ben üjj bejjj im beyaaaa :) varmı baska silivrili :)
günaydın çıtır hatunlar. eskiyi okuyamadım birkaç gündür de gelemiyorum var mı havadis umarım herşey yolundadır. eşim geçen hafta sağ bacağından ameliyat oldu. varis ameliyatı. tabi bi akşam hastanede kaldık arkasından dinlenmesi yatması gerekiyodu ve hizmet lazım tabi çünkü ayağını tam basamıyor. o yüzden ben bu aralar devamsızım. hala da devam ediyo yarın dikişleri alınacak. bu arada ben tam gününde 28,gün regl oldum. bu ay da bu ayağının sıkıntısından pas geçeriz büyük ihtimalle. eskiyi bir ara okuyacağım. ama güzel haber varsa yazın bana. mucuks herkese iyi haftalar. hamileler doğurdu mu????? bunun cevabını istiyom.
ben profil resmimi değiştiremedim ne beceriksizim
istemiyorum bende bu yas resmini
günaydın çıtır hatunlar. eskiyi okuyamadım birkaç gündür de gelemiyorum var mı havadis umarım herşey yolundadır. eşim geçen hafta sağ bacağından ameliyat oldu. varis ameliyatı. tabi bi akşam hastanede kaldık arkasından dinlenmesi yatması gerekiyodu ve hizmet lazım tabi çünkü ayağını tam basamıyor. o yüzden ben bu aralar devamsızım. hala da devam ediyo yarın dikişleri alınacak. bu arada ben tam gününde 28,gün regl oldum. bu ay da bu ayağının sıkıntısından pas geçeriz büyük ihtimalle. eskiyi bir ara okuyacağım. ama güzel haber varsa yazın bana. mucuks herkese iyi haftalar. hamileler doğurdu mu????? bunun cevabını istiyom.
[COLOR="Magenta" .!.:hulya59;10207516][/COLOR]Hereda arkadaşım tedavin hayırlı olsun.ınşallah bayramdan sonra senden iyi haberler alıcaz.Aralık ayı sonunda da müjdeli haberi verirsin bize.Bu arada kendine iyi bak arkadaşım.
Benim babam da yunanistan göçmeni annem bulgaristan.Biz zaten Trakya da yaşıyoruz.tam üc bejiz yani.
Sevgili Hülya'cım, çok sağol arkadaşım. ınşallah, hep birlikte güzel haberler veririz birbirimize.
Doktorunu çok sevdim, insanın kendisini tanıyan bilen doktorla tedavisi bir başka vallahi. ınşallah kafandaki endişelerin dağılmasına yardımcı olmuştur. Oğlun nasıl, haberdar et bizi.
Hereda günaydın arkadaşım.Nasılsın
Erverdi arkadaşım tabiki merkezleri dolaşıp karar vermek en iyisi ama ben fazla da vakit kaybetme derim arkadaşım.Aklına yatıyorsa ssk'ya git ama Memorial'lı da yabana atma derim ben.Tabiki karar senin.Maddi problemin yoksa Memorial en iyisi bence.
Herada, tam ne zaman başlıyorsun tedaviye, inşallah bayramla çakışmıyordur
Hülya arkadaşım
Memorial mi diyorsun yani? Brüksel i düşünüyordun sanki. Neden vazgeçtin ? Ben de beğendim Memorial i hemen aradılar Hale han çok ilgili konuştu Brüksel Yücel Bey de geri döndü ama çok uğraştım yine de döndüler işte Hemen histereskopi ama telle olmaz bu işler dedi Belki de adamcağızın bir bildiği vardır belki ancak histeroskopi yaparsa içi rahat ediyordur ve gerçekten de iyi bir gözmüş Öyle duyuyorum ama 3 istermiş histerorskopiye.
Ben Ocak sonu gibi düşünüyorum tedaviyi arkadaşım ama dhea ya başladım günde 1 alıyorum arkadaşlar gerçi Hale hn yaşı ilerlemişlere etkili değil dei ama umut dünyası işte
evettttttttt geri sayım devam ediyor son bejjjjjj gunnnnn :) :)
kasık agrıları full defam ama goguslerde bi numara yokkk ... :) :) ama umutsuzluk yokkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?