38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Waterscim yumurta takibi adetin 9m gunu basliyor canimm..
Buarada karamelimmmm gobek adini hazirlaaa sanirim hamileyimm :)

Biraz once test yaptim cok silikte olsa ikinci cizgi ciktiii:) yarin sabah tekrar yapacagim garanti olsun :)

Cok mutluyum ama cok da korkuyorum kizlar ya.. Dualariniza cok ihtiyacim varr dr gitmeye ultrasona girmeye bile korkuyorum .. Hic belirtim yok ne goguslerimde bir agri sizi ne kasiklarimda nede midemde bulantii. Dualariniza cok ihtiyacim var kizlar..

inşallah hamileliğin haberini verirsin belirtiler olmayabilir ama bence hamilesinhihoyyyt:içelim::1hug:gamyoncuiremsu

AH CANIIIIMMM.ÇOK SEVİNDİM YAA...BİR DAHAKİ TESTİNİ KANDA YAPTIR CANIM DAHA EMİN OLURSUN.BELİRTİLERE DE FAZLA TAKILMA........HADİ MAŞALLAH.....GÖZÜNAYDIN CANIM.BAK ÇOK SEVİVDİM BÜYÜK HAFLEREL YAZDIM BEN DE HEYTECANLANDIM ŞİMDİ.TEKRAR GÖZÜNAYDIN OLSUN...hihoyyythihoyyyt

sabah sabah ne güzel bir haber verdin öyle esteryacım.benimde bayram günlerim çok iyi geçti.bol bol kız çocuklarıyla birlikte oldum.sonra bir başıma kalıncane yapıp bir şekilde en yakın zamanda tekrar denemeye karar verdim.en yakınnn zamanda..şimdi çok zor.ama bir yolunu bulacağım..kız çocukları başka yaaaa..bir kız için uğraşacağımmmm......hoşçakal.kendine iyi bak.lütfen 2 nci testini kanda baktır.beta hcg testini yaptır.sana hamileliğinle ilgili daha kesin bilgi verir.görüşmek üzere

esteryacım;idrarda silikte olsa çıkması bence kesin hamilesin kanda beta hcgn yükselmese çıkmazdı testte o silik çizgi.ve bir iki gün geçtikten sonra gözükürdü.evet bence hamilesin canım.ama daha da garantilemek için lütfen beta hcg ni yaptır.....amam önce sakin ol.canım

etme etme..sevindirecek seni bu test.bak görüceksin.hadi senden haber bekliyorum silivrili üj bej

Ayyy..Esteryacim ha gayret galiba oldu. Belirti olmayabilir onu kafana takma..ancak bu durumda aşağıdan yapılan ultrasonda henüz bir şey gözükmez ancak önümüzdeki Cuma gibi gidersen bir ufak kesecik oluşmuş olur içi gözükmez..Reglin geçtikten 2 hafta sonra gidersen kalp atışı ve yolk kesesi hepsi gözükür.

Benim maalesef 9.günüm arife gününe geliyordu o nedenle ovülasyon testi almıştım ve testi 8. günden beri yapıyorum, 1 Aralık 14. günüm olacak acaba yumurtam henüz çatlamadıysa geç kalmamış olabilir miyim yani doktora gidip talep etsem takip yapabilir mi ?

Ovülasyon testi daha önce kullandın mı ?

Merhaba Erverdi'cim nasılsın ? Geçen hafta içerisinde bende de KK'ne girmede problem oldu şimdi yok girebiliyorum..

sağol canım iyiyim sen nasılsın nasıl geçiyor bayram ben daha hırslıyım şimdi.birazdan yine bebek sevmeye gideceğim.daha da hırslanacağım.birkaç gün içinde de takibe başlayacağım.artık hayırlısı hoşçakal

Cnm bence sali gunu hemen doktora git bir baksin yumurtaliklarin durumunu gorsun gec kalmis olacagini sanmiyorum

Bayram ziyaretlerle geçiyor iyiyim, hırslı olmana sevindim bayram sonrası başlarsın ne güzel hayırlısı olsun..belki tüpe gerek bile kalmayabilir haberdar edersin gelişmelerden..

Kızlar selam herkese

Esterya'cım,
seni merak etmiştim ne güzel müjdeni okudummmmm. Ne güzel bir bayram haberi bu. Gözün aydın canım, inşallah herşey yolunda gidecek, hayırlısıyla, sağlıkla, mutlulukla kucaklayacaksın bebeğini. Dualarım seninle, güzel haberlerinin devamını bekliyorum. Çokkkkkkkk sevindim. Harika....

Esterya canim cok sevindim, cok guzel bir haber bu. Hadi bakalim kanda baktir hcg de daha da sevinelim. Insallah canim allah tamamina erdirir.

Kizlar ben iyiyim ama hala bulantilarim gecmedi bu sabah yine ogur ogur oldum vallahi. Neyse sikayet etmiyorum. Carsamba gunu USG vardi, gorduk bebisimizi. Cok hareketliydi masallah. onu gorunce gozyaslarimi tutamadim. cok duygulandim. insallah saglikli bir sekilde kucagima da almayi allah nasip eder bana ve burdaki butun kizlara. Inanin hepiniz icin cok dua ediyorum.
Kalin saglicakla, hepinizi opuyorum.

Herada'cığım merhaba sen de heyecanlısındır , bayramdan sonra başlıyor değil mi tedavi .Hadi hayırlısı senden de güzel haberler bekliyoruz bu ay.

Karamel'ciğim sen de bu ay başlıyordun değil mi ? sen den de iyi haberlerini bekliyoruz.Bizleri haberdar edin ..

bir arkadaşım yıllarca tedavi gördü tüp hariç her türlü tedaviyi denedi geçen sene ilk tüp denemesinde ikizlerine kavuştu..sizlerde seneye bebeklerinizle olacaksınız inşallah Allah ona uzanan dua eden kullarının ellerini boş çevirmez gönlüne göre verir ben de inanıyorum .

Bu arada Hülya'cım sen nasılsın ? oğlun nasıl oldu ? umarım her şey yolundadır..

karamel ocakta başlıyacaktı tedaviye öyle biliyorum ben..

evet hülyadan bu aralar haber yok.bayram dolayısıyle olacağını sanıyorumiyi haberle rlerle gelir umarım..ESTERYA;açık görüyorum seni.ne yaptın?test işini.yarın mı yapacaksın yoksa?

Canim halen beta hcg yaptirmadim belki bugun yaptiririm nedense hic icimden gelmiyor gicigim beta hcg ye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…