sevgili rüzgar deniz ve sevgili herada ;ne de güzel ifade etmişsiniz duygularınızı.....şimdi okudum.gözyaşlarıma engel olamıyorum..sanırım duygu da tek olmak bir olmak böyle bir şey.....sevgili rüzgar deniz iyi olduğuna sevindim....oğluna da önce sağlık sonra hayırlı güzel bir gelecek diliyorum.sevgili herada;seninde dediğin gibi bizim dudaklarımızdan Tanrının kulaklarına.................
bende senden haber bekliyordum iyi oldu denk geldiği. Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına Şimdi ben abdal mı oldum aptal mı :)))))
ama doktorları çok beğendim baksana bayram seyran farketmez diyorlar süper valla
Merhaba kızlar,
Sonunda size yazmayı başarıyorum sanırım, çünkü bir türlü fırsat bulamadım, hepinizin iyi dilekleri ve tebrikleri için çok çok teşekkürler :) Bu mutluluğu ve bu güzel duyguyu sizler de yaşayacaksınız, sakın umudunuzu kaybetmeyin ve pes etmeyin, sonunda oluyor. İşte ben!!! Çok büyük bir savaş verdim sonunda Rüzgar'ımı kucakladım :) Bunu sizler de başaracaksınız. Sıra Deniz Karayurt arkadaşıma geldi, inşallah onun da güzel haberlerini alalım.
Ben iyiyim arkadaşlar. Sezeryan olmama rağmen ameliyatın ertesi günü ayaklandım ve bir daha yatmadım. Çünkü oğluma ben kendim bakmak ve ilgilenmek istedim. Tabii uykusuz geceler başladı ama hiç önemli değil, tüm uykularım feda olsun oğluma. Bu arada waters arkadaşım, beni aradığın için çok çok teşekkür ederim. Hiç beklemediğim ama çok duygulandığım ve sevindiğim bir telefon oldu :) İki arkadaşım da hastaneye gelmek istemişler ama gelmemişler. Keşke gelseydiniz kızlar, beni çok mutlu ederdiniz. Neyse inşallah ben sizin doğumlarınıza gelirim eğer İstanbul'daysam o dönemde. Gördüğünüz gibi hepinizin en kısa zamanda anne olacağınızdan hiç ama hiç şüphem yok :)
Kızlar fazla giremiyorum nete, ancak evime dönebildiğim zaman daha sık gelebilirim. Bu arada oğluşumun resimlerini koydum albüme. Sadece arkadaş listemde olanlar görebilir. Eğer göremiyorsanız bana teklif yollayın lütfen :) Şimdilik gitmem gerekiyor arkadaşlar. Hepinizi çok çok öpüyorum :)
Bu arada doktora gittim kızlar, haber vereyim istedim. Karamel'cim, malum olmuş sana, aspirasyona gerek kalmadı. Şimdilik tedaviyi engelleyecek bir durum yok gibi dediler. En net kararı reglinin 1. ya da 2. gününde verebiliriz dediler tabii ki, regli ile birlikte sıfırlanıyormuş ya ortalık
Bayram ya da değil farketmez ilk gün arayın, duruma göre 2. gün kontrol, kontrol günü ya da ya da ertesi gün de tedaviye başlarız dediler, bakalım. Az kaldı, hayırlısıysa nasip olsun bu tedavi, değilse, beklemeye alıştım artık, biraz daha beklerim diyorum.
Hepinize iyi bayramlar, inşallah bir sonraki kurban bayramında hepimizin kucakları bebeklerimizle dolmuş olur kızlar. Hayırlısıyla, sağlık ve huzurla, inşallah.
Bu arada doktora gittim kızlar, haber vereyim istedim. Karamel'cim, malum olmuş sana, aspirasyona gerek kalmadı. Şimdilik tedaviyi engelleyecek bir durum yok gibi dediler. En net kararı reglinin 1. ya da 2. gününde verebiliriz dediler tabii ki, regli ile birlikte sıfırlanıyormuş ya ortalık
Bayram ya da değil farketmez ilk gün arayın, duruma göre 2. gün kontrol, kontrol günü ya da ya da ertesi gün de tedaviye başlarız dediler, bakalım. Az kaldı, hayırlısıysa nasip olsun bu tedavi, değilse, beklemeye alıştım artık, biraz daha beklerim diyorum.
Hepinize iyi bayramlar, inşallah bir sonraki kurban bayramında hepimizin kucakları bebeklerimizle dolmuş olur kızlar. Hayırlısıyla, sağlık ve huzurla, inşallah.
Deniz Bulut'çum, Erverdi'cim, inşallah arkadaşlarım. Sağolun güzel dileklerin için. Hepimiz için diliyorum ben de.
Erverdi'cim, ben tam bilmiyorum senin tedavi geçmişini. Elbette bunları da denemelisin, gerçekten fikir veriyor ve inan hiç belli olmaz, belki tüpe gerek kalmadan güzel sonuca ulaşırsın arkadaşım.
sevgili çıtır hatunlar .. karamelim erverdim herdadam watersim hulyam roniyam ruzgar deniz denizbulut alabama isolde adını hatırladıgım hatırlamadım tum guzellikler mutlu bayramlar.. bugun 28 kasım halen regl olmadım gerci henuz gun bitmedi ama hic bir gogus agrım veya baska belirtim yok belkide usuttum pzatesiye kadar regl olmazsam test yapacam kızlar :)
Allah hepinizin hayır dualarını kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?