histereskopiyi yapışıklık olduğunda yapıyorlar madem neden senin tedaviden önce yapmamışlar peki*????Elverdi arkadaşım daha önce gördüm çocuğumun durumunu sorduğunu da o zaman pek vaktim yoktu yazmaya hem de kendi sıkıntılarımı yazıp da canınızı fazla sıkmak istemediğim için yazmadım.Geçen hafta cuma günü çapaya gittik ama orda doğru düzgün muhatab bulamadık.Çapa da bu bölümde (çocuk gastro) hiç hoca kalmadı.Sorularımızın cevabını alamadık yani.Bu midede yarayı yapan bakteri için iki ayrı antibiyotik verdiler.10 gün kullanıcakmışız.Bir ay sonra tahlili tekrarlayıp kontrole gidicekmişiz.Daha önceleri burada iyi bir hocamız vardı.Onu duymuştuk Edirne tıp fakültesine gitmiş diye.Onu araştırdık özel bakıyormuş.Önümüzdeki hafta ona gidicez biz de.
Benim durumum için de yarın yine çapada başka bir bölümde oğlumun kontrolü var hazır istanbula gitmişken en son tüp denediğim Beylikdüzü medicana da Selman Bey'e de uğruycam.Rahim ağzındaki yapışıklıktan bahsedicem tabi.Bir de adetten sonra histereskopiyi orada da yaptırabilirim bilmiyorum bakalım o ne diyecek.Çünkü geçen ay o embriyoları rahime transfer etmişti.Benim de iyice kafam karıştı zaten.Gerçi benim 1,5 yıl önce olan kürtajım bayağı problemli olmuştu.İki kez kürtaj yaptılar bana rahim atması gereken kanı atamamıştı.Korkunç sancı yaşadım 24 saat.Yine çok uzun yazdım.
Sen de fazla yorma kendini madem rahatsızsın yat dinlen arkadaşım.
kızlar dr a gittim 2 folikül gördü catlamıs olabılır yada catlayacak dedi catlama ignesinede gerek yok dedi iliski gün asırı bide duphaston verdi hayırlısı
kızlar dr a gittim 2 folikül gördü catlamıs olabılır yada catlayacak dedi catlama ignesinede gerek yok dedi iliski gün asırı bide duphaston verdi hayırlısı
sağol canım gittim , herşey normal gaz sancılarımda geçti zaten.
heradacığım, arama özürlüyüm sanki bana iyilik yapıyorlarda rahatsız ediyormuşum gibi oluyor. Bakalım bugünde bekleyeyim.
Benimki de diyorki " sanki tek işleri sensin, adam doğumdadır, dışarıdadır, işi vardır, her an bilgisayarın başında senden mail mi bekliyor"
iki erkek iki yorum :)))
[evet kızlar yaaa.bizde mi bir şey var yoksa dr lardamı.eşim çok fazla sorup çok konuşup bunalttığımı söylüyor ama bende bana ne yapıldığını anlamalıyımbir zamanlar bir arkadaş biraz ufaktan kızmıştı sanırım( koyun gibi olmamalıyız demiştim de)........benim dr da takibe gittiğim zaman ya da işte muayneden sonra masasına oturupta sana ne vermiştik ne demişltik deyince sinir oluyordum..tamam vizite ücretini vermkle sadece bizim dr umuz olmuyorlar amam bu davranış ta sanki pek önemsenmiyormuş gibi geliyordu bana
bence karşısına geçtiğim zaman banane ilaç verdiğini en son ne yaptığınıve de ne yapacağını ezbere bilmeli.yanılıyormuyum kızlar yorumlarınızı bekliyorumeşimde aynen seninkinin dediği gibi normaldir o kadar ameliyata giriyor doğuma giriyor unutabilir diyorben bunu kabul etmiyorum.sigortada bile her gittiğimde kaç folikül ne kadar büyümüş ne olmuş ne olcak ne yapmışlar günü günğne not ediliyordu gitiğğimdede kaldıkları yerden devam ediyorlardıinanın ilgi yardımcı olma konusunda arıyorum süleymaniyeyi......
Selam Arkadaşlar,
Rüzgar Deniz'in mesajıdır. Aynen aktarıyorum:
'Rüzgar'ım bu sabah 10.28'de dünyaya geldi, 3540 gr ağırlığında 50 cm uzunluğunda yakışıklı bir oğlum oldu".
Şifa'nın sayfasında Rüzgar Bebeğin fotoğrafını da koymuşlar. Çokkkkkk güzel, maşallah, maşallah
Selam Arkadaşlar,
Rüzgar Deniz'in mesajıdır. Aynen aktarıyorum:
'Rüzgar'ım bu sabah 10.28'de dünyaya geldi, 3540 gr ağırlığında 50 cm uzunluğunda yakışıklı bir oğlum oldu".
Şifa'nın sayfasında Rüzgar Bebeğin fotoğrafını da koymuşlar. Çokkkkkk güzel, maşallah, maşallah
kendini kısaca özetlermisin.......yorum yapabilmem içinben profil resmimi değiştiremedim ne beceriksizim
istemiyorum bende bu yas resmini
yok canım okadar sıkmamış olmalıyım ki bir dahaki tedaviyi onda yapıyim diye küçümsenmiyecek miktarda indirim yapmayı teklif etti(hoş bu indirim işini ben sormuştum çünkü 2 kez tedavi gördüm o dr da.)ne yapalım çok pahalı tedaviler bizimkisi.....Erverdi'cim, çok katılıyorum ben sana. Benim doktorum, artık iyi not tuttuğundan mıdır nedir, her muayeneye yattığımda (her ne içinse artık) muhakkak ne aşamada olduğumuzu, ne yapacağımızı söyleyerek başlar işe. Şimdiye kadar hiç yanılmadı. O ana kadar ne yapıldığını, ilaçlar kullanım durumunu filan da ben söyleyeceksem, yok artık, ne yapayım ben öyle doktoru.
Sadece ödüm kopuyor açıkçası çizgiyi geçmekten. Genelde çok soru sorup abartmamaya, adamı da bunaltmamaya gayret ediyorum, yaka silkmesin benden gene mi geldi bu diye di mi amaHatta ilk tüp tedavisini (kendi doktorumdan habersiz başka bir yere gitmiştim), neredeyse hiç soru sormadan tamamladım ben. Onlar da pek birşey anlatmaya gönüllü değillerdi sağolsun, sessiz sessiz gayet negatif bir tedaviyle sona erdirdik ortak çalışmayı Bu sefer bakalım, niyetim başka türlü. Şimdi sormayacaksam ne zaman sorucam değil mi ama.
canım erverdi ciğim biraz daha iyiyim. arada sizleri takip ediyorum. rüzgar deniz e bir hayırlı olsun demek istedim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?