38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

gördüm gördüm rüzgarı.önce şifa daki resmini gördüm.bir de rüzgar denizin profilinde gördüm

slm arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. yaşım 38 12 gün önce tüp bebek yaptırdım bugün kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif. allah tüm isteyenlere nasip etsin kısmet olunca oluyor.

canım Allah bebeklerini hayırlı ve saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin..

slm arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. yaşım 38 12 gün önce tüp bebek yaptırdım bugün kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif. allah tüm isteyenlere nasip etsin kısmet olunca oluyor.

canım gözünaydın.ne güzell.Allah tamamına erdersin.aman haa dikkat et bebişine.bak biz kolay kolay bulamıyoruz.nerde yaptırdın tedavini?

çok teşekkür ederim arkadaşlar.allah sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah.ben tedavimi izmir smyrna tüp bebek merkezinde yaptırdım.4 tane embriyo koyuldu.yaştan dolayı.bakalım kaç tane tutacak merak ediyorum.

Hayme, hayırlı uğurlu olsun canım. Gözün aydın. Sağlıkla kucağına al bebeklerini inşallah.

Bu ne acele Esterya'cım ya, gününü bekleseydin keşke.

Erverdi'cim, evet biraz heyecanlıyım canım. Rüyalarımda her gece ya doktordayım, ya OPU yaptırmış yatıyorum filan, artık normal rüya istiyorum )

Bugün doktora gidiyorum. Biri yetmezmiş gibi iki doktor bir arada muayene edecekler Kist küçülmediyse ne olacak, aspirasyon bugün mü yapılacak, bakalım görücez. 3'te randevum var, akşama yazarım sizlere.

heradacığım, güzel haberlerini bekliyorum. Kendi doktoruna gidiyorsun sanırım, bak gör kist bitti gitt, öyle aspirasyona gerek kalmayacak

Karamel'cim, Erverdi'cim, sağolun kızlar. ınşallah diyeyim, hayırlısıysa nasip olsun bu tedavi. Evet Karamel'cim, kendi doktoruma gidiyorum, tüpçü doktorum da orada olacak
Sevgiler canlarım.

Heradacım dualarım seninle guzel yurekli arkadasım..

bu arada evet acele ettim daha 3 gun var ama iste icim durmadı

Karamel'cim, Erverdi'cim, sağolun kızlar. İnşallah diyeyim, hayırlısıysa nasip olsun bu tedavi. Evet Karamel'cim, kendi doktoruma gidiyorum, tüpçü doktorum da orada olacak
Sevgiler canlarım.

Her şeyin hayırlısı birtanem, tüpçün Nuri Delikara değil mi ? Benim doktorun arkadaşı onu gitmeyi çok isterim.

Eşim anlamıyor doktorumla bağımı (( Ona göre doktor doktordur.

Kendi doktorum ferticenter'ın kartını verirken, araştırın ama burayı öneririm bile demedi , direk tüp bebeği yaptıracağınız yer burası dedi

Şimdi nasıl diyeceğim oraya gitmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…