38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

heee üjjj bejj hesabı :)

Bir arkadaşım çatalcalı, annesine telefon açıyor anne hüseyin' in telefonunu versene diyor. Kadın bakıyor yok oğlum fihristte diyor.

Bizim arkadaş hemen anlıyor anne sakın Ü ye bakma (üseyin) H'ye bakacaksın diyor.

Fıkra gibi , 3-5 deyince aklıma geldi.

esterya cım fazla belirtiye takılma bırak 28i kendi gelsin sen çok zorlarsan çok geç gelir.kendine başka meşkaleler bul başka şeyler düşünmeye çalış..zaten şimdi önümüz bayram.işgüç olur.sen istesen de istemesen de 28 i gelecek.ama bunu sen uzatırsın sadece bu konuyu düşünürsen...rahat ol başka şeylere kaydır ilgini.naçizane fikrim hoşçakal

erverdicim cok haklısın canım, stres ve fazla kafayı takma bizleri cok olumsuz etkiliyor..

esin de yunanistan gocmeni mi:) ben oyleyimde :)

Selam Kızlar,

ıyi haftalar hepinize, Karamel, Erverdi, Esterya ve herkes.

Sevgili Roniyam, kolaylıklar diliyorum sana. Zordur mide bulantısıyla yaşamak ama sağlıkla ilerleyen bir hamileliğin de göstergesi. Karamel'e katılıyorum, ben de hamileliğimde hiç ama hiç mide bulantısı yaşamamıştım. ınşallah kesilmesi gereken dönemde yok olurlar da sen de çok keyifli bir hamilelik geçirirsin.

Deniz Bulut'çum, sağol arkadaşım. Kendini kötü hissettirmeyeceksek, ne olur sık gel. Gerçekten burada herşeyi paylaşıyoruz, sabırla umutla bekliyoruz. Sadece çocuk değil ki paylaştığımız. Gerçi her ne kadar sen kendini hariç tutsan da, bu umutlu bekleyişin güzel anne adaylarından biri de sensin, ben seni hiç o gruptan çıkarmadım. Gün doğmadan neler doğar lafı en çok bizler için geçerli, unutma arkadaşım.

Esterya'cım, kafayı takma demeyeceğim, ne kadar rahatlamaya çalışırsan çalış, beyninin bir yerinde o geri sayan saatin tik takları duyuluyordur. Kolay, hayırlı ve sonu müjdeli bir bekleyiş olsun umarım. Bu arada, benim babam da Yunanistan göçmeni. 10 yaşındayken gelmiş, 2 sene önce hep beraber oralara gittik, doğduğu ev duruyor hala. Oradan kaynaşıyoruz desene

Erverdi'cim, sağol öneri için. Haftasonu kendimi besiye çektim (dikkatli yiyip, 3-5 gram vermek için son günlerimdi ama ne yapayım). ıyiyim bugün, eczacının sana verdiği tarifi ben de soğuk algınlığı dönemlerinde hep yaparım, sağolasın, hafta sonu onu da yaptım. ınşallah grip, soğuk algınlığı filan ne bu topiğe, ne sevdiklerimize hiç uğramaz.

Hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın.

günaydın çıtır hatunlar. eskiyi okuyamadım birkaç gündür de gelemiyorum var mı havadis umarım herşey yolundadır. eşim geçen hafta sağ bacağından ameliyat oldu. varis ameliyatı. tabi bi akşam hastanede kaldık arkasından dinlenmesi yatması gerekiyodu ve hizmet lazım tabi çünkü ayağını tam basamıyor. o yüzden ben bu aralar devamsızım. hala da devam ediyo yarın dikişleri alınacak. bu arada ben tam gününde 28,gün regl oldum. bu ay da bu ayağının sıkıntısından pas geçeriz büyük ihtimalle. eskiyi bir ara okuyacağım. ama güzel haber varsa yazın bana. mucuks herkese iyi haftalar. hamileler doğurdu mu????? bunun cevabını istiyom.

Hereda arkadaşım tedavin hayırlı olsun.İnşallah bayramdan sonra senden iyi haberler alıcaz.Aralık ayı sonunda da müjdeli haberi verirsin bize.Bu arada kendine iyi bak arkadaşım.
Benim babam da yunanistan göçmeni annem bulgaristan.Biz zaten Trakya da yaşıyoruz.tam üc bejiz yani.

Esterya arkadaşım bayram müjdesini verirsin inşallah eşine canım.İlk önce senden müjdeli haberi alalım senden sonra Hereda,daha sonra da Erverdi ve Karamel gelicek.Bu topik yine hamillerle dolması lazım .Çünkü Malum birçok hamile arkadaşımız doğurdu.
Bu arada Selman Laçin senin de dr'undu herhalde.Cuma günü görüştük.Anlattıklarıma çok şaşırdı.Ben daha yeni transfer yaptım sana nasıl olur falan dedi.Mutlaka yanlış bir işlem yaptılar diyor.Hemen bana transfer denemesi yaptı.Rahim normalde biraz eğimli oluyormuş ben de ise o eğim daha fazlaymış.Muhtemelen rahim ağzını bulamadılar falan dedi.Ben son kürtajımı anlattım.Nası iki defa kürtaj olduğumu falan bahsettim.Gelecek ay yani bayramdan sonra adet olucam.Histereskopiyi o çekicek. Bakalım o neler bulacak rahimde.İyice allak bullak olduk biz de.

