38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canım benim, duygusal arkadaşım. Hep yazışıyoruz ya, topiğimiz budur işte. Sevinçlerimiz ortak, hüzünlerimiz ortak. İnşallah bundan sonra hep ama hep keyifli haberleri paylaşırız. Çok öperim seni de.

Kalbi temiz arkadaşım benim, inan doping oldu yok birşey demen, çok rahat gittim doktora. Evet doktorlarımı bir kez daha tuttum. Bayramda rahatsız etmeyeyim sizi diyince bir itiraz edişleri vardı, sorma İnşallah tedavi sonrasında da bu kadar memnun olurum, memnun oluruz doktorlarımızdan ve bize davranışlarından, tedavilerinden. İyi geceler olsun, çok öperim seni.

canım çok tatlı maşallah allah bağışlasın allah sağlıklı analı babalı uzun ömür versin dileyen tüm kadınlara da bu mutluluğu yaşatsın. öpüyorum minik rüzgarı opuyorumnanaktan

kist gittiğine göre bir terslik çıkmazsa inşallah bu adet başlar tedavin. inşallah bol ve en önemlisi kaliteli yumurtaların olur ve hayırlısıyla ikizleri kucağına alırsın kaydirigubbakcemile5

hadi canım hadi heyecan başlıyor..aspirasyona da gerek kalmamış.ne güzel!artık senden bekleyeceğiz inşallah güzel haberi ilk olarak desene.........

kızlar bende eşimle konuştum bir konuda anlaştık...gittiğim 2 yer ilk önce iyi bir takipsonra tedavi demişti başında..ben de tüp merezlerinde değilde başka bir kadın doğumcu da bir ay ilaçsız bir ayda ilaçlı yumurta takibi yaptırmak isityorum kendim hakkımda bilgi edinmiş olacağım sonra tüpçüye başvuracağım daha emin adımlarla.

Deniz Bulut'çum, Erverdi'cim, inşallah arkadaşlarım. Sağolun güzel dileklerin için. Hepimiz için diliyorum ben de.

Erverdi'cim, ben tam bilmiyorum senin tedavi geçmişini. Elbette bunları da denemelisin, gerçekten fikir veriyor ve inan hiç belli olmaz, belki tüpe gerek kalmadan güzel sonuca ulaşırsın arkadaşım.

kknın fıstıklarına selamlar......
bayramınızı kutluorum..
rabbim ailenizle beraber daha nice bayramlara eriştirsin hepinizi....
amiiiiinnn
.....

benim tüpsüz biraz zor arkadaşım.durumum pek içaçıcı değil.ama olsun çıkmadık candan ümit kesilmez.belki duaların kabul olduğu bir saate denk geliriz.....hepimiz için hayırlısı inşallah....nasibimizde kısmetimizde ne varsa hayırlısı ne ise o olsun.:Saruboceq: olacağını düşünmek bile çok mutlu ediyor insanı...hep böyle düşünelimopuyorumnanaktan

kızlar bugün arefe malumbelki gün içinde uğrayabilirim ama çıkacağım..hepinizin bayramını şimdiden kutluyorumsevgili karamel,herada alabama deniz bulutçum,sitenin yeni kızları bu arada bir uğrayıp kaçanlar da var aranızda klava:ferfecir tango estrya hülya waters balance88 flovers bulut435kızlar unuttuğum varmı.veeeeeeee tabiiiki de moneta,yeni anne rüzgar deniz.her an anne olmaya adaydeniz karayurt,kızlar hepiniz hepiniz güzel bir bayram geçirin.kendinize çok iyi bakın.Allah inşallah hepimize bire tane koç gibi evlat verir.dualarım sizinle.hoşçakalın sevopuyorumnanaktangiyle kalın.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayrıca bizimle birlikte aynı savaşı mücadeleyi paylaşanlar tanıdığım tanımadığım buraya uğrayan diğer arkadaşlarında bayramını kutluyorum.çünkü hepimiz biriz.gönlümüz bir.....gelecek günler hepimiz yeni umutlar getirsin güzeller....................................................................................sözüm bitmez ki................................

Rüzgar deniz arkadaşım iyi olduğuna sevindim.Ne güzel duygular onlar çok iyi bilirim arkadaşım.Ben de senin gibi sezeryanda bir gün yatıp kalkmıştım.Bana yatak hazırlamışlardı evde annemle kayınvalidem bir kez bile yatmamıştım.Bebeğime hep ben bakmıştım.Sanki onlar bebeğime dokundukları zaman kıskanıyordum onları.Bana kızıyorlardı hiç yatmıyorum diye.Annelik bu olsa gerek demiştim ben de kendi kendime.Neyse ben henüz fotoğraflarınızı göremedim.İnşallah bayramdan sonra görebilirim.Öptüm ikinizi de arkadaşım.

