Waterscim yumurta takibi adetin 9m gunu basliyor canimm..
Buarada karamelimmmm gobek adini hazirlaaa sanirim hamileyimm :)
Biraz once test yaptim cok silikte olsa ikinci cizgi ciktiii:) yarin sabah tekrar yapacagim garanti olsun :)
Cok mutluyum ama cok da korkuyorum kizlar ya.. Dualariniza cok ihtiyacim varr dr gitmeye ultrasona girmeye bile korkuyorum .. Hic belirtim yok ne goguslerimde bir agri sizi ne kasiklarimda nede midemde bulantii. Dualariniza cok ihtiyacim var kizlar..
sanırım nette sorun var sayfalara girilmiyor
Waterscim yumurta takibi adetin 9m gunu basliyor canimm..
Buarada karamelimmmm gobek adini hazirlaaa sanirim hamileyimm :)
Biraz once test yaptim cok silikte olsa ikinci cizgi ciktiii:) yarin sabah tekrar yapacagim garanti olsun :)
Cok mutluyum ama cok da korkuyorum kizlar ya.. Dualariniza cok ihtiyacim varr dr gitmeye ultrasona girmeye bile korkuyorum .. Hic belirtim yok ne goguslerimde bir agri sizi ne kasiklarimda nede midemde bulantii. Dualariniza cok ihtiyacim var kizlar..
Merhaba Erverdi'cim nasılsın ? Geçen hafta içerisinde bende de KK'ne girmede problem oldu şimdi yok girebiliyorum..
sağol canım iyiyim sen nasılsın nasıl geçiyor bayram ben daha hırslıyım şimdi.birazdan yine bebek sevmeye gideceğim.daha da hırslanacağım.birkaç gün içinde de takibe başlayacağım.artık hayırlısı hoşçakal
karamel ocakta başlıyacaktı tedaviye öyle biliyorum ben..Herada'cığım merhaba sen de heyecanlısındır , bayramdan sonra başlıyor değil mi tedavi .Hadi hayırlısı senden de güzel haberler bekliyoruz bu ay.
Karamel'ciğim sen de bu ay başlıyordun değil mi ? sen den de iyi haberlerini bekliyoruz.Bizleri haberdar edin ..
bir arkadaşım yıllarca tedavi gördü tüp hariç her türlü tedaviyi denedi geçen sene ilk tüp denemesinde ikizlerine kavuştu..sizlerde seneye bebeklerinizle olacaksınız inşallah Allah ona uzanan dua eden kullarının ellerini boş çevirmez gönlüne göre verir ben de inanıyorum .
Bu arada Hülya'cım sen nasılsın ? oğlun nasıl oldu ? umarım her şey yolundadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?