38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar dr a gittim 2 folikül gördü catlamıs olabılır yada catlayacak dedi catlama ignesinede gerek yok dedi iliski gün asırı bide duphaston verdi hayırlısı

histereskopiyi yapışıklık olduğunda yapıyorlar madem neden senin tedaviden önce yapmamışlar peki*????
ALLAH ALLAH?

Erverdi'cim, çok katılıyorum ben sana. Benim doktorum, artık iyi not tuttuğundan mıdır nedir, her muayeneye yattığımda (her ne içinse artık) muhakkak ne aşamada olduğumuzu, ne yapacağımızı söyleyerek başlar işe. Şimdiye kadar hiç yanılmadı. O ana kadar ne yapıldığını, ilaçlar kullanım durumunu filan da ben söyleyeceksem, yok artık, ne yapayım ben öyle doktoru.

Sadece ödüm kopuyor açıkçası çizgiyi geçmekten. Genelde çok soru sorup abartmamaya, adamı da bunaltmamaya gayret ediyorum, yaka silkmesin benden gene mi geldi bu diye di mi ama Hatta ilk tüp tedavisini (kendi doktorumdan habersiz başka bir yere gitmiştim), neredeyse hiç soru sormadan tamamladım ben. Onlar da pek birşey anlatmaya gönüllü değillerdi sağolsun, sessiz sessiz gayet negatif bir tedaviyle sona erdirdik ortak çalışmayı Bu sefer bakalım, niyetim başka türlü. Şimdi sormayacaksam ne zaman sorucam değil mi ama.

Son düzenleme:
Allah iyiliğini versin Herada güler misin ağlar mısın ama güldüm valla sessiz sessiz işlemi tamamladınız demek :)

Ne yapayım Karamel'cim, artık gülüyorum ben de. Okul müdürünün odasına giren çocuklar gibiydim, arada da tıp oynadık işte

Selam Arkadaşlar,

Rüzgar Deniz'in mesajıdır. Aynen aktarıyorum:

'Rüzgar'ım bu sabah 10.28'de dünyaya geldi, 3540 gr ağırlığında 50 cm uzunluğunda yakışıklı bir oğlum oldu".

Şifa'nın sayfasında Rüzgar Bebeğin fotoğrafını da koymuşlar. Çokkkkkk güzel, maşallah, maşallah

Son düzenleme:

maşallah maşallah hemen bakıyorum...

baktım baktım adam bu ya ben erkek bebeğim diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar cesaretimi toplayıp yazmaya karar verdim her zamanki gibi kafamda hayatımda karıştı.
sebebine gelince adetlerim geçikmeye başladı hormon tahlillerini yaptırdım bayağı yüksek çıktı yani menapoz dedi dr.genede vazgeçmeden hastaneye koştum tüp bebek için belki bi şeyler yapılabilir diye bu defada kist görüldü ve yumurta göremedi tekrar hormon tahliller istendi bakalım p.tesi ne diyecek dr ona göre tedaviye başlıyacak yada kabullenmek zorunda kalacağım
bu arada eşim tedavi olmıycanmı diye sıkıştırıyor utanıyorum ona bu durumu anlatmaya yumurtalıklar için geçen ay soğan suyuda yapmıştım güya demekki faydası olmamış başka ne yapabilirim

maşallah allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin

ah!! canıııııııımmm deniz bulut gelmiiiiiş..hoşgeldin canıııımmm..........iyimisin?

canım erverdi ciğim biraz daha iyiyim. arada sizleri takip ediyorum. rüzgar deniz e bir hayırlı olsun demek istedim a.s.

yok canım okadar sıkmamış olmalıyım ki bir dahaki tedaviyi onda yapıyim diye küçümsenmiyecek miktarda indirim yapmayı teklif etti(hoş bu indirim işini ben sormuştum çünkü 2 kez tedavi gördüm o dr da.)ne yapalım çok pahalı tedaviler bizimkisi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…