bence girme canım Allah muhafaza miktop kapmayasın
Karamel'cim,
En doğru cevabı doktorun söyleyecek. Ben senin yerinde olsam riske girmezdim. Doktorun mahsur yok derse de gözünü seveyim ıslak mayoyla kalma, çıkınca hemen üstünü değiştir canım.
waterscim kısmet canım ya bugunde pek nane mollayım elim ayagım pek tutmuyor ya usuttum ya yorgunluktan bide kokulara karsı bi garip oldum
kızlar birşey soracağım, bayramda kaplıcaya gideceğiz. kürtaj olalı 18 gün olmuş olacak ne dersiniz termal havuza ve hamama girebilir miyim ?
doktora sordum ama daha cvp gelmedi, sizin fikrinizi alayım dedim.
bence dr un vereceği cevabı beklemelisin karamelkızlar birşey soracağım, bayramda kaplıcaya gideceğiz. kürtaj olalı 18 gün olmuş olacak ne dersiniz termal havuza ve hamama girebilir miyim ?
kızlar birşey soracağım, bayramda kaplıcaya gideceğiz. kürtaj olalı 18 gün olmuş olacak ne dersiniz termal havuza ve hamama girebilir miyim ?
merhaba waters;bizden başka kimse yok
sevgili waters;hayır canım ocak sonunu değil maalesef tedavi ücretimi denkleştirmeyi ve de uygun tedavimin yapılacağı bir yeri seçmeyi bekliyorum canım.çünkü önceki tedavimden kalan bir miktar borcum var.ama işte....isteniyor yine de.bu 17 yıllık süreçte düşükle sonuçlanan bir gebeliğim,3 aşılamam,3 tüp denemem oldu.bu denemelerden 2si iptal biri negatif oldu.şu an 38 yaşındayım şimdi bana söylenen doğal olarak yaşa bağlı rezerv azlığı ve eşimdede sayı az...bu yıllar içinde bize hep bebeğimizin olabileceği söylendi.eşim bir operasyon geçirdi.olur dendi.nedeni bilinmeyen infertilite dendihala uğraşıyorum.kimbilir belki birgün?............onun için uğraşmıyormuyuz hepimiz..sana gelince;henüz nisan ayında başlamışsınız çalışmalara.şurda daha 7 aygibi kısacık bir zaman olmuş.kısacık diyorumbenimle kıyaslarsan 17 yıla göre ....hem hiç olmayacağını bilsen bile anneliği tatmışsın kaldı ki öyle bir durum da yok.ben bunca yıldan sonra bile hamile kalsam 1 tane bebeğim olsun istiyorumtüm sevgimi ,ona verebilecek herşeyimi doya doya esirgemeden vermek isterim.senin yaşını bilmiyorum ama bence denemelere başladıktan sonra 1 yılı tamamla...(yani bu süre içinde üzülme derim)..yeni evlenenlere bile dr lar 1 yıl sonra tedaviye başlatıyorlar.tabiiki de kadının yaşı burda istisna......şimdilik böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?