38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

waterscim kısmet canım ya bugunde pek nane mollayım elim ayagım pek tutmuyor ya usuttum ya yorgunluktan bide kokulara karsı bi garip oldum
 
kızlar birşey soracağım, bayramda kaplıcaya gideceğiz. kürtaj olalı 18 gün olmuş olacak ne dersiniz termal havuza ve hamama girebilir miyim ?

doktora sordum ama daha cvp gelmedi, sizin fikrinizi alayım dedim.
 
Karamel'cim,

En doğru cevabı doktorun söyleyecek. Ben senin yerinde olsam riske girmezdim. Doktorun mahsur yok derse de gözünü seveyim ıslak mayoyla kalma, çıkınca hemen üstünü değiştir canım.
 
bence girme canım Allah muhafaza miktop kapmayasın

şekerim bende en çok bundan korkuyorum.

Karamel'cim,

En doğru cevabı doktorun söyleyecek. Ben senin yerinde olsam riske girmezdim. Doktorun mahsur yok derse de gözünü seveyim ıslak mayoyla kalma, çıkınca hemen üstünü değiştir canım.

Herdacığım canım benim, çok haklısın bakalım doktor ne diyecek mail attım daha dönmedi. Yok ıslak mayo ile kalmamda tek korkum esteryanın dediği gibi mikrop kapmak.
 
kızlar merhaba geldim.maşallah alabama herada esterya karamel hep açıklar..ne güzel hiç böyle olmamıştı sanırım.alabamacım çok geçmiş olsun canımacil şifalar diliyorum.ben de diyordum artık görünmüyor diye....vaktın varsa bir ara sana birşey sordum bakarmısın?
 
sağol hülyacım heradacım
çok nazlı değildir çok şükür ama yinede yok diyemem. bir an önce iyileşir inşallah.
filmi izlemişsin sonunda :) tamam konuşuruz.

rüzgardenizim allah analı babalı büyütsün oğluşunu kucağına almışsın. maşallah. allah güzel yazılar yazsın birlikte mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin. darısı deniz karayurt un başına inşallah.
ben buralardayım ama okuyamıyorum aşağıda görüp de girmiyorum yazmıyorum sanmayın işten güçten yazamıyorum
 
kızlar birşey soracağım, bayramda kaplıcaya gideceğiz. kürtaj olalı 18 gün olmuş olacak ne dersiniz termal havuza ve hamama girebilir miyim ?

doktora sordum ama daha cvp gelmedi, sizin fikrinizi alayım dedim.

Karamelcim 18 gün bayağı olmuş ama sıcaklık damarları genişletir, kılcal damarlar daha kolay genişler ve sıcakta kalp daha hızlı atacağından kan basıncı da artar ve kılcal damarlarda kanama olabilir. Bir de sıcağın spermleri olumsuz yönde etkilediğini biliyorum. Sanki bana biraz kendini koruman lazım gibi geldi en azından sıcak su içerisinde oturup bekleme derim, gerçi eşin için de iyi olmaz..
 
kızlar birşey soracağım, bayramda kaplıcaya gideceğiz. kürtaj olalı 18 gün olmuş olacak ne dersiniz termal havuza ve hamama girebilir miyim ?

doktora sordum ama daha cvp gelmedi, sizin fikrinizi alayım dedim.
bence dr un vereceği cevabı beklemelisin karamel
 
kızlar birşey soracağım, bayramda kaplıcaya gideceğiz. kürtaj olalı 18 gün olmuş olacak ne dersiniz termal havuza ve hamama girebilir miyim ?

doktora sordum ama daha cvp gelmedi, sizin fikrinizi alayım dedim.

Karamelcim bende yazmayı unuttum ama doktorun ne derse onu yap tabi. Ama sıcak ve nemli ortam mantar oluşumuna ve enfeksiyon varsa enfeksiyonun artmasına da neden olur. Tam tedaviden önce riske etme istersen. Vajina florasının da sağlıklı olması tedavinde olumlu etki yaratır, arkadaşların dediği gibi mikrop kapma da var. Doktor bakalım ne diyecek, bizi de haberdar edersen sevinirim.
 
merhaba waters;bizden başka kimse yok

Erverdicim sen nasılsın ? sen galiba tüp için Ocak sonunu bekliyorsun yanlış hatırlamıyorsam hadi hayırlısı bu arada çalışmalara devam tabi. Seninle ilgili çok geçmişi okuyamadığım için bilmiyorum bu geçen 17 yıllık süreçte yapılan testle ve kontrollerde konulan teşhis ne idi seni tüp bebeğe yönlendirdiler..ya da tüpo için ne den bu kadar bekledin? çok soru sordum ..değil mi ???
 