Deniz Bulut arkadaşım sana dün cevap yazıcaktım fırsatım olmadı.Genetik sonucu alman bana göre iyi olmuş.Çünkü ben üç kürtajda da bir sonuç alamamıştım.O zaman insanın beyni hep sorguluyor neden neden diye.Kısmet değilmiş demek ki.Olsun önümüzde daha neler var hiç bilmiyoruz.Hayatta bizi neler bekliyor.İyi düşünelim iyi olsun.İnşallah kafanı biraz daha toparlamışsındır.2010 yılı belki sürprizler getirecek sana arkadaşım.

Herede arkadaşım tedavinin başlıycağına çok sevindim.Bayramdan sonra iyi heberler alıcaz senden.Bal çörek otu tarçın karışımını almayı unutma derim arkadaşım.Çünkü yumurta kalitesini arttırıyormuş.İnşallah yumurta sayın da çok olur.Sana bol şans arkadaşım.2009 yılının son hamilesi olacaksın ben inanıyorum canım.

Erverdi arkadaşım iki ay yumurta takibi kararını çok beğendim.Zaten sen bence çok mantıklı birisin.Bu fikirler nerden geliyor aklına gerçekten şaşırıyorum.Ben hiç daha önce bunu düşünememişti.Ben hemen atlıyorum tüpe.Hele bu ikinci denemem çok aceleyle oldu.Kimbilir hiç belli olmaz belki de takip ettirdiğin ay hamile kalırsın arkadaşım.

Karamel arkadaşım sanırım senin tedavin de bir dahaki aya başlıycak.2010 yılının da ilk hamilesi sen olacaksın arkadaşım.
Bu arada buradaki tüm bayanların kurban bayramlarını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim.hepinizi öptüm.

sevgili çıtır hatunlar yarın bayram hepinizin bayramı mübarek olsun. küçüklerin yanaklarından büyüklerin ellerinden öperim herkesin hanesi mutulukla dolsun allah hepimizin gönlüne göre versin.

Kizlar selam, hepinize iyi bayramlar diliyorum. Umarim bir dahaki bayramda hepimiz bebislerimizi kucagimiza almisizdir ya da gun sayiyoruzdur.
Deniz bulutcum genetik testinde birsey cikmasi en azindan bebeginin neden gelismedigini acikliyor. Benim 2. normal cikmisti o beni daha cok uzmustu. Neyse gecmis gecmiste kalmistir. Belki esinle aran duzelir ve tekrar denersin bu defa hersey daha iyi olur.
herada canim kistin gitmesine sevindim, insallah tedavin baslar ve iyi sonuclanir.
Ruzgar denizcim tebrik etmistim ama bir kez daha edeyim. Yakisikli oglunla iyi bayramlar diliyorum sana.

Hülya'cım, çok teşekkür ederim canım. ınşallah diyeyim, tüm dileklerimiz ortak. Sen nasılsın, oğlun nasıl? Lütfen haberdar et bizi.

Roniyam'cım, sağol arkadaşım, inşallah. Sen nasılsın, mide bulantıların ne alemde? ınşallah rahat geçmeye başlamıştır günlerin.

Alabama'cım, sana da iyi bayramlar hayatım. ıyileştin artık, bitti grip değil mi?

Kızlar hepinizi tek tek öpüyorum, herşeye iyi bayramlar, çok keyifli günlerin başlangıcı olsun inşallah bu bayram. Sevgiler...

Herkese ağız tadı ile geçireceği huzurlu bir bayram diliyorum. Bayramdan sonrada umutlarımızı gerçege dönüştüreceğimiz güzel günlerin yakında olmasını diliyorum. Seneye bu zamanlar bebeklerimizle olma dileğimle..sevgiler..

sevgili çıtır hatunlar .. karamelim erverdim herdadam watersim hulyam roniyam ruzgar deniz denizbulut alabama isolde adını hatırladıgım hatırlamadım tum guzellikler mutlu bayramlar.. bugun 28 kasım halen regl olmadım gerci henuz gun bitmedi ama hic bir gogus agrım veya baska belirtim yok belkide usuttum pzatesiye kadar regl olmazsam test yapacam kızlar :)
Allah hepinizin hayır dualarını kabul etsin

Günler geçmek bilmedi gerçekten umarım güzel haber alırız senden. Esterya'cım bir şey sormak istiyorum ultrason ile yumurta takibi yaptırmak için doktora en uygun hangi zamanda gitmeliyim ? ovülasyona yakın bir tarihte gitmiş olsam geç mi kalmış olurum ? vereceğin cevap için şimdiden teşekkürler..iyi bayramlar..güzel haberler..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…