Canim halen beta hcg yaptirmadim belki bugun yaptiririm nedense hic icimden gelmiyorgicigim beta hcg ye :)
Kizlar bugun adetim 2 gun gecmis oluyor ve beta hcg yaptirdim 200 cikti bana cok dusuk geldi siz ne dersiniz
internetten haftasına göre betahgch değerlerini gösteren tablolara bakabilirsin.200 fena değil gibi bakmak lazım ama.
denizcim haklisin uzulmekte moralinin bozuk olmasinda hemen toparlanmani beklemek haksizlik..ama zaman herseyin ilaci..ve en kotu anlar birden guzel seylere cevriliveriyor arkadasim hayat cok inisli cikisli..sen yeterki guclu ol...allah bizi deniyor ben en kotu animda hep bunu dusunurum...umudunu dirayetini kaybetme ..bak goreceksin ummadigin bir anda hersey duzelecek..guzel dileklerin icinde cok tesekkur ederim..en kisa zamanda sneinde bu mutlulugunu tadmani diliyorumserpilinha ve defne ikiniz de bebeklerinizi kucağınıza almışsınız sağlıkla mutlulukla güle güle büyütün
roniyam inşallah senin bebek de sağlıklı bir şekilde büyüyordur. inşallah sağlıkla kucağına alacaksın
benim halen psikolojim çok bozuk. ne yaparım hangi yöne devam ederim bilmiyorum. aslında 1-2 ay ne eş (şikür ayrıyız şu ara) ne bebek konusunda birşey düşünmemek. hala her akşam kabus görüyorum uykularım düzelmedi. bu durumda hiçbirşeye sağlıklı karar verilmez zaten.
Merhaba kızlar,
Sonunda size yazmayı başarıyorum sanırım, çünkü bir türlü fırsat bulamadım, hepinizin iyi dilekleri ve tebrikleri için çok çok teşekkürler :) Bu mutluluğu ve bu güzel duyguyu sizler de yaşayacaksınız, sakın umudunuzu kaybetmeyin ve pes etmeyin, sonunda oluyor. İşte ben!!! Çok büyük bir savaş verdim sonunda Rüzgar'ımı kucakladım :) Bunu sizler de başaracaksınız. Sıra Deniz Karayurt arkadaşıma geldi, inşallah onun da güzel haberlerini alalım.
Ben iyiyim arkadaşlar. Sezeryan olmama rağmen ameliyatın ertesi günü ayaklandım ve bir daha yatmadım. Çünkü oğluma ben kendim bakmak ve ilgilenmek istedim. Tabii uykusuz geceler başladı ama hiç önemli değil, tüm uykularım feda olsun oğluma. Bu arada waters arkadaşım, beni aradığın için çok çok teşekkür ederim. Hiç beklemediğim ama çok duygulandığım ve sevindiğim bir telefon oldu :) İki arkadaşım da hastaneye gelmek istemişler ama gelmemişler. Keşke gelseydiniz kızlar, beni çok mutlu ederdiniz. Neyse inşallah ben sizin doğumlarınıza gelirim eğer İstanbul'daysam o dönemde. Gördüğünüz gibi hepinizin en kısa zamanda anne olacağınızdan hiç ama hiç şüphem yok :)
Kızlar fazla giremiyorum nete, ancak evime dönebildiğim zaman daha sık gelebilirim. Bu arada oğluşumun resimlerini koydum albüme. Sadece arkadaş listemde olanlar görebilir. Eğer göremiyorsanız bana teklif yollayın lütfen :) Şimdilik gitmem gerekiyor arkadaşlar. Hepinizi çok çok öpüyorum :)
Kizlar bugun adetim 2 gun gecmis oluyor ve beta hcg yaptirdim 200 cikti bana cok dusuk geldi siz ne dersiniz
Kizlar ben iyiyim ama hala bulantilarim gecmedi bu sabah yine ogur ogur oldum vallahi. Neyse sikayet etmiyorum. Carsamba gunu USG vardi, gorduk bebisimizi. Cok hareketliydi masallah. onu gorunce gozyaslarimi tutamadim. cok duygulandim. insallah saglikli bir sekilde kucagima da almayi allah nasip eder bana ve burdaki butun kizlara. Inanin hepiniz icin cok dua ediyorum.
Kalin saglicakla, hepinizi opuyorum.
Herada'cığım merhaba sen de heyecanlısındır , bayramdan sonra başlıyor değil mi tedavi .Hadi hayırlısı senden de güzel haberler bekliyoruz bu ay.
Sağolasın Waterss'cım, yarın ya da öbürgün tedavim başlayacak. Bugün arayacağım doktorumu, bakalım. Heyecan yok şimdilik, birşeyi çok düşündükten sonra yaşamaya başladığında heyecanı gidenlerdenim ben de. Heyecanlanmayı istemiyor değilim hani, karamsarlıktan iyidir. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah, hepimize.
Hülya'yı ben de merak ediyorum, oğluyla ilgili güzel haberlerini bekliyoruz.
