. Bilimselliği henüz net ortaya konmamış moda vari ilaçlara bel bağlamayın. Kaldıki 4 ay gibi uzun süreli kullanımda kıllanma başta olmak üzere bilinen ve bilinmeyen başka yan etkilei olabilir.
Karamel'cim, sağol bilgi için canım. Ben de biraz okudum ama o ilaçtan korktuğuma karar vermiştim. Doktor demiş ya, tüp bebekde başarı öyle limitlere ulaştı ki diye, çok sevdim yahu bu lafını. ınşallah birkaç aya biz de doktor beyin tüpte başarı konusundaki sözlerine kalpten katılıyor oluruz.
kızlar hoşçakalıııınn.az önce ekinezya ile kuşburnu sallamıştım içine de bal koymuştum.inanın çok güzel oldu.kendinizi kırık hissederseniz deneyin derim .çünkü şimdi kendimi daha iyi hissediyorum gözlerim açıldı..........kendize iyi bakın......yine çamaşır.....hehehehhehe
Erverdi'cim, ben de hafiften sanki kapmışım birşeyler. Ofisin yarısı evde yatarken, benim kapmamam imkansız olurdu tabii. Bayram sonrası tedaviye başlayacam diye çok korkuyordum grip olmaktan ama kaçınılmaz gibi duruyor. Çay önerini ben de deneyeceğim.
Bu arada 3. yeri beğenmediğini okudum. Olsun arkadaşım, içinin sindiği yeri bulana kadar. Neresi var sırada?
Elverdi arkadaşım daha önce gördüm çocuğumun durumunu sorduğunu da o zaman pek vaktim yoktu yazmaya hem de kendi sıkıntılarımı yazıp da canınızı fazla sıkmak istemediğim için yazmadım.Geçen hafta cuma günü çapaya gittik ama orda doğru düzgün muhatab bulamadık.Çapa da bu bölümde (çocuk gastro) hiç hoca kalmadı.Sorularımızın cevabını alamadık yani.Bu midede yarayı yapan bakteri için iki ayrı antibiyotik verdiler.10 gün kullanıcakmışız.Bir ay sonra tahlili tekrarlayıp kontrole gidicekmişiz.Daha önceleri burada iyi bir hocamız vardı.Onu duymuştuk Edirne tıp fakültesine gitmiş diye.Onu araştırdık özel bakıyormuş.Önümüzdeki hafta ona gidicez biz de.
Benim durumum için de yarın yine çapada başka bir bölümde oğlumun kontrolü var hazır istanbula gitmişken en son tüp denediğim Beylikdüzü medicana da Selman Bey'e de uğruycam.Rahim ağzındaki yapışıklıktan bahsedicem tabi.Bir de adetten sonra histereskopiyi orada da yaptırabilirim bilmiyorum bakalım o ne diyecek.Çünkü geçen ay o embriyoları rahime transfer etmişti.Benim de iyice kafam karıştı zaten.Gerçi benim 1,5 yıl önce olan kürtajım bayağı problemli olmuştu.ıki kez kürtaj yaptılar bana rahim atması gereken kanı atamamıştı.Korkunç sancı yaşadım 24 saat.Yine çok uzun yazdım.
Sen de fazla yorma kendini madem rahatsızsın yat dinlen arkadaşım.
Hülya'cım, çok geçmiş olsun hayatım. ınşallah oğluşun kontrolleri temiz çıkacak ve rahatlayacaksınız. Selman Bey'le görüşmeni yaz bize, bol şanslar hayatım umarım bu sefer herşey yolunda gidecek.
Esterya'cım, çok geçmiş olsun hayatım.
Alabama'cım, merak ettim seni hayatım, ses ver, nerelerdesin? Umarım bu gribi atlatmışsındır artık.
sevgili karamelin sözlerine aynen katılıyorum.benim de içimden geçti.ama ne kadar doğru olur sorguladım doğrusu.bir de ben çok duuygusalım sulu gözlüyümdür.bu gibi durumlarda böyle davranıp ta kimseyi üzmek istemem.ama sevincini paylaşırım tıpkı benim olmuş gibi.belki şu anda rüzgar deniz rüyadan uyanmıştır bile.ona oğluyla güzel bir gelecek diliyorumRüzgar Deniz canım hayırlısıyla belki birazdan Rüzgarın kollarında olacak. Dualarımız seninle, sağlık doğum yap inşallah.
Akşam Kadıköy'e inecektim, Şifa' ya uğramak seni ve Rüzgar'ı görmek isterim ama cesaret edemiyorum bazen insan görmediği kişilere içini daha rahat döküyor... Bir sürü şey dertleşiyor. O sanal kişilerin birden ete kemiğe bürünmesi istenmeyebilir.
Neyse sen beni gelmiş kabul et, seni çok öpüyorum canım.
babamızın istediği, benimde muayene olup herşeyi konuştuğumuz kliniğin direktörüne mail attım.
durumum bu, ne zaman geleyim diye (çarşamba 17,00 idi hadi çarşamba geç bir saatti ama) hala cvp yok bilemedim ne yapayım.
normalde çok ilgililer acaba mailimi görmedi ?
İnsanın duygusal olduğu dönem özel ilgi bekliyor
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. Ben de senin gibi ne yapayım olurdum. Bu durumlarda eşimin bana söylediğini ben de sana söyleyeyim. "Adamların işlerini yapmasına izin vermelisin. Bunu da ancak neler olup bittiğinden haberdar olurlarsa yapabilirler. Doktor olabilirler, kutsal bir iş yapabilirler ama bizimle ilgilensinler diye para veriyoruz. Paranın karşılığını al."
Ara be arkadaşım, ara mailini alamamışlarsa onlar özür dilesin.
Bu arada sen bu pazartesi mi gidecektin doktoruna, doğru mu hatırlıyorum, gaz gibi birşeyler var diyordun. Nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?