38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canim halen beta hcg yaptirmadim belki bugun yaptiririm nedense hic icimden gelmiyor gicigim beta hcg ye :)

Esterya'cım içinden nasıl geliyorsa öyle yap ben de mesela gebelik testlerine gıcık olurum her seferinde gördüğüm tek çizgi beni irete ettiğinden yapmıyorum artık hele günün de geçtiyse her geçen ve olmadığın gün galiba tamam diyorsun ..ama bir şekildede durumun adını koymak istiyor insan..nasıl kendini iyi hissediyorsan onu yap..biz senden iyi haberler bekliyoruz..:Saruboceq:

Kizlar bugun adetim 2 gun gecmis oluyor ve beta hcg yaptirdim 200 cikti bana cok dusuk geldi siz ne dersiniz

internetten haftasına göre betahgch değerlerini gösteren tablolara bakabilirsin.200 fena değil gibi bakmak lazım ama.

mumcu.com dan alıntı yaptım değerler şöyle;

Yine normal bir gebelikte haftalara göre ortalama beta-hCG düzeleri ise şöyledir.

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

mumcu.com dan yumurtlamadan sonraki değerler, bence hamilesin canım tebrikler ...

Normal bir gebeliğin çok erken dönemlerinde kandaki beta-hCG değerlerinin alt ve üst sınırları yaklaşık şu şekildedir:

Yumurtlamadan sonra geçen süre (gün) En düşük En yüksek Ortalama
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637

denizcim haklisin uzulmekte moralinin bozuk olmasinda hemen toparlanmani beklemek haksizlik..ama zaman herseyin ilaci..ve en kotu anlar birden guzel seylere cevriliveriyor arkadasim hayat cok inisli cikisli..sen yeterki guclu ol...allah bizi deniyor ben en kotu animda hep bunu dusunurum...umudunu dirayetini kaybetme ..bak goreceksin ummadigin bir anda hersey duzelecek..guzel dileklerin icinde cok tesekkur ederim..en kisa zamanda sneinde bu mutlulugunu tadmani diliyorum

ruzgardenizcim gozunaydin canim:)oglusunu benim icin op:)suan neler hissettgini ve neler yasadigini en yakin ben anlarim sanirim..hep bebeklerin yorgunlugu olmasa anneler mutluluktan cildirir diye dusunuyorum:)bir hengame bir kosturmaca tam olarak dusunemiyor insan bunun ne buyuk bir mucize oldugunu..ancak kizim uyurken onu seyreerken inanamiyorum gozlerim doluyor olurolmaz herseyle...ruzgar cok guzel bir bebek cokda tombik annesi allah size bagislasin..saglikla buyusun..galiba usluda bir oglan:)benim kziim biraz cadi..uyumuyor surekli bagiriyor kucagima aldigimda susuyor ancak..kimseyi istemiyor zaten bende vermiyorum kimselere..ancak bayilmak uzere yorgun olursam annem aliyor..ruzgarcim tekrar gozunaydin..gule gule buyut bebegini..sevgiler

Kizlar bugun adetim 2 gun gecmis oluyor ve beta hcg yaptirdim 200 cikti bana cok dusuk geldi siz ne dersiniz

esteryacim gozunaydin canim:)bence hicde dusuk degil..son derece guzel bir deger...onemli olan 200 un ikigun sonra katlamasi dusuklugu hic mi hic onemli degil..bende bhcg ye sinir oldugum icin ikinci bhcg yi yaptirmamis gebelik testindeki rengin koyulugunu artisini takib etmistim:)icini ferah tut

ah canııımm maşallah hadi tebrik ederim seni.artık çok dikkat et kendine.bence düşük değil.ben 50 ve altı çıkınca ilk tahlilde sorunlu diye biliyorum.ama bak senin ne güzel 200 çıkmışinnşallah güzel bir şekilde katlanmaya devam eder.hadi maşallah maşallah

selam arkadaşlar,

nasılsınız diye önce geçmişi okurken esterya'nın müjdesini gördüm.

canım benim çok sevindim, yuppiiii.
Kız gittin çatladı dediler, yok değil dedik bir daha gittin vs vs. ve şimdiiiiiiiiiiiiiii çok heyecanlı

ehh bana epey iş düşüyor göbek adını düşünmeye başlamam gerek :)))

Adetten 2 gün sonra 200 düşük değil bence benim doktorumun demesi değerin azı çoğu değil 2 ye katlaması önemli.

herada, canım adet olmuş ve tedaviye başlamış olman gerek nasıl gidiyor, neler oldu.

erverdi, waterss, deniz (bulut, karayurt, rüzgar) roniyam, defne, serpil canlarım nasılsınız

benim tedavi ocakta başlayacak bu ay kürtajdan sonra ilk adet muhtemel 13-18 aralıkta olur, ikinci adet 11-13 ocak'ta olur (normalde adet döngüm 26 gün) ama kürtaj sonrası ilk adet biraz uzuyor.

bu arada , hayıt suyu aldım en kolayı sabah akşam suyla karıştırıp içiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba Arkadaşım, ne güzel görmüşsün bebeğini, dualarımız seninle, sağlıkla huzurla kucağına da alacaksın inşallah. Bahar sonu yaz başı bebeği olacak değil mi? Keyifli bir hamilelik diliyorum canım sana.

kizlarrrrrrrrrrrrr guzeldilekleriniz dualarınız bana guc veriyor zaten bi duygusalım ya

yok valla atmadım sulara kendimi, odada küvete ayaklarımı bileklerime kadar soktum , düşün diz bile değil :))) benim adama da sıcak yaramaz diye onuda sokmadım tam deli işi oldu :)) kaplıcaya gidip suya girmeden dönen 2 tio olarak tarihe geçtik.

bence bugüne kalması çok güzel olmuş allah gönlüne göre verdi. rahat rahat tedavine başlarsın

roniyamcığım, sen onun kıpırtısını gördün ya, bence artık için rahat olsun, keyfini çıkar ve sağlıkla kollarına al

Merhaba Karamel'cim umarım iyice dinlenmişsindir kaplıca da tabi kaplıcaya gidip girmemekte bayağı enterasan olmuştur ama iyi yapmışsınız en azından dinlenmişsindir. Sıcak zaten kesin olmazdı şimdi sizin durumunuz için.

Ben iyiyim ovülasyon testi + preseed'i kullandık bakalım hayırlısı..gerçi benim eşim bir gün problem çıkardı ama çift çizgiyi 2 gün 12. ve 13. günler gördüm 13. gün test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu idi 12. ve 13. günleri değerlendirdik ama 14. günü galiba değerlendiremeyeceğiz gibi gözüküyor. Bekleyip göreceğim bu durumda beklediğim adet tarihim 14-15 Aralık gibi.

canım, 14. gün önemli değil zaten sperm 72 saat yaşıyor. 13. tamamsa o 14 ve 15.gün yumurtlasan bile yakalar, esterya öyle olmadı mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…