- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
[COLOR="Magenta" .!.:waterss[/COLOR];10157343]Kızlar bugün regli oldum maalesef. Kimyasal gebelikten sonraki ekim ve kasım aylarında periyod uzunluklarım şaştı. 26 günde bir olurken 28 ve 24 gün oldu bakalım önümüzdeki ay ne olacak ama bugün ovülasyon testlerinden birini aldım, bir de pre-seed ısmarladım ecaneye yarın öğlen gelecek gidip alacağım önümüzdeki ay her ikisinin de desteği ile denemeyi düşünüyorum. 7. denemeyi devirdim hayırlısı..bakalım.
waterss, geç yazıyorum arkadaşım kusura bakma, sıkma canını. İnşallah şu ovülasyon testleri ve preseed iş görür de gelecek ay müjdeli bir mesaj yazarsın bizlere.
Önemli değil canım işe yararsa sizlerde denersiniz okuduklarımdan bayağı umutlandım sizlere haber veririrm.
kızlar dr a gittim 2 folikül gördü catlamıs olabılır yada catlayacak dedi catlama ignesinede gerek yok dedi iliski gün asırı bide duphaston verdi hayırlısı
sağol canım gittim , herşey normal gaz sancılarımda geçti zaten.
heradacığım, arama özürlüyüm sanki bana iyilik yapıyorlarda rahatsız ediyormuşum gibi oluyor. Bakalım bugünde bekleyeyim.
Benimki de diyorki " sanki tek işleri sensin, adam doğumdadır, dışarıdadır, işi vardır, her an bilgisayarın başında senden mail mi bekliyor"
iki erkek iki yorum :)))
[evet kızlar yaaa.bizde mi bir şey var yoksa dr lardamı.eşim çok fazla sorup çok konuşup bunalttığımı söylüyor ama bende bana ne yapıldığını anlamalıyımbir zamanlar bir arkadaş biraz ufaktan kızmıştı sanırım( koyun gibi olmamalıyız demiştim de)........benim dr da takibe gittiğim zaman ya da işte muayneden sonra masasına oturupta sana ne vermiştik ne demişltik deyince sinir oluyordum..tamam vizite ücretini vermkle sadece bizim dr umuz olmuyorlar amam bu davranış ta sanki pek önemsenmiyormuş gibi geliyordu bana
bence karşısına geçtiğim zaman banane ilaç verdiğini en son ne yaptığınıve de ne yapacağını ezbere bilmeli.yanılıyormuyum kızlar yorumlarınızı bekliyorumeşimde aynen seninkinin dediği gibi normaldir o kadar ameliyata giriyor doğuma giriyor unutabilir diyorben bunu kabul etmiyorum.sigortada bile her gittiğimde kaç folikül ne kadar büyümüş ne olmuş ne olcak ne yapmışlar günü günğne not ediliyordu gitiğğimdede kaldıkları yerden devam ediyorlardıinanın ilgi yardımcı olma konusunda arıyorum süleymaniyeyi......
Çok haklısın sana katılıyorum, teknoloji çağındayız PC diye bir şey var..her hastan için bir dosya tutarsın ,her şey orada yazılı olur hastan içeri girmeden bir dakika bile göz atsa hatırlar. Benim başıma aynısı geldi ilk hamileliğimde sanırım 2. ayı idi doktor aynen bana sana vitamin vermişmiydim , en son ne yapmıştık dedi benbim için o an bitti hemen hastane ve doktor değiştirdim ..bir gün beni aradı kontrollere gelmiyormusunuz diye aynen söyledim nedenini o kadar para alıyorlar ben de kesinlikle böyle bir şeye tahammül edemem doktorluk bu başka bir şeye benzemez.
Karamelim gunaydın..
7 gun karamelim : kasıklarımda agrım var ama baska bir numara yok :)
Kızlar günaydın,
Rüzgar Abi doğduda bir günlük bile oldu :) Ne tatlı bir yorgunluktur o şimdi.
Dün tüp bebek merkezinden doktor maile cvp verdi. Gelme sen gelmeden bıktım dedi (şaka şaka)
Bir adet geçsin, ikinci adetin ilk üç günü gelin diyor. Muhtemel 9 Ocak gibi . Fakat ben ilk adetten sonra giderim, kist falan olduysa o bir ayı boş geçirmeyeyim doğum kontrol hapı verecekse versin diye.
Ayrıca, genetik test için gereksiz olmuş boşuna masraf etmişsiniz işinize yaramayacak sonuç, çünkü %100 iyi çıkacak diyor.
Daha önce telefonla konuşmamda histeroskopi çekersiniz herhalde dedim. Doktorda " ultrasonla güzel bir muayene ederiz rahim içinde görmediğimiz alan olursa çekeriz yoksa öyle pahalı işlemleri küt diye yapmanın gereği yok" dedi. Bunu anlattığım herkes ooo ne iyi doktor diyor.
Ama benim aklımada şu geliyor. Yapışıklık varsada İlk deneyi yapar başarısız olur, ikinciyi garantiler. Eşimde "2. denemeyi orada yapacağını ne biliyor öyle birşey yapar mı senin başarın merkezin başarısı olacak risk almaz" der.
İşte böyle kızlar , benden son haberler bunlar.
kısmetse hayırlısı ise olsun be karamelim yasadıklaırmızdna sonra hicbirseyi illaki olsun diye istememeyi gorendik arkadasım.. Allahım dularımızı duyuyordur hayırlı olanlarını kabul etsin.. her isyene hayırlı evlatlar versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?