kızlar ben bu topigi bi baska seviyorum.. Akılllı tecrubeli kadınların oldugu kurulan her cumlede bir ozen bir itina.. karamelim senin kalbimde yerin bambaska..heradam sen hep bana cok destkoldun.. elverdi ve waters dualarınızla hepimiz insallah muradlarımıza kavusacagız.. cok tesekkurler kızlar
Deniz bulutcum canim nasilsin. umarim biraz daha iyisindir. zaman herseyin ilacidir. ben inaniyorum ki gun gectikce daha iyi olucak ve daha saglikli kararlar alacaksindir.
Deniz Bulut'çum, iyi bak kendine arkadaşım, inşallah daha kolay ve keyifli günler çok yakındır. Dualarımdasın.
ne güzel dr muş o öyle.söyle bakıyiiim kim senin dr un.yahu sen nasıl bir çıtırsın kız.!!! daha ilkine başlamadan 2 nciyi konuşuyorsun.karıkoca siz ne kadar rahatsınız mı diyeyim gerçekçimisiniz diyeyim tam uygun kelimeyi bulamadım..o kadar güçlümüsünüz diyeyim .ne diyeyim şaşırdım!sen spontan hamile kalabiliyorsun..aşılamalarında tutuyor.ben senin tüpünü garanti görüyorum.tabiii ki de orasını Allah bilir de.2 nciyi falan sakın ağzına alma....senin durumun gerçekten iyi.........Kızlar günaydın,
Rüzgar Abi doğduda bir günlük bile oldu :) Ne tatlı bir yorgunluktur o şimdi.
Dün tüp bebek merkezinden doktor maile cvp verdi. Gelme sen gelmeden bıktım dedi (şaka şaka)
Bir adet geçsin, ikinci adetin ilk üç günü gelin diyor. Muhtemel 9 Ocak gibi . Fakat ben ilk adetten sonra giderim, kist falan olduysa o bir ayı boş geçirmeyeyim doğum kontrol hapı verecekse versin diye.
Ayrıca, genetik test için gereksiz olmuş boşuna masraf etmişsiniz işinize yaramayacak sonuç, çünkü %100 iyi çıkacak diyor.
Daha önce telefonla konuşmamda histeroskopi çekersiniz herhalde dedim. Doktorda " ultrasonla güzel bir muayene ederiz rahim içinde görmediğimiz alan olursa çekeriz yoksa öyle pahalı işlemleri küt diye yapmanın gereği yok" dedi. Bunu anlattığım herkes ooo ne iyi doktor diyor.
Ama benim aklımada şu geliyor. Yapışıklık varsada İlk deneyi yapar başarısız olur, ikinciyi garantiler. Eşimde "2. denemeyi orada yapacağını ne biliyor öyle birşey yapar mı senin başarın merkezin başarısı olacak risk almaz" der.
İşte böyle kızlar , benden son haberler bunlar.
[color="ındigo"]kısmetse hayırlısı ise olsun be karamelim yasadıklaırmızdna sonra hicbirseyi illaki olsun diye istememeyi gorendik arkadasım.. Allahım dularımızı duyuyordur hayırlı olanlarını kabul etsin.. Her isyene hayırlı evlatlar versin..[/color]
roniyam inşallah hamileliğin çok sağlıklı ve keyifli gelişiyordur.:CüvCüv:
herada umarım başlayacak tedavin çok iyi geçer ve ikizlerini kucağına alırsınkaydirigubbakcemile5
ben biraz daha iyiyim. zaman herşeyin ilacı denir ya doğru. geçen zamanla oldukça yavaş da olsa kendini topluyor insan. ben de en azından aralık sonuna kadar süre verdim kendime. dinlenip ne yöne gitmek istediğimi bulacağım (umarım yani fisfisfisyerimseniben)
allah hepimiz için hayırlısı neyse onu versin dualarımdasınız :Saruboceq:
Esterya'cım,
İnşallah arkadaşım, müjdeli haber alırız senden bu ay.
Roniyam, arkadaşım, nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor, mide bulantıları ne alemde? Kendinden haber ver biraz, herşey gönlünce olsun.
Deniz Bulut'çum, iyi bak kendine arkadaşım, inşallah daha kolay ve keyifli günler çok yakındır. Dualarımdasın.
Erverdi'cim, Alabama'cım, kızlar nasılsınız? Hastalık filan yok değil mi?
Ben bu hafta sonu burnumu bile çıkarmayacağım dışarıya, kendime çok iyi bakmam lazım, iş acayip yoğun, inşallah bayram sonrası tedavim başlayacak. Bakıma çekiyorum kendimi bu iki gün.
Aralarda gelir bakarım, herkese iyi tatiller...
kızlar ben bu topigi bi baska seviyorum.. Akılllı tecrubeli kadınların oldugu kurulan her cumlede bir ozen bir itina.. karamelim senin kalbimde yerin bambaska..heradam sen hep bana cok destkoldun.. elverdi ve waters dualarınızla hepimiz insallah muradlarımıza kavusacagız.. cok tesekkurler kızlar
Evet Esterya'cım sana katılıyorum siteye katıldıktan sonra benim için doğru yer neresi diye çok aradım bir kaç yeri takip ettim ama burada kaldım çünkü dediğin gibi sanal ortam ama insanlar akılı, tecrübeli, düzeyli ve samimi. Hitaplar verilen cevaplar sorunlarımızı çözmeye ve paylaşıma yönelik ben de burayı kendime yakın buldum sizlerde aranıza aldınız teşekkür ederim.
Sevgili herada ve Deniz Bulut, sikayet etmek istemiyorum cunku hep bu gunlerin hayalini kurdum ama mide bulantilarim cok kotu. Butun gun suruyor, hic keyfim yok, hic bir sey yapamiyorum. Bu arada 3-4 gundur basagrisi basladi. Ama dedigim gibi sikayet etmiyorum. Allahima binlerce sukurler bana bu gunleri gosterdi diye. Bu carsamba detayli USG var. ense kalinligi falan olculecek. o yuzden biraz tedirginim, insallah sonuc iyi cikar.
kizlar hepinize sevgiler ve iyi sanslar.
insallah yakinda sizler de midem cok bulaniyor diye dert yanarsiniz
ne güzel dr muş o öyle.söyle bakıyiiim kim senin dr un.yahu sen nasıl bir çıtırsın kız.!!! daha ilkine başlamadan 2 nciyi konuşuyorsun.karıkoca siz ne kadar rahatsınız mı diyeyim gerçekçimisiniz diyeyim tam uygun kelimeyi bulamadım..o kadar güçlümüsünüz diyeyim .ne diyeyim şaşırdım!sen spontan hamile kalabiliyorsun..aşılamalarında tutuyor.ben senin tüpünü garanti görüyorum.tabiii ki de orasını Allah bilir de.2 nciyi falan sakın ağzına alma....senin durumun gerçekten iyi.........
evettttttttt geri sayım devam ediyor son bejjjjjj gunnnnn :) :)
kasık agrıları full defam ama goguslerde bi numara yokkk ... :) :) ama umutsuzluk yokkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?