Esterya'cım, bir kez daha tebrik edeyim seni. Gözünü seveyim değere takılma, bak herkes ne güzel yazmış, mühim olan katlanması (burada da anlaşalım, illa tam 2 katı olacak diye birşey yok); bu sefer tamamına erecek güzel bir hamilelik yaşayacaksın inşallah güzel arkadaşım. Ne olur keyfini çıkar bu güzelliğin.
denizcim haklisin uzulmekte moralinin bozuk olmasinda hemen toparlanmani beklemek haksizlik..ama zaman herseyin ilaci..ve en kotu anlar birden guzel seylere cevriliveriyor arkadasim hayat cok inisli cikisli..sen yeterki guclu ol...allah bizi deniyor ben en kotu animda hep bunu dusunurum...umudunu dirayetini kaybetme ..bak goreceksin ummadigin bir anda hersey duzelecek..guzel dileklerin icinde cok tesekkur ederim..en kisa zamanda sneinde bu mutlulugunu tadmani diliyorum
Defne'cim, güzel anne. Bu güzel uğraşında kolaylıklar diliyorum. Ne güzel anlatmışsın anneliğin ruh halini. Güzel kızınla, bol keyifli bir hayat diliyorum sana.
selam arkadaşlar,
nasılsınız diye önce geçmişi okurken esterya'nın müjdesini gördüm.
canım benim çok sevindim, yuppiiii.
Kız gittin çatladı dediler, yok değil dedik bir daha gittin vs vs. ve şimdiiiiiiiiiiiiiii çok heyecanlı
ehh bana epey iş düşüyor göbek adını düşünmeye başlamam gerek :)))
Adetten 2 gün sonra 200 düşük değil bence benim doktorumun demesi değerin azı çoğu değil 2 ye katlaması önemli.
herada, canım adet olmuş ve tedaviye başlamış olman gerek nasıl gidiyor, neler oldu.
erverdi, waterss, deniz (bulut, karayurt, rüzgar) roniyam, defne, serpil canlarım nasılsınız
benim tedavi ocakta başlayacak bu ay kürtajdan sonra ilk adet muhtemel 13-18 aralıkta olur, ikinci adet 11-13 ocak'ta olur (normalde adet döngüm 26 gün) ama kürtaj sonrası ilk adet biraz uzuyor.
bu arada , hayıt suyu aldım en kolayı sabah akşam suyla karıştırıp içiyorum.
Karamel'cim selam, termal sulara atmadın di mi kendini, tutmuştur kendini arkadaşım benim. Hayıtı acı diye duymuştum, inşallah kolayca içiyorsundur. Güzel, sağlıklı, kaliteli ve bol yumurta olarak dönsün sana inşallah bu sular.
Periyodumun ilk günü bugün. Bayramda iki gün koşturunca, hiç istemedim zaten olmayı, inşallah ayın birinde olurum, takibi kolay diyordum, gönlüme göre oldu. İnşallah bundan sonrası da öyle devam eder.
Karamel'cim selam, termal sulara atmadın di mi kendini, tutmuştur kendini arkadaşım benim. Hayıtı acı diye duymuştum, inşallah kolayca içiyorsundur. Güzel, sağlıklı, kaliteli ve bol yumurta olarak dönsün sana inşallah bu sular.
Periyodumun ilk günü bugün. Bayramda iki gün koşturunca, hiç istemedim zaten olmayı, inşallah ayın birinde olurum, takibi kolay diyordum, gönlüme göre oldu. İnşallah bundan sonrası da öyle devam eder.
selam arkadaşlar,
nasılsınız diye önce geçmişi okurken esterya'nın müjdesini gördüm.
canım benim çok sevindim, yuppiiii.
Kız gittin çatladı dediler, yok değil dedik bir daha gittin vs vs. ve şimdiiiiiiiiiiiiiii çok heyecanlı
ehh bana epey iş düşüyor göbek adını düşünmeye başlamam gerek :)))
Adetten 2 gün sonra 200 düşük değil bence benim doktorumun demesi değerin azı çoğu değil 2 ye katlaması önemli.
herada, canım adet olmuş ve tedaviye başlamış olman gerek nasıl gidiyor, neler oldu.
erverdi, waterss, deniz (bulut, karayurt, rüzgar) roniyam, defne, serpil canlarım nasılsınız
benim tedavi ocakta başlayacak bu ay kürtajdan sonra ilk adet muhtemel 13-18 aralıkta olur, ikinci adet 11-13 ocak'ta olur (normalde adet döngüm 26 gün) ama kürtaj sonrası ilk adet biraz uzuyor.
bu arada , hayıt suyu aldım en kolayı sabah akşam suyla karıştırıp içiyorum.
kizlarrrrrrrrrrrrr guzeldilekleriniz dualarınız bana guc veriyor zaten bi duygusalım ya
Merhaba Karamel'cim umarım iyice dinlenmişsindir kaplıca da tabi kaplıcaya gidip girmemekte bayağı enterasan olmuştur ama iyi yapmışsınız en azından dinlenmişsindir. Sıcak zaten kesin olmazdı şimdi sizin durumunuz için.
Ben iyiyim ovülasyon testi + preseed'i kullandık bakalım hayırlısı..gerçi benim eşim bir gün problem çıkardı ama çift çizgiyi 2 gün 12. ve 13. günler gördüm 13. gün test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu idi 12. ve 13. günleri değerlendirdik ama 14. günü galiba değerlendiremeyeceğiz gibi gözüküyor. Bekleyip göreceğim bu durumda beklediğim adet tarihim 14-15 Aralık gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?