38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar, kaplıca işi için doktordan cvp geldi.

Maalesef "önermiyorum" gibi net bir cevaptı kısmet artık yapacak birşey yok.

2 senedir birşey olmasın diye havuza , denize bile girmeyen bendeniz, kürtajdan 15-20 gün sonra kaplıcayı nasıl düşündümse ((

Selam Cıtırlar :) :)

Arkadaslar bugun ne kasık agrısı kaldı ne baska birsey bomba gibiyim :)
28 kasım icin pedimi de hazırladım :) sanırım dunki tum yok kokulara karsı bir gariplik falan hepsi psikolojikmis. Bu ay yumurta takibi yaptırmıstım dun dr a gittim kontrle. baktı iyi dedi kist falan olusmamıs yumurtalıkların temiz.. Guzelim sen kac yasındaydın dedi 36 dedim tup dusunmezmisin dedi yasin var sonucta dedi.. ama dedim dr hanım ben hamile kalıyorum siz bana iki kurtaj yaptınız neden ben tup bebek yapmaı tercih edeyimki dedim.. Salak kadın ya..

fıstığım, sen bunu yumurta takibi ve ilaçla (klomen + ovitrelleyle) halledersin gibime geliyor. işi sıkı tut 1 yıl daha dene ama ciddi çalışma ve doktor kontrolüyle sonra tüpe sıra gelir.

calısmakkk falanda istemiyorum artıkkkk bennnnnnnn

:)))))))))

aşılama için doktora girdim, ince bir enjektörde kolumun altında duruyor , vücut sıcaklığında duracak ya.

doktor demez mi " ben onu alayım çocuk oradan olmaz" o geldi aklıma şimdi :)))

sen çalışma yat uyu 2 vakte hamile kalırsın, ne demek istemiyorum hangimiz istiyor şu şartlarda mecburuz, mecburuz, mecburuz.

canım ben demiştim maddi imkanım olsa son yumurtama kadar devam ederdim diye.karamel de destek çıkmıştı son yumurtaya kadar devam diye.38 yaş belki çok geç olmayabilir.ama yaş ta tek kriter değil.ben 28 yaşında olupta menopoza girenleri biliyorum hastane sıralarında hattaöyle güzel bir kız görmüştümki bakmaya kıyamazsınız daha henüz 20li yaşlarda (maşallah)ben sıramı beklerken dr onunla konuşuyordu.kızım senin çocuğun olmazyumurtaların menopoza girmiş kadınlarınki gibi yaşlı demiştiben kendi derdimi unutup kıza sarılmıştım onunla ağlayıp onu teselli etmiştim.çok zor anlar bunlar.insanoğlu yaşadıkça daha neler görecek kimbilir?.evet hamile kalmakla bitmiyor.bir kader arkadaşım doğurana kadar dur bakalım demişti hep(onun şimdi bir kızı var o savaşı kazandı)ben de kızı doğduktan sonra sen şimdi haala bu benimmi diye bakarsın diyordum şaka ile........evet ele alana kadar insanın içi rahat etmeyecek.aslında bu yol sonsuz uçsuz bucaksız nereye varrılacağı durağı tam da belli olmayan bir yol.hiç ummadığın bir anda son bulabiliyor..dilerim hepimiz hedefimize varırız

çok hoşsun yaa:roflol:

Neticede kolay ya da zor yolla, yeni bir hamilelik insanı sevindirmeli, hem de 8. cocuk değil ya bu ikinci. Neyse yargılamayayım o arkadaşını, hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğini kucaklasın inşallah. Sen de umudunu yitirme arkadaşım, hepimiz bir umut kırıntısının peşindeyiz burada. ınşallah senin kıymetlin de hayırlısıyla gelecek.

kızlar deniz karayurtun doğumu bayram sonrasıymış ama tam gününü bilmiyorum......paylaşıyiiim dedim

Erverdi'cim, sağol haber verdiğin için, merak ediyordum açıkçası. Allah bir avazda kurtarsın inşallah.

Bulut'çum, doktora gittiğinde şu hayıt tohumunu sor istersen. Ben aldım ama kullanmadım ancak bu sitede yüksek FSH durumunda kullandığını ve yararını gördüğünü söyleyen bayanların yazılarını okudum açıkçası. Dur bakalım, bir doktorunla konuş önce.

