38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

heradam canım dogru soyluyon da iste bazen insan mukayet olamıyor kendine.. ama zaten belim agrıyor umudum kalmadı

Heradacım dualarım seninle guzel yurekli arkadasım..

bu arada evet acele ettim daha 3 gun var ama iste icim durmadı

Ah canım ya, Karamel'e katılıyorum. Gayet yüksek bir kan tahlili sonucu elimdeyken sırf meraktan idrar testi yaptığımda, o kadar silik bir 2. çizgi görmüştüm ki. Bayram müjdesi alırsın inşallah.

Sağolasın arkadaşım. Nuri Bey gerekirse ekibe katılacak bildiğim kadarıyla, tüpçüm Tansel Bey. Benim doktorum da aynen gözü kapalı ferticenter diyor. Hadi canım diyorum içimden ama bundan daha iyi bir ekip yok diyor. Hatta forumlardan birinde bir bayan yazmış, eşi demiş ki "bunlar figüran mıdır nedir, buradaki herkes hamile " diye, inşallah diyorum ben de. Hakkından hayırlısı ne ise, orada karar kılarsınız inşallah hem eşin hem de sen. tedavim bu ay başlarsa zaten sana bayağı bir fikir vermiş olurum bu merkezle ilgili. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.

heradam canım dogru soyluyon da iste bazen insan mukayet olamıyor kendine.. ama zaten belim agrıyor umudum kalmadı

Esterya'cım, ne olursun güzel arkadaşım, ümitsizlik için erken. Artık illa bu ay dememeyi öğrendim ben. Hayırlısıyla hangi ay, sağlıkla, güzellikle, sonunda keyifle kucağımıza almak üzere gelecekse bebeklerimiz, o ayı bekleyelim sabırla, yılmadan. Sen de ben de, Karamel'ciğim de, hepimiz az üzüntü çekmedik geçtiğimiz aylarda, yıllarda, hayırlı zamanda olsunlar artık inşallah.

herkese slmlar heradacım seninde tüp bebekmi test yaptığını söylemişsin bazen idrarda geç çıkıyor moralini hiç bozma bendede hiç bir belirti olmamıştı ben tutmadığını düşündüm.10 gün test yaptım çok zor görülebilen silik mi silik bir çizgi çıktı.belli belirsizdi. 12 gün yaptım oda aynıydı ama kanda çıktı .moralini bozma hayırlısı olsun canım.

pardon heradacığım esteryaya yazayım derken sana hitap etmişim kusura bakma canım ya kafam karıştı galiba kafamçokkarıştı

Aşkolsun Hayme'cim, olur öyle şeyler, ne kusuru. Ne olur rahat ol, burası çokk güzel bir arkadaşlık ortamı, aramıza hoşgeldin canım.

Kızlar, sonradan telaşa gelmesin.

Hepinizin bayramını kutluyorum. ınsanlar genelde toplu mesaj yazarken gönlünüzdeki isteğiniz olsun der ama biz birbirimizin gönlündeki isteği biliyoruz.

Bebişlerini kucaklarına alanlar sağlıkla büyütsünler, doğum yapacak arkadaşlar sağlıkla doğum yapsınlar. Ve biz bebek isteyenler inşallah bir sonra ki bayrama bebeklerimizle gireriz.

hepinizi kocaman öpüyorum

karamelcik yoksa bugünden mi bayram tatiline çıkıyorsun?erkenden bayramlaşmışsın.evet.burada hepimiz gönlümüzden geçeni biliyoruz.Allah herkesin gönlüne göre versin karamelcim ben de dileklerine katılıyorum..kızlar herşey gönlümüzce olsun .hepimiz zaman zaman ünmitsizliğe kapılabiliyoruz ister istemezlütfen ümidimizi yitirmeyelim.güzel şeyler dileyelim herşey bizim için.umudumuz 2010.......innnnnnnnnnnnnnnnşallah öyle içten söyledimki bunu tuşu kıracağım nerdeyse kızlar innnnşallah 2010 bizim yılımız olur...

bende herkese iyi bayramlar diliyorum arkadaşlar arefe günü bol bol dua edin allah dualarını kabul eder inşallah.her şey gönlünüzce olsun

Ruzgarrrrrrrr Denizzzzzzzzzz, online görüyorum seni güzel anne, güzel lohusa, nasılsınnn, Rüzgar'ımız nasıl?

Merhaba kızlar,

Sonunda size yazmayı başarıyorum sanırım, çünkü bir türlü fırsat bulamadım, hepinizin iyi dilekleri ve tebrikleri için çok çok teşekkürler :) Bu mutluluğu ve bu güzel duyguyu sizler de yaşayacaksınız, sakın umudunuzu kaybetmeyin ve pes etmeyin, sonunda oluyor. ışte ben!!! Çok büyük bir savaş verdim sonunda Rüzgar'ımı kucakladım :) Bunu sizler de başaracaksınız. Sıra Deniz Karayurt arkadaşıma geldi, inşallah onun da güzel haberlerini alalım.

