38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar rüzgarın oğlunu ben de gördüm..bana çok utangaç bişey olucakmış gibi geldi yavrucak.güle güle büyütsün annesi

RüzgarDeniz'cim merhaba..Rüzgarı gördüm Allah anneli babalı büyütsün..hayırlı bir evlat olsun ailesine ve milletine, Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın Rüzgar'ı...

Kızlar...dayanamadım içimden aramak geldi az önce ve RüzgarDeniz ile konuştum yoğun bir gün geçirmiş ama sesi iyi geliyordu, 11'e doğru ayılmış .Şimdi de bebeği emzirmiş. Herkese selam söyledi..

Deniz bulutcum canim nasilsin. umarim biraz daha iyisindir. zaman herseyin ilacidir. ben inaniyorum ki gun gectikce daha iyi olucak ve daha saglikli kararlar alacaksindir.

Kizlar DHEA ile ilgili sorular sormussunuz. Ben burdaki bir kac tibbi siteye baktim ve yumurta kalitesi dusuk ve menopoza girmek uzere olna kadinlarda iyi sonuclar alindigina dair bir kac yayin buldum. Kaybedecek bir seyim yok diye 2,5 ay kullandim. Ama maalesef ben de hic bir fayda saglamadi. Hatta yumurtalarim toplanamayacak kadar az oldu ve tedavi iptal edildi. Ayrica kist olusumunu artirdigina dair de bir kac yazi okudum. Bendeki yanetkilerine gelince; ozelikle yuzumde olmak uzere tuylenme, sivilce, sac dokulmesi ve odem yapti. Gerci ben baslamadan DHEA seviyeme baktirdim ve normal cikti. Daha cok dusuk olanlarda iyi sonuclar aliniyormus. Yani karar sizin. Ama tavsiyem baslamadan hormon seviyenize baktirin eger iyiyse bos yere almayin.
Sevgiler

Kızlar günaydın,

Rüzgar Abi doğduda bir günlük bile oldu :) Ne tatlı bir yorgunluktur o şimdi.

Dün tüp bebek merkezinden doktor maile cvp verdi. Gelme sen gelmeden bıktım dedi (şaka şaka)

Bir adet geçsin, ikinci adetin ilk üç günü gelin diyor. Muhtemel 9 Ocak gibi . Fakat ben ilk adetten sonra giderim, kist falan olduysa o bir ayı boş geçirmeyeyim doğum kontrol hapı verecekse versin diye.
Ayrıca, genetik test için gereksiz olmuş boşuna masraf etmişsiniz işinize yaramayacak sonuç, çünkü %100 iyi çıkacak diyor.
Daha önce telefonla konuşmamda histeroskopi çekersiniz herhalde dedim. Doktorda " ultrasonla güzel bir muayene ederiz rahim içinde görmediğimiz alan olursa çekeriz yoksa öyle pahalı işlemleri küt diye yapmanın gereği yok" dedi. Bunu anlattığım herkes ooo ne iyi doktor diyor.

Ama benim aklımada şu geliyor. Yapışıklık varsada ılk deneyi yapar başarısız olur, ikinciyi garantiler. Eşimde "2. denemeyi orada yapacağını ne biliyor öyle birşey yapar mı senin başarın merkezin başarısı olacak risk almaz" der.

ışte böyle kızlar , benden son haberler bunlar.

28 kasım regl gunum ama 25 kasım evlilik yıldonumum belki o gun bir idrar testicik yaparım :)

Ne güzel haber Karamel'cim, böyle doktora can kurban. Sen niye yapışıklık olursa gibi konulara giriyorsun ki? Doktorlarımız ne kadar çocuk istediğimizi biliyor, eşin çok doğru söylemiş, hiç risk alırlar mı? İnsan her türlü testi yaptırır, yeter ki gerçekten gerekli olsun. Biliyorsun ben 12 senedir aynı doktora gidiyorum, aşılama yaptırdım filan, bir rahim filmim bile yok. Ne gerek var, sana lazım değil diyor. Eh öyle diyorsa, öyledir, zorlamaya gerek yok. Kistten müzdarip bir arkadaşın olarak ama, ilk regliden sonra gitme fikrine ben de katılıyorum canım. İnşallah sorunsuz bir şekilde, yeni yılla birlikte tedavin de başlar... Sevgiler canım.

kısmetse hayırlısı ise olsun be karamelim yasadıklaırmızdna sonra hicbirseyi illaki olsun diye istememeyi gorendik arkadasım.. Allahım dularımızı duyuyordur hayırlı olanlarını kabul etsin.. her isyene hayırlı evlatlar versin..

Esterya'cım,

ınşallah arkadaşım, müjdeli haber alırız senden bu ay.

Roniyam, arkadaşım, nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor, mide bulantıları ne alemde? Kendinden haber ver biraz, herşey gönlünce olsun.

Deniz Bulut'çum, iyi bak kendine arkadaşım, inşallah daha kolay ve keyifli günler çok yakındır. Dualarımdasın.

Erverdi'cim, Alabama'cım, kızlar nasılsınız? Hastalık filan yok değil mi?

Ben bu hafta sonu burnumu bile çıkarmayacağım dışarıya, kendime çok iyi bakmam lazım, iş acayip yoğun, inşallah bayram sonrası tedavim başlayacak. Bakıma çekiyorum kendimi bu iki gün.

Aralarda gelir bakarım, herkese iyi tatiller...

Ah canım ya, ne güzel demişsin. Aynen öyle, illa illa diyemiyoruz bile. Allah dualarını kabul etsin, gerçekten böylesine evlat hasreti çeken bizleri (gerçekten çok doğru bir lafmış, insanın içini kavuruyor resmen), boş ellerle döndürmesin, hayırlısıysa, hayırlısıyla, sağlık ve huzurla tabii ki. Sevdiklerimizle birlikte inşallah.

kızlar ben bu topigi bi baska seviyorum.. Akılllı tecrubeli kadınların oldugu kurulan her cumlede bir ozen bir itina.. karamelim senin kalbimde yerin bambaska..heradam sen hep bana cok destkoldun.. elverdi ve waters dualarınızla hepimiz insallah muradlarımıza kavusacagız.. cok tesekkurler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…