Rüzgar deniz arkadaşım ne güzel oğlunu kucağına almışsın.Dünyanın en mutlu insanısındır şimdi.Ağrıların da muhtemelen azalmıştır.Analı babalı büyüsün iyilerle iyiliklerle karşılaşsın oğlun hep arkadaşım.Kendinize iyi bakın.İkinizi de öptüm.

Günaydın arkadaşım.Geçmiş olsun canım.İnşallah eşin en kısa zaman da iyileşir de ayağına basar.Eşin iyileşsin de bir ay geç olsun erverdiciğim.
Hamilelerden haber sormuşsun.Rüzgar denizim cuma günü doğum yaptı.Onun önünde de Defne doğurmuştu.İkisinin de çok sağlıklı bebekleri.

ben profil resmimi değiştiremedim ne beceriksizim
istemiyorum bende bu yas resmini

Sevgili Bulut, hoşgeldin. Cuma günü koşturmaca, Rüzgar bebeğin doğum haberi derken, sana yazmayı düşündüğüm mesaj kaynadı gitti. Bugün doktor kontrolün var sanırım, güzel haberlerle dön umarım. Bu topiği okurken göreceksin ki dertlerimiz hep ortak. Zorlu yollardan geçiyoruz, yalnız değilsin. Hemen umutsuzluğa kapılma, ben bu sitede dolanırken fsh'sı 30'lara dayanmış, senin yumurta donasyonundan başka şansın yok denen nice insanın hem de kendiliğinden filan hamile kaldığını okudum. Buraya ümit olmaya, ümitlenmeye geliyoruz. Lütfen haberdar et beni. Resme gelince, bu konunun piri olan arkadaşımız cuma günü doğum yaptı. Diğer bilenler anlatırsa ben de değiştiririm

Geçmiş olsun arkadaşım. Umarım eşin daha iyidir. Size çok geçmiş olsun, hastalanınca nazı tavan yapan bir eşin varsa, Allah daha da kolaylıklar versin sana.

Topiğimizin bebekleri bir bir doğuyor. Şimdi Deniz Karayurt'un güzel haberlerini bekliyoruz. Tam ne zamana gün aldığını bilmiyorum açıkçası ama her gün dualarımda.

Bu arada filmi izledim, konuşuruz.

Hülya arkadaşım
Memorial mi diyorsun yani? Brüksel i düşünüyordun sanki. Neden vazgeçtin ? Ben de beğendim Memorial i hemen aradılar Hale han çok ilgili konuştu Brüksel Yücel Bey de geri döndü ama çok uğraştım yine de döndüler işte Hemen histereskopi ama telle olmaz bu işler dedi Belki de adamcağızın bir bildiği vardır belki ancak histeroskopi yaparsa içi rahat ediyordur ve gerçekten de iyi bir gözmüş Öyle duyuyorum ama 3 istermiş histerorskopiye.

Ben Ocak sonu gibi düşünüyorum tedaviyi arkadaşım ama dhea ya başladım günde 1 alıyorum arkadaşlar gerçi Hale hn yaşı ilerlemişlere etkili değil dei ama umut dünyası işte

kızlar;bugün bayağı kalabalığız maşallah...umarım herkes iyidir.şimdi çıkmalıyım.malum bayram öncesi....hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum hoşçakalın

Herada, tam ne zaman başlıyorsun tedaviye, inşallah bayramla çakışmıyordur

Karamel'cim, çarşamba günü doktor randevum var. Perşembe günü de hap bitiyor. Çarşamba karar verilecek bakalım, kist ne olmuş, aspire edilmesi gerekiyor mu v.s. Periyodumun bayrama denk gelmesi gerekiyor bu durumda, ne olacağını çarşamba günü öğreneceğim yani. Hayırlısı diyorum artık. Haberdar ederim sizleri de.

Selam Papatya,

Hayırlısı olsun arkadaşım, inşallah 2010 annesi olacağız hep birlikte. ınşallah rahat ve keyifli bir tedaviyle müjdeyi vereceksin bize.

evettttttttt geri sayım devam ediyor son bejjjjjj gunnnnn :) :)
kasık agrıları full defam ama goguslerde bi numara yokkk ... :) :) ama umutsuzluk yokkk :)

Heyecanla bekliyoruz, bugün arabada giderken aklıma geldin kaç günü kaldı acaba diye. Sonuçta kasık ağrıları da hamilelik belirtileri arasında hadi hayırlısı ile inşallah iy ibir haber alalım..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…