Ben iyiyim arkadaşlar. Sezeryan olmama rağmen ameliyatın ertesi günü ayaklandım ve bir daha yatmadım. Çünkü oğluma ben kendim bakmak ve ilgilenmek istedim. Tabii uykusuz geceler başladı ama hiç önemli değil, tüm uykularım feda olsun oğluma. Bu arada waters arkadaşım, beni aradığın için çok çok teşekkür ederim. Hiç beklemediğim ama çok duygulandığım ve sevindiğim bir telefon oldu :) ıki arkadaşım da hastaneye gelmek istemişler ama gelmemişler. Keşke gelseydiniz kızlar, beni çok mutlu ederdiniz. Neyse inşallah ben sizin doğumlarınıza gelirim eğer ıstanbul'daysam o dönemde. Gördüğünüz gibi hepinizin en kısa zamanda anne olacağınızdan hiç ama hiç şüphem yok :)

Kızlar fazla giremiyorum nete, ancak evime dönebildiğim zaman daha sık gelebilirim. Bu arada oğluşumun resimlerini koydum albüme. Sadece arkadaş listemde olanlar görebilir. Eğer göremiyorsanız bana teklif yollayın lütfen :) Şimdilik gitmem gerekiyor arkadaşlar. Hepinizi çok çok öpüyorum :)

Rüzgar Deniz'cim, büyük bir keyifle okudum mesajını, albüme de baktım, maşallah Rüzgar'a, maşallah.

Çok güzel, tosun bir oğlan, maşallah.

Senin de iyi olmana sevindim, ne güzel bir mutluluk yaşıyorsun, ikide bir maşallah demekten alamıyorum kendimi. Sana kolaylıklar diliyorum, yorgunlukların bu en keyiflisinde. Eşini de tebrik et benim için, ne mutlu ve gururlu bir babadır şimdi o. Çok öperim seni ve minik Rüzgar'ı. Analı, babalı, bol kısmetli, mutluluk ve keyif dolu uzunn bir hayat nasip etsin Allah ona. Güzel dileklerin için de sağol, o kadar belli ki bizler için de ne kadar içtenlikle dilediğin. Senin dudaklarından Tanrı'nın kulaklarına diye bir laf vardır ya, inşallah canım.

Ben de çok duygulandım o an ve seni aramak geldi içimden daha sonra rahatsız ettim galiba deyip pişman olmuştum ama şimdi içim rahatladı..Rüzgar, maaşallah çok tatlı fotografında şimdi o mis kokar , sıcacıktır..Allah anneli babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun..seni ve eşini tebrik ederim tekrar darısı bekleyen hepimize inşallah..

tekrar hayırlı olsun oğluşun valla tam erkek bebek, kimse kızmı erkek mi demez :))) Şeker, doğuma girerken adımızı söyleyebildin mi yada dua edebildin mi çok merak ettim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgili rüzgar deniz ve sevgili herada ;ne de güzel ifade etmişsiniz duygularınızı.....şimdi okudum.gözyaşlarıma engel olamıyorum..sanırım duygu da tek olmak bir olmak böyle bir şey.....sevgili rüzgar deniz iyi olduğuna sevindim....oğluna da önce sağlık sonra hayırlı güzel bir gelecek diliyorum.sevgili herada;seninde dediğin gibi bizim dudaklarımızdan Tanrının kulaklarına.................

Bu arada doktora gittim kızlar, haber vereyim istedim. Karamel'cim, malum olmuş sana, aspirasyona gerek kalmadı. Şimdilik tedaviyi engelleyecek bir durum yok gibi dediler. En net kararı reglinin 1. ya da 2. gününde verebiliriz dediler tabii ki, regli ile birlikte sıfırlanıyormuş ya ortalık

Bayram ya da değil farketmez ilk gün arayın, duruma göre 2. gün kontrol, kontrol günü ya da ya da ertesi gün de tedaviye başlarız dediler, bakalım. Az kaldı, hayırlısıysa nasip olsun bu tedavi, değilse, beklemeye alıştım artık, biraz daha beklerim diyorum.

Hepinize iyi bayramlar, inşallah bir sonraki kurban bayramında hepimizin kucakları bebeklerimizle dolmuş olur kızlar. Hayırlısıyla, sağlık ve huzurla, inşallah.

bende senden haber bekliyordum iyi oldu denk geldiği. Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına Şimdi ben abdal mı oldum aptal mı :)))))

ama doktorları çok beğendim baksana bayram seyran farketmez diyorlar süper valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…