herada karamel waters kızlar merhaba
herkes bana kızacak ama biraz once idrat testi yaptım negatif[/QUO dayanamadın di miiiiiiiiiiiiiiiiiii..niye kızalım canımm.ama idrarda çıkması için 1 2 gün geçmesi gerekmiyor mu?
slm arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. yaşım 38 12 gün önce tüp bebek yaptırdım bugün kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif. allah tüm isteyenlere nasip etsin kısmet olunca oluyor.
Selam Erverdi'cim, nasılsın?
slm arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. yaşım 38 12 gün önce tüp bebek yaptırdım bugün kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif. allah tüm isteyenlere nasip etsin kısmet olunca oluyor.
herkes bana kızacak ama biraz once idrat testi yaptım negatif
Hayme, hayırlı uğurlu olsun canım. Gözün aydın. Sağlıkla kucağına al bebeklerini inşallah.
Bu ne acele Esterya'cım ya, gününü bekleseydin keşke.
Erverdi'cim, evet biraz heyecanlıyım canım. Rüyalarımda her gece ya doktordayım, ya OPU yaptırmış yatıyorum filan, artık normal rüya istiyorum)
Bugün doktora gidiyorum. Biri yetmezmiş gibi iki doktor bir arada muayene edeceklerKist küçülmediyse ne olacak, aspirasyon bugün mü yapılacak, bakalım görücez. 3'te randevum var, akşama yazarım sizlere.
Karamel'cim, Erverdi'cim, sağolun kızlar. İnşallah diyeyim, hayırlısıysa nasip olsun bu tedavi. Evet Karamel'cim, kendi doktoruma gidiyorum, tüpçü doktorum da orada olacak
Sevgiler canlarım.
Heradacım dualarım seninle guzel yurekli arkadasım..
bu arada evet acele ettim daha 3 gun var ama iste icim durmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?