Boşver arkadaşım, doğurduktan sonra bebişinle girersin seneye inşallah.

calısmakkk falanda istemiyorum artıkkkk bennnnnnnn

Yokk pes etmek yok, ne demek yahu. Çalışıcaz tabii ki. Çalışıp maaş alıyoruz, hayatımızı kazanıyoruz, sonunda bebeğimi getirecekse bu çalışma vazgeçmek bize yakışır mı arkadaşım? Zorlayarak da olsa çalışmalara ara vermek yok haa

Son düzenleme:
Kızlar bu arada, ben hiç yazışmadım ama moral dolu mesajlarından tanıyorum El Muallim'i, bizim yaşlarda bir arkadaşımız. Cumartesi günü üçüzlerini doğurmuş, erken bir doğum, kuvözdelermiş. ıkiz bebekler bölümünde bir başlığı var. Çok inanıyorum anneleri gibi savaşçı çıkacak kızları ve mutlulukla evlerine dönecekler. Belki yazmak istersiniz diye haber vereyim dedim.

aa süper hayırlı olsun. bir ara bu topic'in başlarında da yazıları vardı.

Bultcum
benim ki de 34 dr bunu düşürmeden bi şey yapamam dedi moralimi bozdu ben yine de 2 tüp denedim başkalarıyla olmadı. Ama ay ay değişir ki bu değer bence Hem tedavileri de var da işte ben bilemeiyorum Memorialde Hale hn dedi değişik tedaviler var ama görmem lazım diye haklı tabii Bi geleyim de görüneyim sana da haber verir5im

dhea var co enzim var solgar ın woman's complex i var yine don quai hapalrı var ki zaten hayıt tohumunun uzak doğuda ki adı bu . Yani var da var biliyorum rezerv azlığına çare yok gibi ama bi ay düşşe bile kar bizim için hemen o ay tdaviye başlanır di mi

benim doktorum aradı. bebek genetik incelemesinde genetik bozukluk çıkmış ondan gelişimini sürdürmemiş. yani her gebelikte olabilecek bir bozuklukmuş. yaşla zaten riskimiz artıyor bu konuda. karamelciğim senin de herhalde birşey çıkmaz yine de önlem olarak baktırmak daha iyi. benim doktor hemen ilk adette bile yapılabilir dedi. ama adet 2. 3. günü muayene gelin eğer rahim kendini toplamışsa yumurtaların durumu uygunsa yapılabilir yoksa şart değil 1 ay daha ertelenebilir dedi. 42,5 yaşında değilde 35 -36 yaşında olsam herhalde dr 2-3 ay bekleyelim öyle gelin derdi ama çanlar çalarken bekleyelim diyemiyor. hoş ben bu ay hiçbirşey yapmak istemiyorum. bebek konusunu da düşünmek istemiyorum. ama sanırım kontrol için giderim.

canım senin genetik inceleme çabuk çıkmış , benim için 4 hafta dediler muhtemel bayramdan sonraki hafta çıkar. sana bahsettim mi bilmiyorum (özelden) tüp bebek doktoru gereksiz olmuş, oradan işinize yarar birşey çıkmaz dedi. O yüzden artık merak bile etmiyorum.

Zaten biraz dinlenmek istiyorsun o yüzden sorun yok ama ilk adet çok erken gibi , benim doktor ilk adetten sonraki adetin ilk üç günü gel dedi.

Tabiki kontrolünü ihmal etme, git ama ilk ay için hiç düşünme bence.

Esterya'cım bekleyelim bakalım 28 Kasım'ı , tüm belirtiler kesildi diye bitmedi ya beklememiz. Yumurta takibi yaptırıp çalıştıysan ümit var demektir. Bir kere 36 yaş hele de ikinci çocuk için uğraşıyorsan , tüp bebek yapma yaşı değil, doktor biraz olayı ticari düşünüyor. Bende Karamel'e katılıyorum sıkı bir yumurta takibi ve gerekirse ilaçla bu işi bir seneye kalmaz çözersin....durmak yok yola devam lmaz:

kızlar , bir topicte " sanırım meleğine kavuşmayı bekleyenler"

bir arkadaş rüzgar bebeği ziyarete gitmiş, resmini çekip koymuş. Fotoğraf yanıltmıyorsa maşallah topaç topaç.

Bakarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…