38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet illaki bölümüne bende katılıyorum. Sağlıklı ve hayırlısıyla diyorum. Hayırsızsa olmasın.

Birşeyi illa diye istemek hep beni korkurtur

canım benim ne güzel şeyler yazmışsın sen öyle :dance:

Deniz bulutcum canim nasilsin. umarim biraz daha iyisindir. zaman herseyin ilacidir. ben inaniyorum ki gun gectikce daha iyi olucak ve daha saglikli kararlar alacaksindir.

Deniz Bulut'çum, iyi bak kendine arkadaşım, inşallah daha kolay ve keyifli günler çok yakındır. Dualarımdasın.

roniyam inşallah hamileliğin çok sağlıklı ve keyifli gelişiyordur.:CüvCüv:
herada umarım başlayacak tedavin çok iyi geçer ve ikizlerini kucağına alırsınkaydirigubbakcemile5
ben biraz daha iyiyim. zaman herşeyin ilacı denir ya doğru. geçen zamanla oldukça yavaş da olsa kendini topluyor insan. ben de en azından aralık sonuna kadar süre verdim kendime. dinlenip ne yöne gitmek istediğimi bulacağım (umarım yani fisfisfisyerimseniben)
allah hepimiz için hayırlısı neyse onu versin dualarımdasınız :Saruboceq:

Sevgili herada ve Deniz Bulut, sikayet etmek istemiyorum cunku hep bu gunlerin hayalini kurdum ama mide bulantilarim cok kotu. Butun gun suruyor, hic keyfim yok, hic bir sey yapamiyorum. Bu arada 3-4 gundur basagrisi basladi. Ama dedigim gibi sikayet etmiyorum. Allahima binlerce sukurler bana bu gunleri gosterdi diye. Bu carsamba detayli USG var. ense kalinligi falan olculecek. o yuzden biraz tedirginim, insallah sonuc iyi cikar.
kizlar hepinize sevgiler ve iyi sanslar.
insallah yakinda sizler de midem cok bulaniyor diye dert yanarsiniz

ne güzel dr muş o öyle.söyle bakıyiiim kim senin dr un.yahu sen nasıl bir çıtırsın kız.!!! daha ilkine başlamadan 2 nciyi konuşuyorsun.karıkoca siz ne kadar rahatsınız mı diyeyim gerçekçimisiniz diyeyim tam uygun kelimeyi bulamadım..o kadar güçlümüsünüz diyeyim .ne diyeyim şaşırdım!sen spontan hamile kalabiliyorsun..aşılamalarında tutuyor.ben senin tüpünü garanti görüyorum.tabiii ki de orasını Allah bilir de.2 nciyi falan sakın ağzına alma....senin durumun gerçekten iyi.........

amin canım aminnn

SEVGİLİ DENİZ BULUT iyi olman çok güzelll.......daha da iyi olacak.....

iyiyim canım sağol.senin de yeni tedavin hayırlı müjdeli olsun canım.evet kendine çok iyi bakmalısın bu dönemde bitki çayları iç üşütmemeye bak.çünkü tedavi sırasında tüp ilaçlarından başka ilaç kullanmak yasak biliyorsundur sanırım...ben bir tedavim sırasında öksürüyordum ilaç almam da yasaktı.bir eczacı bana iki büyük tavuk butunun derisini çıkarıp yanına da bir baş yada 2 küçük kuru soğan koyup düdüklüde pişirip yememi suyunu içmemi söylemişti.antibiyotik yerine geçermiş.yerken üzerine karabiber dök birazda limon sıkkkk.......(bunu ilaç niyetine yazdım kızlar)

Evet Esterya'cım sana katılıyorum siteye katıldıktan sonra benim için doğru yer neresi diye çok aradım bir kaç yeri takip ettim ama burada kaldım çünkü dediğin gibi sanal ortam ama insanlar akılı, tecrübeli, düzeyli ve samimi. Hitaplar verilen cevaplar sorunlarımızı çözmeye ve paylaşıma yönelik ben de burayı kendime yakın buldum sizlerde aranıza aldınız teşekkür ederim.

güzeller!! burası hepimizin......dostluğun dayanışmanın paylaşımın ortak yeri.evet ortam sanal ama biz gerçeğiz.hoşçakalın sevgiyle kalın...

canım inşallah yakında geçer mide bulantıların. çoz az hamilede hamilelik boyunca sürüyormuş. dediğin gibi çok bekledin bu günleri ne yapalım çekeceksin azıcık. inşallah sağlıkla gelecek bebişini düşün. onu kucağına aldığında bunların hiçbirini hatırlamayacaksınkaydirigubbakcemile3

:))) erverdi, bu kez bende senin gibi düşünüyorum, her zaman bir B planım vardır. Ve ne zaman bir planı yapsam iş ona kalır. Bu sefer kesinlikle bir B planı yok. Beynimi ve vücüdumu ona odaklıyorum. İlk denemede allahın izniyle olacak bu iş inşallah.

Ve tabi hepimizin.

Bize gelince tüm tesbitlerin doğru ben gerçekçiyimdir, babamız ise rahat :)))

Uygun kelimeyi değil tam bizi bulmuşsun.

roniyam, bırak miden bulansın zor ama bulansın. Çünkü gördük ki belirtisiz hamilelik olmuyor. Ne güzel hormonların artıyor, vücüdun alt üst çünkü minik sıpa büyüyor öyle düşün.

evettttttttt geri sayım devam ediyor son bejjjjjj gunnnnn :) :)
kasık agrıları full defam ama goguslerde bi numara yokkk ... :) :) ama umutsuzluk yokkk :)

evettttttttt geri sayım devam ediyor son bejjjjjj gunnnnn :) :)
kasık agrıları full defam ama goguslerde bi numara yokkk ... :) :) ama umutsuzluk yokkk :)

şeker, bugünmü senin adet günün hadi bakalım. göbek adı işini unutma :))))))))))))

bugun degil be guzelim 28 kasım 5 gun kaldı ama gobek adı işi tamamdır olmus bil :) :) :) sozum soz .. ama iste goguslerde kıpırdama olmayınca ... yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…