Arkadaşlar, bugün iş yerinden bir arkadaşımı eşi rahatsız olduğu için kontrole götürdüm, 2. bebeğine 7 haftalık hamile ancak hiç heyecanlı değil bana bu ikinici bir yerde kardeş olsun diye ilki gibi değil dedi. Korunmayı bıraktığı ay kolay hamile kaldı. Oysa ben ikiniyi neredeyse birinciden fazla ,istiyorum yani sıradan bir şey gibi görmem imkansız. Kızlar acaba emek verilmeden kazanılan her şey gibi bu kadar kolay elde edilince bir görevi yerine getirmek gibi mi oluyor diyeceğim ama hayır biz ilk korunmayı bıraktığım Nisan ayında ilk denememizde sonucu beklerken ki heyacanımı unutamıyorum sanki ilk defa olacak gibi çok büyük heyecanla bekledim tabi onu takip eden aylarda öyle.Asla bir görev gibi düşünmedim..şimdi ise umutlarım çok azaldı kendi adıma..olursa sürpriz olacak ..olmazsa da normal bir durum olacak başka şekli yok
 
sevgili waters;hayır canım ocak sonunu değil maalesef tedavi ücretimi denkleştirmeyi ve de uygun tedavimin yapılacağı bir yeri seçmeyi bekliyorum canım.çünkü önceki tedavimden kalan bir miktar borcum var.ama işte....isteniyor yine de.bu 17 yıllık süreçte düşükle sonuçlanan bir gebeliğim,3 aşılamam,3 tüp denemem oldu.bu denemelerden 2si iptal biri negatif oldu.şu an 38 yaşındayım şimdi bana söylenen doğal olarak yaşa bağlı rezerv azlığı ve eşimdede sayı az...bu yıllar içinde bize hep bebeğimizin olabileceği söylendi.eşim bir operasyon geçirdi.olur dendi.nedeni bilinmeyen infertilite dendihala uğraşıyorum.kimbilir belki birgün?............onun için uğraşmıyormuyuz hepimiz..sana gelince;henüz nisan ayında başlamışsınız çalışmalara.şurda daha 7 aygibi kısacık bir zaman olmuş.kısacık diyorumbenimle kıyaslarsan 17 yıla göre ....hem hiç olmayacağını bilsen bile anneliği tatmışsın kaldı ki öyle bir durum da yok.ben bunca yıldan sonra bile hamile kalsam 1 tane bebeğim olsun istiyorumtüm sevgimi ,ona verebilecek herşeyimi doya doya esirgemeden vermek isterim.senin yaşını bilmiyorum ama bence denemelere başladıktan sonra 1 yılı tamamla...(yani bu süre içinde üzülme derim)..yeni evlenenlere bile dr lar 1 yıl sonra tedaviye başlatıyorlar.tabiiki de kadının yaşı burda istisna......şimdilik böyle
 
kızlar deniz karayurtun doğumu bayram sonrasıymış ama tam gününü bilmiyorum......paylaşıyiiim dedim
 


Canım 38 yaş geç sayılmaz ama tüp bebek gibi tedaviler hem pahalı hem de çok sayıda yumurta harcanarak yapılıyor galiba ama bir arkadaş yazmıştı son yumurtaya kadar devam diye doğru aynı zamanda maddi ve manevi dayanabileceğimiz yere kadar.

Ben 40 yaşındayım erverdicim 69 doğumluyum. Aslında kendi doktoruma gidemiyorum çünkü çok pahalı Amerikan hastanesinde oranında ücretleri çok yükseldi. Medipolde bir doktora gidiyorum ama pek ısınamadım istedim cevapları alamıyorum. Kendi doktorum da bir yıl bekleyelim ancak ovülasyon zamanına yakın gel ultrason ile yumurtalıklarına bakalım rezerv durumunu görürüz dedi, aslında gitsem iyi olacak. 12 Ekimde mantar ve enfeksiyondan dolayı gitmiştim 2.doktoruma orada kist ..vb hiç bir şey görünmedi rahim içi temizdi. Bu ay pressed ve ovülasyon testini deneyeceğim aslında ben de çok zaman kaybetmek istemiyorum. Eylül deki kimyasal gebelikten sonra hata ettim doktoru değiştirmeliydim gittiğim doktor ultrasonla takip falan yapmadı ben de eski düzene göre çalıştım olmadı koca 2 ay kaybettim. Bu arada fsh değerim. 7.79 asıl doktorum gayet iyi sayılır dedi.

Allah'ım bu güzel duyguyu hayırlısı ile sana da ve diğer tüm kızlara tattırsın inşallah . Bak Kibariye bile tedavi ile 49 yaşında hamile kalmış ama 3 aylık bebeğini aldırmış bugün okudum muhtemelen down sendromu riski çıkmıştır. Bir de hamile kalmakla bitmiyor 16-19.haftalarda amniyosentez yapılır bu yaşlarda gerçi ben problem olmamasına rağmen yaptırmıştım. Bu testi de atlatmak lazım sağlıkla.

Madem seninde tüpe zamanın var, sen de preseed'i dene istersen..Neyse çok uzun yazdım yine.
 
slm herada ii dileklerin için saol ama sonuçlar 20 gün önce fsh38.4 bugün fsh 58.8 bu değer menapoz değeri daha doktorla görüşmedim ama benim tedavi hayalide biter bu durumda bayram dönüşü drla görüeceğim bide ondan duymak ve bebek özlemini içime gömmek olacak zor geçecek umutlarda tükenince inşallah sizler geç kalmassınız benim gibi allah hepinize nasip eder
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…